2014 1

 • 30.12.2014

Januar...

Jeg gjorde meg klar for det siste året på videregående skole med; russetid, russerevy og eksamen. Mye av tiden frem til februar ble brukt til å øve på revyen til sent på natt flere dager på rad. Jeg husker jeg var veldig sliten på den tiden, men utrolig nok var vår russerevy en stoor suksess og regnes som den beste revyen sett i Akershus på veldig lenge. Det var utrolig morsomt og er en virkelig tid jeg kommer til å huske lenge..!


I tillegg hjalp jeg en veninne med en fotoutstilling, hvor jeg stod modell. Jeg husker jeg likte veldig godt de bildene med rideklærne, men det med kjolen ble jeg skikkelig ufornøyd med. 

 

Februar...

 

Revyen hadde endelig begynt med forestillinger og resten av måneden ble brukt til å slappe av og jobbe litt med russebilen som skulle være klar til våren. 


 
Mars....

 

Jeg startet måneden med russeball, som var veldig hyggelig. Senere dro jentene på russebilen min til meg og ble over til frokost dagen etter. Det var skikkelig koselig og jeg savner den tiden hvor vi kunne være med hverandre lenge. Kjolen kjøpte jeg faktisk på Ebay!I mars måneden begynte også "skadene" til Satira å komme. I starten gikk det mest utover ryggen og jeg trodde det var salen som var problemet. I tillegg behandlet vi henne masse i ryggen, og fikk stoppet om salen hennes. Selv om vi gjorde det, hjalp ingenting, og vi begynte med en kiropraktor, som kom opptil tre ganger. Til slutt anbefalte hun at vi sjekket benene hennes og ryggen. 
Noen av russejentene og jeg tok turen til Sverige for å få kjøpt inn det siste vi trengte til russetiden! Istedet for å ta en lang dagstur, gjorde vi heller turen til en weekendtur og overnattet på hytten til Malin. Det gjorde turen mye hyggeligere og morsommere!
April...

Russetiden startet og vi startet det med den første russeknuten som var å bade før 1. april. I tillegg startet vi russetiden med å vrenge buksene og vrengte dem en uke senere tilbake på vår første fest. Vi var faktisk en utrolig stor gjeng som kjørte sammen til vårt første treff og det var så utrolig god stemning og så utrolig morsomt at når jeg tenker tilbake på det, savner jeg det skikkelig. 
Så trodde vi at Satira var frisk igjen, og at vi kunne begynne å trene henne opp igjen. Det viste seg jo dessverre bare noen dager eller uker senere at hun fortsatt ikke hadde det så bra..

  

 

Tryvann! I slutten av April var det klart for det første store treffet for russen, nemlig Tryvann. Det skulle vise seg å bli en litt mer dramatisk start på feiringen enn vi hadde planlagt, da Celine brakk tre av ribbeinene sine og ble sendt til sykehuset, og Malin fikk et anfall. Det var totalt kaos, men dagen etter var vi, utenom Celine, klare for en ny kveld og natt på Tryvann. Jeg synes personlig at Tryvann ikke var så forferdelig bra.. 

Meg, Vilde og Celine

Meg, Sondre og Lena

 

Mai...

 Etter noen flere fester, tok russetiden endelig slutt. Og etter en utrolig vellykket russerevy, russefeiring og russetog, var det egentlig klart for å kaste russebuksa og lua og begynne å tenke på eksamen som startet bare tre dager etter 17. mai.. Jeg kom opp i Norsk, Nynorsk og rettslære skriftlig og Historie muntlig. Jeg gjorde det faktisk best på det jeg trodde kom til å gå dårligst, men samtidig er jeg veldig fornøyd med de andre resultatene jeg fikk også.Juni...

