2013

 • 31.12.2013

Det er helt utrolig hvor fort dette året har gått. Jeg har både hadde positive opplevelser og kanskje litt mindre positive opplevelser, men det er jo det som skaper et kanskje litt spennende og minnerikt år? Første delen av året 2013 var jeg mest opptatt av å bli ferdig med VGS 2, legge sommerferieplaner og se frem til å begynne i 3. klasse. Det andre halvåret ble jeg fult opptatt med ny kjæreste, mer trening med Satira, og russetiden. Jeg har jo ikke nevnt noe om russetiden og om hva jeg skal og hvem jeg er med og hva vi heter, men det kommer jeg nok med snart! Her er i hvert fall en liten liste over hva jeg opplevde i 2013, som jeg husker ekstra godt.

- Satira og jeg debuterte i vårt første LA stevne, og vi har siden bare konkurrert i det og trent til både LA og MB øvelser, og det har gått overraskende bra. Jeg husker også at i sommerferien ble Satira behandlet i beina sine for fylling, noe som resulterte at hun måtte stå en del, og dermed mistet hun det meste av muskler på kroppen. Etter en lang opptrening igjen i august og september, var vi i full fart igjen, heldigvis. 

- Jeg kom opp i matteeksamen før sommerferien, så i et par uker før sommerferien brukte jeg all tid til å jobbe med matte, jeg husker at jeg følte at jeg hadde alt under kontroll, resultatene dessverre viste ikke det sammen, men jeg bestod i hvert fall og det er jo bedre enn ingenting. Jeg håper virkgelig at jeg slipper unna matteeksamen i år.. 


sommeren 2013 ble jeg faktisk brun også!!

- Jeg reiste en del, mamma og jeg dro til Italia for å besøke Sigrunn Marie i Milano, der hun bodde og tok sin siste del av sin mastergrad der. Italia er og forblir mitt yndlingsland, det er så fantastisk fint der, og all shoppingen, maten og menneskene! Jeg må tilbake dit i 2014. I tillegg var pappa og jeg i Hellas en ukes tid i sommerferien. Øya vi var på het Corfu, og kanskje den mest idylliske øyen jeg har vært på. Jeg glemmer nok ikke den turen med det samme. 

- Daniel og jeg møttes for andre gang to uker etter at sommerferien hadde begynt, (første gangen vi møttes var i 2012 på høsten). Og etter at jeg kom hjem fra Hellas, reiste jeg nesten med en gang opp til Hamar da vi møttes flere ganger. I september ble vi kjærester, og jeg har det utrolig bra med han nå, til tross for avstanden mellom oss. 

 

- Polenturen med klassen min i høst er kanskje en tur jeg ikke vil glemme. Alt det vi opplevde på den uken vi var der, var både hygggelig og grusomt. Vi besøkte flere konsentrasjonsleirer, et gammel fengsel og museer fra den 2. verdenskrig. Vi fikk et veldig godt innblikk i hvordan det var for jødene på den tiden, men jeg tror nok jeg har fortrengt det aller verste. På den litt hyggeligere siden, ble jeg mye bedre kjent og knyttet til den jentegjengen jeg er i på skolen, noe jeg er veldig glad for. 

- Jeg fikk lappen(!!!!!) og fylte 18 år. Jeg fylte år i september, og fikk lappen i november. Det har virkelig vært en utrolig befriende følelse å endelig kunne kjøre alene, kunne kjøpe nesten alt jeg vil, jeg kan bestemme det jeg vil og gjøre nesten hva jeg vil. Det å faktisk være voksen, har nok ikke gått opp for meg enda, og jeg tror nok det kanskje kan ta litt tid å skjønne også. 
 

1

Nerdy

 • 29.12.2013Topp BikBok, Cardigan BikBok, Bukse BikBok og sko Shoeday, Ringer og smykke H&M

1

Ting du ikke visste om Anna Katinka!

 • 29.12.2013

Hei dere! I dag har jeg, Lena, fått lov av min beste venninne til å gjesteblogge litt! Tenkte jeg skulle fortelle dere noen fakta om henne som dere kanskje ikke visste fra før. Okei, lets go!

