White, grey & a little bit red

 • 29.06.2014Solbriller BikBok/ Genser Zara / Shorts BikBok

Jeg har aldri følt at jeg kler solbriller, men med disse gjør jeg faktisk ett unntak. Jeg hadde egentlig tenkt til å kjøpe noen andre, men så endte jeg opp med disse fra BikBok, som jeg synes var både sommerlige, søte og kule. Jeg er ikke kommet i gang med pakkingen av klær og ting som jeg skal ha med til Tyrkia - vi reiser nemlig i morgen!! Jeg har så klart masse annet på programmet av "ting-som-jeg-skulle-ha-gjort-for-en-uke-siden", men jeg får vel gjort det nå eller senere i dag. 

1

Moments

 • 24.06.2014

Hei!

Jeg har nettopp lagt meg i sengen etter en laaang dag på jobb. Det er nesten helt utrolig hvor vondt i kroppen man kan få av å sitte bak kassen på Spar og kjøre varer igjennom det jeg kaller for "pipe-boksen", og dere tenker vel "jammen, du sitter bare der, da blir du vel ikke sliten", men det er faktisk det som er - jeg bare sitter der, i flere timer. Jeg skal love deg at det faktisk er mer slitsomt enn du tror. Jeg hadde ellers gledet meg til å se en episode av PPL i dag, men kom på at episoden kommer først ut på nettet i morgen, ikke i dag, noe som faktisk ødela stemningen hos meg litt..men men!Jeg kom hjem fra hyttetur på søndag. Jeg fikk jo bare være der en kveld og en halv dag, men jeg koste meg utrolig mye. Hytten var heelt fantastisk - stor plass og utrolig fin beliggenhet og utsikt.  I tillegg var stemningen skikkelig god, og vi koste oss med god mat og drikke på lørdagskvelden og hadde det gøy med Alias. Jeg har faktisk aldri spilt det før, men det var jo kjempe morsomt, og i tillegg ble stemningen dobbelt så god! Det er jo mye morsommere å spille slike spill sammen, enn å sitte på hver sin mobil og være asosiale, som kanskje skjer litt for ofte! 


De andre jentene ble til i dag, mens jeg reiste tidligere ned fordi jeg måtte jobbe. Det er forsåvidt greit å jobbe også, fordi jeg trenger penger, men det er så klart litt surt å vite mens jeg jobber at jentene koser seg på hytten. Det er faktisk ganske vondt også å tenke på at jeg reiser fra jentene i august, jeg vet ikke helt om jeg klarer å se for meg en hverdag uten disse jentene her! ♥

 

1

50 års lag

 • 21.06.2014

Hei! Her er dagens bursdags antrekk - Kjolen kjøpte jeg på ebay for bare 50 kroner! Det er nesten litt for bra til å være sant at ebay finnes, jeg virkelig elsker den nettsiden, du finner jo de samme klærne på alle andre nettsider, til bare en myye billigere pris - og for meg som har lite med penger om dagen, er det veldig smart og jeg sparer en hel del! Jeg har faktisk bestilt en topp fra ebay, som kommer forhåpentligvis før jeg reiser på ferie.
I dag feirer familien min, min kjære onkels bursdag, som fyller hele 50 år! Det er så koselig å se familien igjen, særlig nå som vi ser hverandre så sjeldent. Jeg gleder meg til masse god mat, og selvfølgelig kaker. Det er i tillegg ekstra koselig å være akkurat her på sommeren, fordi tante og onkel bor rett ved Oslo fjorden, og det blir faktisk ikke mer sommerfølelse enn måkeskrik, sjølukt og lyden av båter. Men jeg får ikke blitt så alt for lenge her i kveld, for jeg reiser nemlig litt senere i kveld på hyttetur med jentene i Skien. Jeg blir bare til søndag kveld, siden jeg skal jobbe allerede mandag igjen. Men selv om det blir liten tid, synes jeg det er verdt det, med tanke på at alle er så og si opptatt resten av sommeren med ferier og jobb.
Det blir altså en hektisk, men veldig koselig helg! 

1

Nye sandaler

 • 21.06.2014

Sko fra Shoeday 199,-


 Se de nye fine sandalene jeg kjøpte fra Shoeday i går! Ah, disse skal i hvert fall bli med til Tyrkia! De er så innmari elegante, enkle og fine, helt perfekt til alle slags typer antrekk og anledninger. Jeg har ellers ikke shoppet så mye til sommerferien, som jeg kanskje skulle ønsket, men jeg har måttet spare penger hele denne måneden, men med mye jobbing og feriepenger som kommer i starten av juli måneden, blir det forhåpentligvis litt shopping i Tyrkia! 

1

Nerdy

 • 20.06.2014
Topp BikBok / Shorts avklippet bukse fra Vero Moda 

1

Fun facts

 • 16.06.2014

Det er så deilig å ha en mandag med fri! Jeg føler nesten at jeg skulker eller har glemt ett eller annet fordi jeg ikke er på skolen. Jeg har nettopp spist middag med pappa og skal snart dusje og legge meg for å se på serier. Jeg kom hjem fra Stange for bare noen timer siden, jeg var nemlig der i helgen, sammen med Ida, som var veldig koselig. I morgen skal jeg rett på jobb og så reiser jeg på klasseavslutning på kvelden. Men før jeg hopper i dusjen tenkte jeg å komme noen fun facts om meg, så dere kan bli bedre kjent med meg, for dere som kanskje ikke kjenner meg så godt!♥

 


Da jeg var 3-4 år gammel bodde familien min og jeg i England i ett år, når jeg kom tilbake ville jeg vise til alle barna i barnehagen at jeg kunne engelsk, ved å synge "Twinkle twinkle little star" en god del

Jeg valgte spontant å klippe min egen pannelugg en morgen før jeg skulle på skolen, jeg angret to dager senere..

