Halloween Outfit

 • 31.10.2013Hahhaha, jaja, kan vel kanskje si at dette blir mitt tapre forsøk på å bidra til Halloween i kveld? Helt ærlig er jeg ikke noe særlig fan av Halloween. Hele greia med å gå på døra til andre og tigge etter godteri er ikke helt noe for meg. Nå føler jeg at jeg hørtes ut som en 80 år gammel dame, men jeg har faktisk ikke vokst opp med noe typisk tradisjon for Halloween, så jeg ser ikke helt meningen med den tigge greia? Hvorfor ikke bare invitere klassen sin til seg selv, kjøpe inn litt godteri og ha noen morsomme leker ute i mørket? Det gjorde mamma for meg og søskenene mine for en god del år siden, det var helt klart mye morsommere enn å gå på døra til andre. Lurer også på hva barna gjør når de, de banker på hos sier "knep"?...  Det at man kler seg ut derimot synes jeg er kjempe morsomt, så jeg misunner de som har fester hos seg hvor alle kler seg ut i dag, ser at det er flere på instagram som koser seg  på Halloween fest! 

Jaja, hva gjør dere på Halloween?

1

Voksen?

 • 30.10.2013
Er jeg klar for voksenlivet egentlig? Er jeg klar for det om et år, da jeg faktisk må bestemme meg for hva jeg vil bli for resten av mitt liv? Det er allerede flere venninner av meg som har lagt planene klare for hva de skal studere, hvor de skal flytte, når de skal flytte, og har plutselig alt klart til neste år. Jeg har alltid vært litt usikker på hva jeg ville gjøre i fremtiden, men nå som jeg hører og ser hva de fleste venninnene mine skal bli, blir  jeg skikkelig stressa. Først og fremst gruer jeg meg faktisk til sommeren da jeg er ferdig med videregående og antageligvis må jeg si hadebra til flere venner, noen møter jeg kanskje ikke igjen. Og så har jeg faktisk ikke bestemt meg for hva jeg skal bli, jeg har tenkt mye, særlig på politi eller mote journalist med foto. 

Jeg har foreløbig tenkt at jeg må ta opp en matteeksamen fra i fjor, så jeg har tenkt som så at jeg skal ta et friår, hvor jeg bruker det på å jobbe, ha Satira og jobbe med de fagene det trengs å jobbe med. Men allikvel er jeg så redd for at jeg ikke skal klare å kunne komme meg på skole igjen. Det er jo ikke sånn at jeg ikke er interessert i å få meg en karriere og en god jobb, men det orket med å sette meg ned med fag og sånn blir jeg bare så dårlig av. Jeg er faktisk så utrolig lei av skole, jeg hater de fordømte trappetrinnene på skolen, orker så vidt å lese i boka, og vil egentlig bare gjøre helt andre ting enn å høre på læreren. 

Jeg misunner virkelig de venninnene mine som har alt klart for seg, jeg skulle virkelig ønske at jeg visste veldig godt hva jeg ville bli. 


1

Favorite details

 • 29.10.2013

 

Jeg elsker små detaljer, spesielt som klokker, knapper, forskjellige typer åpninger i ryggen, men også kontrastene mellom overdeler og underdeler. Daniel Wellington klokken er helt klart blitt min favoritt detalj, jeg er helt forelsket i den! 

 

1

Video fra dressurstevnet

 • 28.10.2013

Da har jeg endelig fått laget videoen fra stevnet jeg var med på for en helg siden! Jeg vet ikke hvor godt dere ser når jeg gjør feil og ikke rir så bra, men jeg vet selv at det er flere steder jeg ser tydelig at ridningen trekker ned prosenten. Men alt i alt er jeg fornøyd, i og med at dette var det første stevnet for oss i år, første LA stevne for oss, og vi har heller ikke trent mer en 1 time med en trener. Jeg har hatt egentrening helt siden sommerferien da Satira ble frisk, så av og til blir det nok mye rusk og sånn som jeg får ryddet opp i nå, som jeg endelig har fått trener. 

1

Svar på spørsmålsrunden

 • 27.10.2013

Hvilken rase er hesten du har tatt på bilde av i midten, og hva heter den? nydelig!
- Hun er en norsk varmblods ridehest og hun heter Satira! Ja, hun er veldig pen!

