Palm beach

 • 31.08.2014

Hei! Helgen er faktisk snart over allerede, men jeg føler jeg har fått gjort mye mer denne helgen en sist helg, da det bare ble soving og ridning. Denne helgen har jeg faktisk vasket klær, skiftet på sengen, ridd, vasket rommet, kjøpt inn nye og ordentlige høstssko og ny treningsthights. Jeg har også fått betalt regninger som skulle betales og bøkene for skoleåret har også kommet frem - såå deilig!

Vi var forresten på en strand på fredag, der vi spilte og hadde forskjellige type aktiviteter. Forkjølelsen min var blitt verre over natten, så jeg måtte stå over det meste. Stranden var superfin, så det var veldig koselig å være der. Da vi kom hjem igjen dro ridejentene til stallen og bare gjorde det vi måtte før vi reiste hjem igjen. På kvelden vorset vi på skolen og så dro vi ut på byen senere, noe som var veldig gøy. Denne gangen var jeg i litt bedre festhumør så alt var generelt sett mye bedre denne gangen - til tross for de litt vel harry utestedene, hahah. 

I dag skal jeg til frisøren for å klippe og stripe håret, jeg gleder meg såå fært, for jeg har ikke vært i en frisørsalong på flere år..!! 

1

Noisy top

 • 28.08.2014

Hei! 

Dagene går så fort om dagen, så jeg rekker ikke å få blogget så mye. Det skjer ting hele tiden, og det finnes ikke nett på rommet, så det blir som oftest på kvelden jeg har muliget til å kunne oppdatere litt. 

Denne uken startet jeg med å bli syk, men det er heldigvis mye bedre nå - men det resulterte i at jeg måtte droppe den eneste ridetimen jeg har denne uken, så det var så utrolig kjedelig. I går hadde vi balanse trening og sits trening, noe jeg tydeligvis hadde veldig godt av, for sitsen min mens jeg red var ikke akkurat noe å skryte av. Men det er spennende å få noe å jobbe med, så det blir morsomt å se hvordan sitsen og balansen min kommer til å utvikle seg videre dette året. 
Været har endelig blitt mye bedre denne uken, solen har faktisk kunnet skinne uten skyer i veien, dessverre fikk jeg ikke untyttet muligheten til å nyte det på tirsdag og onsdag fordi jeg var syk og fordi de fleste av timene var inne. I dag derimot hadde Satira fri, så jeg hadde litt ekstra tid til å kunne ta litt bilder, og nyte været, så det var godt. I morgen blir det litt ridning og ellers en tur til stranden med hele skolen. Fredager blir en avslappnignsdag for hele skolen, noe som er veldig deilig og morsomt, da gjør vi det vi vil av aktiviteter og spiser mat. Det blir som sånne skogsturer vi hadde på barneskolen, hvor vi kunne gjøre som vi ville og bare kose oss!Topp Monki // Bukse BikBok // Cardigan H&M

Nå skal jeg se noen episoder med Dexter før jeg legger meg, uken har gått så sinsykt fort - noe som både er deilig og litt dumt. Dagene går i hvert fall fortere til både bursdagen min og til jeg kommer hjem igjen og besøker Daniel...

 God natt!♥

1

Idyll i Danmark

 • 24.08.2014

Den første uken har gått fortere enn jeg forventet. Jeg har så og si blitt kjent med de fleste på skolen, men vi nordmenn har allerede blitt stemplet som løse og ute etter fest og gutter - ettersom de forrige årene har de norske jentene tydeligvis vært litt for glade i gutter og fest.., så vi må passe veldig på hva vi har på oss og hva vi gjør på byen.

På fredag var det fest, og det gikk heldigvis bra. Vi dro også på byen for å sjekke stemningen der, men jeg syntes det var nesten litt vel harry på utestedene der, så vi fant bare ett sted hvor det ikke var fult så harry. I går fikk vi sovet lenge, før vi reiste til stallen for å ri og kose oss med hestene. Vi gjorde det samme i dag også, så det har vært veldig greit. Uken som kommer ser full ut med alt av treninger og teoritimer, så det blir spennende. Vi har ikke kommet ordentlig i gang med skolen, så jeg er spent på når vi skal begynne med det, og hvordan det blir - vi skal jo ha anatomi og biologi av alle ting, så det blir spennende. 
1

Ridning i Danmark

 • 20.08.2014

Hei! 

