For sale

 • 31.10.2014

Topp fra Berskha, i strl M (liten i strl)

Topp fra BikBok, strl S. Antrekksbilde med denne toppen kan dere se HER. Cardiganen er også til salg for 200 kr!

Topp fra Junkyard, strl s.

Topp fra Gina Tricot, sltr S.


Denne toppen er ikke brukt.

Antrekk med denne toppen kan du se HERTopp fra Gina Tricot, strl S.


Antrekksbilder med denne genseren kan dere se HER


Denne toppen er nesten ikke brukt. Fra Zara i strl S. 


Genser fra H&M, nesten ikke brukt, strl S.


Bukse fra Zara, strl 36 (S) Antrekk med denne buksen, kan dere se HER


Bukse fra BikBok, strl S. Antrekk med denne buksen, kan dere se HER 


Mange av disse klærne har jeg nesten ikke brukt, men jeg velger å slege dem billig fordi jeg egentlig vil ha dem bort så fort som mulig. Jeg er den personen som av og til kan være litt for spontan og kjøper klær jeg ikke en gang bruker. Buksene er brukt, men de er i en god stand. Den blå er fra Zara og den gule er fra BikBok. Alle klærne er i god stand, alstå ikke noen hull, missfarging eller lignende. Flere av klærne har jeg brukt på forskjellige outfits på bloggen, så jeg har lagt en link til dem under de forskjellige klærne. Kom med bud, frakt er ikke inkludert i prisen!

1

Unblogged pictures

 • 29.10.2014Jeg elsker disse bildene. Høstfargene, bladene, gaten, jakken, håret mitt som har den perfekte fargen jeg liker, skoene og antrekket som er så enkelt, men allikevel en av mine favoritter. Jeg får så høststemning og jeg tror jeg kommer til å spare på disse bildene for alltid. Jeg blir så glad av å se på dem, fordi jeg hadde det så bra når bildene ble tatt. Det er jo det som er fordelen med å være blogger, for har jeg en dårlig dag, kan jeg bare gå tilbake til de månedene jeg hadde det bra, og lese og se bildene om det og muntre meg selv opp med de gode minnene jeg har ♥ 

 

1

Danmark vs Norge

 • 28.10.2014
Det er én ting jeg har lagt merke til etter at jeg har flyttet fra Norge til Danmark - jeg føler meg faktisk godtatt, velkommen og føler meg knyttet til et ordentlig fellesskap av alle på skolen. Alle er glade og alle er hyggelige; jeg tror faktisk ikke det går en dag uten at jeg får et komplement, eller at jeg selv sier det til noen. Jeg føler meg faktisk nesten litt popluær og det kjennes ut som om de rundt meg faktisk bryr seg om meg, like mye som jeg bryr meg om dem. 

Jeg skal ikke legge sjul på at baksnakking, stygge blikk og komentarer ofte ble tatt i bruk helt siden barneskolen og frem til videregående. Elevene på trinnet mitt var delt opp i de såkalte "gjengene"; wierdos, geeks, sportsfreaks, de gjennomsnittlige (meg inkludert), de pene og veltrente jentene, som tilsyne latene hadde mye penger og satt sammen med de veltrente guttene med humor og sjarm. Enklere sagt - de populære. Jeg har selv vært en av de som har blitt baksnakket, fått stygge blikk og komentarer, men jeg har også vært en av dem som selv gjort det mot andre - det er jeg ikke stolt av...

