Polen

  • 26.08.2013


Verdens fineste jenter!


Roomematen min og meg, søtere jente finner du ikke!

 

Sist uke var hele vg3 studieklassen fra Eidsvoll vgs på tur i Polen og Tyskland. Vi reiste dit for å se konsentrasjonsleirer fra 2. verdenskrig, saltgruver og STASI fengselet. Til tross for at det ikke var så koselige steder vi skulle besøke, har jeg kost meg så mye med de fine jentene over her. I tilegg sov jeg på rom med søteste Vilde, som var kjempe koselig. Jeg er utrolig glad for at vi hadde denne turen, for jeg føler vi jentene har kommet nærmere hverandre alle sammen, vi spist middager ute sammen, snakket om ordentlige jenteting, ledd oss halvt ihjel og bare kost oss med masse shopping. Innkjøpene tenkte jeg å ta i ett eget innlegg senere. 

Samtidig fikk vi også se hvordan mennesker har hvert mot hverandre før i tiden, og vi lærer hvordan vi selv ikke skal oppføre oss og i tilegg være forbredt på hva som faktisk kan skje her i verden. Så mye grusomheter som vi har sett og fått høre om den uken, tror jeg faktisk var så mye at jeg ikke klarte å ta alt inn, jeg vet faktisk ikke om jeg ønsker det heller. Så mye sykt som mennesker kan gjøre mot hverandre, er helt ufattelig, og jeg håper jeg eller noen andre aldri får oppleve noe sånt igjen. Og jeg skulle ønske at ingen hadde opplevd det heller. 

 

1

Yellow pants

  • 17.08.2013

 

Bukse BikBok / Genser Gina Tricot / Smykke Gina Tricot

1

Latley on insta

  • 16.08.2013


1. Mamma og jeg kjørte ned til sørlandet!             2. Endelig fikk jeg dosen med blåskjell               3. Ut på tur i finværet med Satira                          

 


4. Tok min første joggetur på veldig lenge         5. Så på Daniel spille kamp mot Hødd!        6. Koste meg med aller siste dag med fri      

 

                                                                                                                           
             

1

Skolestart

  • 15.08.2013

I dag var min første skoledag av mitt siste skoleår på videregående skole. Jeg kjenner jeg har gruet meg i hele sommer for denne dagen og resten av året. Jeg vet rett og slett ikke om jeg har motivasjon nok, lyst nok, selvdisiplin nok til å kunne yte mest, gjøre alt jeg kan hver eneste dag. Jeg er redd for å skuffe meg selv, mamma og pappa. Men samtidig gleder jeg meg utrolig til russetiden, russ, jeg? liksom! Jeg så alltid på russen som kjempe voksne og skumle ungdommer når jeg var liten, også er jeg faktisk det selv i år. Jeg er utrolig spent og gira på hvordan det kommer til å bli, og jeg kan egentlig ikke vente til jentene og jeg skal reise på russetreff sammen, og kose oss med festing og kos!
Men jeg er skikkelig spent, spent på om jeg klarer å ta meg selv i nakken og gjøre ting dobbelt så bra som jeg gjorde ting i fjor. Jeg føler at jeg selv har veldig lyst til å gjøre det bra, vise at jeg faktisk kan, men når jeg er på skolen og stirrer på tavelen, blir jeg trøtt og sliten og kunne egentlig ikke gitt mer faen. Jeg er så lei av å være trøtt, stresset og irritert på meg selv, fordi jeg ikke får til ting som jeg hadde håpet på. Det jeg er mest redd for når jeg tenker på fremtiden akkurat nå, er å skuffe meg selv, og ikke klare å oppnå de karakterene jeg ønsker meg. Jeg er faktisk skikkelig redd for å falle ned i et hull, og ikke klare å komme meg opp igjen fra det. 
1

Sommer 13

  • 15.08.2013Sommeren 2013 startet for min del med jobbing på stallen, Hellas tur og masse sol. Jeg har tjent masse penger, som jeg skal bruke til førerkortet, jeg har spist alt for mye god mat, jeg har møtt nye mennesker, mennesker jeg ikke har sett på årevis, og mennesker jeg antageligvis aldri kommer til å møte igjen. På hestefronten ble det ikke som jeg hadde tenkt siden Satira fikk betennelse i så og si alle bena sine og måtte behandles, men nå er vi på god vei tilbake igjen. Jeg har kjøpt masse klær, kastet mye klær, sett nye filmer, gamle filmer, badet minimalt, solt meg masse, ledd masse, pratet masse, sett og oppdaget nye steder, og hatt det helt fantastisk den siste delen. I tilegg kan jeg med hånden på hjerte også si at jeg faktisk har blitt forelsket denne sommeren også, og det føles helt utrolig bra.