Vi har endelig fått fri fra alt av aktiviteter på skolen i kveld, så det er veldig deilig! Vi har ellers veeeldig mye planen, så dagene går veldig fort - allerede. Det er veldig koselig her, og alle er så koselige og imøtekommende, noe som er veldig fint med tanke på at det fortsatt er litt vanskelig å forstå dansk og danskene ikke skjønner norsk fult så godt, men når vi ikke forstår hverandre slår vi bare om til engelsk, noe som er veldig greit. Det er som sagt de norske jeg er blitt best kjent med - de fleste jentene er jo uansett på ridelinjen, så vi er jo med hverandre hele tiden!

På mandag red vi for trenerne vi skal ha igjennom året, noe som ikke gikk så alt for bra.. Jeg ble skikkelig nervøs og red ordentlig dårlig, så det var skikkelig nedtur, og med tanke på at de tok bilde av sisten min i tillegg når den var helt grusom, ble jeg i hvert fall deppa. Jeg hadde ridetime i går og, og da var det helt annerledes - heldigvis. Jeg var mye mindre nervøs og det ble automatisk mye bedre å ri også. Satira slapper ordnetlig av her, noe som er veldig deilig. Det hadde ikke vært så gøy om hun skulle stresse masse fordi vi er på nytt sted, med nye hester, nytt fòr og alt annet som hun ellers er vandt til, er borte. 

 

I dag hadde vi egentrening - som gikk veldig bra. Det blåser ekstremt mye her i Danmark, så vi blåste nesten bort på banen, men til tross for at det var mye vind og andre ting som skjedde rundt oss, gikk det veldig bra! 

1

Nyinnflyttet

 • 18.08.2014

 Satira koser seg på ny stor stall med to store ridehus, en ridebane og en gigantisk utepaddock, som hun har helt for seg selv. 


Vi ankom Aalborg rundt 23:00 på lørdag, og da var Satira gjennom svett etter båtturen.. Det var ganske mye sjø når vi seilte over til Danmark fra Larvik, så flere ble sjøsyke og hestene litt redde. Heldigvis roet Satira seg ganske mye når vi kom ned til henne, så det ble ikke total krise! Etter å ha plassert henne i den nye boksen sin i stallen i Klarup, reiste vi rett til hotellet litt lenger unna og la oss - det å reise så lenge og så langt blir man utrolig sliten av, særlig når man har en hest å tenke på i tillegg.. 

Søndagen gikk til å reise på stallen og ordne alt der, før vi spiste lunsj og reiste til skolen. Det fikk jeg ordnet innsjekkingen og fikk alt av informasjon jeg trengte. I tillegg ble jeg også kjent med to av de tre jeg bor sammen med - hun tredje kjenner jeg allerede veldig godt fra før av! Resten av dagen i går og i dag har gått til å spise masse mat, bli bedre kjent med de forskjellige - det er forsovidt de norske jentene jeg har blitt ordentlig kjent med fordi det erikke så lett å forstå de danske, det blir derfor automatisk lettere å snakke med noen du faktisk forstår, hahah.

Vi har også begynt med ridetimer, så i morgen har jeg min første ridetime i dressur, som blir kjempe spennende!

1

Goodbye

 • 16.08.2014

Nå er vi på vei, Satira har oppført seg helt eksemplarisk, så det er en lettelse, selv om jeg er veldig spent på hvordan hun reagerer på å stå på båten i noen timer...Båten går fra Larvik kl halv seks i ettermiddag, så vi regner med å være i Danmark rundt 22:00 i kveld, så det blir en lang reise!

Daniel var hos meg fra i går til i dag tidlig og det var vondt og rart å se han reise, for jeg vet ikke når jeg ser han igjen, mest sannsynlig til jul..Så det blir lenge igjen til jeg kan se han, men noe som kanskje berørte meg også ganske mye i dag var å forlate rommet mitt, det er rart hvor knyttet man blir til et rom hvor du har oppholdt deg der i 18 år... Men det er heldigvis alltid der, så jeg kan alltids komme tilbake!