 

I starten av junimåneden ble Satira operert og etter en vellykket opperasjon, var det klart for å vente i seks uker på å kunne begynne å trene henne opp igjen til høsten og turen til Danmark. Ingen komplikasjoner og alt så endelig ut til å bli bra igjen. Hun stod for det meste oppe på Stange, noe som egentlig var greit for min del, slik at jeg kunne fokusere på både eksamen og skoleavslutningen som ikke var så alt for lenge til. Etter hvert som det ble varmere i luften og jeg kunne gå i lettere klær, husker jeg at jeg hadde en ganske vanskelig periode med å takle at jeg hadde lagt på meg såpass mye som jeg hadde gjort i revy- og russetiden. Armene mine var større en noen gang og magen min var blitt større, jeg likte faktisk ingen bilder av meg selv på den tiden. Jeg skjønte til slutt at noe måtte gjøres...

Sommerferien begynte plutselig, og jentene og jeg startet den med en hyttetur i Skien på hytten til Celine. Det var helt perfekt; en utrolig fin og stor hytte. Jentene var i godt humør og alt var bare så utrolig bra. Jeg fikk dessverre bare vært der en natt, fordi jeg skulle jobbe en dag etterpå. I tillegg husker jeg veldig godt at dagen jeg kom hjem fra hytteturen, døde naboen min som har vært som en bestemor for meg helt siden jeg var liten. Jeg var for første gang i en begravelse jeg husker og det var faktisk helt forferdelig..

 

Juli....

Daniel og jeg reiste på vår første utenlandsreise sammen til Tyrkia. Det var også første gangen for meg å fly til syden uten mamma og pappa, så det var ganke spennende. Turen var helt fantastisk og det var skikkelig deilig å ha Daniel helt for meg selv i en hel uke. Jeg husker dessverre veldig godt at jeg startet ferien med en ganske sterk forbrenning i ansiktet, noe som gjorde at jeg måtte holde meg i skyggen i tre dager. Det endte jo med at Daniel ble brun og jeg kom hjem i samme farge som da jeg dro.. 


Ellers så jobbet jeg masse den måneden for å tjene opp penger til Danmark og alt av ting jeg trengte å kjøpe til turen. Det ble liten tid til soling og bading, men jeg er veldig takknemlig i dag for at jeg jobbet så mye - det har absolutt hjulpet meg mye her i Danmark. 

Satira ble frisk og vi kunne endelig sjekke ut badeforholdene!

 

Jeg reiste sammen med familien til sørlandet

 

august, septemer, oktover, november og desmeber kommer i ett eget innlegg! ♥

1

SneakPeak

 • 30.12.2014
Hei! Jeg er snart på vei til Jessheim for å få byttet ut julegavene som ikke passet eller som jeg hadde fra før av. Ellers skal jeg rett opp til Daniel senere i dag og jeg blir der til 1. nyttårsdag. Jeg elsker nyttårskjolen min fra americandreams.dk, og jeg gleder meg til å ta den på. Jeg håper jeg rekker å ta noen gode bilder til dere i morgen, så får dere se den på også! ♥

1

Julebord

 • 27.12.2014


Topp/BH SamsøSamsø 

Herregud så rotete jeg er. Pappa har kjørt til Hurdal med batteriet til kameraet som er med meg til mamma. Så jeg måtte ty til mobilen i dag. Seriøst, i går kjørte jeg fra lommebok og alt som jeg trengte til byen. Og i dag skal jeg til Daniel og måtte låne skjørt og jakke av mamma. Totalt kaos? Men men! I kveld skal jeg bli med Daniel på julebord sammen med hans kompiser, så det håper jeg blir bra! 

 

1

Årets julegaver

 • 26.12.2014

 

 

 


Jeg blir bare så glad, så mange fine mennesker jeg har rundt meg som gir meg så mye fint. I år fikk jeg faktisk absolutt alt jeg ønsket meg, pluss litt til. Til min store glede hadde Daniel gått crazy på Vicotira Secret og kjøpt parfymer og kremer til meg og så fikk jeg ett helt nytt kamera med en ny linse av mamma og pappa. Jeg gleder meg til å prøve ut alt jeg har fått, og også til å ta det med til Danmark! Nå kan jeg ikke klage på at jeg har for dårlig kamera og linse, så jeg dropper blogging eller må låne av andre!

