Alive

 • 29.10.2015Hei!

Shit, det skjer mye om dagen, til helgen flytter jeg inn til min nye leilighet - halleluja!!! - det blir helt fantastisk!  Så får jeg besøk av Karianne, som reiser fra Norge, og ned til Aalborg for å hilse på meg og Charlotte, allerede neste torsdag!! I tillegg fikk jeg telefon fra Nordisk film i går, som kunne gladelig fortelle at de ønsket å se pappa og meg til neste casting, som betyr at det blir enda en Norge tur på meg til neste helg igjen! Oh my - hvor gøy hadde det ikke vært hvis vi faktisk fikk bli med på tv-programmet!? Hahah, hadde jeg aldri trodd kom til å skje, spesielt ikke med pappa med på slepet! I tillegg tar jeg en dag ekstra hjemme i Norge, så jeg kan komme opp og hilse på Satira igjen, det er vondt å ikke ha sett henne på så lenge, og jeg savner henne så inderlig, så det blir fantastisk å se henne igjen! 

-A

 

Hey! 

There is so many things that is going on right now! I am finally moving to my apartment this weekend, and on Thursday Karianne, from Norway, is coming for a visit! Also, I got a call form Nordic film yesterday and they could gladly confirm that they wanted my dad and me to come to the next casting next weekend! So I am therefore going to Norway once more, and I am going to a be there a day extra, so I can visit Satira! I miss her so much, so I can't wait to see her again so soon!! 

-A

1

Run baby, run

 • 28.10.2015


Topp og bukse Nike / Sko Asics / Hansker Gore 


Trening har blitt medisinen for meg i det siste, det har fått meg opp av sengen og ut i frisk luft, eller inn i treningssenteret hvor flere av de jeg gikk sammen med på Sportshøjskolen kommer og trener, så jeg også får noe sosialt ut av det. Jeg får mye mer ut av dagen, jeg blir gladere og føler meg bedre til sinns, og for et kort øyeblikk er det kun meg og treningen som er i hodet på meg, og ikke alt mulig annet!
Jeg er så heldig at Frederik, som var naboen min på internatet og utdannet seg som PT, har laget et treningsprogram til meg. Så nå har jeg en strukturert plan jeg skal følge fremover. I tillegg har jeg kommet bedre i gang med løpingen og håper at betennelsen er borte denne gangen...! Nå behøver jeg bare masse inspirerende musikk - noen tips? 

- A

Workout and running has been my medicin for the last weeks, suddenly I have to get up from bed, and out to the fresh weather, or to the fitnesscenter where some of my friends form Sportshøjskolen also workout, so I also have the opportunity to be social! I get so much more of the day, and it makes me happier and for a short moment the only thing I think about is me and my workout. I am also so lucky to have a friend from school who is an PT, that has been so kind and made me an workout scheduel! Now I just need some inspiring music - any tip?

- A

1

In my head right now

 • 26.10.2015

Jeg skal ikke legge skjul på at både dama og ordene gir meg frysninger, og at jeg kjenner meg kanskje litt for godt igjen for øyeblikket! Om jeg bare kunne ha hatt samme stemme...
Ellers kommer disse sangene ofte igjen på ørene for øyeblikket; 

Sorry - Justin Bieber
I tok a pill in Ibiza - Mike Posner
Take you down - R. City 
Again - R. City 
On my mind - Ellie Goulding 
All hours - Julie Bergan 
Hurt me - Låpsley 

1

In my calvins

 • 25.10.2015


Søndag, sol, god musikk, Calvin Klein BH og noe godt å spise - perfekt dag når jeg har helt fri fra absolutt alt! Etter en uke med masse trening (ja jeg trener faktisk, hahah) og jobbing, blir det deilig å få tanker og ting helt på plass. Om en uke er jeg, forhåpentligvis, flyttet inn til leiligheten til Andreas, en av guttene nede på jobben, og har forhåpentligvis masse innkjøpsplaner til rommet mitt - guud så godt det skal bli!! 

Sunday, sun, good music, Calvin Klein bra and something really good to eat - just a perfect day, and even better since I have the day off from everything! After a week with training (yup, you did not read wrong) and work, it feels so good to have the day to get all my thoughts and plans where they should be. Hopefully, I am settled in Andrea's,one of the boys I am working with, apartment, next week, and hopefully I have got some plans to decorate my own room - oooh I can't wait!! 

 

1

Black with white shoes

 • 24.10.2015

 

 

 


Jakke AmericanDreams // Bukse Gina Tricot // Sko MissGuided 

Hei!

