My birthday wishes

 • 31.08.2015

1

Dinner time

 • 30.08.2015
Hei! I dag har dagen gått til nøyaktig det samme som i går, noe som egentlig er helt greit! I går dro jeg ut sammen med jentene jeg jobber sammen med på Buffalo her i Aalborg, som var super koselig! Jeg er virkelig glad for at jeg har fått jobb i et så godt miljø, jeg gleder meg bare til å bli bedre kjent med dem alle sammen. 

Hahha, unnskyld, det blir mye matbilder til dere om dagen, men jeg nyter virkelig å kunne lage mat igjen, og i tillegg ha god tid så det blir seende og smakene godt, så dere får bare scrolle nedover hvis det blir for mye mat! Nå må jeg komme meg til jobben igjen! God søndag! 

- A

 

//Hey! Today has been the same as yesterday.. But yesterday evening the girls I am working with, at Buffalo, and I went out for some drinks! They are so sweet and nice - I am really happy for the job, because of the people, I am just looking forward to work and getting more known with them.
Btw, hahah, I am so sorry for all the pictures of my food, but I really enjoy living alone and have the time to cook some delicious food - I just have to share it with you! 

I have to run to work! Have a good sunday!

- A

1

Adidas

 • 29.08.2015
T-skjorte Adidas // Bukse Pieces // Sko Nike // Jakke Zara Hei! Dagen i dag har vært nesten som i gamle dager, jeg startet å spise en god brunch for så å reise til Klarup sammen med en venninne og ri en hest, nå skal jeg videre til jobb som blir kveldens underholdning! Egentlig helt greit, for jeg er uansett alene i leiligheten og har ikke så mye å gjøre, så det er fint å kunne tjene litt penger. Håper dere får en fin lørdagskveld.

-A

 

Hey! Today has been nearly like the old days; I started the day with a good brunch, and then a friend of mine and I went to go horse back riding. The work needed me today, so there is where I would be this saturday, but I don´t mine since my roomie is gone and I didn´t have too much to do! I hope you´ll have a good saturday evening.

-A

1

Good morning

 • 29.08.2015
- Good morning to you all! -

-A

1

White with grey stripes

 • 26.08.2015

Inneholder reklame for Anni & Co// 

Jakke BikBok // Topp fra Second Female fåes kjøpt hos Anni & Co / Bukse Vero Moda 

Hei folkens! Rommet mitt på Helgstrand er snart helt tomt og om to dager reiser jeg herifra, jeg kjenner det blir skikkelig trist og rart å ikke se de samme menneskene her hver dag, heldigvis er de ikke så alt for langt unna! Ellers skal jeg bake avskjedskake til dem alle sammen til fredag, noen tips? 
- A

 

// Hey folks! My room at Helgstrand Dressage is nearly empty now, and in two days, I am leaving this beautiful place.. I am going to miss all the amazing people here, but gladly they aren´t so far away from Aalborg. By the way, I am going to bake a goodbye cake to all of them to friday, do you have any suggestions to wihtch cake I should bake? 

- A //

 

 

1

A good day to be sick

 • 25.08.2015

I dag holdt jeg fri fra jobben, hodet var rett og slett helt ødelagt og jeg fikk ikke sovet med en sterk hodepine som plaget meg hele natten igjennom. Nå har jeg fått sovet litt og spist masse mat, og nå kjenner jeg at det er kroppen som verker, så da passer det perfekt med en film med en varm kopp med te, litt bær og regn utenfor - jeg kjenner jeg gleder meg til høsten kommer og jeg kan kose meg med varm drikke mens været suser utenfor... 

1

Answers from me to you

 • 25.08.2015

- Så fin den grå strikkagenseren på det siste bildet, hvor er den fra? 

Den er i fra Weekday!- Liker du noen nå?

Ja, det kan jeg nok si at jeg gjør ... ;-)

 

- Så fin den første var, har du link til jumpsuiten? :)

Alt av jumpsuiter kan du enkelt søke opp på Ebay, jeg har ikke linken til min jumpsuite, men søk på "jumpsuite" og "buy now" så er du langt på vei.

 - Så kul jakke:) kan jeg spør hvor den er fra?

Den er kjøpt fra Samsøe Samsøe, men merket er Rains!

 

 

- Hva tenker du om omtalelsene rundt Andreas Helgestrand? Har jo vært mye styr i media rundt han det siste året.

