Perfect birthday outfit

 • 30.09.2015

Jumpsuite Gestuz / Sko Riccovero

Hei! 
Sist helg hadde jeg bursdag og selv om jeg feiret det to dager, skulle jeg selvfølgelig også ha to antrekk! Jeg fikk med meg denne lekre jumpsuiten fra Anni & Co som hadde den i butikken sin på Råholt, merket er Gestuz, og jeg må ærlig innrømme at jeg får mer og mer smak for det merket! Det blir kanskje litt damete med de spisse høyhelte skoene, men med tanke på at jeg er nå på de tjue, så er det kanskje en god grunn å bli litt damete i ny og ne? Jeg synes i hvert fall ikke det gjorde noe! Dette kunne nesten være et julenantrekk når jeg tenker meg om, røde lepper og gull negler? Vel, julemarsipanen kommer jo snart i butikkene, så kanskje ikke så alt for gæli å tenke på juleantrekk heller! 

- A 

Hi sweethearts! I celebrated my birthday last weekend, and even tough I "only" had to dinners with friends and families, I needed two outfits! Anni & Co at Råholt, gave me this stunning jumpsuite from Gestuz, and maybe it is a little lady look, I actually don´t mind, I am in my twenties so I probably have to be more to the lady look, or what? Acutually, when I think about it, this look could be a christmas outfit - with golden nails and red lips? Oh well, the shops are soon out with the christmas chocolate so it´s not so early to think about! 

-A

1

Miss glossy 2015

 • 30.09.2015


God Morgen! Jeg stod allerede opp halv sju i dag tidlig og reiste med mitt første fly til København - hvor jeg nå sitter og venter på mitt andre fly. Det blir nemlig en dagstur til Oslo i dag hvor jeg skal på audition til Miss Glossy Finalen! Det var faktisk helt uforventet at jeg kom i finalen, men på fredag fikk jeg plutselig mail om at jeg var blitt trukket ut sammen med 9 andre jenter av juryen til finalen. I tillegg et det 10 andre jenter som er blitt stemt til finalen av folket, så vi er dermed 20 jenter som skal knive om førsteplassen og en luksus tur til København hvor vinneren blir stylet og fotografert! Personlig er jeg bare glad for at jeg kom til finalen og får muligheten til å være med på noe som jeg aldri hadde sett for meg at jeg skulle være med på - dette blir kjempe spennende - ønsk meg lykke til! 

- A 

 

Good morning! I have been up since 6:30 this morning to catch my first flight from Aalborg to Copenhagen, were I am right now, waiting to get my other plane to Oslo. I am just going for a day trip, so I will be back in Aalborg tonight. The reason I am going to Norway again, is actually because I am going to an audition for Miss Glossy 2015! I was really suprised when I got the mail from Lóréal last friday, but I now I am so so exited and a bit nervous because it´s me and 19 other beautiful girls - the contest will be really hard in other words.. And the winners price? She will get two days in Copenhagen were she will be styled and photographed, how nice doesn´t that sound? This will be so much fun - wish me luck!

-A  

1

High heels & a big jacket

 • 29.09.2015


Bukse & topp Gina Tricot // Jakke SamsøeSamsøe // Skjerf H&M

1

Sneek Peak

 • 28.09.2015 

1

Chocolate

 • 28.09.2015


Jeg skal ikke legge skjul på at høsten er tiden for meg å bli syk, og det slo ikke feil denne gangen heller. Jeg har rennende nese og en forferdelig vond hals, men jeg håper med både varm te og kakao, så blir det forhåpentligvis snart bra igjen! Det beste med å drikke varme drikker, er at jeg kan gjøre litt ekstra ut av dem. Med litt ekstra krem med norsk sjokolade på toppen, blir den både mer fristende og mer smakfull. Man behøver jo ikke å har det helt forferdelig når man er syk! 

- A 

 

I can´t hide the bad sides when the autumn has arrived. I always get a sore throat and a runny nose, every year, and this year was no exception. I am drinking so much tea and hot chocolate, hoping it will get my throat better, so hopefully I will be fresh and well again soon. But on the other hand, I am just trying to make it the best of it with some wiped cream and extra Norwegian chocolate! 

- A 

1

Just Brunch

 • 26.09.2015

Hei og god lørdag! En liten throwback til brunchen jeg hadde sist helg, og jeg kjenner jeg sikler litt etter den akkurat nå, selv om frokosten i dag var ganske bra den og. Jeg er tilbake i Aalborg, men det blir faktisk to dagsturer til Norge de to neste ukene og jeg gleder meg masse - ååh, dette blir kjempe spennende! Det skjer ellers mye på planen fremover og det er så mye jeg gleder meg til og jeg skal fortelle dere alt senere! Nå får dere bare nyte synet av brunchen min og se om dere blir fristet til å lage noe lignende selv? Ha en super lørdag! 