Gårsdagens antrekk! Hahah, blir dere lei av at bildene av den samme gaten hver gang jeg tar antrekksbilder? Jeg kan bare ikke noe for det, jeg elsker den. Den er bare perfekt på alle måter, få mennesker (så det ikke oppstår så mange kleine situasjoner), perfekt lys, riktig farge på bladene, stille og idyllisk og jeg føler meg hjemme her, av en eller merkelig grunn. Det begynner faktisk å bli kjølig her i Danmark, men jakken jeg har på meg, er sinnsykt varm - så jeg føler jeg både ser ut som, og er en liten fugl i den, haha. 

-A

Hey! 

This is my outfit from yesterday! Are you guys a bit tired of the same street in every outfit pictures I take for you? haha, I am so sorry, but I just love this street, there is nearly no one there, it´s always the perfect light, the right colors and just so quiet and idyllic. It is starting to be a little bit cold here in Denmark, but the jacket I am wearing is really warm, so now I just feel like that I look like, and are a bird, haha. 

-A

1

Just a tip og two

 • 23.10.2015 Det er tydeligvis veldig "inn" å spise mandler til all type mat, fordi det skal være så sykt sundt, og hun jeg bor med har storhamstret mandler i Tyskland, så jeg ble nesten nødt til å pynte maten min med det, fordi det tenkte jeg gjorde prikken over i'en på bildene til dere. Jeg hadde, helt ærlig, ikke planer om å spise dem senere, men, kleint nok, synes jeg at det var super godt, og har fått dilla på mandler om morningene. Hahah, så nå forstår jeg også hvor det er så "inn" alikevel! Det er i hvert fall kjempe godt til havregryn og skyr. I tillegg tenkte jeg å tipse dere om tørket bringebær, de skal egentlig være til is og dessert, men de fungerer kjempe godt til frokosten min også! 
Enjoy!

-A

Okey, I am quite embarrassed, I thought these almonds would look nice on pictures, so I borrowed some of my roomie, and actually did not plan to eat them later, but then I thought I would give them a chance, to see what all the fuss around them was all about. And they actually tasted really good, haha, and now I actually understand why everyone is so happy for them. They are really good with yogurt and skyr. And one other tip - use some dried raspberries with your oatmeal - it tastes delicious!! 
Enjoy!

-A

1

Dum, dummere, dummest

 • 22.10.2015

Altså, jeg har ofte fått høre at "åh du er så blond du" eller, "du lever i hvert fall opp til den hårfargen din!", og noen ganger tenker jeg at "herregud, noen ganger Anna Katinka, er du virkelig dum". Jeg stod å tørket av vinglass på jobben i går og kom plutselig på alle de kleineste og flaueste opplevelsene jeg har hatt. Jeg trodde jeg hadde fått de alle ned på bloggen, men neida, jeg slår nok en gang til på stortromma. Og jeg er bare nødt til dele dem med dere, hahah, herregud, noen ganger tenker jeg virkelig ikke igjennom ting jeg sier.. Jaja, la oss begynne med; 

 

"Kartoffelgull"

Noen ganger er det ikke alltid greit med dansk/norsk, og jeg har hatt så mange misforståelser og merkelige samtaler opp igjennom året jeg har bodd her, som for eksempel da jeg skulle ut og kjøpe potetgull og møtte på to av de danske elevene på skolen som lurte på hva jeg skulle, jeg svarte pent "jeg skal bare kjøpe potetgull" og forståelig nok skjønte ikke danskene hva jeg mente, og jeg oversatte det så enkelt som mulig og sa "jeg skal bare kjøpe kartoffelgull!" og heller ikke denne gangen skjønte de ikke hva jeg mente. I stor frustrasjon forsøkte jeg å forklare dem hva det jeg skulle kjøpe bestod av, helt til den ene dansken forstod det og bare " åååh, chips!?".... 

 

"Ereksjon"

Det var første geografitime i 1. klasse på videregående og hele klassen var på tur med geografilæreren. Jeg er som vanlig litt tilbakeholden i starten, men tenkte at jeg kanskje burde prøve å svare på det neste spørsmålet vi fikk på denne turen. Vi stoppet opp på fortauet og læreren spurte klassen hva det het når det var en bortsliting og nedbryting av jordens overflate. Elevene i klassen min stod og mumlet noen ord, deriblant noen av jentene som nokså stille nevnte "erosjon" som jeg forvekslet med "ereksjon", jeg rakte glad og fornøyd opp hånden og da læreren min ba meg om å svare, svarte jeg stolt "det heter ereksjon!"... jeg stoppet å svare på noe mer resten av den geografituren.. 

