Jumpsuite & scarf

 • 30.09.2014Cardigan BikBok // Skjerf BikBok // Solbriller BikBok //
1

Dream Talk Recorder

 • 29.09.2014

Hei! 

Jeg har, som sikkert en del andre, opplevd at jeg snakker, ler eller gråter i søvne. Sist nevne hadde jeg hver natt i en periode - det var utrolig slitsomt og jeg mistet faktisk lysten til å sove, fordi jeg var redd for å våkne opp mens jeg gråt. Den perioden er heldigvis over, så nå prater og ler jeg i stedet. Det som er ganske morsomt med mitt tilfelle er at jeg snakker hele setninger og har samtaler hvor det faktisk er lett å forstå hva jeg sier - har jeg blitt fortalt av de jeg har delt rom med. Så nå har jeg også lyst til å høre hva jeg sier; så jeg har lastet ned tidenes smarteste app, som registrerer når jeg sier noe eller når jeg beveger meg. Det eneste negative med appen er at den ikke tar opp mer enn i fire timer, så jeg må nesten si noe på fire timer etter at jeg har startet appen, hvis ikke blir det ikke tatt opp noe!Den første natten jeg prøvde appen, snakket jeg ikke i det hele tatt. Men natt nr 2, bablet jeg i vei, dessverre mumlet jeg litt for mye til at jeg kunne tolke noe dagen etterpå, men jeg kunne i hvert fall høre at jeg lo! Hahah, det er så morsomt - jeg trodde egentlig det skulle bli litt creepy å høre meg selv snakke, men det går faktisk helt fint! Planen er å fortsette mitt lille prosjekt, men det er faktisk litt vanskelig når jeg deler rom med tre andre. Jeg kan i hvert fall anbefale dere som snakker i søvne, denne appen. 


Appen er så klart gratis (jeg pleier sjeldent å kjøpe apper) og du finner den på " dream talk ". 

1

Todays

 • 27.09.2014Topp Weekday // Skjørt Gina Tricot // Sko Converse


I går tok vi en hyggelig tur ned til byen, i rolige tilstander for en gangs skyld. De fleste danskene liker å ta noen glass øl på fredager, så i går ble jeg med. Planen var egentlig å ikke gjøre noenting, men det ble allikevel en tur til Yogo (frozen yoghurt) og byen. I dag har jeg ridd og slappet av, i tillegg ble Hanna med, så vi tok litt bilder!

Det stedet hvor jeg tar antrekksbildene, er rett ovenfor skolen og er rikmansstrøket i Aalborg. Altså, husene er finere enn de fineste stedene i Norge.. Her snakker vi port og hekker, statuer i hagen og DE fine bilene! I tillegg er gata den fineste jeg har sett hittil, så da er det jo helt naturlig å velge det stedet, selv om kanskje bildene blir litt de samme hele tiden?  
1

Lazy thursday

 • 25.09.2014

Dagen i dag startet med 4 timer med anatomi, som i seg selv er veldig spennende, men kanskje ikke akkurat kl 8:00 om morgenen? Det gikk i hvert fall greit denne gangen, jeg har slitt litt med å holde øynene åpne når vi har teoritimer så tidlig på dagen, muligens fordi jeg sitter til tider lit lenge oppe om kvelden og ser på Dexter..Etter lunsj hadde vi valgfag, og da har jeg valgt å ha badminton. Uheldigvis for meg, har jeg jogget litt mye og litt for hardt etter at jeg kom hit, slik at jeg har pådratt meg betennelse i leggen, så for min del måtte jeg se på denne gangen.  Satira har fri på torsdager, så i dag ble det bare en kort tur i stallen. Jeg synes det er litt deilig egentlig, for da får jeg litt avveksling. I kveld blir det ridersfitness og enda mer Dexter. Torsdager er egentlig en av mine favoritt dager her på skolen, hvis vi ser bort i fra den tidlige økten med teori da, hahah. 


