Åpent hus

 • 29.06.2015
På onsdag sist uke hadde Helgstrand Dressage åpent hus for deltagerne i Nordisk mesterskap i dressur. Så det kom masse folk for Norge, Sverige, Finland og selvfølgelig Danmark. Det var utrolig koselig og vi fikk se rytterne vise frem noen av hestene vi har her. Dagen etter reiste hele Helgstrand Dressage Teamet for å heie på Andreas og Stamina!  

// On wednesday Helgstrand Dressage had an open house for the competing riders for the Nordic championship. The were people from Norway, Sweden, Findland and of course Denmark.  It was really nice, and our riders here at Helgstrand Dressage showed the guests some of our beautiful horses. The day after the whole Helgstrand Dressage teame went to watch and of course cheer for Andreas and Stamina! // 

1

Sunday lunch

 • 28.06.2015

Deilig søndag med bare en halv jobb dag! Jeg har nettopp spisten lunsj, som dere kan se over her, og litt senere ut på dagen reiser Paula og jeg inn til Aalborg for å se på Andreas og Stamina ri sin freestyle i Grand Pirx, som er siste klasse og konkurranse i Nordisk, som har vært på helt siden torsdag! Ellers blir det bare å slappe av og forhåpentligvis ta noen bilder til bloggen hvis været blir bedre! 

 

Oppskriften på lunsjen; 

♥Ristet rugbrød 
♥Mozarella ost
♥Avokado 
♥Pesto 
♥Tomat 
♥Salt og pepper

 

 

1

XXX

 • 26.06.2015

 

 Team Helgstrand! Bildet er fra Nordisk som Andreas Helgstrand deltok på med Stamina, og de fikk en 3. plass, hurra! Jeg er nr 5 fra høyre med rosa sko! 

 

....Det har faktisk vært en litt vanskelig situasjon for meg å innse at den siste perioden på sportshøjskolen var jeg blitt ganske lei av hest.. Dere kan tenke dere hvordan det er å starte på en ny jobb hvor alle har store forventninger til deg, der det kun innebærer å bare være med hester, og når man allerede er litt lei er det ikke like lett. Det er forsåvidt litt ironisk, for hvem skulle tro en nyutdannet ridelærer ville ha fri fra ridning? Heldigvis er jeg derimot veldig klar for å hjelpe min fantastiske og ikke minst utrolig dyktig rytter Betina, som forhåpentligvis kommer til å reise på noen stevner både i Danmark og i utlandet som jeg kan være med å hjelpe til på! Det blir jo noe helt annet igjen, og en ny opplevelse. Så jeg vet ikke om jeg er direkte lei, men kanskje jeg bare er litt sliten av alt som har skjedd på en utrolig kort periode. 

Jobben her på Helgstrand Dressage er heldigvis helt fantastisk, med et fantastisk, og ikke minst profesjonelt, team, og med så mange fantastiske hester! Jeg gleder meg virkelig til å bedre kjent med hestene rytteren min rir, for de er alle så forskjellige, men allikevel så gode.

Uken har gått utrolig fort, og jeg har tenkt på hvordan jeg skal formulere alt jeg har gjort, sett og vært med på til dere. Det er veldig internasjonalt her i hvert fall, vi er for eksempel fire nordmenn, tre svensker, overtall av dansker så klart, noen spanjoler som jobber her og i tillegg er en av groomerne fra Latvia, så jeg må blande mellom dansk, norsk og engelsk for å kommunisere.
Det er lange dager, vi starter tidliglist kl 06 og er ferdig senet kl 21, det kommer an på kveldsforing og dag så klart. Men jeg har i hvert fall ikke tid til å gjøre så mye annet enn å prøve å få slappet av i noen timer etter jobb, før jeg skal sove. Vi jobber annen hver helg, og det er veldig forskjellige jobbtider, fordi noen ganger kommer det kunder og andre ganger er det bare det "vanlige" stallarbeidet".
Det er et hardt arbeid, og man tar ikke en slik jobb for å kunne tjene penger, men fordi man ønsker å få en erfaring og komme et stykke lenger inn i hesteverdenen og ridesporten, i tillegg får man ett fantastisk nettverk!
Jeg jobber jo tett på Andreas Helgstrand hver dag, og jeg er like starstruck hver gang jeg ser han. Han er faktisk den rytteren jeg kjenner til best i dressurverden, så det er ganske morsomt å spise lunsj og snakke med han hver dag - det hadde jeg i hvert fall ikke trodd at jeg skulle gjøre for ett år siden! 