- A 

 

Hi! A throwback to my brunch last weekend, how good doesn´t this look? I could just eat it right now, it was just a perfect start on a saturday! I am back in Aalborg, but in the two next weeks I have two day trips to Norway and I am so exited, and I will tell you all about it soon. There is just so much I am looking forward to these two weeks, and I actually can´t wait to tell you about everything. But untill then, you´ll just have to enjoy the sight of my brunch from last weekend, maybe you will make it for your next morningbrucnh? Have a greate saturday! 

- A

1

Golden nails

 • 22.09.2015
Disse neglene i gull har gitt utrolig mye oppmerksomhet de siste dagene - både i butikker, instagram, bloggen og blant kjente. Jeg får veldig mange spørsmål, så nå tenkte jeg skulle få oppklart dem alle sammen! 

 

Er de ekte? 
Nei, disse neglene kan dere få kjøpt på H&M, og også i flere farger og i andre møsntre. 

Hvordan fester du dem? 
Jeg fester dem faktisk med superlim! 

Hvordan får du dem av? 
Jeg har neglene såpass lenge på at limen etterhvert blir dårlig. I tillegg legger jeg kun én dråpe av lim midt inni den falske neglen, slik at det ikke blir så mye lim å ta av. Det blir derfor lettere å ta den av! 

 

 

These nails in gold has given me a lot of questions, so now I will give you some answers; 

Is it your real nails? 
No, you can buy the nails at H&M! 

How do you put dem on? 
I use glue to make them stay put on my nails! 

How do you get them of with the glue? 
I don´t use so much glue, and I also use the nails for such a long time, so the glue will eventually be deteriorated! 

1

Blue and Black

 • 21.09.2015

// Inneholder reklame //


Jakke fra Samsøe Samsøe // Veske fra ERBS Danmark // Sko Samsøe Samsøe // Bukse Gina Tricot // Body H&M 

 

1

20

 • 20.09.2015

//Inneholder noe reklame//


Skjorte fra Gestuz! 


Hei! Helgen har vært fantastisk og jeg har fått så mye fint! No more teenager, hahah! Jeg gleder meg masse til å vise dere hva jeg har fått, men det får blir når jeg reiser tilbake til Aalborg igjen! På selve dagen feiret jeg med mamma og pappa, søsknene mine og mormor i Oslo og i går feiret jeg dagen min med jentene. Det har vært helt fantastisk å se dem alle igjen, selv om halvparten av gjengen på 20 jenter er enten i utlandet eller andre steder i Norge. Det var i tillegg godt å ha de aller nærmeste her også. Hanna som jeg ble kjent med i DK, Ida som jeg har kjent like lenge jeg har hatt Satira, Lena som jeg har hatt siden barnehagen og de andre jentene fra videregående som jobber så mye for å holde kontakten uansett hvor vi er i verden. Så forskjellige, men samtidig har alle noe som er likt meg. Det var veldig rart å se dem sammen, men også så godt å se mine aller viktigste venner samlet. 

- A 

// Hey! The weekend has been amazing with lots of presents, food and friends and family. No more teenager, well, on the paper for sure! I have gotten so many nice gifts I want to share with you guys, but I will probably show it you when I am back home in Aalborg. On Friday my parents, sister and brother and my grandmother and I went to Oslo to celebrate my birthday with a really nice dinner, and on Saturday my girlfriends came over with lots of food and drinks - it was so so nice to see all of my friends again, specially Hanna, who I have not seen since February!! My birthday has - in other words - been perfect! //

 

- A

1

Mornings

 • 17.09.2015

1

Pizza for lunch

 • 15.09.2015
 

Den perfekte lunsjen mellom to jobber og i perfekt timing når det er kaldt og vått utenfor. De beste med lunsjen? Den er sunn, lett og lage og så utrolig god. Jeg har bare brukt en tortilla og brukte det jeg fant av favoritter i kjøleskapet. Så puttet jeg det i oven og ventet på at tortillaen ble gylden  - Velbekomme! 

 The perfect lunch between to works and when the weather is cold and wet outside. And the best part is that it is healthy and at the same time so good and so simple to make. I have just used a tortilla and found some of my favorites in the fridge to put on. I put it in the oven and let it stay there to the tortilla was golden - simple as that. 
Enjoy!