Caroline var så snill og tok noen nye antrekksbilder i dag! Skoene er fra Shoeday (fra i fjor) / Bukse BikBok / Skjorte Gina Tricot (gammel) / Jakke Zara (gammel) / Veske Vero Moda. ♥

 

1

Fremgang

 • 24.09.2014

Etterhvert som jeg har ridd for min nye dressurtrener her nede i Danmark, har jeg merket mye forskjell på henne. Satira har blitt mye sterkere, smidigere og jobber bedre enn før. I tillegg har jeg måttet jobbe mye mer med sisten min enn tidligere, og jeg merker at den blir bedre og bedre for hver gang. Det er så morsomt å se fremgang, og i tillegg høre det fra treneren! 


Charlotte - treneren min, skal passe Satira når jeg reiser hjem om noen uker, så hun red Satira for noen dager siden, slik at jeg kunne se hvordan hun red henne. Det som jeg ble utrolig glad for å høre var at Satira var veldig fin i beveglesen og at hun hadde virkelige gode og fine steg (som er viktig i dressur), det eneste vi må jobbe med videre er å få henne fremover og til å bli lydere på signalene jeg gir henne. 

Det Charlotte også sa om sin opplevelse var at hun trodde Satira skulle være en anminnelig hest med anminnelige steg, men når hun satte seg opp på hesten så hadde hun mye bedre steg enn forventet! Så det er utrolig morsomt og motiverende å høre, og det hjelper meg veldig på min motivasjon og mine mål fremover. 

Allerede tirsdagen etter at jeg kommer tilbake fra Norge, skal vi starte vårt første stevne, som jeg gruer meg til allerede nå.. men det blir allikevel en god trening og en god øvelse for oss begge, så vi er nødt til å bare jobbe mot det og gjøre vårt beste. Jeg føler i hvert fall at ting blir plutselig mye morsommere om dagen nå som jeg merker forskjell og fremgang! 


1

Pink & fluffy jumper

 • 22.09.2014
Hahha, legg merke til at jeg ser til den ene siden på alle bildene her!(?) Jaja, lyset var i tillegg litt dårlig så buksa ser helt annerledes ut på disse bildene enn det den gjør i virkeligheten... Både buksa og toppen er fra Weekday og jeg elsker dem!

1

Sunday

 • 21.09.2014


I dag har jeg ikke gjort så veldig mye, og det var egentlig bare veldig deilig. Jeg merker at jeg blir fort tappet for energi når jeg har vært på byen på fredag og må på stallen dagen tidlig etterpå. Det var derfor veldig godt å ta en god og lang dusj, for så å smøre ben og armer med krem etterpå. Jeg kjøpte disse to kremene med duft av oliven og papaya, og jeg elsker dem. The Body Shop skuffer meg aldri, og det er så godt. 
Huden min reagerer litt på det skiftene været her i Danmark, så jeg må smøre armene og beinene spesielt godt. Jeg fikk disse for 250 kr tilsammen, noe som er en grei pris, siden disse kremene varer en evighet! 

1

*Suprise*

 • 20.09.2014

Åh denne bursdagen har virkelig vært spesiell! Jeg trodde det skulle holde med kake på selve dagen, og jeg var egentlig litt skuffet over at det ikke ble skikkelig feiret slik jeg er vandt med hjemme. Men man skal virkelig ikke undervudere disse menneskene på denne skolen. Siden onsdag har de planlagt suprise party til meg og to andre jenter som hadde bursdag på torsdag og fredag. De laget i stand pynt til "Sumpen" (vårt feststed på skolen), musikk, flagg og enda mer kake!! I tillegg fikk jeg bursdagssang en gang til og så mange gratulasjoner. Jeg blir så glad, tenk så mye kjærlighet og omsorg vi gir hverandre allerede en måned etter at vi har begynt her. Vi skulle videre ut på byen, men for min del kunne jeg kanskje ha droppet det. Jeg fikk alt for mye drikke, men heldigvis fikk jeg hjelp av Nicolai og Henrik (de på bildet over) til å komme meg hjem, så snille som de er! De går politilinjen her, så det er litt ekstra stas å få eskorte hjem av to fremtidige politimenn, hahah. Men ellers koste jeg meg kjemoe mye og hadde det så koselig med alle sammen, så det var virkelig en verdig feiring.