 

1

2 x

  • 14.08.2013

 

 

Elsker disse smykkene fra Gina Tricot og H&M, de blir nok mye brukt til antrekkene fremover! Har egentlig ikke noe særlig dilla på smykker, jeg bruker generelt sett aldri smykker, øredobber eller ringer. Den eneste ringen jeg brukte mest har jeg mistet, så nå skifter jeg litt på med disse to! Jeg håper jeg får tatt noen antrekksbilder til dere snart, synes det er så kjedelig når jeg ikke har god tid til å ta fine bilder til dere! Ellers har jeg kost meg masse de siste dagene i sommerferien med Daniel, Satira og bare slappet av. Det blir rart å starte på tredje og siste året på skolen, men samtidig blir det veldig godt å få sett alle sammen igjen i morgen!

1

Høstkolleksjonen min 2013

  • 09.08.2013
 

Bukse 1 &2 fra BikBok, nr 3 fra  Carlings, nr 4 fra EbayTopp fra Ebay, Smykke Gina Tricot, Gå hettevest BikBok, Skinnjakke Zara, Skinnvest H&M, Skjorte Zara

Selv om jeg storkoser meg med  sol og sommer, gruer jeg meg ikke til at høsten skal komme. Jeg gleder meg til å kunne bruke de fargerike buksene mine, som jeg virkelig elsker, med kule topper. Jeg vet ikke om jeg skal driste meg til å kjøpe luer og, jeg vet faktisk ikke om jeg kler det. Jeg regner også med at jeg kommer til å investere ett par flere enkle topper, og et par tjukke store gensere jeg kan kose meg i. I tilegg til de fine klærene har jeg også bursdag i september, da jeg faktisk blir voksen. Så for min del gleder jeg meg til høsten med de sure regnværsdagene og fargerike blader på trærene. 

1

The heat

  • 08.08.2013

På lørdag dro Daniel og jeg på kino,og så komiedien The Heat på kino, som kom ut den 2. august. Vi begge var enige om at den var utrolig morsom og jeg er veldig glad jeg fikk han med på den. Det virket som om alle i kinosalen storkoste seg også, da det for det meste var mye latter hele veien. Dette er absolutt en film alle kan dra på! Nå som høsten er rundt hjørnet kan det være godt å ha noen filmer og kunne kose seg med.  Denne filmen handler om to politikvinner, som skal ta en kjent narkotika dealer som oppholder seg i Boston. De roter flere ganger til situasjoner og setter seg selv i stor fare opptil flere ganger, men måten de kommer seg ut av det på et utrolig morsom. Den er virkelig verdt å se!

 

 

1

Sailor shoes

  • 01.08.2013 

Topp Cubus / Shorts Bershka / Sko en lokal butikk, merke er TBS. 

1
Anna Katinka

Hei! Jeg heter Anna Katinka og kommer fra den lille, men sjarmerende bygda Hurdal. Nå bor jeg i Aalborg, i Danmark, der jeg nettopp har blitt utdannet til ridetrener på Aalborg Sportshøjskole. Nå jobber jeg, frem til jeg skal begynne å studere til neste år. Jeg blogger for det meste om klær, sminke, mote og hest.

Legg meg til som venn
akvdf

Arkiv

Instagram

Bloggdesign

Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak AKVDF. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Design og koding av KvDesign / www.kvdesign.no

Nyeste kommentarer

Runa kommenterte på Følg meg på instagram!
"Du tar utroolig fine bilder! inspirasjon delux :D"

sceneteppe kommenterte på Følg meg på instagram!
"Så mye nydelig!"

Felicia N. kommenterte på Følg meg på instagram!
"Så fine bilder :-) Skal definitivt sjekke ut kontoen din."

Nyeste innlegg

Polen
26.08.2013

Yellow pants
17.08.2013

Latley on insta
16.08.2013

Skolestart
15.08.2013

Sommer 13
15.08.2013

hits