Julegavetips til han

 • 28.11.2013

Jeg skrev ett innlegg om julegavetips til henne, så jeg tenkte jeg like så godt kunne skrive ett innlegg til, der jeg (og Daniel) tipser om julegaver til han! Selv jeg sliter alltid med å finne på gaver til pappa, storebror og kjæresten. Jeg regner med at det kanskje er flere enn bare meg?

♥Klær, jeg elsker å kjøpe klær til kjæresten, da får jeg jo se han i de klærne jeg liker! Gensere fra Carlings er kanskje det jeg pleier å gå for, spesielt fordi jeg synes de er utrolig kule og ser utrolig komfortable ut å gå i. Det finne veldig mye fint i andre typer butikker og, H&M sin herre avdeling, synes jeg ser ganske bra ut og H&M er jo ikke det aller dyreste laget! I tillegg kan boksere, vinterhansker, luer, skjerf  også være noen gode tips til julegaver.

♥Parfyme, er en kjempe fin og enkel gave å gi, alle gutter trenger parfymer som det vi jenter gjør. Gutteparfymer finnes overalt, og hvis du synes at kanskje en parfyme er lite, kan du kjøpe en pakke som inneholder en parfyme, en deo og dusjsåpe, helt genialt, for da får gutten absolutt alt han kan trenge i toalettmappen!

♥Treningsklær, pappa, broren min og kjæresten min trener jo ofte, så for meg er det enkelt og greit å kunne gi dem enten en treningstopp eller en treningstights, en treningsbag, vannflaske, eller noe lignende jeg vet de trenger! Både H&M og de fleste sportsbutikker har gode utvalg av alt fra billige til dyre treningsklær. 

♥Armbånd, kjeder og klokker, utrolig fint og kjempe fin gave til gutter. Dette er kanskje mer en kjæresteting å gi? Klokker er utrolig fint, samtidig kult og skikkelig fint accessorize til gutter!  Armbånd og kjedr finnes jo i de fleste klesbutikker, mens klokker må man jo nesten gå til en gullsmed, nettsider eller noe lignende for å få tak i. Daniel Wellingtong er jo ingen dum ide, de er jo både classy, passer til alt og kjempe populære! 

♥Mobilholdere, kortholdere eller lommebøker, kjempe nødvendig, smart og ikke minst, utrolig enkel og fin gave. Mobilholdere som man kan ha rundt halsen synes jeg er kjempe fint på gutter, det er både en lur måte å oppbevare mobilen, og i tillegg et fint accessorice til antrekket. Carlings, H&M, Enklere Liv og forskjellige gullsmeder er eksempler på hvor dere kan finne både kortholdere og lommebøker. 

1

Julegavetips til henne

 • 25.11.2013

Hvor mange er det ikke som stresser med julegaver de aller siste dagene før den 24. desember? Jeg vet med meg selv, at jeg må tenke ut julegaver til alle i familien min, venninner og kjæreste til starten av desmeber. Det eneste kjipe med meg er at hvis jeg blir ordentlig fornøyd med julegavene jeg skal gi bort, må jeg skjerpe meg skikkelig for å ikke fortelle det før de faktisk har pakket opp. Jeg har vært ganske fornøyd med gavene fra de andre årene, så jeg tenkte at jeg kunne gi noen julegave tips til veninner, mammaer, søstre eller til kjæresten! 

 

♥Krem, såper, ansikstmasker og parfymer er noen utrolig enkle, men nyttige gaver å gi. Jeg vet med meg selv at mamma alltid blir glad for sånne ting. Alle jenter trenger det, fordi vi går alltid tom en eller annen gang! Hvis du ikke ønsker å bruke så mye penger, kan du få billige, men også veldig gode kremer, ansiktsmasker, såper og parfymer på H&M. Hvis du ellers vil bruke litt penger på det, har The Body Shop et utrolig utvalg og du finner veldig ofte noe til under hundrelappen!

♥ Neglelakk, okei, hvem elsker vel ikke å pynte litt på negler i julen? Søsteren min er helt forelsket i neglelakk, og ønsker seg neglelakk til både bursdager og jul. ESSIE er et kjent og godt neglelakk merke, men kanskje litt dyrt for noen? Du finner enkle og fine neglelakker på Cubus og BikBok for under 50kr, og det er alltid neglelakk på helsekostbutikker og parfymerier. 