1

Merry Christmas

 • 25.12.2014

 

 


Den desidert beste dagen i julen for meg, er helt klart 1. juledag. Bare det å sove lenge og så spise frokost med kakao i pysjamasen er så godt. I tillegg kan jeg bruke masse tid på å se på gavene jeg fikk dagen før og teste de ut. I dag skal jeg også feire bursdagen til lillebroren til Daniel, så det blir hyggelig! I morgen reiser jeg til besteforeldrene mine i Asker og skal feire 2. juledag hos dem. Jeg gleder meg sånn til å se dem igjen, det er så lenge siden sist. Ah, jeg bare elsker og høytiden, så mye glede og kjærlighet på en gang♥

 

1

Dress like me

 • 23.12.2014

Buksen min er i fra BikBok, men den er jo borte fra butikkene nå, så jeg fant istedet en annen bukse på Nelly jeg likte ganske godt! Singletten finner dere Her og buksen finner dere her ♥ Dette antrekket er kanskje ett av mine mest avslappede antrekk, men som jeg allikevel ser veldig pent ut. Jeg er så glad i den buksen og jeg virkelig elsker fargen på den!


Enda ett av mine avslappede antrekk! Bukse fra BikBok, Jakke her og topp her

 

Nå skal huset snart bli pyntet og gjøres klar til morgendagen. Det er tradisjon i vår familie at vi pynter huset lille juleaften. Jeg sliter faktisk litt med julestemningen, men jeg tror det er fordi jeg har stresset en del med å få møte alle og gjøre mest mulig med kjæresten etter at jeg har kommet hjem. Det skal bli så koselig å spise grøt, gå til kirken, synge julesanger og spise ribbe før vi pakker opp gaver. Jeg har sett virkelig frem til denne dagen den siste måneden i Danmark! 

 

 

1

Perfect day

 • 22.12.2014


Hei!

For en herlig dag det har vært i dag. Jeg har gjort så mye allerede, og mer skal skje, hahha. Jeg våknet rundt halv 8 i dag og dro ned på stallen og gjorde meg klar for å holde mine første ridetimer etter at jeg har begynt på utdannelsen. Det var faktisk utrolig spennende - jeg så så utrolig mye mer ting jeg ikke har sett før på den samme ekvipasjen jeg trente i sommer. Så det er utrolig morsomt, og det klør etter å ha flere ridetimer...!

Etter at jeg var ferdig med å instruere, hentet Celine meg, så kjørte vi hjem og lagde lunsj og snakket i ett sett i nesten 3 timer om alt og ingenting. Det er så fantastisk å se venninner igjen!! Etter at Celine reiste, trente jeg litt styrke. Og nå sitter jeg å venter på Daniel, som skal komme. Imens skal jeg lese litt Costume - de tre nummerne som ligger på bildet, har jo kommet til meg i posten her i Norge, mens jeg har vært i Danmark, så jeg har litt å ta igjen! 

1

BareMinerals startpakke

 • 21.12.2014

 

 

 

  

 


Da jeg kom hjem i går, stod det opptil flere pakker klare til meg, som jeg hadde fått etter at jeg hadde flyttet - deriblant en startpakke med produkter fra BareMinerals! Jeg har egentlig prøvd alle produktene en gang før, i og med at Ida hadde samme pakke for noen år siden. Ved flaks, så jeg et utrolig bra tilbud på pakken, som gjorde at jeg slo til. Jeg er så utrolig fornøyd; fargene passer perfekt og produktene er så gode. Jeg gleder meg til å bruke de i julen. I tillegg var jeg blitt tom for foundation og andre produkter, så det var skikkelig godt med en ny start av sminke ♥

Har dere prøvd den før? 

1

Feels like home

 • 20.12.2014

Hei! 