 

Jegt glad for at Satira er på ferie, hun har vært nokså lei av all treningen vi har hatt denne perioden hun også, så jeg tror det er psykisk godt for begge to at vi skal ha litt ferie fra hverandre før vi begynner på ridningen igjen. 

//Jeg skrev på facebook for noen dager siden at jeg hadde kjøpt meg ny hest - dette er dermed ikke lenger riktig. I går ble kontrakten avbrutt og jeg føler meg faktisk bedre etter avgjørelsen. Grunnen for avgjørelsen er nokså privat, og jeg har en del blandede følelser for hvordan det foregikk, men jeg har lært av situasjonen jeg rotet meg opp i, heldigvis har jeg et fantastisk team som har støttet meg hele veien!//

 

1

Summer nights

 • 23.06.2015

 


Jumpsuite Ebay // Cardigan BikBok


Blogghjerte skriker av disse bildene, jeg savner virkelig fotografen min, og at jeg liksom skal erstatte ham med stativ og selvutløser er bare toppen av kransekaken av katastrofe.. men men, inntil videre må vi bare klare oss med dette! 1

Mitt nye hjem

 • 22.06.2015 


Total kaos etter at alle tingene var kommet inn ut på vei ut av bagger og kofferter!


Vårt felleskjøkken

 Man tenker at man har ett hjem her i livet; det er der du vokste opp som liten, der familien din og du har bodd sammen, der du feiret bursdagene dine, og der man feirer jul. Og man tenker at det kun det som er hjem for deg, ingenting annet. På en måte vil jeg si at det er sånn for meg, men samtidig er det også mange andre steder hvor jeg føler meg hjemme. Annebergvej 55 var mitt andre hjem, hvor jeg tilbrakte nærmere 43 uker av livet mitt, og nå, har jeg kommet til ett nytt sted, og forhåpentligvis et sted hvor jeg også etter hvert vil føle meg hjemme. 

På fredagen flyttet jeg inn hos Helgstrand Dressage! Det er utrolig hvor mye ting man plutselig har, når man skal flytte.. Jeg er virkelig nødt til å kjøpe meg en hylle eller ett eller annet som jeg kan oppbevare det jeg ikke fikk plass i, i det kjempestore klesskapet jeg har fått her. Men jeg er samtidig veldig glad for at jeg har ett rom for meg selv igjen - mitt eget! Nå kan jeg snakke så mye jeg vil i søvne, høre på den musikken jeg vil, rote og styre så mye jeg vil med tingene mine, uten at jeg føler at jeg er til bry for noen andre. Det har jeg savnet på højskolen. 

I dag startet jeg å jobbe hos Helgstrand dressage, og jeg er veldig spent på alt som kommer til å skje fremover - jeg vet ikke hvem jeg skal være groom for og jeg gleder meg som en liten unge for å få en jakke hvor logoen til Helgstrand Dressage er på. I tillegg blir det godt å komme inn i den rutinen jeg skal ha her også. I dag skulle vi være på jobb kl 06:00, så om mandagen, som jeg var så glad for på højskolen, blir like avslappende som før, tviler jeg på, hahha!

 

1

See you again

 • 20.06.2015
Denne kjekkasen var jeg så heldig å ha som date! 

Ååh, disse guttene. Jeg savner latteren deres alledere! Ingen lyste opp dagen min mer enn disse tre. 