1. Hun er helt utrolig rotete! Haha, seriøst hun roter vekk alt! Også bruker hun år og dag før hun finner det igjen. Da ligger det som regel på et helt vanlig sted..

2. Klær er like viktig som luft for henne! I hvertfall nesten. Hun elsker å shoppe og sette sammen outfitter. Også blir hun fort lei klærne sine og må ha nye, haha!

3. Uansett hvor ofte det skjer, kommer hun alltid for seint.. Så da ender det opp med at vi må offre livene våres på vei til skolen.

4. Okei, nå kommer det noe positiv. Hun er kjempeflink til å ri! Nesten helt på egenhånd har hun gjort stor fremgang med Satira. Det er så fint å se dere i dressur!

5. Hun elsker å utsette ting! I hvert fall skolearbeid.. Akkurat som meg, haha! 

6. Er det en ting jeg missunner henne, så er det draget på gutter! Bare innrøm det Ak, det har du! Alltid en ny dude, som sjekker henne opp på gata eller fest eller Tinder.

7. Hun er avhengig av Candy Crush.. Spiller det nå faktisk! At hun ikke blir lei, haha. Anna Katinka er på level 100 og et eller annet veit ikke. Der har hun vært i flere uker.. At hun gidder!

8. Anna Katinka er en av de mest trofaste menneskene jeg kjenner! Vi har vært besteveninner siden barneskolen og holdt sammen selv om vi har hatt våre krangler.. Uansett hvor teit jeg kan være, er hun alltid der for meg og støtter meg! <3

9. Mer negativt.. Hun er sykt slask! Isteden for å trene, liker hun best å se på serier med en bolle godteri i fanget. Haha, også er hun sammen med en fotballspiller? Skjønner ikke hvordan det går an! Neidaa, motsetninger utfyller hverandre ellerno<3

10. Yndlingssnackset hennes er ostepop. Æsj.. Skjønner ikke hva hun smaker i det :(

11. Akkurat nå klarte hun banen på candy crush, hurra for henne!

12.  Ok, siste! Hun ELSKER Cola. Drikker det hele tiden! Nesten. Sunn er ikke akkurat et beskrivende ord, men du er like god for det <33

 

Xoxo Lena <3

1

Favorittserier

 • 29.12.2013

Nå som det er juleferie, og været er helt for j*****, så blir det til at jeg sitter litt mer foran pc'en enn vanlig. Daniel har laget en bruker til meg på Netflix, som jeg har brukt ganske flittig denne julen. Jeg tenkte derfor at jeg kunne dele med dere hvilke serier som står på pc'en om dagen, og selvfølgelig de jeg ser på, utenom juleferien.

Pretty little liars, en så spennende serier, med alle typer følelser blandet sammen. Serien handler om de fire jentene, Hannah, Emily, Spencer og Aria som får creepy meldinger etter at deres bestevenninne blir anmeldt forsvunnet, for så å bli funnet og erklært myrdet. De fire jentene får creepie meldinger fra "A" som truer dem med å fortelle hemmelighetene deres, som bare bestevenninnen deres, Alison, visste om. Vi følger dem, mens de langsomt og helt utrolig spennende begynner å løse mysteriet om mordet på bestevenninnen og hvem "A" er. 
Serien er ikke bare spennende, men det er en serie hvor vi tennåringsjentene kjenner oss igjen, med gutteproblemer, vennskapet mellom venninner, drama i familien og utrolig mye mer, som er med på å gjøre denne serien ganske realistisk, og det er  umulig å slutte å se på når du først har begynt. 

