My everything

 • 30.11.2014

 


Hei! På fredag var det julebord med stallen, som var utrolig hyggelig. Det er ikke så lett å bli kjent med alle ridejentene på stallen for min del, siden jeg står i en litt mindre stall litt unna den store hvor alle er. Vi norske jentene fikk i hvert fall smakt på typisk dansk julemat (sild, leverpostei, brunpoteter(poteter stekt kokt i sukker) skinke, pølser, mm), i tillegg ble vi også introdusert for den tradisjonelle gave leken, som dansker tydeligvis gjør hver jul. Det var utrolig morsomt og jeg trives faktisk med å bli bedre kjent med den danske kulturen og ikke bare språket! Senere dro vi på byen - hvor mange av dere har blitt sjenket av deres 26 års gamle ridelærer? Vel, her i Danmark er det visst helt ok! hahaha. 

I går tok jeg dagen helt med ro og red en lang og avslappet tur med Satira, som dere ser på videoen♥ Jeg vet faktisk ikke hva jeg skal gjøre den dagen hvor jeg ikke kan sette meg opp på hesten og ri en to timers tur dagen etter eller før en hektisk dag.. Senere hadde Frederik og jeg filmkveld og så på Grown ups 2 - anbefaler den ikke, synes den ble alt for lang og kjedelig, og den skuffet faktisk veldig, med tanke på den første filmen som jeg synes var utrolig bra. 

I dag har vi allerede vært på Grand Prix stevne og jobbet med et prosjekt hvor vi analyserer hest og rytter under oppvarming og på konkurransebanen! Det er utrolig morsomt å kunne se og lære så mye som det man gjør bare ved å se - nå har vi så klart gjort dette før, men allikevel så lærer i hvert fall jeg en hel del hver gang! Frem til kl 15.00 har jeg "fri", før vi reiser i stallen igjen. Og senere må jeg jobbe med pedagogikk som jeg har en innlevering om bare 9 (!!!) dager...  

Håper alle får en deilig søndag! ♥

 

 

1

Dress like me

 • 29.11.2014

// Jeg fikk mye positvit fra sist "dress like me" så jeg fortsetter med det, lik gjerne innleggene, slik at jeg vet at jeg skal fortsette med dem! ♥

 

Bukse HER //  Gummistøvler HER //  Skjorte HER


Sko HER // Jakke HER // Bukse Gina Tricot // Topp HER

1

Nye hårprodukter

 • 26.11.2014

// Det er onsdag, og jeg prøver å bruke den dagen til å lage litt tips og anbefalinger til dere! 
 

 


Etter at jeg var hos frisøren for noen uker tilbake, fikk jeg klar beskjed om at jeg måtte bli flinkere til å gi håret mitt kjærlighet... heheh ups..  Dermed gikk jeg til innkjøp på en hårolje, ny balsam og en ny hårkur. I tillegg kjøpte jeg en tørrsjampo fra Batiste og en ny hårspray. Håret synes jeg har allerede vist litt fremgang. Det er blitt tykkere, mykere og mindre statisk. I tillegg skal jeg få klippet tuppene mine så fort som mulig, så håret blir enda bedre. I tillegg passer jeg nøye på å kure håret mitt minst én gang i uken. Jeg har frem til den 17. desemeber å vise fremgang, for da skal jeg på en ny friøsrtime, så jeg håper på at hun også ser forbedringer! Denne gangen skal jeg farge bunnen på nytt og forhåpentligvis blir håret slik jeg ønsker.. 

Jeg har ikke prøvd noen av produktene før, og jeg har prøvd alle i ca en uke nå  - og jeg er super fornøyd! Jeg tror også at tørrsjampoen kan bli en fin julegave til venninnene mine. Den gir et utrolig fint resultat og i tillegg er den jeg har, fin til de som ønsker å dekke ettervekst/feilfarging, eller bare gjøre håret kaldere, fordi denne kan gjøre håret ditt hvitt hvis du ønsker! ♥

1

Kjærlighet nå for tiden

 • 24.11.2014

 

 

 

 

 

 

 


 

Vi er utro, vi gjør det slutt med kjæresten rett før russetiden, vi lyver, vi fløter og oppnår oppmerksomhet av andre som kanskje ikke burde oppnås når man har kjæreste. Vi tar ting for gitt, vi bryter regler, vi har ikke regler, vi faker, vi overdriver, og når alt kommer til alt, så var man kanskje ikke så forelsket man trodde man var..