Verdens beste, beste venn.Over ser dere vår styrketrener Christian, berideren som har trent oss i dressur og sprang Charlotte og hovedlæreren vår, Ann. 

Tårene triller, jeg har så vondt, og jeg tror jeg aldri har følt meg så alene, som det jeg gjør akkurat nå. 10 måneder har forandret meg og hele livet mitt. Jeg vet at dette er noe jeg kommer til å huske for alltid. I dag var det plutselig det hele over. Rommet ble pakket ned, og alle vinduskarmene i hele bygningen hvor vi elevene har bodd, var plutselig tomme. Det var vondt å si farvel, det var vondt å kjøre avgårde og ikke vite når jeg skal se dem igjen. Det værste var vel kanskje Casper, som jeg tror er den beste personen jeg har møtt.. jeg måtte si "hadebra" tre ganger før jeg klarte å gi slipp.. 

 

I går var det gjort klar for vår aller siste dag på Aalborg sportshøjskole. Vi startet dagen med overrekkelser av diplomer og gaver. I tillegg var det noen taler og innslag fra lærerne. Videre pakket og vasket vi oss ut fra rommene, og gjorde oss klare for gallafesten vi skulle ha på kvelden. Casper hadde bedt meg som hans date til festen, så jeg var så heldig å bli spandert champagne på under middagen, som dere kan se over på bildene. Videre tok vi festen med til gymsalen hvor vi danset og drakk før vi gikk i seng. 

I dag var det derimot ikke så mye fest og glede, men masse tårer og store og gode klemmer. Jeg personlig hater å si hadet til andre, og spesielt når jeg begynner å gråte. Men det kunne jeg faktisk ikke unngå i dag. Tårene rant allerede etter den første klemmen, og de bare rant hele klemmerunden, til og med når Charlotte, Karianne og jeg kjørte ut fra skolegården og til Helgstrand Dressage hvor jeg nå er nyinnflyttet hos..

Tenk dere å bo sammen med ca 100 mennesker i 10 måneder, plutselig er de alle sammen borte og du sitter på ett nytt sted, hvor du har ett helt rom for deg selv, og du kjenner ingen. Jeg starter helt på nytt igjen, jeg skal bli kjent med mange nye mennesker, og de trygge rammene som jeg endelig hadde funnet plass i, er nå fjernet og jeg er virkelig ute på ett nytt kapittel i livet. 

 

Kære sph 2014/15 - tusind tak for et fantastisk år. I er bare den beste, og jeg håper på at sees igen med jer om ikke alt for lenge. 

1

Bo billig i DK

 • 18.06.2015

Som student er det skummelt å bo i storbyer, du (jeg i dette tilfellet) har lett tendens til gå ofte forbi klessbutikker, sminkebutikker, utesteder og spisesteder. Det er utrolig lett å bruke mye penger generelt, men når man er student og lever smått er det lurt å ha noen triks for å leve billig, men også bra! Etter å ha bodd i Aalborg i snart ett år, har jeg lært utrolig mye av hvordan man burde leve billigst mulig. Derfor tenkte jeg det kunne være smart for nykommende studenter som kanskje velger å reise til Danmark å høre dem, kanskje dere for bruk for dem en gang; 

 

Mobilabonnement: Ikke velg abonnementer som har butikker - de er myye dyrere. Jeg startet med Telia som er det samme som Netcome, jeg betalte nærmere 600-800 kr måneden, noe som gjorde meg ekstremt fattig. Nå har jeg byttet til Telmore, som er et utrolig enkel, god og perfekt mobilabonnement. Jeg betaler 100kr i måneden for 12 GB og 6 timers tale. Ulempen med Telmore er at det er ganske dyrt å ringe til Norge, men da bruker jeg gjerne å ringe via facebook eller facetime når jeg er på skolen og har Wifi. 