 

♥ Vampire Diaries, Okei, hvilke jenter liker vel ikke kjekke gutter, med fin kropp, som i nesten hver episode må gå i baris? Vel, for min del er det både en fornøyelse å se på serien (med tanke på de mannlige skuepsillerne) og en utrolig spennende serie å se på. Det ukomplisertet livet til Elena Gilbert, blir nokså komplisert da hun forelsker seg i Stephen Salvatore, som viser seg å være en vampyr. Sammen med Elena sin familie, venninner og kompiser og Stephen sin bror og tideligere eks, venninner og kompiser blir blandet sammen i konflikter som er både dramatiske, romantiske og utrolig spennende. Jeg lover dere, jeg har både gjemt meg bak puten i frykt, grått og ledd av flere av episodene. Man blir oppslukt av både storyen og guttene, hoho!

 

♥Glee, ååh, jeg har ikke sett mer enn til sesong 3, men jeg har brukt maks en måned på de tilsammen. Jeg kan være enig at noen av de tingene de gjør i episodene kan virke litt for urealstisk og litt for sånn klisjè, men til gjengeld, er det en veldig fin serie. Jeg blir i utrolig godt humør av å se på serien og musikken de spiller og synger er jo utrolig god. I tillegg tar den jo også opp livet for tennåringer på videregående ( i hvert fall i de første sesongene ), der de aller fleste kan kjenne seg igjen, som kan være både gode og vonde sider ved å bli voksen og finne ut hvem du faktisk er. Jeg gruer meg virkelig til den episoden de har dedikert til Cory, eller i serien som han heter, Finn Hudson, som døde i sommer i år. Han er jo bare tidenes skjønneste gutt, og har virkelig blitt en av favorittene i serien..!
Hart for Dixie, en utrolig søt, morsom, romantisk og sjarmerende serie som handler om New York legen Zoe Hart som flytter til den lille og sjarmerende bygden, Blue Bell, for å besøke sin avdøde far sitt hjemsted og gamle legekontor. Hun faller pladask for en forlovet mann og deretter utvilker serien seg, hvor vi følger med på livet hennes i Blue Bell og alt det uheldige og heldige som skjer der. Det er kanskje tidenes koseligste serie jeg har sett på, den er både morsom og søt, og er også en serie jeg blir glad etter å ha sett. Hvilke serier følger dere med på? 

 

1

Årets julegaver

 • 26.12.2013


Se så mye jeg fint fikk til jul!  Chanel leppestiften, smykkene og en cardigan fikk jeg av Daniel. Leppestiften er jeg allerede helt forelsket i, og jeg gleder meg til å bruke smykkene fra ham. Jeg er så utrolig heldig! I tillegg til disse julegavene, var også Woolrichen min en julegave fra mamma og pappa, så jeg har virkelig fått mye fint i år. Krøllstaven fikk jeg av broren min, som er utrolig bra, jeg har allerede prøvd den og tenkte jeg skulle vise dere noen bilder av krøllene, for de blir skikkelig fine! Boken og øyenskyggen fikk jeg av søsteren min og kjæresten hennes, jeg håper jeg lærer og bli inspirert masse av boken, også må jeg lære meg å legge på øyenskygge, så jeg kan få brukt de og.

Hva fikk dere til jul?

1

Gledelig jul

 • 25.12.2013

Hei!

Jeg håper alle hadde en utrolig fin juleaften i går sammen med venner og familie! Jeg startet dagen med å jobbe noen timer på Spar, for så å dra en tur i stallen for å gi Satira en pose med gullerøtter. Jeg synes det er viktig og ekstra koselig å gi Satira litt ekstra oppmerksomhet i julen, selv om hun kanskje ikke skjønner fult så mye av det hele, haha. Derretter reiste jeg hjem og pyntet meg for så å spise en utrolig god julemiddag med hele familien, sammen med farmor og farfar. Det var så koselig å se de igjen! Det er sjeldent jeg får sett de, nå som jeg har mye annet å gjøre i helger og i ferier. Jeg fikk nesten alt jeg hadde satt opp på ønskelisten min, så både leppestifter, topper, penger, godteri og en superfin krøllstav fikk jeg i går. Jeg tenkte jeg skulle vise dere det jeg fikk i går i ett eget innlegg senere! Hadde håpet på å få tatt noen fine bilder av kjolene jeg skal bruke i julen til dere, men med det været som det er nå, får det blir som det blir. Satser på at snøen kommer snart. Kjolen er fra Zara og smykke var en bursdagsgave, klokken er fra Daniel Wellington!
1