 

Det er i hvert fall mitt syn jeg har på forhold og kjærlighet nå for tiden. Jeg har opplevd så mye merkelig med nære og meg selv. Det at så mange forventet at forholdet mitt skulle ta slutt når jeg reiste til Danmark, gjorde meg faktisk utrolig trist. Hvor langt har vi kommet i denne verden, når man ikke lenger kjemper for å beholde noen, man sannsynligvis har jobbet så mye for å få? I russetiden fikk jeg også spørsmål om "hvorfor gidder du å ha kjæreste i russetiden?" eller "tror du ikke russetiden blir kjedelig når du har kjæreste?", vel jeg har i hvert fall litt selvrespekt og er ikke av den typen som må hive meg over gutter for å kunne ha det gøy. Jeg kan ha det like gøy med singel eller ikke singel, det er faktisk helt opp til deg selv hva du gjør ut av det. 

Jeg har bodd i Danmark i 3, snart 4 måneder og jeg har det utrolig bra med Daniel, selv om jeg er her. Ja, det er utrolig hardt å ikke kunne være med han mer enn en helg, en eller annen måned, det er vondt å vite at jeg kanskje ikke alltid kan være der for ham når han spiller kamper, og det er vondt når jeg heller ikke har han her, når jeg trenger hans støtte. Samtidig er det utrolig deilig å kunne se hverandre igjen når vi først gjør det. Når jeg gikk på vgs følte jeg det var en evighet siden jeg hadde sett han sist når vi ikke hadde sett hverandre på èn uke, nå kan det gå en måned før det føles som en evighet.. 

Noe jeg synes ikke lenger er ett tilfelle er at mange går for å være utro i fylla, fordi mange mener det ikke er utroskap når man er full, det er "alkoholens feil". Men altså, den som svelger velger? Hvor mange har ikke en eller to bekjente som starter et forhold med å være utro? Eller bruker utroskap som en unnskyldning til å gjøre det slutt, istedet for å si hvorfor man egentlig ville gjøre det slutt? Jeg vet ikke med dere, men det ha et åpent forhold hvor man kan hygge seg med andre utenom kjæresten, kommer ikke med i min kjæreste pakke. Det er så mange som tar forhold litt for lett og tenker for ofte på seg selv, og ikke at man faktisk er to personer om saken. Greit nok, du hygger deg kanskje, men hva med kjæresten din som faktisk er glad i deg og ikke kunne tenke seg noen andre enn deg?

Det jeg synes kanskje er verst (utenom utroskap selvfølgelig) er de personene som lyver kjæresten i ansiktet. Er det noe jeg har lært av mine forhold - man finner ut ting til slutt. Uansett hvor mye man gjemmer ting, sletter ting, så er det sjeldent det ikke kommer ut før eller senere.  Altså, h*n er kjæresten din, hvor dum tror du h*n er? Jeg har faktisk aldri tvilt på mine instikter når jeg føler det er noe galt, eller det er noe som ikke stemmer. Er du gutten i forholdet, unngå å lyve til dama, hun finner det ut, alltid. 

Hvorfor kan ikke kjærester være kjærester? Har man valgt den ene personen å være med, så hold deg til den. Og hvis du ikke lenger ønsker noe forhold med den personen lenger, gjør det slutt, for så å gå til seng med de du vil, ikke gjør det når du er i et forhold. Lyv heller ikke om hvorfor du gjør det slutt, eller hvorfor du gjorde som du gjorde - greit nok, sannheten er kanskje stygg, men samvittigheten er ikke alltid like lett å bære når man ikke har vært ærlig. Og istedet for å "go with the flow" å gi opp kjæresten, for en måneds fyll og fest, ikke velg bort kjæresten for en haug med gutter/jenter du sannsynligvis ikke kommer til å møte noen gang igjen.. 