Ja, det har vært mange omtalelser rundt Andreas Helgstrand, men jeg leser eller bryr meg ikke om dem da jeg vet hvordan ting faktisk er og foregår på min egen jobb. La meg også bare si at jeg ville aldri ha søkt på en jobb hvor dyrene hadde hatt det vondt. Helgstrand Dressage er et fantastisk sted, både for dyr og ryttere/grooms. Det er et godt team som går veldig opp i at dyrene skal få den beste og riktige behandlingen både under ridningen og generelt. Jeg ser veldig opp til det Andreas har fått til, og det er synd at ikke folk kan unne ham det harde arbeidet og all tiden han har lagt til grunne for det fantastiske han har oppnådd!

 

- Hva går dette samarbeidet ditt ut på? 

Jeg har fått et sammarbeid med en butikk som heter Anni & Co, som holder til på Råholt. Nettsiden deres finner dere -> her <- Det er en butikk som inneholder masse forskjellige type klær, litt interiør og ellers sko osv, fra mange forskjellige merker, som for eksempel Samsøe Samsøe, Pulz, Hunkydory og Designer Remix, pluss mange mer. Jeg er så heldig å få lov til å låne klærne deres til å ta antrekksbilder av det, mot at jeg får noen av klærne som betaling. Det er god reklame for dem, men også veldig god reklame for bloggen min og meg. 

 

 - Hva inspirerer deg?

Jeg vet ikke helt, men jeg leser og kikker veldig på andre bloggere jeg liker å lese, og ser etter hvordan de gjør det. I tillegg har jeg også en bruker på LookBook, hvor jeg finner masse inspirasjon til antrekk. I tillegg blir jeg inspirert av å se at lesertallene stiger, at folk fra hele verden leser bloggen min, at jeg får ros og bemerkninger av at jeg tar gode bilder. I tillegg er mitt første og nye sammarbeid med Anni & Co, en fantastisk inspirasjon til å fortsette å gjøre det jeg gjør. 

1

Life

 • 24.08.2015

Ting begynner endelig å falle på plass for meg, jeg har fått en ny jobb og et sted hvor jeg kan bo - for en liten periode i hvert fall - jeg gjør det jeg tror jeg vil. Nå håper jeg bare at jeg ikke lurer meg selv på noen som helst måte, det hadde vært typisk meg.. Jeg skrev til dere for en stund tilbake at man må hoppe ut av komfortsonen for å lære, bli bedre kjent med seg selv og i tillegg vokse. Nå forsøker jeg å leve opp til det jeg oppfordrer dere til å gjøre; presser meg til å gjøre det nok en gang, hoppe ut i komfortsonen, og håpe at jeg lander et trygt sted. Ikke fordi jeg planlegger å flytte til ett nytt land, men fordi jeg skal gi slipp på noe jeg har holdt på med siden jeg var seks år. Det eneste jeg virkelig kan, skal jeg nå gi opp - det virker bare så teit av meg, men samtidig også riktig. 


Det at jeg plutselig har fått en jobb i Aalborg, med et sted hvor jeg kan bo - som ikke er på sportshøjskolen, er også sinnsykt skremmende - nå kjenner jeg virkelig at jeg har flyttet fra det gode liv i Norge med et trygt hjem, hvor jeg var sikret mat på bordet uansett når jeg ønsket det. Jeg hadde noen som passet på meg og tok ansvar for meg hvis det skulle skje noe. Nå skal jeg gjøre alt sammen selv, og jeg er vettskremt. 

 


Jeg husker jeg satt på vgs og tenkte at livet etterpå ville bli så deilig og greit - tro meg, det er hardt og brutalt, spesielt når man står kun på sine egne ben og ikke har noen form for hjelp. Jeg håper jeg gjør det riktige, hvis ikke blir det et hardt smell, og akkurat nå kjenner jeg at jeg ikke er helt klar for det. Jeg håper jeg klarer å ta vare på meg, at jeg ikke skuffer meg selv, eller i værste fall - må reise tilbake til Norge på grunn av at jeg ikke hadde tenkt klart igjennom fremtiden...


1

Brunch time

 • 22.08.2015
Hei!

Dagen i dag har vært ganske avslappende i forhold til hvordan jeg hadde forventet at den skulle være da jeg trodde jeg skulle jobbe, men fikk helgen fri istedet for å kunne flytte ut det meste innen fredag da det blir min siste arbeidsdag! Rommet mitt er et totalt kaos av ting og tang, og jeg gleder meg bare til alt er på plass i hengeren og i leiligheten jeg skal bo i frem til jeg finner min egen. Jeg kjenner jeg er veldig lei av å bo i en koffert, så jeg håper at det ikke tar alt for lang tid til jeg finner noe... 

 

//Hey! 