♥ Intreriør. Noen av mine venninner planlegger å flytte for seg selv etter VGS, og selv om det er lenge til sommerferien, gjør det jo ingenting om du gir dem te/kaffekopper, pynteputer, telysholder, kubbelys, eller sengetøy? På Black Design, Kremmerhuset, Panduro, Nille, Princess, Kid, Bohus, Ikea eller andre typer interiørbutikker, finnes det alltid noe som kan være ideelt å gi til en flytteklar venninne! 

♥ Smykke, ring eller klokke vet jeg at jeg hadde blitt glad for om jeg fikk det til jul av Daniel! Men jeg har allerede verdens fineste klokke jeg fikk av han til bursdagen min, så til Jul av han, ønsker jeg meg kanskje noe av det som står ovenfor. Jeg vet selv at klokken jeg fikk, ble veeldig godt tatt imot, så om du skal overraske kjæresten din, kan smykke, ring eller en klokke være en løsning. Har du ikke økonomien til det, kan du jo selvfølgelig finne på noe helt annet!


♥Topper, pysj, koseantrekk, det er alltid ekstra koselig å gå i pysj om morgenen i romjulen. Jeg har selv tidenes mest rosa og comfy koseantrekk som jeg kan daffe rundt i når det begynner å bli kaldt. En pysjbukse, en stor t-skjorte eller et sett med pysj kan være en løsning å gi, og kanskje en super gave til kjæresten? Jeg vet at Cubus, H&M, BikBok og Gina Tricot kan være løsninger for de med ønske om å ikke bruke all verdens med penger. Men til de som ønsker å bruke litt mer penger, er Victoria Secret og Intimissi ett litt finere, men dyrere valg. 

♥ Krølltang, rettetang, hårføner, strikker, hårbørster og alt annet dilldall til håret er noe som står høyt på min ønskeliste til jul i år. Jeg selv ønsker meg en krøllstav. I fjor fikk jeg en super rettetang fra Remington, som er utrolig bra, og som blir brukt ofte! Du finner gode krøll- og rettetenger på alt fra merkebutikker på nettet til elektrovarehandel butikker som; Elkjøp, Lefdal, Expert, Euronics, NetonNet og Komplet. 

♥Gavekort, du kan enten lage ett eget gavekort, der du gir enten middag, tar henne med ut på kino eller gir henne massasje, eller så kan du kjøpe ett gavekort på favroitt klessbutikken hennes, en massasjetime eller på et storssenteret i nærheten av deg eller henne. 

♥ Kosmetikk, har du noen venninner, søstre eller en kjæreste som har en favoritt i sminkepungen? Jenter får aldri nok av sminke, så en klar vinner er å kjøpe favorittsminken hennes. Eller om hun liker leppestifter eller andre slags lipglosser eller lepomader, finner du mange fine på helsekostbutikker, Cubus eller H&M. 

♥ Treningsklær, alle trenger treningsklær, enten det er til gym på skolen, en joggetur eller en gåtur i skogen. En fargerik t-skjort eller en enkel treningstights, sokker eller en treningsbh er også noe som alle jenter liker å ha. En annen lur ting som du kan få kjøpt de fleste butikker, er en mobilholder, noe som er kjempe smart å ha når man skal ut på joggetur eller trene styrke. Selv bruker jeg mobilholder til å ha på armen når jeg rir, som er supersmart, fordi da slipper jeg å tenke på at mobilen kan falle ut av bukselomma, mens jeg rir! 

♥ Noe hjemmelaget? Ett søtt brev med et bilde av dere, en lapp der du skriver deres beste minne sammen er kanskje noe jeg ville satt utrolig pris på! Det er alltid koselig med noe hjemmelaget, hvorfor ikke lage hjemmelaget småkaker som du kan putte på ett glass, med en lapp ved siden av? Ingenting slår en gave som er ekstra personlig! 1

Dagens antrekk

 • 24.11.2013

 
Genser Gina Tricot / Strømper Cubus / Klokke Daniel Wellington
Jeg bruker så klart en shorts under, og bruker gjerne en strømpebukse også, hvis det er ekstra kaldt.
 