1

Tips; Julekjoler!

 • 23.11.2014

 


Kjolen finner du her!                                       Kjolen finner du her!


 

Den svarte kjolen finner du her!                                 Den blå kjolen finner du her!

 

           

  Kjolen finner du her!                                Den røde kjolen finner du her!

                     

                                 Den røde kjolen finner du her!                              Den svarte kjolen finner du her!                          
             

   Gull kjolen finner du her!                       Den grønne kjolen finner du her!

 

  

Noen av dere som har like mye julestemning som jeg har? Jeg har allerede hørt på utallige julesanger, sett på klær og gaver til jul og er egentlig bare klar til å reise hjem for å feire jul! Jeg har heldigvis sikret meg julekjolen min for i år fra Americandreams, og denne gangen gikk jeg for noe litt annet enn en kjort svart kjole, som jeg har safet meg til tidligere. Ellers føler jeg også at paljetter er gått litt ut av dato, og jeg ønsker en litt søt, enkel kjole, som jeg også kan bruke til andre ting enn bare julen!  

1

Fattig student

 • 22.11.2014

 


Hei! Jeg kjenner allerede den årlige forkjølelsen trenger seg på i bihulene og alt som heter luftveier, så jeg regner vel med at om noen dager sitter jeg med tett nese og en vond hoste.. Men det er bare en av mine flere problemer her i Danmark som en fattig student. Jeg har jo glemt å fortelle dere at da jeg kom hit til skolen fikk jeg vite at de andre norske elevene hadde fått mye mer penger i lån og stipend enn det jeg hadde, så jeg fant ut at jeg hadde søkt om for lite penger, og måtte sende inn en ny søknad til lånekassen. Dere som har brukt lånekassen vet jo at ventetiden er suuper lang, og jeg måtte vente i 7 uker før jeg kunne få resultatet av behandlingen... 7 UKER, og jeg hadde allerede regnet ut at jeg hadde for lite penger frem til jul...

Vel, nå har det jo gått syv uker og heldigvis er søknaden godkjent og jeg skal få ca 20 000 mer før jul. Og for at pengene skal bli utbetalt, må jeg skrive under med min BankID. Men tror dere ikke at jeg har klart å glemme passordet til min BankID? Så jeg måtte ringe banken og nullstille passordet fordi jeg hadde klart å stenge kontoen fordi jeg hadde prøvd med feil kode for mange ganger.. Så jeg fikk det nullstilt og skulle logge inn på banken for å lage ett nytt passord. Tror dere ikke jeg hadde klart å glemme mitt personlige passord til banken også? Og joda, jeg tastet feil kode for mange ganger.. 

Så nå sitter jeg her, med 600 kr på kontoen, og har ventet i en evighet på ny personlig kode til banken, fra banken. Fordi første gangen jeg bestilte ny kode, ventet jeg i to uker, og da jeg ikke fikk den, ringte jeg til banken og ba dem om å sende en annen på nytt.. Så de låste den første koden de hadde sendt hjem til meg, men som jeg ikke hadde motatt og sendte en ny. Tror dere ikke den første koden kom dagen ETTER jeg hadde bedt dem om å sende en ny? Så nå tørr jeg ikke å ringe til banken, og håper jeg snart skal høre fra pappa med den nye koden til baken min. 

Så nå krysser jeg virkelig fingrene for at koden kommer i løpet av helgen eller neste uke, så jeg kan få bestilt julekjole og nyttårskjole, gjøre julehandelen ferdig og betale tilbake pappa og mamma det de har måtte legge ut for meg de siste ukene.. Dette er en virkelig typisk meg situasjon, og jeg virkelig hater det. Men jeg har jo overlevd hittil, så jeg tror det skal gå fint, det er bare så sinnsykt irriterende..hahah.. 