 Jeg er veldig spent, og kanskje hakke mer positiv i dag til å reise - det blir veldig spennende, utfordrene, men også veldig gøy. Jeg er veldig spent på de andre elevene, lærerne, hvordan skolen og rommet mitt ser ut, stallen og treningene, og om Satira vil like seg der. Jeg skal jo være der ett år, så det er litt viktig for meg at jeg trives, selv om jeg ikke tror det blir noe problem. Jeg føler at det var i går jeg søkte meg på skolen, og nå er jeg bare en dag unna før det hele begynner, ååh, så spennende!

1

Make it or break it

 • 14.08.2014

Det er utrolig mange som spør meg om hvordan det blir med Daniel og meg når jeg flytter. Det er til og med opptil flere som har spurt om vi faktisk skal gjøre det slutt fordi jeg reiser. Jeg må helt ærlig innrømme at jeg blir nesten litt irritert på de som tror at vi skal gjøre det slutt fordi jeg skal flytte. Hva vil det egentlig si om vårt forhold om jeg skulle fortalt han når jeg søkte meg inn på skolen at "nå som jeg flytter gidder jeg ikke å være sammen med deg mer", hva vil det si om min tillit, kjærlighet og lyst til å være med han? 

Men sånn blir det i hvert fall ikke, jeg gir ikke opp den personen som får meg til å smile hver eneste dag, den som føler at jeg er viktig og betyr noe, bare fordi vi ikke kan se hverandre like mye( eller lite for min del) i en periode? Jeg vil heller se på det som ett år av veldig mange år sammen med han - forhåpentligvis. For det blir så klart vanskelig å være borte fra han så lenge om gangen, men hva om jeg skulle takke nei til alle mulige ting bare fordi jeg er redd for å reise bort fra kjæresten min? Jeg tenker som så at "gjør vi det slutt når jeg er borte, ville det nok blitt slutt før eller senere en eller annen gang senere i forholdet vårt".. 

Og når jeg er inne på temaet; jeg må også nesten le litt av de menneskene som velger å gjøre det slutt rett før de er russ, det er jo ikke mer opplagt at du er mer interessert i å ligge eller kline/kysse med alle andre en typen din i en måned. Er du virkelig så følelsesløs? Hvorfor er du i det hele tatt sammen med noen hvis du planlegger å gjøre det slutt rett før en måned med fyll og tull? At noen kan være så kald og ekkel, hahah.. åh, mennesker - tenker alt for mye på seg selv. For min del i russetiden var ingenting bedre enn å komme hjem til Daniel etter en slitsom helg og kunne sove og bare kose med han, det er liksom så mye mer verdt det enn å kaste bort forholdet ditt for å ha en one night stand noen ganger, for så å være uten kjæreste etter "din livs måned". Før du gjør det slutt med kjæresten, din for å kunne kose med noen andre gutter i russetiden, sett deg i h*ns posisjon og tenk hvordan du hadde følt det hvis kjæresten din hadde gjort det slutt med deg rett før russetiden - hadde jeg vært deg ville jeg ikke følt meg særlig spesiell..

 
Selvfølgelig gruer jeg meg til å dra, det er jo en selvfølge, men jeg er veldig spent på hvordan det blir mellom oss - det blir jo en slags type test? Jeg er i hvert fall veldig gira på å klare det, og jeg er ganske sikker på at Daniel også er det. Vi blir jo begge opptatt mye deler av hverdagen, han skal spille fotball og jobbe, mens jeg skal trene og gå på skole. Jeg er også veldig opptatt av å gjøre det best mulig på skolen, for å kunne oppnå høyest mulig nivå på eksamen. Så jeg håper at det skal drive det meste av tiden - resten får vi bare utnytte med å snappe, tekste og ringe hverandre på skype. Om vi ikke får gi hverandre en klem, får vi ihvert fall se hverandre på en litt klønete måte, og høre stemmen til hverandre. Det burde i hvert fall hjelpe?
1

Blue jeans & stripes

 • 14.08.2014Topp HM // Bukse Zara 

I går gjorde jeg ferdig det meste av innkjøp til Satira  - jeg tror jeg muligens har overshoppet litt, men det gjør meg ingenting. Ronja var med meg hele dagen og det var så koselig å se henne igjen, det er ekstra koselig å være med venninner nå rett før jeg reiser! I tillegg fant jeg ut at hun er tidenes fotograf - fint å vite det to dager før jeg reiser, hahah..
I dag skal jeg i hvert fall begynne å pakke - hehe, jeg liker best å gjøre ting under press, så starter ikke før sent som vanlig. I tillegg får Satira nye sko, som er fint, slik at ikke det blir det første jeg må stresse med når jeg kommer ned dit! Jeg kjenner jeg gleder meg litt mer nå som det nærmer seg - prøver å tenke mest positivt nå før jeg reiser, i håp om at jeg blir fort kjent med menneskene som er der, så jeg ikke savner alle her hjemme så mye med en gang..! 