Frem til starten av videregående hadde det meste av jentedrama og sånt tull gitt seg, men baksnakkingen forsvant ikke, selv når vi faktisk skulle tro at vi var blitt litt mer voksne. Selv føler jeg at jeg ble bedre til å unngå drama, stygge blikk og baksnakking. Jeg snakket i hvert fall ikke stygt om de menneskene som ikke hadde gjort meg noe vondt - For det blir jo ofte sånn, at vi angriper de som enten er svakere enn oss, eller sterkere, eller de som konkurrerer mot oss.. men jeg orket bare ikke det mer. Jeg tror faktisk på slutten av videregående, vokste jeg litt mer opp og innså hva baksnakking gjorde med, ikke bare med at min frustrasjon over mennesket eller situasjonen ble værre, men også humøret og energien min ble dårligere, i tllegg såret jeg jo de rundt meg også... - det kan også være at det hjalp litt med at jeg fikk en eldre kjæreste som hadde et mer voksent perspektiv om baksnakking.

Jeg skal være helt ærlig og si at jeg aldri har følt meg særlig populær, jeg har aldri hatt gode guttevenner, fine klær eller ting, jeg har aldri hatt problemer med å velge blant flere gutter, fester på en og samme kved, og jeg har aldri hatt et problem med å ha for mange bord hvor jeg kan sette meg ned med andre - det er istedet litt omvendt til tider. Det var faktisk ikke vær dag på skolen jeg følte jeg kunne sette meg ned hvor som helst, og det var ofte jeg droppet ett antrekk, som jeg selv var kjempe fornøyd med, men var redd for at de andre rundt meg skulle dømme meg og synes at antekket var rart. 

Etter at jeg har bodd i Danmark, går jeg med det jeg vil gå med. Jeg føler at jeg kan sette meg ned hvor som helst og ha en samtale uten at jeg føler at det blir en klein stillhet, eller at de som sitter rundt meg synes jeg er merkelig. Jeg kan henge med guttene uten at jentene tror jeg prøver meg på dem, eller at guttene prøver seg på meg. Danskene er faktisk mye bedre på det jeg skulle ønske vi nordmenn kunne være; uansett hvor pen, kjekk, hvor mye penger eller hvor lite penger du har, hva slags klær du har på deg, hva du står for eller mener, så behandler de hverandre som like. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg hører "Hei Anna Katinka! hva skjer" om dagen, eller at noen kommer bort og legger amen rundt meg og spør om jeg har hatt en fin dag. 

Det er faktisk helt merkelig, det er bare vi norske jentene som har det litt vanskelig for tiden - så var jeg visst ikke helt ferdig med jentedrama alikevel.. Danskene forstår faktisk ikke hvordan vi norske jentene har klart å ødelegge den gode stemningen imellom oss - altså, sier ikke det noe? Jeg føler meg faktisk godtatt, spesiell, morsom og ikke minst viktig for de andre på skolen. Det er faktisk noe jeg har ønsket meg igjennom hele skolegangen, helt fra 1. på barneskolen til 3. på videregående. Og det beste? Jeg tror vi alle har den samme følelsen, som jeg har. Det finnes ikke gjenger, forskjellsbehandling, baksnakking, stygge blikk eller komentarer. 

Jeg starter faktisk dagen min med å få nærmere 100 "God morgen" hilsner og smil, og avslutter dagen med "god natt Anka, sov godt!" - kan dere tro jeg får en god start og avslutning på dagen? I tillegg har jeg faktisk fått utrolig mye ros for bloggen min - Det er en av de få tingene jeg faktisk jeg føler jeg ikke kan være stolt av hjemme i Norge. I Norge blir man blir jo faktisk stemplet som rosa; dum og overfladisk, med en gang man forteller at man blogger. Her er det derimot spørsmål om hva jeg har blogget om de siste dagene og om de kan få komme på bloggen. Hvor ofte skjer det i Norge, med mindre du er toppblogger? Jeg føler meg mye bedre, gladere og fristet til å gå på skolen, blogge og være meg selv. I tillegg har jeg et mye bedre sosialt liv - joda, jeg savner så klart alle de gode venninnene mine der hjemme! 

Nordmennene burde virkelig lære litt av de danske, for selv om vi kanskje er bedre til dem på noen ting, så er de søren meg best på å få andre til å føle seg vellykket, spesiell, velkommen og viktig. Jeg blir ikke bare gladere, men jeg ønsker selv å gjøre de andre rundt meg glad - og det er faktisk en veldig viktig ting. 