1

Warm, chill & perfect

 • 21.11.2014

 
 


Topp Gina Tricot // Bukse Topshop // Veske Vero Moda
Endelig fredag! Etter at Daniel reiste på tirsdag har det faktisk vært litt hardt å stå opp og vite at jeg er "alene" igjen... Men det blir deilig med en rolig helg fylt med hest og avslappning! Over kan dere se dagens antrekk ♥

1

Kjærestebesøk

 • 19.11.2014
 

På fredag kom Daniel til Aalborg med fotballlaget sitt, som var på bottur. De var her til søndag, så jeg tok med mine venninner fra skolen min og dro ut og møtte dem på lørdag kveld. På søndag reiste laget tilbake til Norge, mens Daniel ble igjen og flyttet inn på skolen. På mandag dro vi først på stallen, og så dro vi på shopping, så jeg kunne vise han både stallen og byen. På tirsdag dro vi i dyreparken og så spiste vi middag sammen før han måtte reise hjem igjen. 

Det var veldig godt å se Daniel igjen, men det var litt merkelig også, fordi vi har jo ikke sett hverandre på en måned. I tillegg var det rart å være i Danmark med han, fordi jeg føler jeg lever i en annen verden når jeg er her med helt andre mennesker og en helt annen kultur enn det det er hjemme. Men det var veldig fint også, for nå kan jeg jo snakke med han om livet mitt her nede og nå vet han hvordan det faktisk ser ut her også. I tillegg tror jeg det hjelper litt på forholdet vårt at han kan se hvordan jeg har det, hvem jeg er med og hva jeg gjør når jeg er her. 

Det var selvfølgelig veldig trist å si hadet til han, spesielt når jeg ikke ser han før til jul igjen. Men samtidig er det så utrolig godt å se han igjen når jeg har savnet han så lenge og så mye som jeg gjør...♥

1

Totalt hår katastrofe

 • 13.11.2014I går skulle jeg bleke håret mitt, for å få en kald og lys farge. Vel, for å si det sånn, fra midten og ned, ble håret slik jeg ville ha det, mens fra midten og opp ble det som alle frykter under farging - gult. Det var jo selvfølgelig ikke hun som farget meg her hjemme sin feil, fordi jeg hadde kjøpt feil pakke, altså ikke bleking, men en farge som skulle gjøre pigmentene mine lysere og ikke bleke dem bort - slik jeg ville.. 

Vel, jeg prøvde meg med blåshampooen min, og satt med den i en halv time til en time, i håp om at det skulle bli bedre - noe det ble, men den gule fargen ble fortsatt der. Så i all frustrasjon bestilte jeg en time hos frisøren i dag. Heldigvis fikk super søte og absolutt flinke Anja hjulpet meg, og vi fikk tonet og fjernet mye av den gule feilfargingen. Hun var forresten norsk og fra Eidsvoll, hvor jeg har gått på videregående og ikke så langt unna Hurdal hvor jeg bor. Hvor morsomt er ikke det? Vi har allerede ordnet med en ny time i desember! Så det gleder jeg meg veldig til. 

 

1

Massasje, varmeteppe og solarium

 • 12.11.2014

 

 


Nå tenker dere kanskje at det er jeg som har vært på tidenes spa og kost meg i hjel... men nei, det er faktisk hesten min som har det - jeg vet forresten ikke helt om hun koste seg under alle behandlingene.

Etter at vi har trent såpass mye etter at vi kom til Danmark, har Satira fått utrolig mye muskler i ryggen, rumpa og nakken. Dessverre er det sånn at når hester får mye muskler i ryggen, blir ryggen automatisk bredere og salen vil ikke lenger ligge like optimalt på ryggen som før. Jeg tror det er i den situasjonen vi står i nå. Det kan også være at Satira faktisk er veldig øm og støl etter all treningen. I tillegg har jeg faktisk glemt å varme henne skikkelig godt opp, før treningene, så det også kan ha hjulpet til den vonde ryggen hun nå har fått. Tro meg, skyldfølelsen har slått inn etter at jeg fant ut at det kunne være en av årsakene..