Dette er noen av de norske som går her, så mange herlige mennesker, jeg blir så glad! 

1

19

 • 18.09.2014

Hei! I dag har jeg faktisk bursdag! Følelsen av å bli 19 er ikke så fryktelig spesiell, men det er allikevel koselig å få litt ekstra oppmerksomhet på dagen sin! Jeg har ikke feiret den så alt for mye, men ei venninne på ridelinjen kjøpte marsipankake til meg, så vi samlet de fleste av de norske, så de sang bursdagssang for meg, også spiste vi kake sammen. Det var utrolig koselig og jeg er så utrolig glad for at jeg har blitt så godt kjent med folkene rundt her, for jeg føler meg veldig inkludert og satt pris på! I morgen skal vi dra ut på byen og feire litt til, så det blir veldig bra! 

Men det er ikke bare bursdagen min som har vært topp punktet i dag, Daniel og jeg har vært kjærester i ett år i dag! Jeg er så takknemlig for at jeg har han, og at jeg får lov til å reise så langt fra han for å studere og ta en utdanning, jeg tror ikke alle har det slik. Det var selvfølgelig veldig kjedelig å ikke ha Daniel her i dag, slik at vi kunne feiret dagen min og ett års dagen vår samme, men jeg kommer heldigvis hjem om tre uker, så vi får ta det igjen til da♥

1

Weekday news

 • 16.09.2014

I helgen satte jeg på vippeextentions , men klarte selvfølgelig å glemme å ta før og etter bilder.. Men jeg er i hvert fall veldig fornøyd, og jeg tenker å ta noen bilder senere til dere, så dere kan se resultatet i hvert fall! Her i Danmark koster det meg 500kr å sette på vippeextentions, og påfyll koster 249kr, så det er ikke akkurat dyrt - i tillegg blir resultatet så naturlig og fint, så det var akkurat slik som jeg ville ha det!I går utforsket Caroline, Merethe og jeg en av de andre gågatene i Aalborg, og jeg fant så mye fint på Weekday - dessverre for mitt budskjett, blir nok dette siste gangen jeg bruker penger på klær, for nå må jeg bruke resten på skole og stall. Det er utrolig kjedelig å være fattig student, så jeg får se om jeg kanskje skaffer meg en helgejobb etter hvert, om jeg får tid! 

Genserne og buksa er virkelig super gode og fine, så jeg er skikkelig fornøyd! Jeg håper at det blir noen antrekksbilder til dere snart igjen, og med de nye klærne!

1

Those stripes

 • 10.09.2014

Hei! Det er en utrolig stor forskjell over linsen min og Caroline sin, jeg blir nesten litt deprimert, haha, jeg bare må skaffet meg den selv så fort som mulig! Men jeg tror kameraet mitt uansett må fornyes, for det er nokså slitent og dødt.. Vi får se hva bursdag og julen bringer, men det blir nok ikke lenge til jeg kan knipse noen ordentlige fine bilder til dere, med min egen linse! 
I dag har vi hatt fokus på teori om hestens rytme og hvordan vi kan forbedre den best mulig. Vi gjorde ellers noen øvelser med bommer i dag, noe jeg tror Satira syntes var veldig gøy, men kanskje litt slitsomt. Jeg merker på henne at det kan bli litt mye for henne når vi trener tre dager på rad med nokså hardt tempo.. Men jeg regner med at det blir bedre utover året.