 "Eh, du sitter på min plass"

Jeg har av en eller merkelig grunn, mange merkelige hendelser på fly, og denne gangen skulle jeg hjem til Aalborg etter en lang dag i Norge. Jeg kommer utslitt på flyet som tar meg fra København til Aalborg, som er helt fult. Jeg leser på billetten at jeg skal sette meg på 25A og går glad mot min rekke. Irriterende nok har en mann satt seg på min plass. I en alt for dårlig dansk, sier jeg til han " eh, unnskyld meg, men du sitter på min plass", mannen finner billetten sin og hevder at han sitter på riktig. Og jeg sier litt mer irritert at nei, det må være en feil, fordi der skulle jeg sitte. Etter litt om og men, ber han meg om å vise han billetten, og med et overgitt blikk og et par hevet bryn, gir han billetten tilbake og svarer "du skal ikke sitte her, les på boarding kortet ditt", jeg tok et motvillig blikk på kortet og leste at jeg plutselig skulle sitte på 14E. 25A var setet jeg satt på fra Oslo til København, og med et rødt ansikt og en "hehehe ups, jeg så visst på feil fly, unnskyld" snek jeg meg fort forbi mannen og bort til min plass. 

 

 

1

Lunch

 • 21.10.2015
Noe av det jeg setter mest pris på å bo i byen? Såå mange gode cafeer! Café Spiret i Aalborg city, er helt klart en av favorittene mine, bare sjekk denne lunsjen Trine og jeg fikk for noen uker siden!! 

 

Some of the things I really enjoy by living in a city? All the amazing restaurants and cafes, just check out this amazing lunch Trine and I got for some weeks ago at Cafe Spiret!! 

1

I have fallen in love

 • 21.10.2015


Det er noe med høsten som jeg elsker, de varme fargene fra bladene som gir fra seg sin siste glød før de faller av og sakte men sikker forsvinner, som om de tar med seg alt det dårlige og vonde fra året som har gått før det kommer nye, friske blader, som gir tegn på nye sjanser og nytt håp. Den litt kjølige og friske luften som bare får meg til å føle meg frisk og levende, som gir en smak på at vinteren snart er på vei, men med varmen fra solen, henger sommeren fortsatt litt igjen og prøver i et siste forsøk på å lyse opp dagene, før mørket kommer og sluker varmen bort. Høsten er så vakker på så mange måter, samtidig som den er sørgelig og trist. Det er en mellomstasjon fra da alt er vakkert og levende og varmt fra sommeren, til det visner og dør og forsvinner i kulden av vinteren. En årstid som viser at noe så vakkert, kan med et vindkast og litt kulde, forsvinne. 

haha, nok reflektering for i dag, det er bare så merkelig hvor poetisk jeg blir om kvelden og natten, det nattedyret jeg har blitt.. 

-A

 

There is something with the fall I just love, the warmth from the colors of the leaves before they fall of the threes and slowly disappears, as if they take the bad and the evil away from this year, so the new green and fresh leaves come to the next year, with new hope and a new chance. I also love the fresh and nearly cold air, which make me feel fresh and living, who gives a taste of the cold winter, but on the other hand, the sun is giving it´s last warmth before the darkness has taken it all away. The autumn is so beautiful in so many ways, but so sad in other ways. A definition on how easy the beauty of green leaves and flowers, in a second, disappears just because of some cold air and less sun. 

Hahah, enough of the wisdom words, I always gets so thoughtfully in the nights...

- A 

 

1

Lost

 • 20.10.2015


 

 


Denne høsten har vært vond, ensom, kald, tung, tapende og vanskelig. Problemet med å bo i et annet land enn resten av venninnegjengen og familien? Jeg har ingen jeg vet med sikkerhet at jeg kan bo hos, leve sammen med, ingen faste, stødige steder jeg kan forholde meg til eller løpe til når jeg har en dårlig dag, eller når planen min ikke går som den skal. 
Jeg har følt meg som et fortapt lam, som har mistet retningen og kontrollen. Jeg trodde at ting skulle løse seg, og at ting skulle gå min vei, for jeg hadde jo en plan. Men planen min gikk, mildt sagt, i vasken, hvis ikke den allerede er kommet så langt som kloakken og lang ut til sjøs. Den er vekk, og jeg har måtte leve på spontane valg, uforutsette valg, som jeg overhode ikke hadde planlagt å stå for. Jeg har pakket kofferten, de få eiendelene mine og levd i en evig koffert i, det som kjennes ut som år, en kort periode.. 