Det er selvfølgelig utrolig kjedelig, fordi det stopper plutselig opp i treningen - men samtidig er det en god "wake up call" for meg, som sier ifra om at jeg må tenke på en god oppvarming, og eventuelt tilpassing av sal. Tilpassing av sal måtte jo egentlig uansett komme en eller annen gang dette året med tanke på mye trening etter en sommer uten.  

1

Dress like me

 • 11.11.2014

 

Addlinks//

 

 Bukse HER // Topp HER // Cardigan HER

 

 

Skjorte HER // Jakke HER // Bukse HER // Hårbånd HER

 

 


Trykk på linkene over til å komme til plaggene som ligner mine! Lik eller del gjerne innlegget hvis dere likte denne type innlegg - så vet jeg om jeg skal fortsette med dem! Jeg fant ingen røde headpieces, men dere kan jo gjøre som meg og klippe av et bukseben på en rød bukse og klippe det til for så å bruke det - hahaha. 

 

1

New years eve dress

 • 10.11.2014

 

 

 

 

 


Klikk her for å komme til kjolen! 

Er jeg tidlig ute når jeg ser på nyttårskjoler allerede i starten av november? Jeg merker i hvert fall selv at jeg har en skikkelig julestemning på gang, og jeg kan faktisk ikke vente til jul og nyttår, det finnes vel egentlig innen annen finere høytid enn dem? Jeg har i hvert fall funnet meg en favoritt, som jeg har satt opp på "kanskje kjøpe" listen. Jeg vet med meg selv at jeg kan forhaste meg til kjøp, også finner jeg en mye finere kjole senere. Kjipt? - ja. Så jeg venter nok litt med å bestille noe hjem, selv om denne ligger godt ann til bli kjolen for årets nyttårsaften!

1

The Monki Dress

 • 09.11.2014

 


 

  

 

 

Foto: Kim Stenny Wáng 

Jakke Zara // Kjole Monki // Skjorte Monki // Sko Nike Air Force 

 


I dag var det faktisk en varm dag i Aalborg, og jeg håper varmen kan fortsette litt til, selv om jeg er litt misunnelig på dere der hjemme i Norge som har fått litt snø. På fredag hadde vi maskerade"ball", og jeg storkoste meg. I går ble Satira endelig klippet og fått av bjørnepelsen sin, så nå kan vi endelig trene uten å bli redde for at hun skal bli svett og ikke kunne tørke opp. Og ellers har jeg bare slappet av og kost meg med film og serier. I morgen er det mandag, så da er det ikke lenge til Daniel endelig kommer, herregud, det skal bli så godt å få sett han igjen! 

1

Akkurat nå

 • 08.11.2014
 

 

Har du noen gang prøvd å tvinge deg selv til å prøve å huske en dag du syntes var vedt å huske, fordi alt virket så perfekt, fordi alt rundt deg var så sinnnsykt bra? Men allikevel, uansett hvor mye du ønsket og ville ønske den dagen, så kommer du på at du har glemt det, og du husker ikke lenger hvorfor dagen var så bra? Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg tenker at "denne dagen, skal jeg huske til den dagen jeg er gammel", og allikevel klarer jeg ikke å huske den.

Har du derimot også opplevd at du sitter og hører på musikk, også kommer det en sang på spillelisten din eller på radioen, som gir deg så sinnsykt mange bilder av det ene spesielle minne, som du nesten hadde glemt? Altså, hvor glad blir du ikke da? Det skjer ofte med meg når jeg kjører bil, og da kan jeg faktisk ikke annet enn å smile eller le, også tenker jeg ofte at "hvordan kunne jeg glemme den dagen!?". Det er så merkelig, hvordan vi kan glemme så lett, men samtidig huske så godt...

 

I går hadde vi en helt vil fest på skolen. Alle var i så godt humør, og alle koste seg med super god mat og drikke. Og det er i slike stunder hvor jeg tenker for et øyeblikk at nå, akkurat nå, vil jeg stoppe opp tiden og bare leve slik for alltid, så jeg ikke glemmer hvor fantastisk glad og bra jeg er og har det. Det er så merkelig hvor lykkelig man kan bli på en kveld. Jeg skulle ønske hele kvelden var filmet fra mine øyne, for jeg ikke vil glemme akkurat den kvelden. 