1

New feets

 • 07.08.2014


 

Rett før jeg reiste til Tyrkia med Daniel i sommer, bestemte jeg meg for å fikse litt på beina mine, ettersom jeg slet med mye død hud, ville jeg fjerne det + alt annet som eventuelt kunne komme senere. I og med at jeg regnet med at denne kuren skulle faktisk fungere, ble jeg så positivt overrasket når jeg så at den fungerte, og ikke minst fungerte den veldig bra og! Kuren fra Boots Apotek inneholder et par sokker som du tar rett på føttene dine slik at kuren går inn i føttene dine. Jeg skal ta dere steg for steg hvordan det faktisk fungerer: 

Step 1: Kjøp kuren på Boots Apotek ( Obs! Du kan kjøpe lignende på BikBok også, noe som sikkert er billigere, men jeg er usikker på kvaliteten)

Step 2: Åpne pakken, klipp opp emballasjen som sokkene ligger i.

3. Klipp opp kanten på sokkene, slik at du får føttene ned i sokkene! Pass på å lukke dem med den lukkemekanismen som følger med på sidene.

4. Sitt med sokkene på i ca 60 - 90 minutter. Du kjenner etter at føttene dine blir våte og kalde - det er ikke ubehagelig i det hele tatt, faktisk bare veldig merkelig og godt.

5. Når du tar dem av, skylder føttene dine godt og så er behandlingen ferdig! Det er nå det hele begynner - hahah. Du merker nok ikke så mye de første dagene, men etter tre fire dager skal jeg love deg at beina dine blir styggere og eklere enn noen gang før. Den døde huden vil henge og slenge, men ikke riv det av, det er ikke bra for huden din og kuren vil ikke fungere like godt. Jeg måtte sove med sokker fordi det falt av så mye død hud til slutt.. hahaha

6. Etter ca 1-2 uker skal den døde huden falle av, og den nye og myke huden komme frem, det er såå deilig!
1

White cardigan

 • 06.08.2014
Bukse BikBok // Topp Ebay // Smykke Gina Tricot // Cardigan BikBok


Hahah, huff for ett hår!..

Jeg skulle endelig få meg fjernkontroll til kameraet når jeg var på Clas Olson for en uke siden, men tror du ikke at det eneste de hadde da var bare ikke-trådsløs? Ærsj, jaja, får vel bare fortsette som jeg har gjort de fleste år med å bruke alt av bøtter til pinner for å få den riktige fokusen på plass! Jeg ble ganske fornøyd denne gangen og, selv om jeg burde vært noen minutter tidligere på grunn av lyset. Har dere også lagt merke til at jo lenger vi går utover i august, jo mørkere blir det om kvelden? Det er ikke lenger sol hele natten, som det har vært de to siste månedene..!

Jeg elsker den nye cardiganen min jeg kjøpte på BikBok sist uke - den nye kolleksjonen deres falt virkelig i smak hos meg da for å si det sånn, gikk helt amok - og jeg som ikke har penger til det en gang.. Den er i hvert fall utrolig god, og fargen er så myk og fin som gjør at den passer til alt. Jeg ser forresten at buksen min begynner å bli nærmere grå enn svart, så jeg burde kanskje investere noen penger til en ny svart bukse, jeg føler jeg aldri får nok av svarte bukser, haha...♥

1

Denim skirt

 • 05.08.2014


I dag har dagen vært et helt vanlig dag - startet med å stå opp allerede 8, noe som var ganske tidlig for meg som har sovet til kl 12 de siste dagene. Så var det å jobbe på Spar i noen timer før jeg reiste opp til stallen. Satira var en skikkelig dust i hele dag, plutselig så stakk hun av til naboen sin gressplen for å spise gress og i tillegg var hun lite samarbeidsvillig under ridningen - lite inspirerende nå som vi snart skal reise og jeg som gruer meg ganske mye fra før av, hahah... I tillegg fant jeg også en død skjære i vannbøtten hennes ute, jeg aner ikke hvordan den kom seg dit, men hele oppsynet av den var i det hele ganske ekkelt. Ellers har jeg ordnet med de siste papirene som må sendes litt før vi reiser, så nå tror jeg faktisk jeg begynner å få orden på det meste! 