Jeg er derimot heldig oppi den uheldige situasjonen, at jeg har møtt så mange fantastiske mennesker som har hjulpet meg så mye, og har tatt vare på meg, tatt meg inn i deres hjem og hjulpet meg. Jeg har virkelig følt meg som den hjemløse personen, som vennene mine skal ha omsorg for. Men jeg har heldigvis to jobber, som jeg er utrolig glad i, som gjør det økonomisk mulig for meg å dekke de utgiften jeg har. Jeg har, takket være kollegaene mine, fått rom i en dele leilighet, med en av de guttene jeg jobber med, som jeg gjør at jeg kan flytte inn til mitt eget rom, i en skikkelig fin og god leilighet den 1. november, som gjør at jeg kan slappe litt mer av - nå har jeg i hvert fall ett sted å bo og fast jobb, også får resten vente til jeg har fått flyttet inn og fått styr på det.

-A

 

This autumn has been difficult, hard, sad, lonely and cold. My perfect plan, have not taken the way I wanted. It has taken it´s own turn, which has made me pack my bag and nearly lived in it this month. I really thought that things should end in a other way, and I blame myself for not work harder and be less selfish. 
But, in this situation, I have some amazing friends and colleges, who has helped me more than I could wish for, and now I have an apartment I am going to move into the 1. of November. I am so glad, and just crossing my fingers that the rest of my new plan will soon work out. 

-A

1

Hot chocolate everywhere

 • 19.10.2015

Inneholder reklame //
Hei! Etter lite blogging, tar jeg meg selv i nakkeskinnet og prøver å få lysten til å komme tilbake til "blogghverdagen" igjen.. Det har vært mye som har tatt opp tiden min for øyeblikket, men nå har i hvert fall noe roet seg og lysten til å komme tilbake til hverdagen trenger seg på igjen. I tillegg har jeg vært syk og sliter fortsatt med en skikkelig kjip hoste som tydeligvis har bestemt seg for å bli, men jeg håper den snart forsvinner!  Jeg tenkte derfor jeg skulle vise dere den søteste kaffe/te koppen som Anni & Co gav meg sist gang jeg var hjemme. Jeg virkelig elsker den, perfekt til å ha med i bilen, på jobb/skole og kan også bare være en søt kopp hjemme, da lokket enkelt kan tas av. Den er alltid med på sure høstdager og når halsen trenger noe varmt!

-A

Hey! There has been so much in the privatelife for the moment, so I actually haven´t have the mood for some blogging, but now some of the things is better, and I have more energy to do some blogging again. I wanted to show you this super cute cup from Anni & Co! It is just perfect for this cold autumn weather. Now I can bring my hot chocolate everywhere!

- A

1

In love

 • 10.10.2015Sko fra Missguided


O H  M Y, jeg elsker disse skoene allerede. Kjøpte med meg et annet par også, som jeg bare forguder! To så fine ting klarer fint å glede lille meg for resten av denne helgen, og jeg er i gang med å finne passende antrekk til dem begge to. Lurer på om det går greit å bruke disse sorte ute nå, eller om tærne mine kommer til å fryse ihjel, det er den eneste ulempen med dem. Ellers er de faktisk behagelige å gå på (jeg har egentlig bare gått med dem her inne da, men..) , med tanke på høyden! Og når det kommer til den åpne tuppen, så får jeg bare lide meg igjennom turene med dem ute, haha. 


OH MY, I am in love with these shoes! I bought an other pair of shoes too, which I adore for the moment. I am already thinking about some outfits with them, but I am a bit afraid that my toes will be frozen to death if I am using them outside. Oh well, me feet just have to be a bit cold then! 

- A

1

Green & brown

 • 08.10.2015

Inneholder reklame//
Sko SamsøeSamsøe // Skjerf BeckSøndergaard // Bukse Gina Tricot // Bomberjakke Vero Moda 


 

1

Brow styling

 • 07.10.2015

Behandlingen er sponset // 

 

 På lørdag fikk jeg stylet brynene mine på SOPH lash & brow studio her i Aalborg. Freja, som er eieren, vokset, nappet, farget og sminket brynene mine, slik at brynene mine ble symetriske, like høye og i riktig form. Personlig er jeg ikke så glad for at noen skal plukke på brynene mine, men Freja beroliget meg med å fortelle meg igjennom hele stylingen hva hun gjorde, step by step. Resultatet, som dere ser ovenfor, ble noen virkelig fine bryn og jeg kunne vært med fornøyd. I tillegg brukte Freja produkter som kun var naturlige, slik at huden min ikke ble ødelagt under voksingen og fargingen. Resultatet ble naturlig og fint og jeg kunne ikke vært mer fornøyd!