Hvorfor blogger du så lite om hesten din? :)
- Hmm, jeg tror nok jeg blogger ganske lite om henne fordi jeg føler at det ikke er så mye å skrive. Vi trener jo hver dag nesten og er av og til på treninger, jeg føler ikke at det er noe som jeg synes er så spesielt å skrive om? Det blir kanskje litt kjedelig for leserne å lese om at jeg har ridd og gjort det jeg alltid gjør på stallen hver dag? Men jeg pleier jo alltid å skrive om når vi reiser på stevner da, nettopp fordi det skiller seg mer ut enn en vanlig trening.

Kunne du tenke deg å blogge mer om hesten din? :)
-
Hvis det er ønskelig gjør jeg jo selvfølgelig det, men jeg har jo ikke alltid så mye å komme med, så det blir heller når det skjer noe spesielt at jeg vil skrive om henne!

 Hvilke blogger leser du?
- Jeg pleier å titte innom de fleste bloggene på topplista, men jeg leser også et par svenske blogger som som Fanny Lyckman  og Petra Karlsson 

Hva er dine jobbplaner senere i livet?
- Jeg er skikkelig usikker, men akkurat nå har jeg veldig lyst til å utdanne meg som journalist og så gå videre som mote journalist med foto. Det virker veldig spennende, og jeg tror jeg vil få oppdage og reise veldig mye med jobbe, jeg vil nok møte veldig mange spennende mennesker også! Jeg elsker jo å lese i blader og skrive selv, som for eksempel her på bloggen, så hvis interessen for det er der om ett år, tror jeg kanskje jeg vil gjøre det. 

Hva liker du best å gjøre på fritiden?
-
 Jeg liker veldig godt å trene med Satira, dra på fester med venner, være med Daniel og ellers bare være alene og gjøre veldig lite. Jeg elsker jo også å reise på ferie, så hvis jeg kunne valgt å gjøre noe akkurat nå, ville det vært å bestille en sydentur med kjæresten og bare reise.  

Hvor ofte ser du Daniel, med tanke på at han bor et stykke unna?
- Jeg ser Daniel ca. annen hver helg, pluss noen dager i uka kanskje. Det er veldig opp og ned, fordi han må se ann fotballtreningene sine og eventuelt kamper som han har i helgene. I tillegg jobber jeg annen hver lørdag, og skal egentlig dra på stallen til Satira hver dag, så det er noen ganger vi ikke får sett hverandre så mye.  Det er jo utrolig kjipt til tider, men samtidig er det helt fantastisk å se han igjen etter at jeg har savnet han veldig mye. Nå får Daniel fri fra fotballen i desember, så kanskje jeg får sett han litt mer da!

Hvordan får du tid til både skole, hest, venner, kjæreste og eventuelt trening? 
- Det er litt stressende med alt jeg må få gjort, burde ha få gjort og skal gjøre. Skole skal liksom være første pri, men det blir det jo aldri når jeg heller vil ri og kose meg med Satira eller reise til Daniel. Venner ser jeg mest på skolen, så jeg har rett og slett veldig liten tid til venner i helger og etter skolen i ukedager. Noe jeg merker veldig godt, men jeg synes egentlig at det er helt greit som det er nå, det eneste er de venninnene jeg ikke får sett på skolen, som jeg helst vil se ellers, som blir vanskelig. Jeg pleier vaneligvis å dra rett til stallen etter skolen, så jeg er ferdig der når pappa kommer og henter meg. I helgene prøver jeg å få reist til Daniel, så hvis jeg er heldig og får noen til å ordne mat og boksen til Satira, har Satira og jeg fri fra trening i helgene. Trening, utenom ridning, har jeg rett og slett ikke tid til, ettersom at jeg kommer hjem i 19.30 tiden hver dag etter skolen, og da skal jeg spise middag og prøve å gjøre litt lekser før jeg legger meg.  Jeg lever et hektisk liv som kan være slitsomt i blant, men samtidig så liker jeg det å ha noe å gjøre. I sommerferier blir jeg veldig fort slapp og det blir fort til at jeg ligger i sofaen og ser på tv'en halve dagen... Hvordan redigerer du bildene dine?
-
 Jeg bruker et superenkelt redigeringsprogram på nettet som heter pixlr.net! Det er helt genialt, jeg elsker det virkelig og hvis jeg ikke har tilgang på det blir jeg helt lost.  Jeg har roet ned redigering av bilder et par hakk enn det jeg gjorde før, og jeg elsker at selv med noen justeringer på bildet, blir det faktisk bedre, og ikke bare seende photoshoppa ut. Jeg vil ha det naturlig, men gjerne med hakke sterkere farger og litt mer kontrast.  