Hatt Ebay // Topp HM // Bukse BikBok//

Nå skal jeg ta på meg treningstøy og bli med Casper på trening. Det er så mye mer motiverende å bli med noen andre på treningssenteret, da er man ikke alene, men man føler at når man først er der, må man gjøre noe istedet for å bare se på, eller drive med mobilen. På skolen blir også de som spiser godteri og drikker brus sett rart på, så om man trenger ett år hvor man får skikk på kosthold og form, ja, så er det her..haahah.

1

Lately @annakatinkafehr

 • 08.09.2014


I dag har vi allerede ridd, og vi er snart klare for teoritimen vi skal ha om litt. Jeg skal faktisk bestille flybilletter til min første hjemtur i dag! Jeg resier hjem den andre uken i oktober, så det gleder jeg meg såå mye til. Senere i dag skal jeg videre til treningsstudioet før jeg muligens tar litt ta sol. Jeg har faktisk ikke tatt sol på kjempe lenge, så det blir deilig. Og ellers så skal jeg bare slappe av og sove - det ble litt lite søvn på meg i helgen, så jeg har litt å ta igjen... 
Håper alle har en ellers fin dag!♥1

It's finally autumn

 • 06.09.2014
Jakke og bukse BikBok / Shorte og veske Vero Moda

Jeg absolutt elsker objektivet til mine kjære roomie Caroline, så nå har jeg fått henne til å bli min nye fotograf! Bildene blir så sinnsykt fine og klare, så kvaliteten er tusen ganger bedre enn det jeg er vant til, heldigvis. Dette objektivet blir mitt nye punkt på ønskelisten til både bursdag og jul. 

1

How's life?

 • 04.09.2014

Det er rart hvordan jeg hadde forventninger om at jeg skulle savne Norge, alle venninnene mine, familien min og ikke minst kjæresten min. Jeg trodde jeg skulle føle meg så utrolig alene, og ensom, jeg var så utrolig redd for hva slags mennesker jeg skulle gå på skole med, jeg grudde meg til å få undervisning i dansk fordi jeg ikke forstod noen ting av dansk da.. Men ting er faktisk ganske annerledes; 

Jeg savner så klart alle der hjemme, spesielt Daniel, men jeg føler vi får det til å fungere kjempe bra - det å skype hjelper så utrolig mye, bare det å se han av og til når jeg vil, hjelper masse. Familien min har jeg snakket litt med på telefonen, men jeg synes det er godt å kunne føle meg litt voksen, spesielt når jeg er yngst, ved å være langt unna. Nå er det faktisk jeg som ikke kan komme i bursdagsfeiringer, fordi jeg studerer i utlandet - det pleier alltid å være de eldre i huset som har hatt det sånn. Men landet Norge savner jeg ikke - alt er billigere her, folkene er hyggeligere og jeg føler meg faktisk hjemme her, noe jeg tror er veldig viktig når man skal studere og være på et nytt sted lenge. Det som gjorde meg ekstra glad, var at melken her smaker nøyaktig det samme som den gjør i Norge - da er det meste reddet for min del! hahaha. 

(Noen kvelder kommer vi ridejentene så sent hjem slik at vi ikke rekker middag, så vi må be noen andre på skolen om å holde av en tallerken med mat til oss - naboen vår Casper er veldig ivirig på å gjøre det ordentlig når vi først spør - hahah, åh nydelig)

Det er ingen fare for å føle seg ensom her heller. Det er mennesker overalt som vil ha meg med på det meste. I tillegg har jeg fått verdens beste naboer som er tre gutter som er blide og glade hele tiden, så det er utrolig koselig å henge med dem. I tillegg er alle veldig interessert i hvordan det er i Norge, og språket vårt. Dessverre har de norske jentene det store ryktet på seg om at de er løse, veldig festglade og går i utfordrene klær, så vi er nødt til å passe oss litt på hva vi har på oss og hva vi gjør ute på byen. Men bortsett fra det går alt veldig bra mellom oss norske og de danske. 