1

Sunday

 • 24.11.2013

Hei!
For en fin dag det er i dag! Nå skal jeg snart kjøre ned til stallen og ta en rolig søndagstur med Satira. Senere i dag kommer familien for å feire verdens fineste storesøster som ble 24 år i går, hurra! I går var jeg også på bursdagsfeiring til Lena og Malin, som var kjempe koselig, elsker bursdager! Skal forresten prøve å få tatt antrekksbilder til dere i dag, får se hvor god tid jeg har, plutselig er det mørkt igjen og. 

 

Hva skal dere i dag?

1

Miss Manga

 • 23.11.2013

Mascara  149,-

Jeg er aldri komfortabel med å bytte sminkeprodukter, men denne mascaraen er jeg så glad for at jeg prøvde. jeg absolutt elsker den, den gir superbra volum, holder seg fin hele dagen og det beste med den er at den sverter ikke! Jeg har ikke opplevd at det har drysset av den enda, og jeg som rir og holder på i stallen hver dag, har opplevd flere ganger at jeg har kommet hjem som Uhu, men ikke nå lenger. Det eneste som kan være vanskelig med den, er å bruke bare den, og ikke ha ett tynt underlag først. Jeg burker alltid en litt gammel mascara først, og så påfører jeg den nyeste til slutt. Da får jeg enda lenger vipper! 

1

Nytt design og header!

 • 21.11.2013

Hei!

Endelig fikk jeg endret både design og header! Inspirasjonen min var Martine Egeland sin blogg, explode.blogg.no. I tillegg er jeg utrolig fornøyd med resultatet, fordi jeg ønsket meg et veldig enkelt og "rent" design, med få deltajer og lite rot. Nok en gang fikk jeg hjelp av min utrolige flinke "fotograf", som har flere ganger laget headere til meg. Det var kanskje ikke så fantasifult, men jeg likte headeren utrolig godt som den er nå, akkurat slik jeg ville han den! 
Jeg hentet designet mitt fra gratisdesignet som flinke Ina har laget, jeg har endret noen småting på det, men ellers latt det være som det er, og jeg liker det så utrolig godt! 

 

♥Hva synes dere? 

 

 

1

Ta bilde og vinn gavekort!

 • 19.11.2013

Hei! I dag har dagen bare gått i ett, og jeg er egentlig bare innom bloggen en liten tur, før jeg må fortsette å jobbe med to mediainnleveringer, som skal levers i kveld (!!!), herregud, snakk om å ta et skippertak da. Vel vel, i dag vant jeg nemlig gavekort fra Shoeday! Jeg hadde faktisk tenkt tanken på at jeg ikke kom til å vinne, da Shoeday samme minutt skrev til meg at jeg hadde vunnet, utrolig morsomt. Jeg er faktisk en av de uheldige, som sjeldent har flaks, og vinner veldig sjeldent, så det var veldig gøy å vinne i dag! Så nå er gavekortet på vei til meg. Verdien på gavekortet er 500 kr, og alt dere trenger å gjøre, er å ta bilde av skoene deres fra Shoeday/Økonomisko, og legge det ut på instagram og tagge #My_favorite_shoeday og #Shoeday, så er du med i trekningen, som foregår HVER uke! 

Jeg vant med dette bildet, som dere kanskje husker at jeg la ut på bloggen for en stund siden?
1

Lykkelig

 • 17.11.2013

 

Jeg er en person som ikke klarer å kunne sette pris på alt jeg får eller opplever. Jeg ser gjerne at jeg burde ha gjort det, når ting i livet mitt ikke går så bra. Jeg har vært utrolig heldig i livet mitt, og jeg har ikke mistet noen i familien min eller noen av vennene mine,  og jeg har heller ikke opplev uheldige ting som har satt noen spesiell merke på meg den dag i dag. Jeg aner faktisk ikke hvor heldig jeg egentlig er, fordi jeg klarer ikke å forstå det, jeg har drømmehesten min, som det egentlig bare går fremover med, jeg har Daniel som er en helt utrolig person, som har gjort livet mitt så bra i det siste, jeg har foreldre som bryr seg så utrolig mye om meg, jeg har mange venner, gode venner og jeg har absolutt alt jeg trenger. Jeg skulle virkelig ønske jeg kunne satt mye mer pris på alt det jeg har, alle de personene som gjør dagen min så bra som den kan bli og foreldrene mine som har latt meg få lov til å gjøre det meste jeg vil her i livet. Men hvorfor klarer jeg ikke å sette pris på alle de tingene? Er jeg blitt så bortskjemt at jeg tar det for gitt? Nei, jeg vil ikke det, jeg vil ikke fremstå som en person som tar alt for gitt. 

