New nails

  • 04.07.2016 

Ååå, jeg har gledet meg til å vise dere mine nye negler jeg fikk i dag!! Jeg prioriterer aldri neglen mine, fordi jeg synes de er så vanskelig å gjøre fine. Jeg kan heller ikke bruke neglelakk på jobben, så de har bare være helt korte og kjedelige. Men! I dag var det slutt på det, og i dag fikk søte Simonia lov til å fikse på neglene mine. Nå er de blitt så fine og jeg gleder meg til å kunne gå rundt med fine negler til enhver tid. Jeg valgte å ha en veldig naturlig look på dem, i og med at jeg jobber med mat og mennesker hele tiden, så det skal være så nøytralt som mulig. Til mine danske lesere, og eventuelt norske lesere som bor i DK, så kan dere bestille tid hos Simonia på facebooksiden hennes HER! Søtere jente finner dere ikke! Det koster ca 300DK pr gang♥

 

6

Dinner at Peace

  • 02.07.2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yvonne og jeg koste oss maks på Cafe Peace, med deres fantastiske burgere, for noen dager siden. Og ved siden av maten nødt vi begge to et glass vin. Jeg har endelig begynt å like smaken av vin, så jeg føler meg så voksen, haha. Ingen ting er bedre enn et kaldt glass hvitvin om sommeren! I tillegg fikk jeg sett Yvonne, som jeg ikke hadde sett på lenge, for selv om vi bor i samme by, kun 10 minutter unna hverandre, er den dama så travel at hun sjeldent har tid til å spise ute. Yvonne er som storesøsteren min her i Aalborg, som har passet på meg siden jeg ble ferdig på Sportshøjskolen. Har jeg hatt behov for et sted å bo eller sove, og har jeg behov for å snakke eller bare være sammen med noen, kan jeg alltid komme til henne. Den jenta er fantastisk! 

6
Anna Katinka

Hei! Jeg heter Anna Katinka og kommer fra den lille, men sjarmerende bygda Hurdal. Nå bor jeg i Aalborg, i Danmark, der jeg nettopp har blitt utdannet til ridetrener på Aalborg Sportshøjskole. Nå jobber jeg, frem til jeg skal begynne å studere til neste år. Jeg blogger for det meste om klær, sminke, mote og hest.

Legg meg til som venn
akvdf

Arkiv

Instagram

Bloggdesign

Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak AKVDF. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Design og koding av KvDesign / www.kvdesign.no

Nyeste kommentarer

sceneteppe kommenterte på New nails
"Nydelig!"

ida kommenterte på New nails
"så nydelige de ble! er kjekt å få gjort slike små ting i hverdagen :D kunne heller ikke ha neglelakk på meg når jeg var på jobb før men nå bruker jeg det hele tiden hehe :D"

Charlotte Tunes kommenterte på New nails
"Kjempefine!! :-D"

Nyeste innlegg

New nails
04.07.2016

Dinner at Peace
02.07.2016

hits