Det er så fantastisk å være hos Daniel igjen. Etter en måned fra hverandre, var det virkelig deilig å kunne klemme han hardt igjen. Det er liksom noe med det å få noe igjen for å ha ventet så lenge på å se hverandre igjen, som gjør det "greit" å ikke bo i samme land sammen akkurat nå, selv om jeg helt klart trives best her med ham. Samtidig har jeg også fått besøkt Ida! Allerede rett etter at jeg hadde landet, dro jeg rett til henne, så det har vært skikkelig koselig. I dag reiste jeg til pappa i Hurdal, hvor resten av familien er for å bake julekaker sammen. Det var veldig bra å se familien igjen, jeg merker at det er litt vanskelig å være borte fra spesielt mamma og pappa så lenge om gangen - pappa har jeg faktisk ikke sett siden jeg flyttet hjemmefra!..For dere som lurer, blir Satira igjen i Danmark. Men jeg har to jenter som passer og rir henne, så jeg satser på at hun er i gode hender og har det like bra som når jeg pleier å være der, om ikke bedre. I og med at hun har hatt en hard høst, treningsmessig, får hun en velfortjent liten pust i bakken med litt fri og løsgjørende og lette rideøkter med jentene. Det er litt rart å ikke ha henne her hjemme i Norge i julen, men jeg tror samtidig at hun ikke kunne hatt det bedre i Danmark!

1

Going home

 • 17.12.2014

Hei! 

Om noen minutter sitter jeg på flyet hjem til kalde Norge - jeg håper dere har litt snø? Jeg skal være hjemme i nesten tre uker, og jeg gleder meg så sinnsykt mye til å se alle igjen. Men allikevel, gruer jeg meg utrolig til å dra også. For når jeg drar, og kommer tilbake til januar, er det opptil flere av mine nærmeste danske venner som har stoppet og flyttet hjem for godt. Man kunne jo tenke seg at det ikke er så vanskelig, men her er vi som en stor familie - vi gråter, vi ler, vi diskuterer og vi gjør så sinnsykt mye sammen som gjør oss så godt kjent med hverandre. Det er faktisk veldig vanskelig å være glad og trist på en gang. Jeg må forbedre meg på en trist farvel, men et gledelig gjennsyn med mamma og besteveninnen min. Jeg har faktisk skikkelig humørsvininger og i natt klarte jeg ikke å sove, fordi jeg ville dra og ikke dra. Forvirrende? 

Heldigvis har jeg fått invitasjon av mine aller nærmeste danske kompiser, Henrik og Nicolai, til å besøke dem, og de har fått invitasjon til å komme til Norge til sommerferien. De er som to storebrødre for meg og jeg er så takknemlig for å kunne bli kjent med dem, for mer fantastiske gutter som respekterer meg, godtar meg, erter og trøster meg, tror jeg ikke det finnes...Samtidig reiser en av mine nærmeste norske vnninne hjem, men det blir litt lettere for å besøke henne i og med at hun bor i Norge, men det blir allikevel trist at hun og ei annen av de norske jentene reiser fra resten av oss norske... 

 Egentlig var planen at Hanna skulle flytte hjem også, men heldigvis har hun forlenget oppholdet sitt til mars! Jeg tror faktisk ikke jeg hadde hatt det så veldig gøy uten henne neste år. Den jenta har blitt som en søster, så jeg er glad jeg kan spare tårene litt til! 

1

Antrekk 2014

 • 12.12.2014 


 


Så mye forskjellige antrekk, så mye klessmak forskjell, så mye endringer i både hår, sminke og stil. Jeg har nok ikke helt funnet "min" stil, med mindre stilen min er både comfy, chick og classy? Jeg er uansett så takknemlig for alle de menneskene som stiller opp og tar bilder av meg, og så mye respons jeg har fått på grun av det - modelljobber (amatør), regrams på instagra, og hyggelige komentarer. Det er utrolig morsomt å vite at noen liker det jeg gjør, selv om jeg kommer fra en liten bygd hvor kanskje ikke blogging er så sosialt akseptert? Det å reise til Danmark, møte mennesker som faktisk vil hjelpe meg, setter jeg så stor pris på - tusen takk! ♥

 

Hvilken er deres favoritt?1

Klarup julemarked!