Hvilke klesbutikker liker du best og hva er ditt favoritt klesplagg?
-
 Zara, Bershka, Bikbok, Weekday er helt klart favorittene mine, men jeg går jo alltid innom Gina Tricot og H&M også! Jeg synes faktisk at H&M har tatt seg opp veldig i det siste, og det er flere ganger jeg ser noe ordentlig fint jeg kunne tenkt meg. Mitt favoritt klesplagg må være min utrolig gode gule genser fra Zara. Den er så fin, og jeg er så glad for at jeg kjøpte den! Ellers er jeg helt nyforelsket i Woolrichen min, og Zara skinnjakka som jeg har på bildet ovenfor er helt klart en favoritt. 

Du har så fint hår, hvilke hårpleieprodukter bruker du og hva gjør du med håret ditt?  
-
 Tusen takk! Jeg bruker faktisk ikke noe spesielt i håret mitt, det eneste jeg gjør er å stripe det, vaske det hver dag og det er det. Jeg føler meg skikkelig ekkel hvis jeg ikke får vasket håret mitt før jeg legger meg, og stripe det gjør jeg de gangene jeg har råd, hahah!

 

 

1

Mine vintersko

 • 25.10.2013

Åah, endelig har jeg fått ordnet meg med vintersko! Jeg er så fornøyd, de var akkurat slik jeg var på utkikk etter, så nå er jeg så glad. Om noen få uker det garantert snø på bakken, og nå som jeg har min superfine Woolrich og vintersko er jeg veldig klar for vinteren. Ikke at jeg gleder meg til snø og kulde, men nå er jeg hvert fall forbredt på det bedre enn noensinne. Jeg har hatt tendenser til å være litt treig med jakke og dermed måtte fryse meg halt ihjel de første månedene. Skoene kjøpte jeg på Shoeday for 699kr! 

1

Favoritt antrekk?

 • 23.10.2013


Her er noen atrekk fra både i høst og sommer, har du noen favoritter?

1

Spørsmålsrunde

 • 22.10.2013

Hei! Det er helt sykt lenge siden jeg har hatt spørsmålsrunde, så nå tenkte jeg at jeg kunne kjøre igang med en helt ny runde, som jeg skal få prøvd å få svart på til helgen. Det er som vanlig er det fritt frem til å spørre om hva som helst, men ikke forvent å få svar på spørsmålet hvis du selv kanskje ser at det er litt drøyt/for personlig! Ellers så skal jeg prøve å svare så utfyllende og godt som mulig.


Tre bilder fra antrekksinnlegg, innkjøp og hest fra i høst. Høsten har hvert så utrolig fin i år, og jeg har virkelig kost meg med mange fine antrekk, mye bra treninger med Satira og masse fine nye innkjøp. 

 


 

 

1

Woolrich

 • 22.10.2013 

Jeg har allerede brukt denne superduper fine vinterjakken i år, men jeg gleder meg bare enda mer til jeg får brukt den til vinteren. Jeg er absolutt helt forelsket i denne jakken, så stor, god og veldig veldig varm. Jeg er helt avhengig av at jeg har en varm jakke, med tanke på hvor jeg bor. Asså, jeg bor ikke oppi kalde Troms liksom, men det skulle man faktisk tro når kulda slår til på stor tromma her nede. Jeg hater å fryse, så jeg krysser fingrene for at denne skal klare å holde meg varm i vinter. Jakken er en julegave fra mamma og pappa, noe jeg ikke synes er så dumt å få nå, i og med at det blir fort kaldt her, det snødde faktisk i dag(!!!), så for meg var det veldig greit å få den nå, og heller slippe å fryse helt til juleaften med en tynn høstjakke, for så å kunne bruke den bare noen måneder.  

Jakken er fra Woolrich, og mørkeblå. Det skulle man faktisk ikke tro, jeg synes selv at den ser svart ut, så den går jo til det aller meste! Jakken kan dere finne på Høyer på Eger i Oslo! 