Juleferie

 • 20.12.2013

Endelig kan jeg skyve bort alle bøker og bare finne fram filmer, serier, sengen, godteri og bare ta det helt med ro. Jeg ser så frem til at søskene mine skal komme på besøk, det er alltid så koselig med litt ekstra folk i huset, enn bare meg og pappa. Mamma kommer også, så det blir veldig bra! Til all gleden som har kommet, er det en sykt skuffelse å se at det regner om dagen, hallo, det er jo desember? Til og med jeg, som faktisk ikke kan fordra snø, savner den nå, det blir absolutt ingen jul, uten snø. Forhåpentligvis kommer den snart! Regner med at de fleste har fått juleferie i dag? Jeg har faktisk ikke helt juleferie, fordi jeg mangler en innlevering til søndag, men den skal jeg få prøvd å få gjort i kveld og i morgen, så jeg slipper å tenke på den på søndag kveld! 

 

1

7 Gode grunner til å drive med hest

 • 18.12.2013

Jeg vet ikke hva jeg skulle ha gjort uten hest og ridning, jeg vet faktisk ikke hva jeg ville ha gjort uten Satira den dag i dag. Og minnene med Spencie? Jeg ikke virkelig ikke vært foruten de heller. Så her er alt det positvie med å faktisk ha hest, til tross for alle pengene og tiden man må bruke. Kanskje jeg kan friste noen av dere til å begynne å ri? 

- Først og fremst, en ny venn, Satira er og blir en av mine bestevenner, dessverre kan hun jo ikke snakke, så hun får jo ikke akkurat uttalt seg om det er det samme med henne og, men for meg er hun en som er utrolig viktig i livet mitt. Jeg vet at hun lytter til hva jeg sier, og det beste av alt, hun kan jo ikke fortelle det til noen andre heller. Uansett hvor kjip eller hvor vondt jeg har det en dag, vet jeg at jeg kan reise ned til henne og bare tenke på helt andre ting.

- Visste dere det at ridejenter(og gutter) er mer skjerpet på skolen enn andre? Vel, for akkurat meg er kanskje jeg et unntak, men jeg har ikke muligheten til å skulke skolen, fordi jeg må til stallen etter skolen, og dit kommer ikke jeg hvis jeg ikke tar bussen eller får sitte på med noen hjem fra skolen. Her i Hurdal er det svært lite med busser og alle venninnene mine er jo uansett på skolen, så hvis jeg skal på stallen, uten å reise på skolen, blir det en veldig lang vei å gå, og da reiser jeg jo heller på skolen. 

 

- Du får ett ansvar, og dette gjør at du må se ting fra en litt mer "voksent" syn. Jeg kan ikke altid reise til Daniel i ukedagene, fordi jeg har en annen som trenger meg de dagene. Jeg kan ikke reise bort på shopping, fest, konsertet, kino eller andre type ting som er kanskje litt mer fristende hver helg, eller i ukedagene. Men selv om dette virker kjipt, har jeg faktisk ikke angret en eneste gang på at jeg måtte takke nei til de tingene. Og du innser jo tilslutt at du ikke trenger å være med på absolutt alt for å beholde venninnene dine heller. 

- Trening! Når du rir, trener du deler av kroppen du ellers ikke ville ha trent så mye. Både lår, legger, rumpe og mage er deler av kroppen du trener. I tillegg er det en super måte å få en fin holdning når du sitter og går. Særlig i dressur er det viktig at du sitter rett og ikke som en pose med poteter, dette styrker også ryggen din, som gjør at du får mye bedre balanse i kroppen og! Det er klart at du ikke får noe barbie kropp av å ri, uten å trene litt ekstra ved siden av, men det er med på å holde deg i en grei form, og det er jo bedre enn ingenting?