Så tusen takk, mamma og pappa for alt jeg har opplved og fått lov til av dere, tusen takk Daniel for den personen du er, du gjør meg lykkelig. Tusen takk alle sammen som gjør dagen min så bra. Jeg er uendelig takknemlig. 1

Workout

 • 14.11.2013Hvis jeg hadde skrevet at jeg nettopp hadde hatt en super bra økt med alt mulig av trening, så hadde jeg løyet. Jeg lyver om jeg sier at jeg i det hele tatt har trent denne månden eller dette halvåret. Dere skulle kanskje tro at med en kjæreste som trener hver dag og ser dermed nokså bra ut, ville jeg også begynne å trene. Men jeg orker faktisk ikke, jeg er så sykt slapp når det gjelder trening.  Selv med så fine treningsklær som jeg faktisk har, så gidder jeg ikke. Hahah, herregud, jeg er og blir en slask, selv ikke syltynne jenter på WeHeartit, klarer å inspirere meg til å trene. Jeg tror faktisk ikke jeg er den personen som kunne ha lagt meg ned på gulvet hver kveld for å ta et par situps eller push-ups. Selv om jeg virkelig skulle ønske at jeg var det, har jeg, etter diverse forsøk, gitt opp. 

Men til tross for slappheten min, velger jeg allikevel satse alt jeg kan i gymmen. Jeg gjør det faktisk ganske bra og, så skjønner ikke hvorfor jeg ikke trener ellers og.  Og som en ekstra liten glede ved å gymme, er å ha den supersøte rosa shortsen min, med en enkel hvit topp og Nike joggeskoene mine, og for å sette prikken over I'en, en flaske med støtte for brystkreft foreningen i rosa. Ja, jeg er nok litt opptatt av å se bra ut, til og med når jeg har gym og, fordi jeg føler meg faktisk bedre og jeg har det faktisk bedre under treningsøkten ved å ha et fint treningsantrekk. 

1

Nyoppusset rom!

 • 13.11.2013'Endelig fikk jeg ordnet med noen bilder av rommet mitt til dere! Det helt klart litt som mangler på rommet, men jeg er utrolig fornøyd med hvordan rommet ble etter bare litt maling! Jeg har skikkelig lyst på lille sengetøy, en lav hylle til å ha under vinduet, teppe på gulvet og gardiner! Tenkte også på å henge opp noen bilder ogsånn, som gjør rommet litt mer koselig! Åh, jeg elsker interiør. 

1

Turtleneck

 • 11.11.2013Genser Gina Tricot/ Bukse Ebay/ Sko Shoeday

Endelig ett antrekk til dere! Hele helgen har  blitt brukt til å være med Daniel, være litt med Ida, besøke Stange litt og kjøre masse bil! hahah, det er så rart å kjøre alene uten en kjørelærer eller mamma i passasjersetet, som kommenterer alt jeg gjør. Det er ordentlig befriende, å kunne være uavhengig og kan gjøre hva jeg vil, men det er også litt skremmende å tenke på hvor stor jeg har blitt. Jeg vet faktisk ikke om jeg liker det? Jeg skulle gjerne ha vært mammas og pappas lille jente en stund til, hvor de ordner opp i det meste og jeg lever livet uten bekymringer. Men samtidig er det gøy å føle på hvordan livet fremover kan bli også.. 

Nå skal jeg kjøre til mamma, og levere bilen hennes der. Kjipt å ha bilen så kort, men heldigvis slipper jeg alle utgiftene ved å ha det også da. Så fattig som jeg er om dagen har jeg ikke råd til så mye, så om det blir en bil i nærmeste fremtid, får vi se på! 