It has been an relaxing day today, and it is so wonderful! I got the weekend of from work, so I could have the time to move all my stuff to the apartment where I am going to stay until I find my own place, since I am leaving Helgstrand Dressage friday next week. I am a bit bored to live like this - moving around and not having a place of my own, but hopefully I will have it soon..! My room is a mess, but hopefully everything will be in order soon! //

1

Levis shorts with skirt

 • 21.08.2015

Noe av klærne er sponset//


 Topp Samsøe Samsøe // Shorts Pull & Bear // Sko Nike 

 

1

Right now

 • 19.08.2015Hei!

Shit, dagene har gått så sinnsykt fort siden jeg kom tilbake til Danmark, og jeg rekker ikke en gang å våkne før jeg skal legge meg igjen. Det har vært noen skikkelig travle dager i det siste og jeg kjenner på både humøret og kroppen at det er i overkant mye for meg akkurat nå. Den 1. september slutter jeg på Helgstrand Dressage som groom, og flytter tilbake til Aalborg og begynner å jobbe på restauranten Buffalo steak house. I tillegg er jeg på utkikk etter leilighet, men for øyeblikket får jeg bo hos en kompis inntill jeg har mitt eget sted å bo. Jeg kjenner at det blir godt å flytte tilbake til Aalborg, men det blir utrolig merkelig å reise fra de fantastiske menneskene på Helgstrand Dressage. I tillegg blir det en stor omveltning å ikke være i kontakt med hestene hver dag, men jeg har heldigvis mange muligheter for å kunne ri og stelle hester andre steder! 

1

Nike Air Max

 • 14.08.2015Hei!

Jeg skjemte meg bort med noen nye sko og gikk for de nyeste Nike Air Max, og jeg elsker dem!! Ahh, bare se på dem... 

1

You ask, I will answer

 • 11.08.2015
Hei alle sammen! Jeg kjører i gang en spørsmålsrunde hvor dere kan stille meg litt spørsmål! Jeg ser jeg stadig vekk får spørsmål om Satira og klær, så nå har dere sjansen til å spørre om det dere lurer på!

 

// Hey guys! You can ask me anything! I see a lot of you asks me about my horse, Satira, and some of my clothes, so now you´ll have the chance to ask me and I can answer about anything you are wondering about!// 

1

Shirt and wool

 • 10.08.2015


Genser Designer Remix // Skjorte Hunkydory Essentials // 


 

1

Ready for school?

 • 10.08.2015

Inneholder reklame//Hei!

Håper alt er bra med dere? Nå begynner studier og skolen å starte opp igjen og selv skal jeg jo ikke begynne på skole, men mange av venninnene mine skal begynne på BI eller andre høgskoler og universiteter. Og selv er jeg litt sjalu på dem som vet hva de skal studere, jeg sitter stadig vekk og lurer på hva jeg vil jobbe med når jeg blir voksen. I tillegg kjenner jeg litt at jeg savner det å kjøpe inn skrivebøker og skrivesaker og ett nytt penalhus, som jeg gjorde når jeg var yngre. Jeg gleder meg i hvert fall til den dagen jeg skal kjøpe inn nytt skoleutstyr, og jeg sikler allerede på penalhuset fra Lulu´s som mine samarbeidspartnere Anni & CO selger, skrivebøkene og blyantene til Søstrene Grene - ahh, de har så mye fint! 

1

Nights like these

 • 09.08.2015 

 

Hei!.. 

For øyeblikket er jeg stuck på Kastrup, flyplassen i København, og kommer til å bli her en stund til da flyet mitt presterte å bli kansellert. Humøret er ikke helt på topp, og akkurat nå er jeg gira på å få lagt meg i en seng og sove de neste par årene fremover. Hodet bare eksploderer og øynene blir bare smalere og smalere.. så hjelper det heller kanskje ikke at jeg holdt fest med jentene i går til langt på natt? Vel vel, jeg storkoste meg og kjenner jeg savner alle sammen allerede og kunne gjerne blitt hjemme litt til! Men det blir også deilig å komme tilbake til hverdagen og se alle sammen i Aalborg også. Nå har plutselig halvparten av jentene hjemme i Norge flyttet til enten Trondheim, Bergen og Oslo, så det var greit å få sett dem alle sammen før de flytter bort! Nå blir det litt serier, før flyet kommer også er det rett i seng, for så å våkne grytidlig i morgen for å reise på jobb - woho, livet altså, haha...

 

 

1

One last time

 • 08.08.2015Det gjør vondt, og for øyeblikket klarer jeg ikke å forklare hvordan jeg føler det, fordi jeg føler meg ganske tom. Det har ikke gått opp for meg, og det vil det mest sannsynlig ikke gjøre på en stund, at jeg reiser fra Satira om noen få dager, og snart er hun ikke lenger min. Det er på en annen side godt å vite at Satira og jeg har kommet til et punkt hvor vi har lært hverandre det vi kan lære, for da føler jeg ikke at jeg har gått glipp av noe.