Alkohol: Danmark er kjent for sin billige alkohol, og de fleste i Danmark pleier å vorse på utesteder fordi det er så billig. Det er derimot enda billigere å kjøpe alkohol på butikken, vorse hjemme og så dra ut. For min del har jeg kun brukt penger på alkoholen jeg drikker på vorset og sluppet å bruke noe mer når jeg reiser til byen. Mitt største forbruk på alkohol de gangene jeg har kjøpt alkohol, har vært ca 150 kr, og da har jeg kjøpt en 40% absolutt vodka + blandevann. Ekstremt billig med andre ord! 

Se også etter "Happy Hour", da kan det være at du får to drinker for prisen til én. Ølen blir også så billig at du kan kjøpe en for 20-30 kr. 

Klær: Det er ikke til å komme over at klær er vanskelig å få kjøpt billig i vanlige kjedebutikker. Men hvis man klarer å holde seg til salg og tilbud er det et godt skritt på veien til å spare litt penger. Jeg har også kjøpt klær på Ebay til kun 60-100kr. I tillegg handler jeg også på Nelly, SheInside og de andre kjente nettbutikkene. Der er det også ofte det er mye av de samme klærne som man finner på H&M, Gina Tricot osv, men til en billigere penge! 


Fra Ebay! Bare søk på "Jumpsuite" og på "buy now" så kommer det opp masse forskjell, bare pass på å se etter Gull sløyfen, da er det helt sikkert at det er en trygg og god netthandel og klærne vil komme. 

 

Fremkomstmiddel: Når man bor i en by i Danmark er det smartest å ha med en sykkel istedet for en bil. Det er forsåvidt billig å kjøpe bil og fylle diesel/bensin, men selve vegavgiften på bil i Danmark er svindyrt og er mye dyrere enn i Norge! Danmark er lite og derfor er det også ikke så langt til de forskjellige stedene, derfor er buss også er lurt alternativ. 

Mat&Drikke: Jeg har gått på kostskole, men hvis jeg bestemmer meg for å gå ut og spise er ikke det akkurat et stort problem her i Danmark. Det er utrolig mange spisesteder og "sjapper" som selger billig mat. I tillegg kan man fint finne en grei restaurant og spise for under 200-lappen! Her har jeg ingen tips, men det er alltid lurt å gå en runde og se på de forskjellige prisene de har, det kan godt være at du kan spare 10-20 kr bare ved å gå rundt kvartalet! 

Frisører: Her i Aalborg er det frisører over ALT. Jeg har prøvd to forskjellige og har helt klart lært etter disse to rundene. Ikke gå til en frisør i et kjøpesenter. Gå heller til en frisør som har en salong utenfor gågatene og alle butikkene. Frisøren jeg gikk til sist har et supert tilbud hvor man får 20% første gangen man er der, og hvis man anbefaler det videre og frisørene får kunder via faste kunder, får de faste kundene 20% igjen. I tillegg er det mange som har en nettside hvor man har en oversikt over priser! 

Sminke: Sminke er dyrt, og jeg har virkelig kvidd meg for å kjøpe det. Jeg har derimot funnet en fantastisk butikk som selger alt fra tørrsjampo til sminke, til deodoranter til nærmere halvparten av prisen, som de har i andre vanlige butikker. Er dere i Aalborg, se etter Normal i en av sidegatene fra gågatene. Dere kommer til å gå amok, det gjør i hvert fall jeg! I tillegg er også Ebay en mulighet - jeg har kjøpt en stor Bare Minerals foundationpudder som koster nærmere 500kr i butikker, for bare 100kr. Helt genialt! 

 

1

24 timer uten søvn

 • 17.06.2015

Hei! Nå sitter jeg og slapper helt av med en film på skjermen og skal snart spille den av, så snart jeg er ferdig med å fortelle dere om 24-timers løpet vi hadde fra i går til dag. Etter turen sitter jeg igjen med ett stykk dårlig hofte, oppkuttet lår, blemmer på foten og så mange minner for resten av livet. 