 • 07.12.2014

 

 


I helgen har jeg fått unnagjort utrolig mye! Jeg har endelig blitt ferdig med pedagogikk innleveringen, julegavehandel og jeg har allerede begynt å pakke til hjemreisen den 17. desember. Jeg fikk i tillegg ENDELIG ordnet penge styret mitt, så nå er alt i orden - heldigvis. Ellers var de fleste av de norske jentene, pluss Henrik og Nicolai med til et julemarked like ved stallen på lørdag. Det var utrolig koselig, og det hjalp litt på julestemningen som ikke har vært helt til stedet med tanke på at det tross alt fortsatt er grønt gress og regn her i Danmark.. Jeg anbefaler virkelig julemarkedet. Så utrolig fine ting, skikkelige og gjennomførte, som passer perfekt til deg selv eller til julegaver. I tillegg hadde de ordnet med en liten kafé, så vi fikk drukket gløgg og spist kaker. Såå koselig! Senere dro vi til butikken og kjøpte inn alt vi trengte til en taco-kveld. Tacoen vi får servert her på skolen er ikke så veldig spesiell, så det var godt å spise en ordentlig taco, som jeg ikke har fått på 4 måneder.. !! 

 

1

At the stable

 • 06.12.2014
Hanna og Saffier I dag tenkte jeg skulle ta masse bilder til dere fra stallen. Det er kanskje litt morsommere å se bilder fra stallen, istedet for å bare lese om stallen! Etter at vi kom hit til Danmark har jeg brukt mye mer tid på Satira enn noen gang før, og jeg tror hun liker det veldig godt. Jeg føler vi har blitt mye bedre kjent med hverandre og vi kan stå i en evighet å kose, noe hun faktisk ikke var så interessert i før. Hun er en veldig glad hest og har det veldig bra. Tenk å kunne stå på gress i starten av desember? I fjor ville hun antageligvis spist tørt og kjedelig høy i masse snø. I tillegg står vi på en liten stall, hvor det ikke er så mye lyder og bråk, noe jeg tror hun trives veldig med. Ridehusene er også i topp kvalitet med en perfekt bunn, så underlaget er jo first class i forhold til hva vi er vandt med. I tillegg er det masse mat tilgjengenlig hele tiden. Er det en ting jeg gruer meg til når jeg skal hjem til sommeren, er å ta dette vekk fra Satira. Hun fortjener jo virkelig det beste, så fin som hun er!♥

1

Perfect gifts: HIM

 • 03.12.2014

 

 

Noen som har kjæreste som ikke aaner hva du skal gi? Vel i år har jeg faktisk slitt veldig, men tror jeg har funnet noe! Det er uansett vanskelig og det skal være perfekt, og personlig. I tillegg må det være de vil bruke, noe de ikke har fra før av. Som jeg ble fortalt av en venninne " når du har fantasi til å sette sammen antrekk, burde du ha fantasi nok til å sette sammen en julegave"... - om det bare var så lett! 

Heldigvis tror jeg gutter er de menneskene som blir for det meste de får. Tidligere har Daniel fått klokke og klær, så jeg skal være såpass ærlig å si at det går han ikke i år - denne gangen blir det litt mer personlig..! Tenkte forresten å si ifra at Gant, Mulberry, Nelly, Asos og de vanligste guttebutikkene, pleier som regel å ha noe fint som man kan kjøpe i julegave! Skal du være mer personlig kan du gi gavekort på noe dere kan gjøre sammen? Eller lage en kolleksjon av bilder dere har gjort sammen? Slå dere løs med fantasien!♥

 

 

1

Q & A

 • 02.12.2014

 

Jeg har litt lite med inspirasjon om dagen til å blogge, så jeg tenkte jeg kunne kjøre i gang en spørsmålsrunde!