Jeg har vært så utrolig dårlig til å sette pris på ting, og opplevelser. Jeg har tatt ting for gitt, og jeg har ikke gitt meg tid til å nyte opplevelsen og livet akkurat der og da, i det minuttet, sekundet. Jeg har blitt mye flinkere til å stoppe litt opp og tenke inni meg at "livet er akkurat her og nå, du får det faktisk aldri denne tiden tilbake, så nyt det". Og uansett hvor teit det høres, så tror jeg det faktisk er lurt, for da blir man faktisk litt mer bevisst på hva man har her i livet akkurat nå og sette pris på det. I tillegg tror jeg også det er lettere å tenke tilbake til hvis man setter pris på de stundene man tar seg litt ekstra tid til å nyte det..

1

Almost Black

 • 06.11.2014

 

 

 
  

 
Bilder tatt av Kim Stenny Wáng , han har nettopp starte opp med blogging, sjekk den ut ved å trykke på navnet hans! 

Jakke BikBok // Topp BikBok // Bukse BikBok // Sko Nike

Det beste jeg vet er å kunne kle meg enkelt, i mørke farger, og allikevel, se grei ut. Jeg synes også jakken min fra BikBok, som egentlig ser ganske elegant ut, passet fint til dette antrekket også! I tillegg er den faktisk varmere enn det jeg hadde trodd, noe som er deilig å vite nå som det er ganske kjølig ute. Det har heldigvis ikke kommet noen frost her i Aalborg enda, men jeg tror det er like rundt hjørnet. Jeg krysser fingrene for at det kommer litt snø, men ikke så alt for mye, for det har vi nok av i Norge uansett. 

1

12 år & sixpack

 • 06.11.2014

 Videoen er på dansk


Her om dagen ble skolen min presentert for denne videoen som viste barn i en alder av 12, som var ekstremt opptatt av å få en sixpack. Altså, de trener mer enn det flere eldre mennesker gjør, for å kunne "se bra ut" og ligne på de menneskene de ser på forskjellige filmer, spill, tv og serier. 

Jenta som vi ser i denne videoen er 12 år, og er opptatt av hva hun skal og ikke skal spise. Hverdagene hennes består av sunn matlagning, trening, og skole. Hun har også en venninne med på dette, og hun er, etter mine øyne, like "ille". Til og med i slutten av videoen ser vi at de ser på hverandre i speilet for å se hvem som har finere mage enn den andre, og hvem som har flest markerte muskler på magen. Gutten i videoen har jo til og med fått inspirasjon fra et spill, der hovedpersonen i spillet ser bra og veltrent ut - så han vil se ut som han. I tillegg går han også på kick boksing, som også er ganske tøft. 

Av å se på denne videoen må jeg bare innrømme at jeg ble så utrolig sjokkert, at jeg ikke visste hvordan jeg skulle reagere. For det første synes jeg det er latterlig. Latterlig fordi dette er barn på 12 år, som bruker hverdagen sin til å trene og se bra ut, istedet for å leke, være med venninner, kompiser, skape et sosialt miljø og få noe ut av barndomen sin. For det andre ble jeg sint, fordi jeg synes det er utrolig merkelig at foreldrene faktisk ikke gjør noe med situajsonen. Moren til jenta, oppmuntrer jo nærmest jentene til å spise sunt og fortsette å trene - altså, hadde dette vært mine barn, ville jeg fått dem i noe ordentlig mat og kastet dem ut med venninner eller kompiser for å leke - ikke trene. Det er faktisk for ille at barn på 12 år ikke vil spise kake, godteri eller andre type usunne ting.. 

