Jeans and bomber

 • 28.11.20151

Hair Braids

 • 27.11.20151

Fresh Lemonade

 • 25.11.2015


Jeg startet dagen min med en frisk lemonade, før jeg reiste på trening. Det var deilig å ha en litt friskere start på dagen enn kun ett glass med vann! Alt du trenger er en sitron og kaldt vann!

-A 


I started my day with a fresh lemonade, before I went for som training. It gave me just the perfect and fresh start in the morning, and I made a new one when I got back home. All you need is some cold water and a lemon! 
-A

1

X-Mas inspiration

 • 24.11.2015
Lukten av julekaker, lyden av julemusikk, god mat, familiebesøk, gleden av å gi og få julegaver, julefilmer, Hovemesteren og Grevinnen på lille juleaften, julepynt, julemarsipan og sjokolade, julegrøt med mandel i, kulden og lyden av å gå på kram snø - jeg gleder meg til jul og jeg gleder meg enormt til familiesammenkomst. Jeg bare elsker jul...! 


1

My MakeUp favorites

 • 23.11.2015
 

Hei - håper du har det bra? 

Disse tre produktene er mine tre must hver dag.
- Dessverre er jeg blitt alt for bleik til Dior foundationen min, så jeg blir nødt til å ønske meg/ kjøpe meg en ny bare litt lysere! Den jeg har nå er nr 22 og jeg tror jeg skal gå for 20 neste gang. Den er virkelig god og sitter så godt! Den er ganske dyr, men etter min mening er den helt klart verdt pengene.
- Pudderet fra Chanel er helt klart en etterlengtet skatt - fargen heter Les Beiges og er en kald og matt farge som passer de fleste. Den ligger veldig godt på ansiktet og er faktisk det eneste pudderet som er helt matt! Også ganske dyr, men jeg har hatt min siden oktober og det synes nesten ikke at den er blitt brukt hver dag siden.
- Den siste jeg tviholder på, er den fantastiske Clarins, jeg har to farger 01 og 02, men 01 er helt klart min favoritt. Den lukter og ser godt ut og er helt klart en god lipgloss, det er derimot ikke denne jeg bruker hvis jeg har såre lepper - da bruker jeg alltid Carmex! 

-A

Hi - how are you? 
These products are my favorites right now! 
- My Dior foundation, nr 22, is sadly to dark to me now, but had the perfect color in the summer/autumn season. It's a bit exepensive, but I think it's worth any penny!
- My Chanel powder is called Les Beiges, and it is actually the only powder who is cold and matt aswell. This one is also a bit exepnsive, but I bought it in October, and it barely shows. 
- My last favorite is the fantastic Clarins, I have nr 01 and 02, but my favorite is nr 01. It smells and looks good - but I don't use this one if my lips are sore because it is not good to sore lips. If I have sore lips, I always use Carmex! 

-A

1

Norsk i Danmark

 • 23.11.2015

 

Etter nesten ett og et halvt år som nordman i Danmark, blir jeg stadig vekk overrasket over den danske kulturen. Som for eksempel er det lov til å drikke alkohol i offentligheten, altså på gata. Den første helgen i november var det det vi kaller for J-dagen i Danmark, da juleølen kommer ut i butikkene som gir danskene en god unnskyldning til å feste, og da jeg gikk i gågatene kl 12:00 på dagen, møtte jeg flokker med ungdommer som kom med en øl i den ene hånden, og ølkassen i den andre. Hahah, jeg ble så sjokkert, hadde vi vært i Norge hadde man jo fått politiet på nakken! 

 

I tillegg kommer jeg ikke over hvor billig det er for å kjøpe mat her, bare for noen dager siden kjøpte jeg én pakke med 400g kjøttdeig, én pakke med fire marinerte koteletter og en pakke med fire alminnelige koteletter, som jeg betalte tilsammen 100 kroner for - LOL. Hadde sikkert betalt nærmere 500 kr hvis det var i Norge! Til og med alkohol koster jo nærmest ingenting her i Danmark, så det blir alltid hardt å komme hjem og reise på fest.

 

Det er derimot mye mer skattebetaling her i Danmark enn i Norge. Her i Danmark, skatter ungdommer på 18-20 år hele 38-48% av lønnen sin - helt sinnsykt. Så nordmenn skal ikke klage på skattebetalingen altså..!