- A

1

A for Anna Katinka

 • 13.09.2015

 

Typisk søndag - regn utenfor og en kopp med varm te og litt rugsnacks før jobb! Det er godt at jobben er indenfor i varmen med en duft av stekte steker og bøffer - mm! God søndag! 

A typical Sunday - rain outside and a warm cup of tea with some snacks inside, right before work. I am really happy to work inside on these days, where the warm is and with a smell of steaks - mm! I wish you all a good Sunday. 

1

In the park

 • 12.09.2015

Inneholder reklame for Anni & Co
Topp Line of Oslo / Bukse Vero Moda / Jakke og hårbånd BikBok

God kveld! Det ble en sen kveld i dag på meg ettersom jeg har både ridd, shoppet og jobbet i dag! Men jeg liker det sånn uansett - det å gjøre noe, i stedet for å bare sitte inne og ikke gjøre noe. I morgen skal jeg i stallen igjen og forhåpentligvis få jobbet, og i tillegg finne ut av hva jeg skal ha med meg hjem til Norge når jeg reiser på onsdag (!!). Været i Danmark begynner å bli litt for blåsent og vått for meg, så forhåpentligvis er været hjemme i Norge bedre! Vel, nå hopper jeg i seng, god natt! 

- A

 

Good evening! I have been doing some horse back riding today, some shopping and working today - a perfect Saturday in other words! Tomorrow I will just go to the stabel again and hopefully do some working with the blog and also find out what to pack when I am going home on Wednesday. The weather in Denmark is starting to be a little bit of windy and rainy, so hopefully the weather in Norway is better. Oh well, I am going to bed now, good night! 

- A

1

New Nails

 • 11.09.2015
Jeg har som regel alltid dårlig negle-dager, og fant ut at dette er løsningen for meg! Disse supersmarte press-on neglene fra H&M, sørger for at neglene mine ser stelte og fine ut. De kommer i tillegg i mange forskjellige farger og mønstre - jeg har ett sett i gull også - men jeg vil anbefale dere å bruke eget lim til neglene. Så slipper du å miste dem en etter en i håret, på klærne eller når du hilser på noen, jeg har brukt sumperlim, så er jeg heeelt sikker på at de skal sitte på!

- A 

 

I always have a bad nail-day, and I figured out that If I should have some nice nails, the solution would be to buy some fake nails at H&M. And even tough they are fake, I think they a quite pretty! You can by them in different colors and patterns - I have a set of nails in gold - but I would recommend to use your own paste to attach the nails. 

- A

1

Pink Smoothie

 • 10.09.2015


God morgen!

C og jeg har brukt masse tid på å lage brunch og smoothie! I dag har jeg fri, men tror det blir en tur til stallen for å hilse på noen av jentene og hjelpe til med noe av undervisningen. Til helgen blir det heldigvis mer jobbing og snart nærmere det seg en liten Norges tur igjen, iih, jeg gleder meg sånn!!

Forresten, hvor god ser smoothien ut? Og den er så enkel å lage; 

En kurv med jordbær 
En kurv med bringebær 
7 dl naturell 
En spiseskje sukker 

Velbekommé! 

 

 

Good morning! 

C and I have used a lot of time this morning to make a lovely burnch, plus this amazing smoothie! Today I have the day of, but I think I might take a visit to the stabel and help with some ridinglessons. To the weekend I have to work again, so I will enjoy this last free day! I hope you will have a good thursday! 

By the way, how good doesn´t this smoothie look? And the recipe is so simple; 

1 basket of strawberries
1 Basket of raspberries
7dl of naturell milk 
1 tb of suger

Enjoy!

1

Surrounded by leaves

 • 09.09.2015Jakke BikBok // Shorts Gina Tricot // Genser Gina Tricot // Sko Nike 

Hei! dagen går til å vaske tøy til både meg og ham, rydde, skrive til leiligheter og bare redigere bilder til bloggen. Jeg har funnet noen nye steder å ta bilder av antrekk til dere, og i går fant jeg dette, så nydelig med en benk, som nesten er grodd sammen med grønne friske blader!  Jeg virkelig elsker høsten og jeg kan ikke annet enn å glede meg til bladene får flere farger, at luften blir sval og frisk - det er bare ett eller annet med høsten som gjør meg så glad! 

-A

Hi! Today I have been totaly housewife girl; washed some clothes for me and him, cleaned the kitchen and just cleared the apartment, I have also written to some apartments and edited some pictures to the blog. By the way - I have found some new places to take pictures of my outfits to you guys and yesterday I found this beautiful bench, nearly grown into the green leaves, I am so in love with it! I am really looking forward to the colors on the leaves to change, there is just something about the autumn and the fresh and cold air. 