Vi startet dagen i går med forskjellige oppgaver og aktiviteter som skulle gjøres rundt selve skoleområdet. Før vi senere ble satt på en buss uten å vite hvor vi skulle. Vi ble satt av på kanskje den vakreste stranden jeg noen gang har sett i et land så langt opp i nord. Ved å komme oss ned til selve stranden, måtte vi ake ned sandhyllene som var nærmere 10-20 meter lange og nokså bratte. Etter å ha kommet oss til stranden, gikk vi nærmere 9 km langs stranden og løste forskjellige oppgaver. Bildene helt øverst er i fra stranden, bare se så nydelig! 

Etter mat og en times søvn, fikk vi utdelt kart og fikk beskjed om å følge streket som var blitt tegnet på kartet - vi fikk aldri vite hvor vi skulle! Etter en halv times gåtur, kom vi frem til et gokart og laser tag sted, og kl halv 3 om natten spilte vi og kjørte go kart! Hahaha, så utrolig morsomt, selv om vi alle var kjempe trøtte.. Rett etter at vi var ferdig med det, ble vi satt i noen biler og ble igjen kjørt videre, og igjen visste vi ikke hvor vi skulle. Vi ble derimot plassert ved sjøen og fikk beskjed om å gå ut i vannet for så å komme oss opp i en båt som skulle frakte oss over til den andre siden. Men istedet for å bare gå i land, men hoppe ut av båten i fart ... 

Til slutt avsluttet vi med orienteringsløp som førte oss til skolen igjen. Hvor skolen hadde laget en fantastisk brunch til oss. Etter 24 timer med å gå, svømme, løpe, og ikke sove på lenge, var det fantastisk å bare spise og legge hodet på puten og sove noen timer. 

1

The last weekend

 • 13.06.2015
Hei! Det har vært så mye på programmet mitt om dagen, at bloggen blir lagt til side.. I går kom en av de norske jentene som gikk her før jul, på besøk! Vi dro ut og bare koste oss med de andre fra skolen og hennes kompis som også bor her. Det var så koselig å se henne igjen, og så perfekt timing i og med alle eksamene og alt skolearbeid er avsluttet!Dette er faktisk siste helg på høyskolen og jeg kjenner jeg blir mer og mer stresset over at det hele snart er over. Jeg elsker dette stedet, menneskene og livet jeg lever her. Heldigvis ser det ut til at det er mange som flytter til Aalborg og skal fortsette med andre type studier her, så forhåpentligvis får jeg sett mange av dem, selv om vi ikke er på skolen lenger. Dessverre flytter min aller beste kompis tilbake til København, så jeg er veldig spent på hvordan det kommer til å gå, men verden er forhåpentligvis liten nok til at det kommer til å gå bra! ♥ 

Over er noen bilder med meg og Satira, det er fint å ha noen av henne, før hun eventuelt blir solgt, og i det hele tatt, det var virkelig en skikkelig sommerdag den dagen, så det var supert å ta bilder! 

1

Diplomridetrener 3

 • 11.06.2015

 


Det er helt utrolig hvor lang, men hvor fort dagen gikk i går. I går var det de to siste avgjørende eksamenene jeg skulle igjennom for å kunne få trener 3 utdannelsen som ridetrener. Og vet dere hva? Jeg klarte det!! Med en forstrukket nakke, fikk jeg gjennomført en god praktisk eksamen og en bedre enn forventet fremleggelse av oppgaven. Og det beste er vel kanskje at jeg har klart alt selv, men kun noen få tips og hjelp fra andre. Den skriftlige oppgaven er også godkjent og de var i tillegg veldig glade for hvordan jeg hadde vinklet oppgaven. Alt i alt, en perfekt dag i går, og jeg fikk virkelig feiret den med is, vin og jordbær!♥

 

1

Lately on instagram

 • 09.06.2015@annakatinkafehr

 