1

Denim Jacket

 • 21.10.2013

 

Skjerf - New Yorker, Jakke - Idas, Genser - H&M, Bukse - BikBok, Sko - Bianco

1

Dressurstevne

 • 20.10.2013

I går reiste Satira og jeg på dressurstevne i Nannestad for første gang i år. Jeg var helt nervevrak fra fredag til lørdag etter at vi hadde startet. Etter så mye skader og ferie i vår og sommer, har vi rett og slett ikke fått muligheten til å starte noe, men jeg kjenner jeg virkelig har savnet det å ri blant litt ukjente og få vist Satira og det vi kan sammen, fram. Jeg har jo som vanlig skikkelig konkurranseinstinkt, men denne gangen tok jeg det som en trening og er egentlig godt fornøyd med en 9. plass av 15 deltagere. Selv om det kanskje ikke er en pallplass. Vi red helt greit, med noen sure feil, fordi Satira skvatt, men med tanke på alle de fine hestene og flinke rytterne vi red i mot, er jeg utrolig overrasket over hvor bra vi klarte oss! Jeg red selvfølgelig ikke på jordet når jeg konkurrerte, men det å ta bilder inne i en ridehall er så og si umulig, så det ble heller filming under oppvisningen vår. Hvis dere er interesserte kan jeg selvfølgelig legge den ut senere på bloggen.
Verdens beste Ida var på besøk hos meg i helgen også! Jeg har kost meg så mye, med så mye hest og jenteprat at jeg savner det allerede nå som hun har dratt, ingen andre lager så god stemning som det Ida gjør; håper det ikke blir alt for lenge til neste gang! 

Tusen takk mamma og Ida, for all hjelp på lørdag <3

1

Yesterday

 • 16.10.2013Skjørt - Bershka, Genser - Zara, Klokke - Daniel Wellington

1

Simple as that

 • 14.10.2013

 

 

Jakke - Zara, Genser - H&M, Bukse - Carlings, Klokke - Daniel Wellington, Lue - Stress 

I helgen har jeg jobbet og bare kost meg med Satira. På lørdag starter vi dressur stevne, så nå må vi jobbe og øve masse, det hadde hvert så gøy å vinne! Det er faktisk det første stevne dette året,så det blir veldig spennende! I går spilte Hamkam kamp på jessheim mot Ullkisa, så jeg og mamma og pappa reiste dit for å se på Daniel spille. Hamkam vant heldigvis, så det var veldig gøy. Av alle mennesker på denne jord, har jeg faktisk blitt litt interessert i fotball, men det er mest i Adeccoligaen, der Daniel spiller. Det er ikke sånn at jeg kunne ha satt meg ned foran tv'en for å se på en fotballkamp akkurat, men når HamKam spiller, blir det en selvfølge å se på og heie på. Hadde aldri trodd jeg skulle si det, men det er faktisk morsomt å se på, særlig når Daniel spiller! Men, hahaha, aldri om jeg kommer til å kjøpe meg ett HamKam skjerf, eller noe i den duren. 

1

I sminkepungen

 • 10.10.2013

 

Kostene er jeg så utrolig fornøyd med. Uansett hvor mye jeg har brukt dem og vasket dem er de like myke og mister verken hår, fasong eller farge i det hele tatt! Den nyeste børsten min er Everydays Minerals kosten (hvit på toppen) og jeg gleder meg skikkelig til å få testet den ordentlig ut! De to fra The Body Shop kunne jeg ikke hatt foruten, de er absolutt perfekte og jeg angrer ikke ett sekund på at jeg inverstet dem. 

Foundationen fra MaXfaxtor er jeg så fornøyd med, den sitter absolutt hele dagen og dekker utrolig godt og jevner ut fargen veldig bra.  Jeg har heller veldig lite urenheter etter at jeg byttet til denne foundationen, så det er virkelig en positiv opplevelse. Pudderet Too Faced har jeg ikke fåttt prøvd enda, men jeg har hørt så mye bra om den, så jeg gleder meg veldig til å prøve den, og i tillegg lukter den sjokolade! hahah. Pudderet fra Bare Minerals er helt fantastisk, og jeg blir aldri lei den, den sitter hele dagen og gir en fantastisk glød og farge.

Chanel brynpennen er bare en sykt bra oppfinnelse, den er super god og varer opptil 5 mnd og gir ett super godt resultat. Det eneste er at den kanskje er litt for myk, og den første brynpennen jeg prøvde brakk veldig lett, men nr 2 er litt bedre. Mulig at jeg mistet den andre i bakken..? 

1

Favoritt nettsider

 • 09.10.2013

Det beste jeg vet når jeg kjeder meg, er å nettshoppe, eller egentlig mest bare titter. Jeg prøver så godt jeg kan å spare penger til bil, når den tiden kommer, så for meg er det lite nettingshopping akkurat nå, men herregud, det er så mye fint omkring på nettbutikker om dagen.. 