- Frisk luft, med en hest kommer jeg meg opp og ut også i helgene.Etter en fest på lørdagen, skal jeg være ærlig å si at det er kjipt å måtte dra seg ut av sengen for å dra ned på stallen, men etter en liten stund, er det utrolig deilig å bare ta en rolig tur i skogen og bare trekke frisk luft og bli kvitt dagen derpå følelsen i magen og i hodet. 

- Få flere venner, ridning er en sport der du kan konkurrere mot andre, trene med flere samtidig og spørre og gi hverandre råd. Jeg vet ikke hvor mange venner jeg har fått av å ha en hest på stall hvor det kommer nye folkehøgskoleelever hvert eneste år. Jeg hadde ikke fått møtt disse utrolig spennende, alt for viktige og gode menneskene, hadde det ikke vært for at jeg hadde hest. Og noen av dem har også hjulpet meg både med ridningen og med tips til å få bedre forhold til hesten min. 

- Minner, jeg har så mange fantastiske og litt noen mindre fantastiske minner når det kommer til hest. Alt jeg har lært og fått gjort så mye med et så nydelig dyr, som kanskje ikke de fleste får gjort i livet sitt. Og det er jo ikke en kjedelig historie å fortelle at jeg har blitt bitt i ansiktet av en hest heller? Haha

 1

Særemne

 • 18.12.2013

Hei! Nå skal jeg snart reise til skolen for å holde mitt siste norsk foredrag før det endelig er jul! Hadde tidenes morgen, da pappa måtte hjelpe meg ut av sengen i dag, da ryggen min nektet meg å reise meg opp. Hvor lite kult er det å ha ryggproblemer i en alder av 18 egentlig? Jeg håper det går over fort, så jeg slipper å gå rundt som en krøpling frem til julaften. Etter foredraget mitt, reiser jeg til Jessheim for å ta unna de siste julegavene, og så skal jeg på stallen og ri en tur med Satira. Ridning skal tydeligvis være godt for ryggen, så håper en tur i skogen med Satira gjør susen for ryggen min! Ha en fin dag videre alle sammen!Genser fra Nelly / Bukse fra BikBok / Mobil holder fra BikBok1

Babyguurl

 • 17.12.2013


Hei! Jeg har nettopp kommet hjem fra stallen! Har ikke sett Satira på flere dager, så det var ekstra koselig å se henne igjen, og i tillegg hadde vi en super dressurøkt. Det er så kjipt at jeg ikke får like mye tid til henne som jeg håper på, men hun er heldigvis ikke gretten eller irritert for å ikke ha blitt brukt på noen dager, som Spencie pleide å være, så det ble bare en stor klem og mange nusser. Jeg hater at jeg av og til må velge mellom hest og kjæresten eller hest og skole, jeg skulle virkelig ønske at jeg hadde tid til alt og alle. Men det pleier alltid å være litt dårlig med tid når det nærmer seg julen, så jeg gleder meg til romjulen med fine dager med Satira. Ellers i kveld skal jeg jobbe med norsk særemne, det skal bli så godt med å bli ferdig med det, da er det nesten juleferie for meg!

1

Hyttetur

 • 14.12.2013

God morgen! Daniel og jeg har nettopp spist tidenes frokost,  egg og bacon, og ser på langerenn på tv. I går dro vi nemlig opp på hytta til Daniel sin familie, på Budor og her skal vi være til i morgen. Det er utrolig deilig å bare slappe av og ikke gjør noen ting. Senere tenkte vi å gå ut i snøværet, det er så julestemning med all snøen som har kommet den siste uka. Jeg tror ikke jeg har vært på en hytte siden påsken i for i fjor, så da er det ekstra koselig å reise på hyttetur med kjæresten. Planen var egentlig å reise til Røros, familien min sin hytte, men i morgen skal vi videre til Asker for å besøke mammas familie, og det tar så lang tid å kjøre fra Røros til Asker, så vi gjorde det litt enklere denne gangen! Hva skal dere i dag? 