Jeg kjøpte forresten denim skjørtet for bare noen dager siden og jeg elsker det. Jeg var først i tvil om jeg egentlig likte det og passet til å bruke det, men nå er det blitt en av mine fineste klesplagg i klesskapet. Flaks for meg og min økonomi var det på salg på 99kr på Carlings! Det var egentlig små tråer som hang helt neders på skjørtet, men jeg syntes det ble litt for "barnslig" så jeg klippet det heller av, og jeg syntes det ble mye bedre.

1

Nike

 • 04.08.2014I og med at det er en sporthøgskole jeg skal flytte til om snaue to uker, så måtte jeg gå til innkjøp av nytt trenings klær. Jeg føler ikke at jeg tidligere har kjøpt noe ordentlige fine trenings klær, men denne gangen ble jeg skikkelig fornøyd. Den rosa toppen og shortsen er fra Nike, men den blå toppen er fra Frank Shorter.  Jeg kjenner jeg gleder meg veldig til å komme i gang med trening jevnlig og faktisk måtte gjøre det jevnlig og ordentlig. Forhåpentligvis kommer jeg hjem med den rumpa, den magen, fine ben og armer? Det hadde vært så gøy!

1

Siden sist @annakatinkafehr

 • 01.08.2014

Hei! Jeg har allerede vært rideinstruktør i dag - ganske spennende hest å jobbe med, i og med at den kan ganske mye, men ikke har gjort det den faktisk kan på en stund! Vi ble enige om å ta flere ridetreninger sammen og så skulle jeg ri den en annen dag, så det blir gøy. Så red jeg ellers selv og gjorde meg ferdig med det jeg skulle. Nå skal jeg pakke ferdig og reise opp til Lillehammer en tur for å besøke morfaren min, som jeg ikke har sett på utallige år, så det blir spennende...♥ Her er noen bilder fra instagram siden sist: 

1. Elsker den nye buksedressen jeg kjøpte i Tyrkia, den er blitt en klar vinner de siste sommerdagene/kveldene. 2. Pernille og jeg lekte oss litt med marshmellows og pyntet dem med jordbærstrø og tuttifrutti, mmm! 3. Fikk endelig se min kjære Lena igjen etter at hun har flyttet til Trondheim(!!!). 4. Fikk låne de kuleste Birkenstock skoene til søsteren min, og det måtte dokumenteres. 5. Satira sier heii! 6. Superfornøyd med en nokså vellykket shopping. 7. Den nest siste dagen på Lyngør ble tilbrakt på skjærene med sol og saltvannshår ♥

 

1
Anna Katinka

Hei! Jeg heter Anna Katinka og kommer fra den lille, men sjarmerende bygda Hurdal. Nå bor jeg i Aalborg, i Danmark, der jeg nettopp har blitt utdannet til ridetrener på Aalborg Sportshøjskole. Nå jobber jeg, frem til jeg skal begynne å studere til neste år. Jeg blogger for det meste om klær, sminke, mote og hest.

Legg meg til som venn
akvdf

Arkiv

Instagram

Bloggdesign

Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak AKVDF. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Design og koding av KvDesign / www.kvdesign.no

Nyeste kommentarer

Runa kommenterte på Følg meg på instagram!
"Du tar utroolig fine bilder! inspirasjon delux :D"

sceneteppe kommenterte på Følg meg på instagram!
"Så mye nydelig!"

Felicia N. kommenterte på Følg meg på instagram!
"Så fine bilder :-) Skal definitivt sjekke ut kontoen din."

Nyeste innlegg

Palm beach
31.08.2014

Noisy top
28.08.2014

Idyll i Danmark
24.08.2014

Ridning i Danmark
20.08.2014

Nyinnflyttet
18.08.2014

hits