Nå er jeg helt alene, i hvert fall når jeg er tilbake i Danmark, og jeg er spent på om jeg kommer til å angre på dette valget eller ikke. Det er jo bare en måte å finne det ut av, og dessverre på den vanskelige måten. Jeg virkelig elsker denne hesten av hele mitt hjerte, jeg tror faktisk ikke jeg står nærmere noen andre enn henne - hahah, åh, min lille baby, deg kommer jeg til savne så mye...

1

This green beauty

 • 07.08.2015

I samarbeid med Anni & CO//
Kjole - Samsøe Samsøe 

Hei!

Wow, det norske været er kjipere enn det danske om dagen, og det har vært super vanskelig å få tatt antrekksbilder til dere. MEN! I går fikk jeg endelig knipset noen til dere og jeg gleder meg til å vise dere flere av antrekksbildene jeg har gjort klart til dere - jeg hadde nemlig date med Kim som var fotografen min i Danmark i Oslo i går og nå har vi tatt masse bilder!! Det var helt fantastisk å se han igjen, og jeg følte i noen sekunder at vi var tilbake til Danmark og alt var som før... Heldigvis er han ikke så alt for langt unna!  

Noe helt annet, jeg har virkelig forelsket meg i denne kjolen, ahh, så fin og den passer til alt! Du kan finne den hos Anni & Co - som har utrolig mye fint fra flere forskjellige merker, absolutt verdt en titt innom! 

 

// Hi! Wow, the Norwegian weather is worse than the Danish during the days, and it has been super hard to get outfits pictures to you. But! Yesterday I finally snapped some and I can't wait to show you more of the outfits the pictures I have made ready for you - I had a date with Kim, my photographer in Denmark, in Oslo yesterday and now we have taken lots of pictures! It was absolutely wonderful to see him again, and I felt for a few seconds that we were back to Denmark and everything was as before ... Fortunately, he's not so too far away!

Something completely different, I've really fallen in love with this dress, ahh, so nice and I think it would fit for any kind of event! You can find it at Anni & Co - they have an incredible amount of several different and beautiful brands at their shop - definitely worth a look! //

1

Gold

 • 05.08.2015

En av kompisene til broren min har vært med på å lage denne good feelingen songen, og jeg bare digger den. Perfekt til road trips eller bare en sommerkveld. Den går i hvert fall repeat hos meg!

 

// A perfect, good feeling song for late summer nights or just a roadtrip! This song is on repeat for me, and I just love it! // 

1

Flower overload

 • 05.08.2015

 

Hei!

I går gikk mamma og jeg nærmest berserk på plantasjen da vi "bare skulle ha en blomst", jeg tror vi ente opp med 8 stykker til slutt og alle sammen fikk nye krukker. Er det noe jeg gleder meg til ved å få min egen leilighet, er at jeg kan gjøre sånne ting som å kjøpe inn mine egne blomster og bare kunne dandere det rundt omrkring - det er så fint! I dag skal vi reise og få ordnet med nye hagemøbler til mamma, så nå begynner terrassen hennes å ligne noe!


// Hey! Yesterday my mom and I went closest to crazy at the Plantation store when we were supposed to just "have one flower". I think we ended up with 8 flowers in the end and all of them got new jars. It is something I am looking forward to by getting my own apartment, that I can do that sort of thing, to buy my own flowers and just be able to dandere it around - it's so nice! Today we are going to get organized with the new garden furniture to my mom, so now the terrace to my mom is finally going look like something! //

 

1
Anna Katinka

Hei! Jeg heter Anna Katinka og kommer fra den lille, men sjarmerende bygda Hurdal. Nå bor jeg i Aalborg, i Danmark, der jeg nettopp har blitt utdannet til ridetrener på Aalborg Sportshøjskole. Nå jobber jeg, frem til jeg skal begynne å studere til neste år. Jeg blogger for det meste om klær, sminke, mote og hest.

Legg meg til som venn
akvdf

Arkiv

Instagram

Bloggdesign

Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak AKVDF. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Design og koding av KvDesign / www.kvdesign.no

Nyeste kommentarer

Runa kommenterte på Følg meg på instagram!
"Du tar utroolig fine bilder! inspirasjon delux :D"

sceneteppe kommenterte på Følg meg på instagram!
"Så mye nydelig!"

Felicia N. kommenterte på Følg meg på instagram!
"Så fine bilder :-) Skal definitivt sjekke ut kontoen din."

Nyeste innlegg

My birthday wishes
31.08.2015

Dinner time
30.08.2015

Adidas
29.08.2015

Good morning
29.08.2015

White with grey stripes
26.08.2015

hits