1

Købenahvn Tivoli

 • 27.10.2014
Siste dagen i København ble tilbrakt på Tivoliet. Hanna hadde skikkelig lyst til å ta en av karusellene, men i og med at jeg har skikkelig høydeskrekk så hadde jeg ikke lyst, så da ble det heller til at vi gikk rundt og så på de forskjellige atraksjonene og spiste lunsj på Joe & The Jucie. Til slutt tok vi vår siste shopping runde - jeg elsker at Danmark holder noen av shoppingsentrene åpne til og med på søndager!

Litt senere ut på dagen ble vi hentet av en av de sju Nicolaiene på skolen, som også hadde vært i København, og så kjørte vi hjem igjen til Aalborg. 

1

Perfekt start på uken

 • 27.10.2014

 
Hei!
Er det en dag jeg virkelig elsker, utenom fredag og lørdag, så er det mandag. I dag startet Satira og jeg dagen med en utrolig fin ridetime, med litt bomøvelser både i trav og galopp. I tillegg fikk vi utrolig gode tilbakemeldinger på fremgang, både måten Satira går på og hvordan jeg sitter. Det er så utrolig godt å få slike tilbakemeldeser på en grå og vindfull mandags morgen. Satira har endelig fått muskler bak og ved ryggen, noe som gjør grunnarbeidet i ridningen mye bedre. Når vi har satt alt av grunnarbeidet, skal vi nok fint klare å lære nye øvelser, så det blir spennende!

Jeg tenkte jeg snart burde få tatt noen bilder av oss når vi rir, så dere kan se, kanskje noen av dere kan se litt forbedringer også♥

1

København

 • 25.10.2014

 

Hei!

I går ankom Hanna og jeg til København, og her skal vi være frem til søndag! Vi bor hos en kompis av meg, som studerer og bor i Køben. Så, i går, ordnet Hanna, Lauritz og jeg taco og hadde et lite vors, før vi tok turen ned til byen. Livet i København by om kvelden, er helt klart noe for seg selv, Aalbrg kan faktisk ikke måle seg med København en gang. I dag, gikk dagen til Hanna og meg til å sove ut og shoppe. Dessverre brukte vi alt for lang tid på å sove og spise frokost, så vi måtte nærmest løpe fra butikk til butikk, for å rekke å nå dem alle før de stengte - men jeg fikk kjøpt litt! I kveld tar vi det helt med ro og slapper av!

1

Nike Air Force

 • 24.10.2014 

Nike Air Force skoene kjøpte søsteren min til meg i bursdagsgave fra New York. Jeg absolutt elsker dem, de er så fine og jeg blir bare så utrolig glad når jeg ser dem. Kanskje litt overfladisk? hahhaa, jaja, men sko, det gjør virkelig livet en god tjeneste, spesielt når de ser ut som disse her!

1

På ønskelisten

 • 23.10.2014

Annonse//
Klikk her for solbrillene // Klikk her for den blå kåpen / Klikk her for den svarte vesken


Klikk her for buksen // Klikk her for den grå genseren // Klikk her for solbrillene
Klikk her for den brune vesken// Klikk her for den blomstrete cardiganen  // Klikk her for den brune baggen

 

 


Så mye fint høsttøy! Romwe har så mye fint og forskjellig, jeg har lyst til å klikke hjem alt sammen. Den blomstrerte cardiganen har jeg siklet på leenge, og den står helt klart på ønskelisten min til jul. I tillegg ser den grå genseren så myk og god ut - bare om jeg hadde vært rik! Heldigvis liker jeg Romwe, Sheinside og Nelly sine nettsider, fordi jeg synes det er klær til en god pris. Noen av klærne kan man kjøpe for nesten ingenting! 