Jeg synes også at det er oppsiktsvekkende hvor stor påvirkning veltrente kjendiser, skuespillere, fotballspillere og til og med animasjonsfigurer har på så små og unge mennesker. Altså, hvor er realiteten når barn på 12 år vil se ut som de som er nærmere 20-30 årene? For det første er ikke kroppen til disse barnene ferdig utviklet, slik at kroppen deres faktisk ikke har godt av å trene med tunge vekter. For det andre, når jeg var 12 år, spilte jeg piano, sto på ski og re, i tillegg var jeg med venninnene mine, lekte med My Little Pony, hoppet på trampolinen, spiste så mye godteri jeg kunne og drikke så mye brus jeg fikk tak i.

Jeg bare begynner å tenke på hva som kommer til å skje om ti år; vil alle 12-åringer trene og se mer fit ut, enn det jeg gjør nå som 19 åring? Hvor blir det av barndommen, hvis de allere i den alderen skal begynne å tenke på hvordan de ser ut og hvor stor mage de har? Det sier jo litt om hvor forsikitg både samfunnet og foreldrene til disse barna må være med å vise veltrente mennesker, hvis de skal bli så stertk påvirket. Jeg tror heller ikke disse barna innerst inne vet hva de gjør og at de faktisk har et mål. En ting er i hvert fall sikkert, mine barn skal kunne spise kake, godteri og all annen type mat, uten å være redd for å tenke på vekt eller utseende. I en så ung alder, synes jeg det er viktigere å skape et en fin og god barndom, istedet for å bruke den tiden de kan ha det gøy på, til å trene. 

1

Perfekte & holdbare bryn hele dagen!

 • 05.11.2014

 Jeg sliter ofte med å holde brynene mine fine hele dagen. Hårene faller ofte sammen og jeg føler de blir rotete med en gang jeg tar meg i ansiktet. I tillegg kan det ofte være at fargen sklir litt ut i blant, noe som er utrolig irriterende. Brynene for meg er veldig viktig, fordi jeg føler det markerer hele ansiktet mitt, og det gir ett uttrykk jeg vil at de skal gi hele dagen. Men nå har jeg endelig funnet ut en super smart løsning, som fungerer for at hårene OG fargen skal vare hele dagen! 

Slik gjør du : 

1. Påfør farge og den formen din pleier å ha på brynene dine. 

2. Spray hårspary på brynbørsten

3. Gre hårene på brynet i den retningen/formen du ønsker 

4. Volá! Hårene tørker og forblir i den formen du har gredd dem i. 

Husk! Ikke rør brynene dine rett etter at du har gredd dem, hårsprayen trenger litt tid på tørke.♥

 

1

Hunter Wellies & jeans

 • 04.11.2014


Foto: Kim Stenny Wáng

Skjorte Monki // Bukse Topshop // Gummistøvler Hunter 

 

1

3 kg lettere

 • 04.11.2014


Jeg hadde alltid store ambisjoner og mål om å begynne å trene, spise sunt og få sommerkroppen til 2000-og ett eller annet, men jeg tror ikke jeg var "streng" nok med meg selv, og tenke så enkelt som at "jaja, jeg gjør det i morgen" eller "jeg begynner neste måned"...Jeg har alltid vært opptatt av å se bra ut, så jeg vet ikke helt hvorfor jeg har slitt så fært med å komme meg til treningsstudio, men det er vel kanskje fordi jeg er flink til å velge den enkleste måten ved å bare utsette det hele tiden. 

I sommer fikk jeg derimot nok og jeg ble enig med meg selv om at når jeg flyttet fra Norge, skulle jeg starte livet mitt i Danmark med en sunn livsstil og trening. Jeg er veldig heldig, fordi vi slipper å lage maten her i Danmark, og vi blir servert god, sunn og riktig mat. I tillegg bor jeg rett ved siden av to værelser med gutter som går på styrke linjen, som trener ganske ofte, så det er lettere for meg å bli med når de reiser for å trene, fordi det er mye mer motiverende å trene med andre, enn når man trener alene. 

Jeg begynte med treningen min startet i med å løpe ca 20 minutter på tredemøllen, også fikk jeg noen supergode mageøvelser av Casper (nabo) som jeg brukte etterpå. I og med at jeg ikke hadde trent på lenge var 20 minutter på tredemøllen lenge nok for meg. Etter hvert som jeg følte jeg klarte å løpe lenger, la jeg på 10 minutter mer, imens jeg fortsatte med forskjellige styrkeøvelser. Etter hvert klarte jeg å løpe i 45 minutter og trene litt lett styrke ved siden av. Jeg har aldri vært mer stolt av meg selv i akkurat den perioden. 