Jeg måtte nærmest le da jeg så på Go Morgen Danmark i dag tidlig. Det har nemlig kommet 60 cm med snø i Roskilde, og det danske politiet hadde skrevet på twitter at de ønsket at det danske folket skulle la være å bruke bilene sine, med mindre det var helt nødvendig. Folk har gått helt bananas fordi de ikke vet hva de skal gjøre når det faller sne fra himmelen, og jeg som nordman, som i følge min danske kollega; har bodd i en iglo hele livet, må bare le litt av hele galskapen. Dansker har virkelig ingen anelse av hva de skal gjøre og hvor de skal gjøre av seg når det snør. 

Dansker storkoser seg når de får servert rugbrød med grov leverpostei og sylteagruk til - rene sunnhetspakka - og jeg kan ikke forstå at dette er det de gleder seg aller mest til å spise etter at de kommer hjem fra jobb eller trening. Det værste er vel, at dansker spiser, det vi tenker på som middag, til lunsj, og det vi tenker på som lunsj til middag. Jeg husker på Sportshøjskolen, ble jeg skikkelig deprimert over "middagen" som bestod av rugbrød og forskjellige pålegg. Hvor er kjøttkakene og den brune sausen liksom.. 

"Er du svensk eller er du norsk!?" - jeg ANER ikke hvor mange ganger jeg har hørt denne setningen. Dansker kan virkelig ikke høre forskjellen på svensk eller norsk. En av kollegaene mine har opptil flere ganger forsøkt å imponere meg med norske ord og setninger, men alt kommer på svensk. Jeg vet faktisk ikke om dansker bare er dårlige til å høre etter; for noen dager siden fikk jeg spørsmål om jeg var fra Færøyene, eller for noen uker siden da jeg ble spurt om jeg kom fra Latvia - det var på nippet til jeg ble fornærma.. hahah. 

Jeg er ellers veldig glad for å være norsk i Danmark, dansker er ekstremt hyggelige, åpne og interesserte, i forhold til nordmenn som gir uttrykk for at det er kun nordmenn som finnes her i verden. Det er i tillegg veldig billig å bo her, og jeg tror jeg har levd på ca 100kr pr uke den siste måneden - mest fordi jeg er ekstremt fattig pt, men også fordi det er mulig å leve på nærmest ingenting. I tillegg har jeg også blitt bedre til dansk, noe som gjør det lettere for meg å kunne bli kjent med nye mennesker her nede! 

 

-A

1

Cocoa in bed

 • 21.11.2015
1

Life is worth living

 • 19.11.2015

 

Gud denne gutten kan synge, det er det ingen tvil om, men respekten min for han har helt klart sunket langt ned i det dype havet etter stuntet i Norge. Jeg, som ikke er en superduper beliber, hadde nettopp begynt å gi JB en sjanse og begynte å tro at fyren hadde begynt å få styr på livet sitt, men noen mennesker blir bare ikke voksne, og jeg tror han kommer under den kategorien, inntil videre. Sangene hans har derimot vært i ørene mine den siste perioden, enten om det er når jeg er i festhumør eller et dårlig humør. Og denne sangen har virkelig gitt meg gåsehud, og spesielt musikkvideoen, jeg begynte nærmest å gråte når jeg så den, det er bare noe med ballett til en vakker sang som gjør noe med meg..

-A 

The boy can clearly sing, but his attitude? I am actually not a huge fan of JB and after his stunt in Norway, I totally lost my interest of him. His music on the other hand - I really love his new songs, and they have been playing constantly in my ears. This song almost made me cry and I it's definitely a new favorite and just the video is so beautiful! 

-A 

1

Jeans and high heels

 • 18.11.2015
Foto: Jonathan Søe Christensen

Bukse Top Shop // T-skjorte Adidas // Jakke Samsøe Samsøe // Sko Missguided


1

Typical Thursday Morning

 • 17.11.2015


Have a nice Thursday!

1

White with a green bomber

 • 15.11.2015Fotograf; Jonathan Søe Christensen

Bukse Vero Moda // Genser H&M // Jakke Vero Moda // Sko Missguided  Hei og god søndag til dere! Jeg overrasket meg selv med en tidlig trening, for så å gjøre meg klar til å ta noen bilder med Jonathan! Endelig har jeg funnet noen som kan hjelpe meg med bilder igjen, og ikke nok med det, han jobber som freelanser for Streetammo, en av kleskjede som er stor her i Danmark. Hva synes dere om bildene over? Fine ikke sant? Jeg gleder meg til å se hvordan de fremtidige shootene blir - jeg er i hvert fall kjempe fornøyd med resultatet fra i dag!