 

1

High waist jeans

 • 21.10.2014 
Sko Nike Air // Bukse Weekday // Topp Nelly // Cardigan BikBok // Klokke DW // Jakke Zara
1

Deilig mandag

 • 20.10.2014

Skrevet 15:30

Hei! 

Jeg har allerede gjort unna skoledagen for i dag - vi starter alltid mandag morgen med ridetimer og så avslutter vi skoledagen med en og en halv time med fordrag. Det er så deilig med en myk overgang fra helg til uke. Før var jo mandager den dagen jeg omtalte som min verste fiende, nå derimot har den blitt en stor favoritt. Allikevel har jeg klart å fylle dagen min allerede med lekser og andre forpliktelser, men det blir godt å få det unnagjort! 

1

70% salg på Nelly!

 • 18.10.2014

Annonselenke// Nå er det så utrolig mye fine klær på Nelly! Hadde jeg ikke vært fattig, hadde jeg klikket en helt ny garderobe med både kjoler, bukser og gensere. Men noe jeg kan trøste meg med er at for meg som ikke har så mye penger, er at det nå et kjempe stort salg på gang hos Nelly - helt opptil 70% avslag!

Kjolen i sølv er blitt en skikkelig favoritt og den kunne godt blitt min nyttårsaften kjole for i år, eller hva tror dere? 

 

1

My hair

 • 17.10.2014
For en stund tilbake var jeg hos frisøren og fikk stripet håret mitt mye lysere enn jeg hadde det. Jeg husker jeg ikke var så alt fornøyd med fargen, fordi jeg ville ha det enda litt mer lysere.. men av frisøren fikk jeg med meg en sjampo som skal hjelpe håret med å beholde den kalde fargen, og tydeligvis gjør den håret mitt også enda litt lysere! Nå er fargen slik jeg vil ha den (kunne tenkt meg enda ett hakk lysere..), men nå gjenstår det å gjøre håret mitt sunt. Jeg sliter med veldig slitt hår, fordi jeg går alltid med strikk i håret og er utrolig dårlig på å kure det. Den lille blå "krukken", som dere ser på bildene over, er en utrolig god og sterk hårkur som jeg bruker en gang i uken, og håret mitt har allerde blitt så mye bedre! Det som gjør alt mye mer fantastisk er at disse produktene (her i Danmark i hvert fall) ikke er så fryktelig dyrt, så jeg kan faktisk koste på meg dette, selv om jeg er en fattig student. 

Kuren koster 274kr, mens sjampoen koster 179kr om jeg ikke husker helt feil. Jeg har hatt begge produktene siden starten av september og det er fortsatt masse igjen. Tuppene mine må snart klippes og det skal en del kuring til, før håret mitt blir sterkt og fint igjen. Produktene finner dere hos de forskjellige frisørsalongene! 

1

58%

 • 16.10.2014

 Hei!

På tirsdag var Satira og jeg på vårt første danske dressurstevne! Det var et aftenstevne på stallen vi står på, så det var veldig greit at vi tok det så lokalt for oss, i rolige omgivelser og ikke så høyt press. Charlotte og Caroline med sine hester var også med, så det gjorde det jo ekstra morsomt. Jeg hadde ikke veldig høye krav til Satira og meg, med tanke på at det var vårt første stevne på veldig lenge, og etter operasjonen hennes, var det bare et mål å få gjennomført det med å ri ordentlig og riktig. I tillegg hadde jeg ikke ridd programmet mer enn èn gang, så jeg var jo ikke veldig godt forbredt heller.. 

I forhold til de norske programmene, er de danske dressurprogammene mye mer opptatt av at hesten skal vise smidighet, samling og spenstighet. Her har vi har ikke øvelser som for- og bakpartsvending (for de som vet hva det er), som de norske programmene har. Programmet vi red var ganske lett, så det gikk veldig bra. Jeg nådde hvert fall mitt mål! Så neste mål for oss, er å ri mye mer i riktig form, bedre takt og litt mer i harmoni. 