LOVECLOTHING.COM   - Denne nettsiden er kanskje ikke kjent for så mange? Jeg har aldri bestilt noe derifra, men de har så mye fint, kult og utrolig inspirerende antrekk der. Butikken er både for dame og herre, og jeg synes det er veldig mye fint for begge parter. De har en konkurranse på nettsiden deres akkurat nå, der dere kan vinne 700$ for å kjøpe klær for, alt dere må gjøre er å skrive e-post adressen deres! 

COISE.COM - Jeg har aldri kjøpt noe fra denne butikken, litt fordi jeg ikke alltid finner noe fint der, men jeg synes de har noen sykt kule topper og gensere der. Jeg føler at det er en butikk som passer for absolutt alle! 

SHEINSIDE.COM - Denne siden er kanskje litt mer kjent for flere? Jeg elsker denne nettsiden og har handlet fra siden også, der leveransen er veldig grei. Det er veldig ofte salg på veldig mye fint der, og jeg finner alltid noe der jeg kunne ha tenkt meg til å klikke hjem. Det eneste som er viktig å huske på, er å sjekke strl og sånt veldig nøye, kjolen jeg bestile derifra er litt for kort, så jeg må bruke er skjørt under som dekker litt mer, men ellers er kjolen helt nydelig og akkurat som jeg håpet på når jeg bestilte den. 
BIKBOK.NO - Åh, jeg synes det er helt genialt med BikBok sin nettside. Det er veldig greit for meg som bor ganske langt unna nærmeste BikBok butikk å bare sjekke på nettet om de har noe jeg synes er fint, istedet for å måtte reise dit for så å ikke finne noen ting, og så reise tomhendt hjem igjen. I tilegg synes jeg ikke det er så alt for dyr frakt der heller. 

ROMWE.COM - Denne nettsiden minner meg litt om COISE og SHEINSIDE sin nettside, men jeg synes utvalget et kanskje hakket bedre enn CHOISE. Jeg har ikke kjøpt noe fra denne nettsiden, men det er fordi jeg har nettopp "oppdaget" den. Denne siden er også fult med utrolig mye rart, mye kult, men også noe som er kanskje litt ekstremt for min smak til tider. 

1

Victoria's secret

 • 08.10.2013

Til bursdagen min i september, fikk jeg denne supersøte Victoria's secret sminkepungen, med en super god krem, shampoo og parfyme og ett supersøtt mobildeksel av broren min og kjæresten hans. Parfymen, kremen og shampoen lukter så utrolig godt og kremen er så utrolig god, så jeg sparer dem til vinteren hvor jeg kan nyte dem på kalde vinterkvelder. Jeg synes også designet på mobildekselet er så utorlig søtt og jentene, men allikevel litt classy og pent. Sminkepungen har jeg ikke fått brukt enda, men jeg regner med den blir til stor nytte på reiser og når jeg skal til venninner og Daniel. Akkurat nå er den til pynt på det nymalte rommet mitt, den gjør seg godt der og! 

1

This forgotten outfit

 • 07.10.2013

Jeg er så ikke klar for skole, og det var absolutt ikke koselig å måtte dra fra Daniel i dag. Det er virkelig kjipt at det er en times kjøre avstand mellom oss, særlig de dagene jeg merker jeg trenger han aller mest. Men samtidig, er det så fantastisk godt å se han igjen. Jeg var hos han fra Lørdag til i dag morres, og det var utrolig koselig. Jeg er så glad jeg fått en så utrolig bra person i livet mitt, en så gavmild og kjærlig person, det er av og til så bra at jeg føler at jeg ikke fortjener det. Jeg er faktisk så utrolig redd for å ikke kunne gi nok tilbake. 

Ellers er jeg så og si nødt til å bare stupe ned i alle lekser og innleveringer som kommer fremover, jeg har ikke lyst til å sitte igjen med ett dårlig og skuffende resultat til sommeren igjen. Jeg tror faktisk det værste man kan gjøre her i livet, er faktisk å skuffe seg selv.  Forresten! Verdens beste pappa er ferdig med rommet mitt, så nå skal jeg ha innflytting snart, skjønner ikke hvordan jeg skal få plass til alt på ett rom, som jeg har klart å fordele på to rom nå.. 