-A 

Hi! I hope you all have a nice sunday? I suprised myself today with an early morning workout and afterwards I got my self ready to some shooting with my new friend and photograph! Finally I have found some one who can help me with pictures again, and thats not all, he is actually a freelancer for one of the clothing store here i Denmark - super awesome! So what do you think about the pictures? I am so glad and just can't wait to see how the shoots in the future will be. I am so satisfied! 

- A 

1

My favorite E.L.F

 • 14.11.2015 


e.l.f i Norge er ganske dyrt, i Danmark derimot er det kun 60 kr for disse fantastiste produktene. Jeg elsker denne nude leppestiten fra e.l.f, som jeg bruker nesten hver dag på jobb og ellers i hverdagen. Den sitter i tillegg så godt og holder seg selv om man drikker eller spiser. Jeg anbefaler den virkelig på det varmeste! 

1

ON MY WISH LIST

 • 14.11.2015 

1

Did you know?

 • 12.11.2015

Jeg klarer ikke å være sur lenge, med mindre det er noe alvorlig eller noe skikkelig skuffende, er jeg mest sannsynlig sur i maks en time, og så er jeg glad igjen. Jeg er en person som prøver å se ting fra to sider, og hater drama. Derimot kan jeg ta ting veldig personlig - hvis ikke folk setter pris på meg eller ikke setter pris på det jeg gjør for dem, blir jeg skikkelig lei meg og tenker hele tiden at det er noe galt med meg eller at jeg ikke gjorde nok.


Venninnene, familien og mine nærmeste betyr mer for meg enn jeg tror de forstår. Jeg setter dem fremfor meg selv uansett hva, og jeg elsker å holde fester med venninnene mine, og går alltid 100% inn for at alt skal være perfekt. Det går av og til ganske hardt utover økonomien, men jeg storkoser meg hver gang! I tillegg er jeg redd for å ikke kunne vise dem hvor viktige de er for meg. 


Mamma er min klippe. Hun er den jeg forteller absolutt alt til, om gutter, venninner, oppturer og nedturer og hun er den jeg vet jeg kan stole på uansett hvor jeg er her i verden. Det er derimot pappa jeg jobber mest for å gjøre stolt, ingenting føles bedre når pappa er stolt av meg og når han roser meg.

Jeg gjør akkurat hva jeg har lyst til, her om dagen hadde jeg så sjukt lyst på kake at jeg kjøpte en hel kake på et av bakeriene her i byen haha. Og når jeg har lyst til å gå i de klærne jeg har lyst til, gjør jeg det, når jeg vil trene, så trener jeg. Jeg har stoppet å late som om jeg er et barn og lever under mamma og pappas regler, jeg er voksen og bestemmer helt over meg selv og det skal jeg også nyte. Jeg takler ikke komplementer. Jeg er så dårlig på å svare på komplementer jeg får av venninner, kompiser eller ukjente og jeg hater å si "takk", den dumme janteloven som sier at man ikke skal tro at man er noe, gjør at jeg føler at det å si "takk" får det til å høres ut som om jeg selv synes jeg ser bra ut eller er flink til noe. Det er helt klart noe jeg skal bli flinkere til å jobbe med, man burde ta til seg alle komplementer man får uten å måtte føle at man skal unnskylde seg for noe. 

Jeg er blitt en skikkelig nøytral person. De to siste årene har jeg blitt kjent med så mange forskjellige type mennesker, som gjorde at jeg lærte at ikke alle er like. Jeg har blitt overrasket flere ganger over at mennesker har vært helt annerledes enn det jegt trodde de var, på den positive måten. Det har gjort at når jeg møter nye personer, legger jeg bort alle de andres tanker og meninger om personene, og bruker heller litt ekstra tid på personene slik at jeg kan selv finne ut av om jeg kan komme overens med personen eller ikke. Det har hjulpet meg så utrolig mye og det har gitt meg så mange nye venner. Jeg elsker å tjene egne penger. Jeg hadde nok vært hoppende glad for å vinne i lotto, men kjenner jeg meg selv rett, er jeg mer glad for å kunne tjene pengene mine selv. Det kjennes bare av en eller annen grunn bedre å betale mine ting med mine egne penger og ikke mamma og pappas penger for eksempel. For øyeblikket er jeg så fattig at jeg kun har nok penger til en liten mengde mat fordi jeg har måtte bruke så mye penger på betaling av leiligheten. Men istedet for å spørre mamma og pappa, vil jeg se om jeg kan stå på mine egne ben denne gangen og gjøre meg selv litt stolt av meg selv - (nok en gang, fuck janteloven!)

