New In

  • 30.09.2013
Luer - Stress, Gul genser - Zara & Brun genser - BikBok

Jeg var i Oslo på torsdag og fikk brukt noe av bursdagspengene mine. Luer er kanskje ikke helt noe jeg er veldig komfortabel med å bruke, men jeg tror faktisk ikke jeg vil se ut som en nisse med disse her. Jeg håper hvert fall ikke det, de er jo så fine! Jeg elsker genseren fra Zara, den gulfargen er blitt en favoritt for meg, jeg har en bukse og lommebok i samme fargen og jeg bare elsker den mer for hver gang jeg bruker dem.

Jeg er ferdig med første dagen med åtte timers jobbing, og nå er endelig Daniel her, det faktisk høstferie! Herregud, så deilig det er å slippe skolen, og heller bare jobbe, kose meg med Satira og Daniel. Jeg håper jeg får sove litt ut og bare får slappet av litt istedet med å stress med jobb hele uka. I tillegg maler pappa rommet mitt ferdig, så forhåpentligvis er det ferdig til høstferien er over og jeg kan endelig flytte inn igjen til rommet mitt og møblere og fikse litt på det!

1

Lately on instagram

  • 29.09.2013


1. Jentene og jeg i Krakow på en super klassetur      2. Mitt aller første starbucks besøk     3. Roser jeg fikk av verdens beste kjæreste                                                                                        

                    4. Teorien endelig i boks!!!                5. Satira endelig i gang igjen                             6. Antrekksbilde til bloggen                                                                    

1

Wednesday

  • 25.09.2013

 

 

Herregud, onsdagen er allerede over. Jeg føler at tiden flyr som bare det, neste uke er det allerede høstferie, snart er det vel juleferie og? Hahah, neida, men hallo, det har gått en uke siden jeg ble 18, og jeg føler fortsatt ikke at jeg har hatt den store gleden av å være 18. For meg føles det ut som om jeg ble atten i går, myndig faktisk. Herregud, jeg er voksen! Jeg er absolutt ikke vandt til det, jeg føler meg fortsatt som pappas lille jente, forhåpentligvis er jeg det en liten stund til. Jeg vil ikke vokse opp, jeg vil være ung, ja, jeg kunne absolutt gått ti år tilbake for min del, jeg satte så alt for lite pris på de fordelene ved å være barn. Og jeg savner absolutt alle de små gledene jeg fikk når jeg var liten så fært. Jeg nekter, nekter å bli voksen nå, jeg vil bare ikke. 

 

 

1

Red Cheetah

  • 24.09.2013

Genser - Weekday, Bukse - Carlings - Smykke - H&M, Klokke - Daniel Wellington, Sko - H&M

Hvor ble det av alle målene jeg hadde for å gjøre det bra på skolen? Allerede nå er jeg lei, og føler at jeg går rundt meg selv og ikke får til noen ting. Jeg mister lysten til å gjøre noe, fordi jeg aner ikke hva jeg skal til neste år, jeg er helt tom. Hva passer jeg til å jobbe som liksom? Absolutt ingenting frister, ingenting virker spennende nok lenger. Alt jeg vil er å kose meg under dynen lenge om morgenen, ri lange turer i skogen med Satira og bare være litt fri fra alt mas. Jeg vil bli ferdig med skolen, komme meg ut av det hele maset og finne noe som gir meg tid til alt jeg har lyst til, alt jeg vil oppleve, alt jeg vil se og lære. Det skal bli så godt med høstferie, jobbe litt og være med kjæresten min, og Satira. Det skal bli så bra, det skal bli så godt. 

1

Black, Red & Grey

  • 22.09.2013Cardigan - BikBok, Genser - H&M, Bukse - Carlings, Klokke - Daniel Wellington, Sko - H&M

 

1

Daniel Wellington

  • 19.09.2013

I går ble jeg endelig 18 år, og i den anledningen feiret jeg bursdagen min med familien og Daniel med middag på Grand Hotel i Oslo. Jeg tror ikke jeg har kost meg så mye som jeg gjorde i går, i tillegg til så god mat, fikk jeg tidenes bursdagsgaver og en av de ser dere under her. Verdens beste Daniel gav meg Daniel Wellington klokke, som jeg ser en av de fineste klokkene man kan få tak i og som har stått veldig høyt på ønskelisten veldig lenge. Jeg kan nesten ikke tro at jeg endelig har fått den, og jeg ble så utrolig glad for gaven, jeg er helt forelsket i klokken allerede, og klarer ikke å unngå å se på den flere ganger om dagen, bare for å studere den for hvor fin den er. Herregud, så utrolig heldig jeg er, tusen takk, Daniel. 
1

Money needs me

  • 09.09.2013

 
 Topp Bershka, Bukse Zara, Smykke H&M

1

Oi

  • 05.09.2013

Hahah, jeg blir flau over hvor lite jeg har blogget i det siste, jeg har ikke hatt spesielt lyst til å ta antrekksbilder, eller bilder generlt. Jeg har veldig mye å gjøre om dagen, trene Satira, skole, russetiden og i helgene er jeg jo med Daniel siden jeg ikke får sett han så mye ellers. Det var tungt å begynne på skolen igjen, og jeg følte at sommerferien var en ukes ferie istedet for 7-8. Ellers har jeg gått rundt som en eneste stor bakterie og hostet og snufsa i to uker. Rett etter Polenturen med klassen ble jeg skikkelig dårlig og har gått rundt med forskjellig stemme hver dag, men endelig kjennes det ut som om jeg blir bedre og forhåpentligvis mye bedre snart! Og kanskje det blir det med bloggingen også...

Selv om jeg ikke er så aktiv her, er jeg aktiv på instagram! Dere finner meg på "ankaakatinka" hihi ♥

1
Anna Katinka

Hei! Jeg heter Anna Katinka og kommer fra den lille, men sjarmerende bygda Hurdal. Nå bor jeg i Aalborg, i Danmark, der jeg nettopp har blitt utdannet til ridetrener på Aalborg Sportshøjskole. Nå jobber jeg, frem til jeg skal begynne å studere til neste år. Jeg blogger for det meste om klær, sminke, mote og hest.

Legg meg til som venn
akvdf

Arkiv

Instagram

Bloggdesign

Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak AKVDF. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Design og koding av KvDesign / www.kvdesign.no

Nyeste kommentarer

Runa kommenterte på Følg meg på instagram!
"Du tar utroolig fine bilder! inspirasjon delux :D"

sceneteppe kommenterte på Følg meg på instagram!
"Så mye nydelig!"

Felicia N. kommenterte på Følg meg på instagram!
"Så fine bilder :-) Skal definitivt sjekke ut kontoen din."

Nyeste innlegg

New In
30.09.2013

Lately on instagram
29.09.2013

Wednesday
25.09.2013

Red Cheetah
24.09.2013

Black, Red & Grey
22.09.2013

hits