1

Hjertet mitt

 • 05.10.2013

 Hvem skulle tro at en så vakker skapning kunne bety så alt for mye? Jeg mener, vi snakker jo aldri sammen, eller jeg får i hvert fall aldri noe svar enn bare litt dytting og kosing når jeg snakker til henne. Jeg trodde ikke jeg kunne bli så glad i en hest igjen etter at jeg mistet min aller første hest, men jeg kunne aldri i mitt liv byttet ut Satira for noen ting. Hun betyr faktisk alt for meg, hun er det kjæreste jeg eier, en jeg vet jeg kan stole 100% på, en som alltid vil være der og vente på meg. En som trenger meg.

Vi har endelig kommet godt i gang igjen med dressurtrening, men dessverre måtte Satira pensjoneres for sprang i år, allerede som bare 11 åring, fordi hun har en skade i forbenet sitt som har vært der helt siden hun ble født, som vi ikke får gjort noe med. Jeg tror ikke det vil påvirke meg noe særlig, i og med at jeg verken interesserer meg eller tørr å ri så mye sprang. Vi må derfor sjonglere litt mer med å ri på tur og ri dressur, så hun ikke kjeder seg for mye. Jeg har også fått en super hestepasser til henne de dagene jeg ikke har tid til å ri. Jeg liker egentlig ikke å ikke få ridd eller sett Satira hver dag, men jeg har jo skolen også som må prioriteres. Jeg vet faktisk ikke hva jeg skulle ha gjort uten Satira, min aller kjæreste venn, jeg gleder meg sånn til vi skal starte litt stevner igjen, det blir så bra!

1

Todays

 • 04.10.2013Lue- Stress, Genser - Zara, Jakke - Zara, Bukse - Carlings

Jeg sitter for tiden å tenker på hva jeg skal gjøre etter videregående, om jeg skal ta ett friår, hvor jeg skal studere, hva jeg skal gjøre med Satira, hva jeg vil studere.. Jeg blir helt gærn, for jeg må nok innse at jeg kommer ikke til å få alt jeg vil eller kunne tenkt meg å få, og dessverre ser det ut som om jeg må ofre dressurdrømmen og Satira. Det er jo ett år til, men uansett kan jeg ikke la vær å ta sorgene allerede nå. Jeg hater å bli voksen, alle valgene, og alle de tingene jeg må tenke på for å få meg en fremtid, jobb og et godt liv, der jeg vil ha en grei økonomi. Skulle ønske jeg var en av de som visste så sikkert hva de ville bli. Jeg vet ikke helt sikkert enda hva jeg vil, men jeg har noen tanker og så klart noen drømmer, jeg bare vet ikke hvordan jeg skal få oppfylt alt sammen. Jeg vet jeg ikke kommer til å bli lykkelig uten hest hver dag, og taken på at jeg må ofre noe jeg er så glad i, bare fordi jeg skal ha en jobb senere  er så uffatelig vondt og urettferdig. 

1

October

 • 01.10.2013

Åh, høst, jeg virkelig elsker høsten. Fargene, lukten av litt rått gress om morgenen, regnet, de tåkete morgenen med sollyset som skjærer seg igjennom. Jeg vet ikke med dere, men høsten for meg er bare ren lykke. Jeg kunne tenkt meg å ha en lenger høst og en kortere vinter. Ingenting er som å ri på på tur i skogen og høre høvene treffe bakken med knasende løv. I tillegg elsker jeg å pakke meg selv i fargerike gensere, store skjerf og en tight bukse med noen fine brune høstsko til. 

1
Anna Katinka

Hei! Jeg heter Anna Katinka og kommer fra den lille, men sjarmerende bygda Hurdal. Nå bor jeg i Aalborg, i Danmark, der jeg nettopp har blitt utdannet til ridetrener på Aalborg Sportshøjskole. Nå jobber jeg, frem til jeg skal begynne å studere til neste år. Jeg blogger for det meste om klær, sminke, mote og hest.

Legg meg til som venn
akvdf

Arkiv

Instagram

Bloggdesign

Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak AKVDF. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Design og koding av KvDesign / www.kvdesign.no

Nyeste kommentarer

Runa kommenterte på Følg meg på instagram!
"Du tar utroolig fine bilder! inspirasjon delux :D"

sceneteppe kommenterte på Følg meg på instagram!
"Så mye nydelig!"

Felicia N. kommenterte på Følg meg på instagram!
"Så fine bilder :-) Skal definitivt sjekke ut kontoen din."

Nyeste innlegg

Halloween Outfit
31.10.2013

Voksen?
30.10.2013

Favorite details
29.10.2013

Video fra dressurstevnet
28.10.2013

Svar på spørsmålsrunden
27.10.2013

hits