 

On Saturday, I went to SOPH Lash & Brow Stuido here in Aalborg city. Freja, the owner, waxed, colored and styled my brows with make-up, so my brows looks natural, symmetrical and just are so much easier to work with! Freja also made me really comfortable to do my brows, by telling me all the way, step by step, what she did, and she also used natural products, so my skin would not be damaged by the waxing and coloring. I could not be more happy about the styling! 

- A

1

New week

 • 05.10.2015

God morgen! En ny uke i gang igjen, og i morgen reiser jeg på dagstur til Norge igjen! Denne gangen skal pappa og jeg møte NRK1 og produsentene av ett nytt tv-program som snart skal produseres. Vi er nemlig en av de 40 av 400 påmeldte, som nå skal finne ut av om vi er en av de 7 som skal passe til å være med på et tv-program som skal begynne å produsere til våren. Super spennende med andre ord!! Ellers skal jeg bare nyte dagen med å være med Desmo, som er her på besøk, og i tillegg se på et rom som er til leie! 

-A

Good morning! New week, and a full booked week. Tomorrow I am going to Norway once more, and this time me and my father is going to meet the TV channel NRK1, and have an meeting with some producers, to see if we qualified to join a new TV-program which is going to be in making in the spring. We are so exited!! 

-A

1

Goodiebag

 • 02.10.2015

Det ble dessverre ikke en første plass på meg i L'oréal konkurransen, men det var en morsom opplevelse og det er morsomt at jeg får muligheten til å være med på noe sånt, pluss at jeg fikk en Norge tur, noe jeg absolutt ikke klager på. Ellers fikk jeg denne digge goodiebaggen med meg hjem, jeg fikk i tillegg en shampo og en balsam, men i og med at det var over 100ml fikk jeg ikke dem med meg til Danmark igjen i og med at jeg hadde kun håndbagasje. Så får jeg heller ta det med tilbake til Danmark i julen! Ansiktskremen har jeg prøvd allerede og jeg elsker den, super god og gir virkelig min hud en forfriskning etter en dusj! Ellers gleder jeg meg til å prøve resten senere! 

 

Sadly, I did not win the Miss Glossy 2015 contest, but on the other hand, I am really glad for the opportunity to have the chance to be in these kind of competitions. I also got a nice trip to my home country, and of course this lovely goodiebag! I have already tried the facecream, and I love it! It really gives my face a fresh start after a shower, and it gives me a really soft skin afterwards. I am really looking forward to try the other things I got! 

-A

1

Green tea & Cæsar salad

 • 01.10.2015
God ettermiddag! Jeg har bare tatt en helt rolig start på dagen i dag etter en slitsom dag i går med masse reising og lite søvn. Jeg hadde planlagt å løpe litt i dag, men jeg er fortsatt syk, så jeg tror jeg må utsette den til en dag jeg føler meg bedre! Ellers skal jeg se på et rom som leies ut, i dag, så jeg håper det er noe for meg, jeg er litt lei av å ikke finne noe som er det jeg ser etter! Så jeg krysser fingrene for i dag! 

- A 

Hi! I have just chilled out this morning, I am really tired after yesterday trip to Norway and back home again. I had actually planed to do some running today, but I still fill a bit ill, so I think I am doing that when I feel a little bit better. Later today, I am going to visit an apartment were I maybe a going to rent a room, if its something for me. I am kind of bored to not find an apartment now, so I am crossing my fingers, hoping this is something I like! 

- A

1
Anna Katinka

Hei! Jeg heter Anna Katinka og kommer fra den lille, men sjarmerende bygda Hurdal. Nå bor jeg i Aalborg, i Danmark, der jeg nettopp har blitt utdannet til ridetrener på Aalborg Sportshøjskole. Nå jobber jeg, frem til jeg skal begynne å studere til neste år. Jeg blogger for det meste om klær, sminke, mote og hest.

Legg meg til som venn
akvdf

Arkiv

Instagram

Bloggdesign

Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak AKVDF. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Design og koding av KvDesign / www.kvdesign.no

Nyeste kommentarer

Runa kommenterte på Følg meg på instagram!
"Du tar utroolig fine bilder! inspirasjon delux :D"

sceneteppe kommenterte på Følg meg på instagram!
"Så mye nydelig!"

Felicia N. kommenterte på Følg meg på instagram!
"Så fine bilder :-) Skal definitivt sjekke ut kontoen din."

Nyeste innlegg

Alive
29.10.2015

Run baby, run
28.10.2015

In my head right now
26.10.2015

In my calvins
25.10.2015

Black with white shoes
24.10.2015

hits