Vi red oss til 58% og er fornøyd med det! Nå gleder jeg meg bare til å jobbe videre, og se resultatene til neste stevne. 1

My latest outfits

 • 15.10.2014
Har dere noen favoritter? Mine må nok være nr 1, 3, 5 og 7 ♥
1

The perfect weekend

 • 13.10.2014

På torsdag reiste jeg hjem for å besøke Daniel. Jeg var faktisk veldig spent på hvordan det var mellom oss, for vi hadde ikke sett hverandre på 2 måneder, og mye kan jo skje med oss på den tiden. Etter en 5 timers reise, var jeg endelig i Hamar og så mange sommerfugler som jeg hadde i magen da, har jeg ikke hatt siden første gangen jeg skulle møte Daniel. Det er rart hvordan avstand fra hverandre så lenge kan gjøre, så spent, sjenert og glad har jeg ikke vært på lenge!

Men jeg kan love dere, de 2 månedene fra hverandre? De var så verdt det når jeg så han igjen. Gleden av endelig kunne klemme han og kysse han igjen, og faktisk holde hånden hans, var bare helt fantastisk. Alt føltes som før og kanskje en smule bedre også? Jeg tror at forhold blir sterkere av både avstander og det å være mye med hverandre. Det er klart det er vanskelig å være fra hverandre, når alt jeg vil er å hoppe på første fly og reise avsted til å være med han til evig tid, men jeg har faktisk et godt liv her i Danmark også. 

Det var litt lite med bare fire dager med hverandre, og med to måneder til fra hverandre før vi sees til jul så er det litt tungt akkurat de første dagene fra han igjen. Men jeg håper det kommer til å gå like fort som de to første. Jeg angrer ikke på at jeg flyttet til Danmark, fordi jeg har det utrolig bra her og jeg driver med noe jeg virkelig elsker. Men det blir deilig den dagen jeg flytter hjem igjen også! 

Jeg må helt ærlig si at jeg er virkelig stolt over oss som har klart å holde forholdet vårt så godt frem til nå, jeg blir så utrolig glad og livet her i Danmark blir mye enklere! 

1

Perfect girly things

 • 13.10.2014

Bildene over viser hva jeg fikk i gave av storesøsteren min, som jeg fikk på torsdag! Av broren min fikk jeg de nydeligste øredobbene, pluss en dusjsåpe og en bodylotion, som ble igjen hjemme, som jeg tar med meg tilbake til Danmark etter jul. Too faced sjokoladepudderet kjøpte jeg for litt siden og registrerte den på Daniel sin adresse, så den lå og ventet på meg når jeg kom til han. Helt fantastisk å fornye litt av både sko(Nike Air), undertøy (Victoria Secret) og sminke! I tillegg fikk jeg penger av foreldrene til Daniel, som jeg også trenger, så det vil jeg spare, så jeg kan bruke de til noe jeg virkelig trenger. 

 


Jeg skulle egentlig på en photoshoot i dag, men den ble avlyst. Jeg har nemlig blitt spurt om å komme i samarbeid med en fotograf her i Aalborg, så jeg håper han kommer med en ny dato, så jeg kan fortelle dere litt mer!

1

Hjem kjære hjem

 • 09.10.2014

Hei! Jeg har endelig ankommet flyplassen i Aalborg og om noen timer sitter jeg på flyet til København, for så å reise videre til Gardermoen - Norge, hjem. Jeg har ikke satt foten min på norsk jord på 8 uker, så det passer meg midt i blinken å reise hjem nå. Det kjennes faktisk ut som om jeg har vært i Danmark mye lenger, tiden har gått så utrolig fort, og jeg har allerede så mange minner, men det er allikevel i Norge jeg hører hjemme. 