Hei, og litt sen oppdatering fra meg.. Jeg har sittet i hele dag og jobbet med mine siste forberedelser til mine to siste eksamener som jeg har i morgen, og jeg kjenner jeg er veldig spent på hvordan det blir, samtidig som det blir deilig å endelig bli ferdig! I tillegg har det skjedd utrolig mye spennende for meg i dag, og jeg håper på gode nyheter på fredag, så jeg kan fortelle dere hva som skjer! Ahh, dette blir spennende!! Nå tar jeg kvelden og håper på en vellykket dag i morgen ♥ 

1

Stripes in blue

 • 08.06.2015

 

 


 

Jumpsuite Ebay // Sko Zara // Jakke BikBok // Ringer H&M


God morgen og god mandag! Jeg sitter og gjør meg klar for foredraget jeg skal ha på onsdag, i tillegg til at jeg lager et treningsprogram for en rytter som jeg skal vise frem på torsdag. Det nærmer seg de aller siste eksamenene med stormskritt og jeg er kjempe spent på om jeg får det til. Jeg valgte jo å skrive om dressurtrening for spranghesten, så nå skal jeg holde foredrag om oppgaven med noe nytt, så jeg har lest masse om sprang og satt meg inn det - jeg burde kanskje ha valgt dressur siden det er min sterke siden innenfor ridning, men jeg har lært utrolig mye om sprang, så jeg har fått mye ut av det! Så får vi håpe at det også holder for oppgaven, foredraget og eventuelt instruksjonseksamen jeg også har på onsdag. Da kan vi bli trukket opp i enten dressur eller sprang, så det blir veldig spennende!

 

Over kan dere se gårsdagens antrekk!♥

1

Sneak peak

 • 07.06.20151

Helgebesøk

 • 07.06.2015

Mamma og pappa har nettopp reist fra Aalborg, og jeg ser dem sannsynligvis ikke igjen før i slutten av juni. Det var så godt å se dem igjen, og vise dem livet mitt her i Aalborg. De var veldig imponert over stutteriet jeg skal jobbe på, og de gleder seg veldig til å høre hvordan det går der. Det var i tillegg godt å kunne spise utenfor skolen igjen, uten at jeg måtte betale. Haha, så fattig som jeg er nå, så rart å kunne gå inn på en skikkelig fancy restaurant igjen - men det var samtidig utrolig hyggelig. Det er litt rart å tenke på at vi bor i forskjellige land nå, og at det er så lang tid imellom hver gang jeg ser dem, men det er jo sånn voksenlivet tydeligvis er, dessverre, men desto hyggeligere å se dem igjen! 

1

Mamma og pappa besøk

 • 06.06.2015God morgen!  - ja, jeg føler stadig der er morning jeg.. Jeg har nettopp gjort meg klar, og bare om to timer er mamma og pappa her for å besøke meg! Det blir så godt å se dem igjen, i og med at jeg ikke har sett dem siden påsken. De blir her til i morgen og de skal få lov til å få en tour i Aalborg by og få se stallen til Andreas Helgstrand som jeg skal jobbe hos når jeg er ferdig på skolen! Jeg tror de gleder seg til å se hvor jeg skal jobbe, og i tillegg forsikre seg om at det er et  bra sted, så de slipper å bekymre seg for meg.

Jeg tror dette blir en fantastisk helg! Vi snakkes ♥

1

Antrekkstips til sommeren

 • 05.06.2015

Inneholder annonselenker//

Svart kjole HER // Sko HER // Veske HER // Smykke HER // Solbriller HER

 

Kjole HER // Veske HER // Sko HER // Blomsterkrans HER

 

 

 

Kjole HER // Sko HER // Veske HER // Hatt HER

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1

Mai - Antrekkene

 • 05.06.2015


Antrekkene fra mai! Jeg kan nok si at denne måneden har vært stressende, men også den måneden jeg har klart å ta masse antrekksbilder til dere. Favoritten min denne måneden må nok bli antrekk nr 2 og 3, hva synes dere? ♥