 

no worries, undertøy og alt er på under skjorta ;-)

1

Good morning

 • 11.11.2015God morgen! Jeg er på vei til trening nå, før jeg videre skal på jobb! Jeg har ikke fått trent siden siste uke, så det blir hardt å komme i gang igjen, men jeg gleder meg. Jeg har virkelig blitt glad i å trene, og det gir meg så mye mer energi om dagen! 

-A 

Good Morning! I am on my way to the training center, and afterwards I am working. I haven't trained since last week, but I am looking forward to get back in the rutine again. 

- A 

1

Norway

 • 09.11.2015


Hei! Jeg har nettopp landet i sofaen her hjemme i Aalborg etter en tur hjemme i Norge. På lørdag fikk jeg endelig sett Satira igjen, noe som jeg hadde gledet meg til på lenge og det var fantstisk å se henne og ri henne igjen. På søndag reiste pappa og jeg inn til Oslo for å være med på casting igjen, som gikk veldig bra! Dessverre kan jeg ikke fortelle noe om hva vi gjorde, så dere blir bare nødt til å vente å se til høsten om jeg er med - jeg er også super spent og får forhåpentligvis snart vite om pappa og jeg er med videre! Etter castingen dro vi videre og møtte med resten av familien for å spise middag, og så dro mamma og jeg videre for å se James Bond! 

Helgen har dermed vært innholdsrik, men selvfølgelig alt for kort, så nå gleder jeg meg bare til desember når jeg kan reise hjem til familien igjen for å feire jul! 

- A

 

1

Green bomber jacket

 • 06.11.2015
Jakke Vero Moda // Topp Ebay // Bukse Gina Tricot // Lue Vero Moda 


 

1

White and pink roses

 • 05.11.2015

Jeg elsker mitt eget rom, jeg kan ha mine egne ting her uten at noen andre skal kunne kommentere det eller at det skal være til bry for noen. I dag kjøpte jeg min første blomstervase med mine første roser. Jeg gleder meg til å våkne opp til dem om morningene fremover, jeg blir bare så glad for å se dem, og de sprer bare liv i rommet. Bare se så vakre de er!!

- A 

 

I just love to have my own room. I can choose my own things not scared that some one else would not like it. I just bought my very first vase and my first roses, and I just love them, and looking forward to wake up in the morning and look at them. Just look how beautiful they are! 

- A

1

Welcome to my house

 • 03.11.2015Over kan dere se leiligheten jeg har flyttet inn til! Jeg bor her sammen med Andreas, som jeg kjenner fra jobben min, og jeg trives så godt! Leiligheten er virkelig fin, med et veldig moderne kjøkken og bad, store soverom og en fin stue. Leiligheten er derimot ikke så alt for stor, men det går fint, i og med at jeg har et såpass stort soverom for meg selv. Jeg er i full gang med å innredet rommet, så jeg tenker det blir flere bilder av det når det er ferdig! Har forresten startet med å kjøpe inn julepynt, hehe ups, og jeg som egentlig er SÅ streng med å vente til 1. desember.. 

- A 

Here are some pictures of the apartment I have moved into. As I have told you, I live here with Andreas, one of the boys I am working with, and I am so glad for it. The apartment is really nice and modern, unfortunately the apartment is not so big, but the bedrooms are big enough, so I don't mind that the living room is small. I have started to furnish my room, so there will be more pictures to you when its finished. I have also started to buy some decorations for christmas, woops! - actually I am the person who do not start thinking about Christmas after 1. of December - but I could not resist this year....!

- A

1

 • 03.11.2015

Jeg er en person som tenker mye, hele tiden, og i tillegg stiller spørsmål til tankene mine, og mest av alt " hva om ? ". Jeg har så mange ganger i en lang periode, forsøkt å vri og vende på tankene mine, i håp om at jeg skulle finne svar, svar på hvorfor det gjør så vondt. Hvorfor ble det plutselig sånn, kunne jeg har gjort noe annerledes, kan jeg gjøre noe nå, tenker han på meg, hvorfor gjorde jeg sånn og ikke sånn, gjorde jeg det sånn jeg ville det, eller som alle andre mente jeg burde gjøre, hva om jeg gjorde det da, hadde jeg vært på et annet sted nå? 