Mamma skal hente meg i kveld, så jeg får sett henne, sammen med søskene mine og svoger før jeg reiser opp til Daniel. Det er viktig for meg å få sett familien min, jeg er vandt til å se dem litt oftere på denne årstiden enn det jeg har gjort i år, så jeg kjenner at jeg trenger å se dem. Pappa har reist til Island i helgen, så han får jeg ikke sett, men da blir det ekstra godt å se han til jul i desember!


Etter middag med familien, reiser jeg opp til Daniel og blir der frem til jeg reiser tilbake til Danmark. Det skal bli så fantastisk å se han og faktisk kunne ta på han, istedet for å måtte se han på en skjerm.. Vi skal også besøke familien hans som er på hytten deres, så det blir veldig bra! Jeg tror ikke jeg innser hvor mye jeg faktisk har savnet å se dem alle sammen der hjemme, så det blir deilig å se dem. Det blir i tillegg merkelig å bare høre norsk rundt meg - jeg hører jo dansk 24/7, og jeg konsentrerer meg en del for å kunne lære og forstå dansk.
Vi snakkes i Norge!

 

1

Black & white

 • 05.10.2014
Dagen i dag blir en rolig dag, to dager fylt med masse mennesker og alkhol gjør meg super sliten i dag. Dermed skal jeg slappe av med god musikk og litt surfing, pluss litt Vampire Diaires i og med at det har kommet ut nye episoder! 

1

Casino Night

 • 04.10.2014

I går kom det gamle elever på besøk på skolen og vi som går på skolen i år, hadde lyst til å ha casino som tema. Det var så utrolig koselig - alle ordnet og lagde til forskjellige dekorasjoner som var relatert til casino teamet. I tillegg var alle super gira på at det skulle bli gjennomført og bra, så resultatet ble så vellykket som det kunne bli! Jeg kjenner skikkelig på fellesfølelsen og det at vi er en stor gjeng med så utrolig mye energi og glede - jeg tror ikke jeg har kost meg så mye med så mange hyggelige mennesker som jeg har blitt så glad i på så kort tid, før. Verdens beste Frederik, han er også naboen min!Paparazziene for kvelden! Henrik og jeg fikk som oppave å ta bilder av gjestene som kom på den røde løperen. 
Min aller nermeste venninne her - Hanna! Åh, den jenta er bare så morsom og kul, og så pen! Fine Hanna skal bare være her i til jul, så jeg gruer meg allerede til hun drar. Vi er så like, men allikevel så ulike - men det er allikevel det jeg setter så stor pris på. Så mye energi som denne dama har, er det ikke mulig å ikke bli glad å være med henne eller i henne - ikke dra fra meg ...! 

 I kveld skal vi ut i Gaden og feste - det er en lang gate med mange forskjellige utesteder - litt harry, men allikvel greie. Det er uansett alltid god stemning, så det gjør jo saken mye bedre. Det blir en koselig helg, men jeg gleder meg til å komme meg raskt igjennom den, slik at vi kan starte på uken, så det går fort til jeg kommer meg hjem!

1

5 timers sykehusopphold

 • 02.10.2014

Jeg som har dressur som "hoved" trening, skal følge med i sprang timene, slik at jeg kan instruere like godt i sprang som jeg kan ri dressur. På tirsdag red jeg ikke fordi jeg har slitt litt med ryggen min.

Merethe hadde sin sprang time, og så klart, den siste runden gikk det utrolig galt. Etter en salto over hesten lander hun rett på ryggen (som hun har allerede brukket en gang fra før). Ti minutter etterpå er Caroline, Merethe og jeg med to ambulansesjåfører på vei til sykehuset. Vi kommer fint frem til sykehuset - Caroline og jeg var litt skuffet over at vi ikke fikk opplevd verken blålys eller hurtig fart. Men allerede her opppdager vi første feil; Merethe fikk ingen nakkekrage verken i ridehuset, i sykebilen eller på sykehuset...