1

Victoria's secret fashion show

 • 12.12.2013

Jeg kjenner en smule misunnelse når jeg ser de helt utrolig vakre jentene, med de lange fine beina, håret og kroppen sin. I tillegg til å se vakker ut, går de også i helt utrolig fine undertøy og klær, jeg blir bare helt fasinert over klærne, jentene og hele showet. Det er helt utrolig hvor mye de har gjort for å se slik ut, jeg blir så imponert! Jeg har faktisk sett alle Victoria's Secret Fashin Show på youtube, og alt jeg har lyst til å gjøre etterpå er å kunne gjøre det nøayktig det samme. Jeg mener, hvem ville vel ikke være disse jentene? For meg må nok dette bare bli en drøm, jeg er absolutt ikke høy nok, og kroppen for modell har jeg heller ikke. Jeg beundrer virkelig disse jentene!

 

1

5. Gode rensetips til huden

 • 11.12.2013

1. Hovedregelen for å få fin og ren hud, samt gylden er å alltid drikke nok vann og spiste godt og samtidig sunt! Huden din trenger funktig het, og ikke bare litt hver dag, men masse, i og med at du svetter og får ut meste parten av vannet du inntar. Til sammen, skal du helst drikke 2 l vann. Ett lite triks for å vite at kroppen din har nok væske, er å dra litt av huden din fra håndnen din opp, for så å slippe den etter at du har holdt den der i ett par sekunder. Faller huden fort på plass igjen er det godt med væske der, men hvis huden du har dratt opp går sakte på plass igjen, burde du nok drikke litt mer vann!

2. Vask sminkekostene dine! Ei venninne av meg fortalte meg at etter at hun hadde sett videoen jeg la ut om hvordan man kunne vaske en sminkekost, hadde hun vasket sine, etter noen dager hadde hun ikke bare hatt rene sminkekoster, men huden hennes hadde blitt finere og renere enn noen gang før! Det er så utrolig gøy å høre at tipsene mine faktisk fungerer! Videoen kan dere finne HER.

3. Alltid fjern sminken før du legger deg. Jeg hadde som uvane før at når jeg kom sent hjem etter fest la jeg med sminken min på, dagen etter på hadde jeg ikke bare mascara i håret og i øynene, men jeg fikk faktisk flere kviser. Dette er fordi huden min ikke fikk puste og dermed fikk jeg lettere kviser. Jeg har dermed begynt  å dusje etter vær fest, uansett hvor sliten eller full jeg er, fordi det er for det første utrolig godt for huden, du får bedre hygene i sengen og i tillegg, hvor godt er det egentlig ikke å få av seg sminken før man legger seg? Jeg elsker det!

4. Bruk rense produkter! De beste renseproduktene jeg har brukt er fra Clinique, de består i tre trinn, 1- såpe, denne bruker jeg i dusjen, 2. en rens som inneholder alkohol som renser og åpner porene og 3. en lett og tynn fuktighetskrem som passer på at huden ikke tørker ut etter rensen. Denne rensen forguder jeg, og dessverre har den begynt å bli tom, så jeg må enten investere i nye flasker fra Clinique, eller så er jeg heldig og får det til jul! 

5. Spis sunt! Etter en helg med mye ostepopp og brus er ansiktet mitt fylt med kviser og nupper, mandag morgen. Lite fett å dra på skolen som et kvisetryne da egentlig, men da hjelper heldigvis rensen meg veldig her! Men, jeg har også prøvd å unngå å spise godteri og potetgull, samt drikke brus på søndager, da kan heller kvisene komme søndagen og forsvinne til mandag! Uansett burde man spise sunt, grønnsaker er utrolig fin løsning for en finere og renere hud, den aller beste grønnsaken skal være gullerot, den hjelper deg faktisk med å få fram pigmentene også!! 

1

Siden sist @ankaakatinka

 • 09.12.2013

         1.Jeg vant gavekort på 500,- på Shoeday      2. Bokstavkro for russen, jeg var advokat!         3. Bilde av en outfit for en uke siden

 


4. Jeg og Satira på ridetur rett før snøen kom                            5. Satira og jeg på stevne i oktober, som gikk over all forventning 


7. Jeg skulle på mitt første julebord med jobben min                                                8. Verdens fineste Ronja og meg på bursdag

Add @ankaakatinka !