Dansken har vært ett stort problem for meg å forstå, men jeg merker at det blir lettere for hver dag som går og det er veldig godt. Det er jo litt vitkig for oss å forstå dansk, når vi blir undervist på dansk både i teori og når vi rir. I tillegg er lærerne veldig opptatt av at vi norske skal forstå hva de sier, så de snakker i grei hastighet og tydelig, noen ganger går det for fort, men mange av elevene her er flinke til å hjelpe oss med å forklare hva som ble sagt eller hva vi skal gjøre. 

(Casper er helt klart blitt en skikkelig kompis!)

Jeg merker at jeg koser meg mer og mer her og jeg føler at jeg faller mer til ro, men samtidig er jeg glad for at det ikke er så alt for lenge til jeg tar en helg til Norge igjen. Det med avstandsforhold er ikke så lett, og jeg merker at jeg savner Daniel spesielt mye når jeg henger med de andre guttene, så jeg teller dagene til jeg ser han igjen. Men jeg er så utrolig takknemlig for at jeg har en kjæreste som lar meg få lov til å gjøre det jeg vil, og i tillegg gjør alt for at det skal fungere best mulig for oss begge to. Det har så utrolig mye å si! ♥

1

Boyfriendjeans

 • 02.09.2014Topp Monki // Skjorte BikBok // Bukse Only 

1

Gardenia Copenhagen

 • 02.09.2014

Jeg tror dette blir mitt dyreste kjøp hittil i livet mitt, så jeg håper de varer en stund, med tanke på min økonomi som student! Jeg er i hvert fall veldig fornøyd med dem, de ser akkurat slik ut jeg vil ønsket meg. De er perfekte til fleste antrekkene og kan brukes til hverdags eller fest. 

1

Spørsmålsrunde

 • 01.09.2014

Jeg har jo vært på skolen nå i snart tre uker, og har allerede opplevd masse. Jeg vet at jeg har mange der hjemme som er interessert i å høre og lese om hvordan det går på skolen, så det er derfor jeg blogger så mye om det. Jeg tenkte også at hvis noen lurer på noe angående skolen, stallen, selve Aalborg by, transporten over fra Norge til Danmark, hvordan ting fungerer eller hvordan det er å bo på skolen, så still gjerne spørsmål! 

Vi begynner endelig med selve skoleåret, med teoritimer og rideitmer. I dag har vi allerede unnagjort ridetimen vår og nå har vi kommet i gang med teorien - det meste handler om balangse og sitsen, som vi skal jobbe med en stund. Jeg sliter en del med sitsen min fortsatt, men jeg synes jeg begynner å få den til litt bedre i hvert fall! 

Det skal bli godt å komme ordentlig inn i dagene slik som de blir, så jeg får en god rytme og forhåpentligvis! Jeg fikk også, endelig, ordnet nytt dansk mobilabonnoment, så nå har jeg endelig 3G og kan være litt mer sosial med de der hjemme! 

 

1
Anna Katinka

Hei! Jeg heter Anna Katinka og kommer fra den lille, men sjarmerende bygda Hurdal. Nå bor jeg i Aalborg, i Danmark, der jeg nettopp har blitt utdannet til ridetrener på Aalborg Sportshøjskole. Nå jobber jeg, frem til jeg skal begynne å studere til neste år. Jeg blogger for det meste om klær, sminke, mote og hest.

Legg meg til som venn
akvdf

Arkiv

Instagram

Bloggdesign

Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak AKVDF. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Design og koding av KvDesign / www.kvdesign.no

Nyeste kommentarer

Runa kommenterte på Følg meg på instagram!
"Du tar utroolig fine bilder! inspirasjon delux :D"

sceneteppe kommenterte på Følg meg på instagram!
"Så mye nydelig!"

Felicia N. kommenterte på Følg meg på instagram!
"Så fine bilder :-) Skal definitivt sjekke ut kontoen din."

Nyeste innlegg

Jumpsuite & scarf
30.09.2014

Dream Talk Recorder
29.09.2014

Todays
27.09.2014

Lazy thursday
25.09.2014

Fremgang
24.09.2014

hits