Videre kommer vi inn på sykehuset og blir satt i kø for å komme inn til lege. Jeg nevner for Caroline og Merethe at "jeg regner med at danskene er bedre enn det norske helsevesenet, så dette burde gå fort". Vel, for å si det sånn, der tok jeg veldig feil. Vi setter oss ned med godt humør og vi holder humøret oppe i en time, ingen kommer til oss, eller ser på oss. Etter en og en halv time begynner vi å bli litt urolige for smertene til Merethe og jeg spør en sykepleier, som har gått frem og tilbake i subbende stil forbi oss og ikke så mye som å trukket på smilebåndet når vi har sett på henne, og spør henne om hvor lenge vi må vente, det eneste vi får til svar er "lenge, dere blir her i timesvis". Etter to timer har Merethe store smerter - ingen har spurt om smertestiller eller noe å drikke til den stakkars jenta, som ligger på en tralle med to stusselige håndklær som skal liksom holde hennen varm. Så vi må be om smertestiller og får to beskjedene paraceter..  


(det eneste bilde jeg tok under hele oppholder som varte i 5 timer..)

Etter hele TRE timer, ble vi endelig henvist til en lege. Ingen hadde snakket med oss eller spurt oss om hvordan det gikk eller om vi trengte noe. Vi var faktisk blitt ignorert hele tiden. Etter undersøkelsen ble Merethe sendt til rønkten, som "skal ta bare 20 minutter, så er vi tilbake igjen". Vel en halv time gikk, og så en time. Til slutt måtte vi selv gå for å finne henne. Da vi fant henne måtte vi vente på svar fra bildene. Vi hadde nå vært der i fire timer. Etter en halv time ble vi sendt inn på en pasient stue - som var kald og så nesten litt forlatt ut. Etter nok en time kom sykepleieren tilbake og ga oss beskjed om at alt var i orden og vi kunne reise hjem. 

Etter FEM timer, fra kl halv sju til kvart på 00:00, ble vi sendt hjem. Merethe har en kraftig hjernelystelse, så hun ligger for det meste i sengen sin, og ryggen er så vondt at hun ikke får sove om natten. Hun får heller ikke ridd på en ukes tid, og er det fortsatt vondt, må hun vente enda mer. Men ryggen er heldigvis ikke brukket, det tok jo oss bare fem timer å finne ut det på!.. Vi ble i tillegg ignorert og kanskje det mest oppsiktsvekkende - vi ble flyttet ti meter unna alle andre fordi vi luktet hest...

Så tusen takk kjære Aalborg sykehus sør, for null service, svær lite omsorg og utrolig dårlig kommunikasjon, ja og for den fine ventetiden. Dere fikk virkelig bekreftet at Norge er ikke så ille allikevel. 

1
Anna Katinka

Hei! Jeg heter Anna Katinka og kommer fra den lille, men sjarmerende bygda Hurdal. Nå bor jeg i Aalborg, i Danmark, der jeg nettopp har blitt utdannet til ridetrener på Aalborg Sportshøjskole. Nå jobber jeg, frem til jeg skal begynne å studere til neste år. Jeg blogger for det meste om klær, sminke, mote og hest.

Legg meg til som venn
akvdf

Arkiv

Instagram

Bloggdesign

Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak AKVDF. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Design og koding av KvDesign / www.kvdesign.no

Nyeste kommentarer

Runa kommenterte på Følg meg på instagram!
"Du tar utroolig fine bilder! inspirasjon delux :D"

sceneteppe kommenterte på Følg meg på instagram!
"Så mye nydelig!"

Felicia N. kommenterte på Følg meg på instagram!
"Så fine bilder :-) Skal definitivt sjekke ut kontoen din."

Nyeste innlegg

For sale
31.10.2014

Unblogged pictures
29.10.2014

Danmark vs Norge
28.10.2014

Købenahvn Tivoli
27.10.2014

Perfekt start på uken
27.10.2014

hits