1

Old outfit

 • 09.11.2013 


Topp BikBok, Kjole Vero Moda (Gammel)

1

Rett fra stallen!

 • 07.11.2013

Jeg har endelig kommet meg i tidenes beste kosedress, og skal slappe av litt med serier før jeg legger meg. I morgen reiser jeg endelig til Daniel igjen, herregud, har ikke sett han på en uke, kjennes ut som en evighet siden sist! Og da skal jeg faktisk kjøre opp til han, for jeg fikk nemlig LAPPEN på mandag!! Wææ, herregud, det er så rart. I dag hadde jeg trening på stallen, med en svensk/dansk trener. Hun har faktisk trent det danske landslaget i dressur, sprang og felltritt, så det er kjempe gøy å bli trent av henne. I dag gikk treningen veldig bra, og hun ser tydelige forbedringer på Satira etter sist trening, så jeg håper det fortsetter seg sånn. 
1

Hvordan vaske sminkekoster - Video

 • 07.11.2013


 Hei! Her kommer det en liten video, som viser hvordan jeg vasker to av mine koster. Den første kosten jeg vasker, er en rush kost og den andre er en foundation kost. Begge er fra The Body Shop! Disse kostene har jeg hatt helt siden sist vinter, og de fungerer like godt som da jeg kjøpte dem. De holder seg helt fantastisk bra og selv etter noen vasker, ser de og kjennes de helt nye ut. 

Jeg startet alltid med å fukte kosten godt i lunkent vann, for så å ta en shampo, og "smøre" det inn i hårene på kosten, dette gjør jeg flere ganger, helt til skummet holder seg hvitt! Så bruker jeg en balsam for at hårene på kosten skal beholde mykheten og være litt "oljete". Dette fungerer kjempe fint. Til slutt lar jeg dem lufttørke, det pleier å ta nesten en halv dag, så det er lurt å gjøre dette etter at du har sminket deg!
Sangen på videoen heter forresten "The Monster" av Rihanna og Eminem! 

 

1

Høst antrekkene

 • 06.11.2013Har dere noen favoritter?1

Fremgang

 • 05.11.2013

Jeg tenkte jeg skulle bli litt flinkere til å oppdatere dere på hestefronten, i og med at det er flere som har ønsket det!

I dag hadde jeg og Satira en super dressurøkt, vi har i det siste trent en del styrke på nakken. Vi jobber en del med å få nakken hennes til å være i litt høyere "form", men dette er noe vi ikke kan jobbe med hver dag, så det blir til at vi gjør det en til to ganger i uken, dette er dette vi kan kalle for "konkurranse form". I tillegg jobber vi også mye med at hun skal "bære seg selv" som også går veldig bra. Jeg merker at ting virkelig går vår vei om dagen og det er utrolig morsomt å se. Flere rundt meg har også sett at hun begynner å ta form og få tilbake musklene sine, noe jeg har jobbet så hardt for at hun skulle få. Dere som trener på et treningstudio, vet hvor morsomt det er å se resultater, vel jeg kan kanskje ikke se de største muskel resultatene på meg selv, men på Satira ser jeg veldig mye bra utvikling. På torsdag er det endelig dressurtrening igjen, så det gleder jeg meg veldig til. Det er utrolig deilig med en trener, som kan se og rette på ting og gi råd til ting jeg kan jobbe med til neste gang.

Har ingen nyere bilder av oss enn disse, men her ser dere oss hvert fall i aksjon! 

1

Høstens inspirasjon

 • 05.11.2013
Jeg elsker å bli inspirert, og i høst så jeg utrolig mye rundt på forskjellige blogger og nettbutikker. De som har inspirert meg mest i høst er nok EXPLODE, Annijor, Fanny Lyckman og Perta Karlsson. Høsten for meg er nok den fineste årstiden jeg vet om, jeg elsker å ta på meg store gensere som holder meg varm hele dagen. Jeg har nettopp invistert i to turtelnecks gensere fra Gina Tricot, og jeg elsker dem! Angrer litt på at jeg ikke kjøpte de litt tideligere, men jeg får jo helt sikkert bruk for dem til vinteren også. I tillegg liker jeg veldig godt å gå i skjørt med en fin topp til. Alle bloggene gav meg så mange fine ideer, så denne høsten har jeg følt at jeg har faktisk unngått det å slite med å finne noe å ha på meg. 