 Kjærlighet, så vakkert, men samtidig så vondt, så dypt og så skjørt. Det kjennes ut som om noe fra deg er blitt nærmest revet vekk, dratt ut av deg, som om du mister pusten og ikke klarer å trekke luft. Jeg har, for første gang i mitt liv, kjærlighetssorg. En hard, slitsom, vond og det som kjennes en evig kamp. Jeg føler jeg har holdt pusten i en måned, som om tiden bare flyr avgårde, mens jeg står på samme sted. Kroppen skriker, tankene krasjer, mens hjernen kjemper for å kunne finne en løsning, svimmelhet, sinne, frustrasjon og desperate tanker, oppi det hele prøver jeg og det som er igjen av en fungerende kropp, å få livet til å kunne gå sin gang. Shit, det gjør vondt, og nå vet jeg hvordan så mange andre rundt meg har hatt det, hvordan noen kommer til få det, og hvordan noen har det akkurat nå.. Alt på innsiden skriker og roper, mens resten av kroppen er så sliten at det kommer ingen lyd, ingen tårer, jeg bare er. 

Det sies at sorg går igjennom fire faser; sjokkfasen, reaksjonsfasen, bearbeidelse og nyorienteringsfasen. Og jeg kan vel være så ærlig å si at jeg har kommet til bearbeidelse fasen, samtidig som jeg fortsatt er i sjokkfasen. Jeg har tatt meg i å smile og le den siste uken etter flere uker. Jeg tok meg selv i å ha lyst til å dra ut i byen med kollegaene mine på fredag. Jeg tar meg selv i å glede meg til ting, istedet for å føle det som et ork og ikke ville gjøre noe. Jeg er derimot fortsatt lett å knekke, og spørsmålet "hvordan går det med deg?" har vært min værste fiende, som åpner alle tårekanaler. 

 Oppi det hele har jeg hatt en mur som jeg kan støtte meg på, kollegaer og venninner som har tatt tak i meg, dratt meg ut av sengen de dagene jeg sov flere timer bare for å få dagen til å gå, gitt meg mat når jeg ikke har orket å lage mat. Venninner som har holdt ut med de samme spørsmålene mine, frustrasjonen min, ja bare alt. Hva skulle jeg ha gjort uten dem? Hvor hadde jeg vært uten dem? Til deg der ute, som har det vondt, som har nettopp fått høre at kjærligheten ikke er gjensidig. Jeg vet hvor vondt det er. Jeg vet hvor lyst du har til å skrike, gråte, be om en ny sjanse, være sint samtidig gjøre alt for at det skal bli bra igjen. Ja, det er fucking vondt, ja, det er helt grusomt. Men ta én dag av gangen, pust, spis, snakk med noen om det, se favoritt filmen din, finn på noe som tar mye av tiden din. Men det viktigste av alt, ikke glem deg selv. Husk at du er ikke alene i denne verden, husk at det er mange som er glade i deg, det er noen andre som har behov for deg og du har faktisk behov for deg selv. Og for hver dag som går, jo nærmere er du den dagen du får det bra igjen. Og selv om alt virker håpløst nå, så vil du plutselig tenke tilbake på det en gang og innse hvordan det egentlig var. Ikke la noen presse deg, ta tid og kjenn etter hva du behøver. 

1
Anna Katinka

Hei! Jeg heter Anna Katinka og kommer fra den lille, men sjarmerende bygda Hurdal. Nå bor jeg i Aalborg, i Danmark, der jeg nettopp har blitt utdannet til ridetrener på Aalborg Sportshøjskole. Nå jobber jeg, frem til jeg skal begynne å studere til neste år. Jeg blogger for det meste om klær, sminke, mote og hest.

Legg meg til som venn
akvdf

Arkiv

Instagram

Bloggdesign

Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak AKVDF. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Design og koding av KvDesign / www.kvdesign.no

Nyeste kommentarer

Runa kommenterte på Følg meg på instagram!
"Du tar utroolig fine bilder! inspirasjon delux :D"

sceneteppe kommenterte på Følg meg på instagram!
"Så mye nydelig!"

Felicia N. kommenterte på Følg meg på instagram!
"Så fine bilder :-) Skal definitivt sjekke ut kontoen din."

Nyeste innlegg

Jeans and bomber
28.11.2015

Hair Braids
27.11.2015

Fresh Lemonade
25.11.2015

X-Mas inspiration
24.11.2015

My MakeUp favorites
23.11.2015

hits