Dessverre fikk jeg benbetennelse - jeg var tydeligvis ikke forsiktig nok med å begynne å trene, så jeg har faktisk hatt en pause fra løping, og heller fokusert på styrke i stedet - noe jeg egentlig synes er litt kjedelig. Men jeg skal faktisk ikke klage, for da jeg dro hjem på helgetur til Daniel, to måneder etter skolestart i Danmark, hadde jeg gått ned 3 kilo og fått synlig flatere mage. Mine tips til å få inpsirasjon til å begynne å trene er: 

♦ Ta deg selv i nakken og dra deg på treningstudioet,
♦ Finn noen øvelser du liker å bruke og som du føler du kan klare å bruke.
♦ Det er morsommere når du får hjelp av noen som kan hjelpe deg og gi deg noen øvelser.  Så finn gjerne en venninne eller en kompis som har litt mer greie på trening enn du selv har, som kan gi deg forskjellige øvelser.
♦ Jeg tror også det blir lettere å spise riktig jo mer du klarer å trene, sånn er det i hvert fall for meg. Jeg mister mitt søtsug etter hvert som jeg trener mer.
♦ Finn en eller to dager som du vet at du har tid til å kunne trene. Start heller med en dag istedet for å presse deg selv til å trene annen hver dag.
♦ Tren gjerne på kvelden, jeg synes det er så deilig å dusje og legge meg 

Håper noen av dere fikk litt tips og inspirasjon! 

1

Everyday MakeUp

 • 03.11.2014


 
 


Jeg er av den type menneske som ikke liker å bytte og prøve ut ny sminke, jeg liker å bruke de produktene jeg vet gir meg det jeg vil ha. Too Faced pudderet har jeg nettopp fornyet, det første jeg hadde, hadde jeg i et helt år, så jeg håper jeg klarer å beholde det nye like lenge. 

Jeg pleier å starte med å påføre foundation, for så å påføre solpudderet fra Too Faced, jeg bruker litt ekstra i kninnene, tinningen og haken, for å få ramme ansiktet mitt. Så bruker jeg solpudderet fra bareMinerals for å få en litt finere og markert farge under kinnbeinene. Til brynene bruker jeg min trofaste Chanel brynspenn, som jeg har brukt snart i to år. Den er helt fantastisk, økonomisk og så fin! Til vippene bruker jeg MissManga maskara fra Lóreál. Til slutt bruker jeg, som oftest YSL leppestifen til hverdag, men jeg bruker også Chanel leppestiften til de antrekkene jeg føler det passer til! 

Har dere noen sminketips?

1
Anna Katinka

Hei! Jeg heter Anna Katinka og kommer fra den lille, men sjarmerende bygda Hurdal. Nå bor jeg i Aalborg, i Danmark, der jeg nettopp har blitt utdannet til ridetrener på Aalborg Sportshøjskole. Nå jobber jeg, frem til jeg skal begynne å studere til neste år. Jeg blogger for det meste om klær, sminke, mote og hest.

Legg meg til som venn
akvdf

Arkiv

Instagram

Bloggdesign

Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak AKVDF. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Design og koding av KvDesign / www.kvdesign.no

Nyeste kommentarer

Runa kommenterte på Følg meg på instagram!
"Du tar utroolig fine bilder! inspirasjon delux :D"

sceneteppe kommenterte på Følg meg på instagram!
"Så mye nydelig!"

Felicia N. kommenterte på Følg meg på instagram!
"Så fine bilder :-) Skal definitivt sjekke ut kontoen din."

Nyeste innlegg

My everything
30.11.2014

Dress like me
29.11.2014

Nye hårprodukter
26.11.2014

Kjærlighet nå for tiden
24.11.2014

Tips; Julekjoler!
23.11.2014

hits