Hvem har inspirert dere denne høsten?1

Wings

 • 03.11.2013

Herregud! Har dere hørt den nye sangen til Birdy? Jeg vet ikke om noen andre som gir meg frysninger med en gang de begynner å synge, enn det Birdy gjør. Birdy har alltid vært en stor favroitt hos meg, og er det en sang som hun synger som jeg kan begynne å gråte av, bare å høre på, må være Shelter. Sangene hun synger gir så mye, og bare måten hun synger sangene på er bare helt utrolig. Jeg fatter ikke hvordan noen kan synge så sårt og så nydelig som det hun gjør. Den nye sangen hennes "Wings" har stått på i hele helgen hos meg, jeg blir ikke lei.

1

Sunday

 • 03.11.2013

Hei!
Tidenes dårligste vær på gang ute i dag, så det er utrolig godt å kunne bruke mesteparten av dagen inne og i sengen med god musikk! Det ble ingen fotballkamp på meg i dag dessverre, men jeg fikk fulgt med hjemmefra, men dessverre ble det ingen seier for Hamkam i dag. I går var jeg på bursdagsfeiring til ei venninne av meg, det var utrolig koselig og til tross for at jeg hadde en lang dag med jobb og stallen før bursdagen, ble det utrolig bra! Det var også veldig godt å sove lenge i dag, har ikke gjort det på utrolig lenge. Ellers i dag skal jeg ikke gjøre annet enn å dra på stallen, som jeg skal gjøre nå etter at jeg er ferdig med å blogge, og så skal jeg jobbe litt med en innlevering. 


Min andre turtleneck genser fra Gina Tricot, tidenes beste genser!

 

1

Instagrammen din?

 • 01.11.2013

Jeg elsker å oppdage nye instagram profiler med inspirerende, morsomme, spesielle og koselige bilder som jeg kan se på om morningen når jeg våkner. Hver eneste morgen før jeg står opp for å fikse meg for så å dra videre på skolen, sjekker jeg alltid innom instagram. Så skriv instagrammen deres i komentarfeltet, så jeg kan ta en titt innom deres instagram da! Ellers har jeg hatt tidenes hodepine fra da jeg stod opp i dag, til jeg antageligvis legger meg. Planen var å jobbe med en religions oppgave, men akkurat nå frister det ikke akkurat veldig mye å gjøre det. I morgen skal jeg tidlig opp på jobb, så tviler på at kvelden blir så alt for sen, ellers får jeg se an hvordan hodet mitt er resten av morgen dagen, har faktisk slitt litt med hodepine siden onsdag.. Og på søndag reiser jeg forhåpentligvis til Hamar for å se på Daniel og resten av Hamkam gutta spille siste kamp, før kvalikk! Det blir nok veldig spennende!

hahah, ler over meg selv med tanke på hvor egasjert jeg har blitt i fotball...

 

Mitt nyeste innkjøp, elsker den nye turtelneck genseren fra Gina Tricot, for bare 199,-!!

1
Anna Katinka

Hei! Jeg heter Anna Katinka og kommer fra den lille, men sjarmerende bygda Hurdal. Nå bor jeg i Aalborg, i Danmark, der jeg nettopp har blitt utdannet til ridetrener på Aalborg Sportshøjskole. Nå jobber jeg, frem til jeg skal begynne å studere til neste år. Jeg blogger for det meste om klær, sminke, mote og hest.

Legg meg til som venn
akvdf

Arkiv

Instagram

Bloggdesign

Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak AKVDF. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Design og koding av KvDesign / www.kvdesign.no

Nyeste kommentarer

Runa kommenterte på Følg meg på instagram!
"Du tar utroolig fine bilder! inspirasjon delux :D"

sceneteppe kommenterte på Følg meg på instagram!
"Så mye nydelig!"

Felicia N. kommenterte på Følg meg på instagram!
"Så fine bilder :-) Skal definitivt sjekke ut kontoen din."

Nyeste innlegg

Julegavetips til han
28.11.2013

Julegavetips til henne
25.11.2013

Dagens antrekk
24.11.2013

Sunday
24.11.2013

Miss Manga
23.11.2013

hits