1

"Prippen og overfladisk"

 • 03.06.2015Når man har en blogg fremstiller man seg på en måte man ønsker seg at andre skal oppfatte deg som. Man vil kanskje bli sett på som en person som er flink til å trene, har styr på moten, økonomien er det ikke noe problem med og livet skal selvfølgelig være perfekt. Selv har jeg kanskje fremstilt meg som en person som nyter det gode liv i Danmark, hvor jeg lever livet på høgskole, tar antrekksbilder og består eksamener. Jeg gir kanskje uttrykk for at jeg er litt prippen, selvopptatt og det som står i hodet på meg er kun klær og hest. 

Det er derimot ikke alltid sånn, og det er ofte det negative i livet blir gjemt, fordi man ønsker et sted hvor ting skal være bra og et sted hvor man kanskje kan trøste seg med fine bilder av seg selv og lese om en dag hvor ting var fantastisk, hvis man selv har en dårlig dag. Jeg vet faktisk ikke om det er negativ ting eller en positiv ting å kunne få den sjansen til å kunne fremstille seg på nøyaktig den måten man vil på en blogg. For livet på høgskolen har ikke bare vært en dans på roser, jeg har ikke gjort mitt aller beste på prøvene, jeg har også kjærlighetssorger, dårlige dager og økonomien min er virkelig så dårlig at en brus for meg er dyrt å kjøpe..

Jeg har faktisk et eksempel hvor ei av jentene på stallen spurte meg om jobben jeg hadde fått hos Helgstrand Dressage, som groomer, ville passe meg. Jeg spurte henne bare rett ut "hvorfor? Fordi jeg er så "prippen" ?", og hun svarte bare " ja..? jeg ser ikke helt deg der oppe, jeg tenker ikke deg som en jente som gjør stallarbeid og tåler å få skitt under neglene". Jeg klandrer ikke henne, fordi det er jo sånn jeg har fremstilt meg på bloggen - som hun leser. Og jeg skylder kun på meg selv som har utstrålt en sånn personlighet. Derfor vil jeg fortelle dere det at jeg kan godt være prippen og "overfladisk". Jeg kan for eksempel sminke meg hvis jeg er i dårlig humør, for å bli i ett bedre humør.. Men samtidig er jeg en person som tar meg selv veldig lite høytidelig - bare tenk på de innleggene jeg har lagt ut om flausene mine. Jeg hadde ikke lagt ut de innleggene hvis jeg ikke kunne tåle at noen lo av meg. Jeg er i tillegg en veldig mandig jente til tider, jeg elsker for eksempel å spille bilspill, se på krigsfilmer, (Ringenes Herre er mine favorittfilmer) og jeg elsker å henge med gutter. Jeg er samtidig en jente som kan gå sminkefri, i stygge klær og føle meg vel. Jeg er i tillegg en handy-woman, da jeg faktisk har bygget min helt egen tre-hytte i skogen - ganske stolt. I tillegg er jeg en veldig følsom person som kan være utrolig vanskelig del av personligheten. Innlegget er ikke for å skryte meg selv opp i skyene, men for å sette meg selv i et litt større perspektiv enn bare klær og pen hest. Jeg er, sikker som mange andre bloggere, en person med så mange sider, men sidene blir bare ikke vist akkurat her - dessverre og det er ingen andre enn meg selv jeg kan skylde på, i og med at det er jeg som har valgt å ta de bildene jeg tar og skriver om det jeg skriver om. Visste dere for eksempel at jeg hater å gå i kjoler? Jeg kan faktisk ikke fordra det..

Meningen bak innlegget er vel to ting - ikke døm en person ut i fra bloggen, det er som regel flere sider av en person som man blir først kjent med, når du blir kjent med personen. Den andre tingen - tenk på hvordan du fremstiller deg på nettet, og klar å stå for det i tillegg. Ikke vær noe, du ikke er. 