1

2 ting som gjør deg vakker

 • 08.12.2013

Nei, dette er ikke noe sminketips innlegg, det er heller ikke ett innlegg som forteller deg hva slags treningsprogram du skal følge, det er heller ingen matoppskrift på sunn mat som skal gjøre dagen din bedre. For det er vel i bunn og grunn det alle ønsker seg, tips, til å gjøre oss vakre, tynnere, penere og til og med kanskje populære. For er det ikke det hele livet handler om, den dag i dag? Være helt perfekte, med null feil? Vi lever i en verden i dag hvor vi kan nesten gjøre hva vi vil med oss selv, vi kan oppere neser, ører og pupper, vi kan fylle på leppene eller ta bort fett fra magen. Til slutt har vi kanskje gjort alt sammen, også er man kanskje ikke så vakker som man trodde man skulle bli allikevel.  

Du kan ta på så mye sminke du vil, du kan oppere puppene større og nesen mindre, men uansett hvor mye du trener kroppen din, hvor sunt du spiser, så tror jeg faktisk ikke det er oppskriften på å gjøre deg, oss, alle sammen, vakker. Personer som faktisk ikke bruker så mye tid på seg selv, men heller på andre, eller på at dagen skal være bra, de som faktisk sprer glede, smiler og ler, det er vel de som faktisk er vakre? Jeg tror faktisk ikke at selv hvor mye du gjør med deg selv, så vil du nok ikke være så pen som den personen som smiler eller ler er.

De fleste sier "det er det indre som teller", hvis det er det, hvorfor er vi alle så opptatt av hvordan vi ser ut, eller hvor tynne eller tjukke vi er? Og hvis det er det indre som teller, hvorfor er vi så kresne på hvordan vi ser ut? Jeg, som de fleste andre, har noe med meg selv som jeg ikke liker. Jeg har skjeve lepper, ett mindre øye, absolutt ingen flat mage og jeg har et utrolig irriterende utslett på armene mine, som ikke går bort. Jeg ser "feilene" hver morgen når jeg kler på meg og når jeg sminker meg. Men, jeg må faktisk slutte å fokusere på alt det negative med utseende mitt. Jeg må heller fokusere på det positive, de tingene med kroppen min og ansiktet mitt jeg faktisk er fornøyd med. Skal man fokusere på alt det negative med seg selv, er jeg overbevist om at det går utover resten av kroppen sin, humøret sitt og det som er rundt seg. 

Så her er mine to råd til dere der ute, som kanskje sliter med å stå opp om morgenen, som sliter med å komme seg på skolen, som sliter med å henge med venner, som også sliter med å føle seg komfortabel rundt andre; Se på deg selv, finn de positive tingene med kroppen, vær litt selvopptatt den ene timen og finn de tingene ved deg selv som du føler er bra. Det kan være alt fra øyenfargen din, til bena dine, til håret ditt, til hendene dine, til personligheten din. Til slutt skal du tenke på de positive og fine tingene ved deg selv, og smil. Jeg kan love deg det, at hvis du går inn for at "dette er en dårlig dag" og du tenker på det fra du står opp til du kommer deg på skolen, er hele dagen ødelagt, du finner flere negative ting ved deg selv, og du blir faktisk et mer negativt menneske. Ingenting er penere enn de menneskene som smiler, (nå mener jeg absolutt ikke at du skal stå opp med ett smil om munnen hver dag, for det gå vel strengt tatt ikke), men stå opp, tenkt at dette blir en fin dag, at du skal fremheve de tingene ved deg selv, som du mener selv er positivt med deg selv, og bruk det til å gjøre deg glad. Du blir ikke like vakker med all sminken, hvis du ikke sminker den innvendige delen av deg selv med glede eller noe positivt. 
1

Black & White

 • 08.12.2013

 

 

1

Julebord

 • 07.12.2013

I kveld skal jeg på mitt aller første julebord med jobben og i kveld blir den "lille sorte" som redder antrekker. Jeg gikk for en helt enkel svart kjole, den nye kjolen min fra Nelly, skal jeg bruke på Nyttårsaften, så jeg går heller for en gammel kjole i stedet. Jeg kan nesten ikke vente med å smake julemat igjen, pinnekjøtt, ribbe og alt tilbehør, nam! Kjolen jeg har på meg er fra Zara og har hatt den i flere år, men som med de fleste svarte kjolene, blir man jo aldri lei dem. 