- A

 

1

My everyday makeup

 • 08.09.2015

 Min sminkerutine til hverdags går i denne rekkefølgen; 

1. Ett tynt lag med foundation fra Maybelline påført med foundation kost fra The BodyShop / Ett tynt lag med foundation fra BareMinerals påført med kost fra samme merke
2. Solpudder fra Rimmel i pannen - kinnbenene - haken 
3. Markerer kinnbenene bedre med mørkere solpudder fra BareMinerals 

4. Legger gél i brynene for så å markere og farge brynene - gélen er fra Rimmel og brynpennen er fra YSL 

 

My everyday make-up rutine are in these four steps; 

1. A thin cover of a foundation from Maybelline or a thin cover with foundation powder from BareMinerals 

2. Bronzer from Rimmel wich I inflict at my forehead - cheeks - chin. 

3. I like to mark my cheeks, so I use a darker bronzer from BareMinerals under my cheekbones.

4. To do my eyebrows, I put an gél from Rimmel, and then mark my eyebrows with a eyebrows pencil from YSL. 

1

Throwback

 • 07.09.2015

I sammarbeid med Anni & Co//


Kjole fra Designer Remix // Skjerf fra Beck Söndergaard 

Åh, noen bilder fra i sommer da jeg var hjemme i Norge, kjenner jeg savner varmen fra solen, men gleder meg også til å komme i gang med høsten - min favoritt årstid (og har bursdag!!!)! 

1

Hair on fleek

 • 05.09.2015

 


På onsdag fikk jeg ordnet håret mitt og jeg er så glad for fargen jeg har nå! Endelig føler jeg at jeg er lys nok og jeg er så fornøyd med det. Her i Danmark har jeg min faste frisør, og jeg stoler så mye på dem fordi de er så flinke og seriøse med jobben sin og passer alltid på at jeg blir helt fornøyd! Så hvis dere reiser til Aalborg og behøver en frisør så gå innom Petit Coiffeur og spør etter Laila - som er min frisør! 

1

My type of inspiration

 • 03.09.2015
Jeg elsker å lese i maganiser for å finne litt inspirasjoner og bare fornye meg på nyhetene i moteverdenen! Nå har jeg også begynt å se på interiør blader med tanke på at jeg forhåpentligvis skal få leilighet innen de to neste månedene og det er bare så mye fint! En av venninene mine sa bare tørt til meg "du kommer aldri til å ha råd til interiør hvis du skal ha det sånn du vil ha det" og hun har helt rett! Heldigvis skal jeg ikke ha så stor leilighet og kan derfor ikke ha alt for mye interiør..men kjenner jeg meg selv rett blir det til at jeg bruker super lang tid på å kjøpe inn ting og få det på plass, slik at jeg har råd til nøyaktig det jeg vil ha, hahah! 

-A

I really love to find some inspiration in fashion magazines and just read about the newest fashion in the fashionworld. I have also started to read some interor magazines, just to get some inspiration to my future apartment! I am most likely going to use a lot of time and money buying things that I want to my apartment, but the apartment would, most likely, be small, so gladly I can´t have too much things, and therefore I hope it would not be so expencive, haha... 

-A

1
Anna Katinka

Hei! Jeg heter Anna Katinka og kommer fra den lille, men sjarmerende bygda Hurdal. Nå bor jeg i Aalborg, i Danmark, der jeg nettopp har blitt utdannet til ridetrener på Aalborg Sportshøjskole. Nå jobber jeg, frem til jeg skal begynne å studere til neste år. Jeg blogger for det meste om klær, sminke, mote og hest.

Legg meg til som venn
akvdf

Arkiv

Instagram

Bloggdesign

Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak AKVDF. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Design og koding av KvDesign / www.kvdesign.no

Nyeste kommentarer

Runa kommenterte på Følg meg på instagram!
"Du tar utroolig fine bilder! inspirasjon delux :D"

sceneteppe kommenterte på Følg meg på instagram!
"Så mye nydelig!"

Felicia N. kommenterte på Følg meg på instagram!
"Så fine bilder :-) Skal definitivt sjekke ut kontoen din."

Nyeste innlegg

Perfect birthday outfit
30.09.2015

Miss glossy 2015
30.09.2015

High heels & a big jacket
29.09.2015

Sneek Peak
28.09.2015

Chocolate
28.09.2015

hits