1

Rideeksamen

 • 03.06.2015Dagen i dag har vært så utrolig stressende og nervepirrende. Typisk nok, så fant jeg ut at jeg hadde glemt noe super viktig i analysedelen i den skriftlige eksamensoppgaven min som jeg hadde skrevet ut og gjort klart i fire eksemplarer som tilsammen var på 170 sider, i går..,Så jeg måtte skrive en hel side ekstra i oppgaven min, sprinte over til skolen og kombinere frokost spising samtidig som jeg stresset med å printe ut oppgaven min på nytt i fire nye eksemplarer. Jeg rakk det heldigvis akkurat i tide, men så mye unødvendig stress altså.. 

Videre skulle jeg og tre andre jenter fra ridelinjen ri rideprøven i dag, og jeg har vært skikkelig nervøs de siste dagene fordi Satira har vært utrolig lei av dressur i og med at det er det hun blir trent i så og si hver dag i en alt for lang periode. Det var derimot en skikkelig opptur at vi hadde en god rideøkt i går og jeg fikk troen på at vi kunne klare det. I dag var hun derimot lei igjen og ga seg ikke helt til tider.. Men jeg synes samtidig at vi red programmet fint og fikk til det meste. Og etter noen nervepirrende minutter imens sensor og læreren min skulle avgjøre om jeg hadde bestått og ikke bestått, fikk jeg beskjed om at jeg hadde bestått (!!!!!) og jeg ble bare så glad at jeg bare begynte å gråte. Haha, og jeg klarte faktisk ikke å slutte å sutre over at jeg hadde bestått etter en liten stund for meg selv. Og tenker jeg over det nå, så kjenner jeg at det komme igjen, ahh disse følelsene altså!

Jeg må si at jeg er ganske stolt og glad for å fått det til, men fy søren så spesielt og morsomt det er å kunne gjøre det sammen med hesten sin i tillegg! Så mye som Satira og jeg har lært, trent og kjempet oss igjennom for å kunne få dette til! Nå er det kun tre eksamner igjen, og så er jeg ferdig. Jeg håper og krysser fingrene for at det skal gå like bra som i dag! 

1

Red big pants

 • 02.06.2015Bukse H&M / Topp Jennifer / Hatt ebay 

Det er dagen før dagen, i morgen skal jeg ri rideeksamen, og nervene har vært på plass siden i dag tidlig. Kroppen er i tillegg utslitt med all skriving siden sist uke, at det var deilig å kunne skrive ut fire ferdige eksemplarer på 43 sider, som ligger klar til levering i morgen tidlig. Jeg kjenner det skal bli godt å legge seg i morgen, da jeg kun har tre ting å tenke på igjen! Her er forresten gårsdagens antrekk ♥

1
Anna Katinka

Hei! Jeg heter Anna Katinka og kommer fra den lille, men sjarmerende bygda Hurdal. Nå bor jeg i Aalborg, i Danmark, der jeg nettopp har blitt utdannet til ridetrener på Aalborg Sportshøjskole. Nå jobber jeg, frem til jeg skal begynne å studere til neste år. Jeg blogger for det meste om klær, sminke, mote og hest.

Legg meg til som venn
akvdf

Arkiv

Instagram

Bloggdesign

Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak AKVDF. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Design og koding av KvDesign / www.kvdesign.no

Nyeste kommentarer

Runa kommenterte på Følg meg på instagram!
"Du tar utroolig fine bilder! inspirasjon delux :D"

sceneteppe kommenterte på Følg meg på instagram!
"Så mye nydelig!"

Felicia N. kommenterte på Følg meg på instagram!
"Så fine bilder :-) Skal definitivt sjekke ut kontoen din."

Nyeste innlegg

Åpent hus
29.06.2015

Sunday lunch
28.06.2015

XXX
26.06.2015

Summer nights
23.06.2015

Mitt nye hjem
22.06.2015

hits