 
1

Wednesday

 • 04.12.2013

Hei! Har nettopp sett ett par episoder av Glee, har ellers bare hatt tidenes deiligste dag på skolen i dag, da klassen dro til Oslo! I tillegg har jeg trent med Satira i dag, som gikk veldig bra! Synd det er lite konkurranser i denne perioden av året, men jeg gleder meg veldig til våren igjen. Har ellers ikke så mye å tilføye i dag, føler liksom at de fleste dagene bare flyr unna uten at jeg gjør noe nyttig, selv om jeg har en hel haug med ting jeg burde gjøre, men som jeg aldri får gjort før dagen rett før. Jeg er så sliten og trøtt hele tiden, og føler at jeg kunne ha sovet i flere dager på rad. Jeg skulle ønske jeg fant energien til å glede meg til å trene med Satira og ha energi til å jobbe med skole, men akkurat nå klarer jeg ikke det, jeg har ikke lyst til noe. Hvor ble av all energien jeg hadde i høst? Vinteren og mørket tar virkelig knekken på meg.

 

1

Plaid shirt

 • 03.12.2013


 

Genser Gina Tricot / Skjorte Gina Tricot / Bukse BikBok

1

Julekalenderer

 • 02.12.2013

På starten av dagen i går satte jeg meg ned for å finne alle slags typer julekalenderer, i håp om at jeg kanskje kan vinne noe før julaften. Men det er vel ikke bare jeg som er gira på å vinne noe? Jeg har i år meldt meg på flere julekalenderer som kan gi meg en reise, gavekort eller andre ting som jeg ikke har råd til å kjøpe akkurat nå. Jeg tenkte derfor at jeg kunne tipse dere om noen julekalenderer som er i år! Trykk på navnene til de forskjellige butikkene/bedriftene for å komme til julekalenderen deres!

For reiser:

Apollo, Oslo Lufthavn, Reisecompaniet, Reiselyst, Tyrkiareiser, Star Tour

Interiør

David Andersen, Kitchn, Møbelringen, Perfect Home, Strai Kjøkken, Tilbords

Klær og trenignsutstyr

Costume, DNA, Floyd, G-Sport, Miinto, Moods of Norway, Motehus, Nelly, Pierre Robert, Sport 1
Dette er mine kalendre i år, ganske mange å holde styr på, men allikevel er det morsomt å se hva jeg kan vinne, kanskje jeg vinner også? Har dere noen julekalender tips, som jeg kan melde meg på i år?
1
Anna Katinka

Hei! Jeg heter Anna Katinka og kommer fra den lille, men sjarmerende bygda Hurdal. Nå bor jeg i Aalborg, i Danmark, der jeg nettopp har blitt utdannet til ridetrener på Aalborg Sportshøjskole. Nå jobber jeg, frem til jeg skal begynne å studere til neste år. Jeg blogger for det meste om klær, sminke, mote og hest.

Legg meg til som venn
akvdf

Arkiv

Instagram

Bloggdesign

Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak AKVDF. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Design og koding av KvDesign / www.kvdesign.no

Nyeste kommentarer

Runa kommenterte på Følg meg på instagram!
"Du tar utroolig fine bilder! inspirasjon delux :D"

sceneteppe kommenterte på Følg meg på instagram!
"Så mye nydelig!"

Felicia N. kommenterte på Følg meg på instagram!
"Så fine bilder :-) Skal definitivt sjekke ut kontoen din."

Nyeste innlegg

2013
31.12.2013

Nerdy
29.12.2013

Ting du ikke visste om Anna Katinka!
29.12.2013

Favorittserier
29.12.2013

Årets julegaver
26.12.2013

hits