Noe dere lurer på ang skole, kjæreste, klær, Danmark, personlig eller noe annet, spørr gjerne♥

 

 

 

 

 

 

1

My week

 • 01.12.2014

 


Denne uken har vi hovedfagsuke, hvor vi ridejentene får mye  å gjøre. På onsdag skal vi jobbe med to oppgaver som skal leveres allerede på fredag. I tillegg skal vi trene hverandre, ri masse og samtidig har resten av trenerakademiet på skolen en innlevering i pedagogikk til neste tirsdag. Synes det er helt fantastisk med slike uker, fordi det blir litt avveksling fra en vanlig uke, og jeg som har så hjemmelengsel, trenger litt variasjon nå..♥

Snart skal vi ha prøve i både anatomi og pedagogikk, så det blir veldig spennende å se hvordan det kommer til å gå. Heldigvis er det ikke som på VGS hvor det er super viktig å få gode karakterer på slike prøver. Dette er prøver som viser oss og lærerene hvor mye vi har fått med oss og kan.. jeg synes personlig at det er litt vanskeligere for min og de norske sin del, fordi i tillegg til å forstå faget, må vi forstå ett annet språk. Men sånn er det, så vi får se hvordan jeg klarer det! 

 

1

Perfomance Fiber - Horse Care

 • 01.12.2014

 

  


I annledningen JYSK stevnet jeg var og så på i helgen sammen med klassen min, ble det delt ut goodiebags som inneholdt produkter fra St. Hippolyt Horse Care, som er fiberbaserte prestasjonskost med høyt innhold av proteiner og essensielle aminosyrer. Jeg har selv aldri prøvd disse produktene før, og nå gleder jeg meg til å se om Satira vil like disse produktene. Jeg har fått både pellets, mash, musli, godteri (snacks) og andre typer produkter som er fylt med fordøyelig råproteiner, aminosyrer og firber som er en god energi kilde. 

I hele mitt hesteeie har hestene mine bare fått en helt enkel kost, fordi jeg synes det fungerer like bra som alt annet. Jeg vet at det er mange der ute som mener at hestene deres trenger mye forskjellig kraftfor og tilskudd, men det eneste jeg kunne tenke meg å gi hesten min som ekstra tilskudd er salt hvis jeg merker at de kan ha litt mangel på det. Jeg orker bare ikke så mye utgifter på fór og når jeg ser at hesten min klarer seg fint med den kosten hun har, ser jeg ikke noen grunn til at det skal pøses på med masse annet. 

Nå som jeg derimot fikk dette gratis, velger jeg selvfølgelig å prøve det. Det er jo alltid morsomt å prøve noe nytt! Hesten min som er i mye aktivitet trenger jo også mye proteiner og fiber, så det er jo bare en fordel å prøve dem. Jeg kan selvfølgelig skrive ett innlegg hvis jeg merker noe forskjell, men jeg tror nok at dette er produkter som må testes i en litt lenger periode, men det finner vi jo ut til slutt ♥

1
Anna Katinka

Hei! Jeg heter Anna Katinka og kommer fra den lille, men sjarmerende bygda Hurdal. Nå bor jeg i Aalborg, i Danmark, der jeg nettopp har blitt utdannet til ridetrener på Aalborg Sportshøjskole. Nå jobber jeg, frem til jeg skal begynne å studere til neste år. Jeg blogger for det meste om klær, sminke, mote og hest.

Legg meg til som venn
akvdf

Arkiv

Instagram

Bloggdesign

Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak AKVDF. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Design og koding av KvDesign / www.kvdesign.no

Nyeste kommentarer

Runa kommenterte på Følg meg på instagram!
"Du tar utroolig fine bilder! inspirasjon delux :D"

sceneteppe kommenterte på Følg meg på instagram!
"Så mye nydelig!"

Felicia N. kommenterte på Følg meg på instagram!
"Så fine bilder :-) Skal definitivt sjekke ut kontoen din."

Nyeste innlegg

2014 1
30.12.2014

SneakPeak
30.12.2014

Julebord
27.12.2014

Årets julegaver
26.12.2014

Merry Christmas
25.12.2014

hits