Jeg var skikkelig dramaqueen på barne- og ungdom skolen

Jeg hadde skikkelig lyst på regulering når jeg gikk på barneskolen, fordi alle andre hadde det

Jeg er en veldig sjalu person av meg, men jeg har blitt ganske mye bedre med tiden

Jeg hater å snakke i telefonen, uansett om det er med ukjente eller kjente

Jeg kan spise absolutt alt av mat - som er spiselig så klart

Jeg hater slanger og ormer - jeg kan finne på å gå en skikkelig omvei bare for å unngå ormen jeg så ligge ved den raskeste veien

Jeg er veldig dårlig til å lyve, men jeg forteller sjeldent andre hva venninner forteller meg til andre

Jeg elsker nye ting, men hater å bruke pengene mine på det

Jeg ser veldig opp til både broren og søsteren min 

Jeg elsker å overraske spesielt kjæresten min med små forskjellige ting, som jeg vet han vil sette pris på

Jeg hater uoppdragene mennesker

Jeg har alltid vært veldig sjenert, men nå er jeg blitt en mye mer utadvendt person

Jeg hater å ta feil, og kan bli skikkelig sur på meg selv når jeg innser feilen min 

Jeg er egentlig veldig ryddig av meg, selv om det kanskje ikke ser slik ut til tider...

jeg blir utrolig fort skuffet hvis noen ikke holder det de lover

jeg elsker å gå barbeint

gamle mennesker er noe av det koseligste jeg vet om


Denne vinkelen er favoritt vinkelen min når jeg skal ta bilder - komplekser.

jeg har aldri vært så forelsket som det jeg har vært i snart ett helt år nå

jeg liker å se "bra" ut uansett hvor jeg er

jeg har utrolig dårlig hukommelse

jeg sovner alltid på fest - spesielt i russetiden tror jeg at jeg fikk sove mer enn de fleste

ostepopp er min bestevenn uansett når og hvor

jeg liker å få nye venner

jeg hater å bli uvenner med noen og pleier å holde meg unna mest mulig drama 

jeg elsker å reise, men hater å være lenge borte

Jeg tror jeg aldri har hatt det så bra som jeg har det nå

 

 

1

Endelig

 • 16.06.2014

Hei! Satira har akkurat vært på sjekk i dag, for og se om operasjonen var vellykket og når jeg eventuelt kunne begynne å ri igjen. Heldigvis var alt i orden og om "allerede" to uker kan jeg begynne å så smått ri henne litt på tur.

Det var skikkelig deilig å endelig få litt gode nyheter når vi har hatt så mye tull med både bein og rygg. Nå blir forhåpentligvis ting bedre!

1

All done

 • 15.06.2014

Endelig! På torsdag slo jeg til med en 5'er på historie eksamen, noe som var tidenes avsluttende karakter til noe jeg har gledet meg veldig til, nemlig det å endelig bli ferdig med 13 års skolegang. Jeg har jo ikke fått vite hva jeg har fått på de 3 skriftlige eksamenene enda, men jeg må faktisk si at jeg gruer meg litt til å se snittet mitt for i år. Alt står på jo på spill og jeg har faktisk ikke fått til de karakterene jeg ønsket for i år. Uansett hvor mye jeg jobbet og hvor mye jeg ønsket meg en god karakter, fikk jeg det ikke til. Så det skal bli spennende å se, men jeg satser på et greit snitt, som jeg eventuelt får jobbe litt med senere hvis det skulle bli nødvendig! Nå er jeg i hvert fall FERDIG!


 

Til tross for at jeg kanskje ikke har alle de karakterene jeg ønsker meg, må jeg også si at jeg er ganske greit fornøyd med tanke på alt jeg gjør ved siden av skole,  jeg har jo hesten, jobben og kjæresten. Alt er jo så klart et valg jeg har ved siden av skolen, men ved at jeg tok det valget er jeg fornøyd med hva jeg har fått til. I tillegg har jeg også lagt en plan for resten av veien fremover, skolen i Danmark er så klart første pri. Det blir litt vanskelig å legge planer til resten av de nærmeste årene, men jeg vil veldig gjerne flytte sammen med Daniel og begynne med fysioterapeut studier, om det lar seg gjøre.  


Nå nyter jeg i hvert fall sommerferien med venninner og jobb. Daniel har to siste kamper igjen, før han får 10 dager med sommerferie, som vi skal bruke på å reise til Tyrkia sammen. Noe jeg håper blir veldig bra. I morgen skal Satira på sjekk igjen ettersom vi må følge nøye med på hvordan såret gror etter operasjonen, så det blir veldig spennende. Jeg kjenner at jeg savner å ri igjen, og jeg har jo hele 5 uker på meg igjen før jeg kan sette meg i salen igjen. Jeg tror jeg kommer til å bli gal - hahah. 


Kjole fra Nelly 

1

The maxi dress

 • 10.06.2014
Kjole BikBok / Klokke DW / Mobilholder BikBok

Det faktumet at jeg har kommet opp i historie muntlig er egentlig ganske kjipt for min del. Jeg hadde håpet på Religion og Etikk, men jeg hadde tydeligvis ikke så flaks denne gangen. Jeg har lest så vidt det er, og tror egentlig jeg heller skal bare vente til i morgen med å lese mer, når jeg får vite temaet jeg skal ta for meg. Ellers tok jeg litt antrekksilder til dere i dag. Jeg merker faktisk at jeg ikke er så komfortabel med å ta bilder i denne kjolen, rett og slett fordi jeg føler meg stor og tjukk i den, og det er faktisk ikke noe å komme bort i fra at jeg har lagt på meg en hel del etter russerevy og russetiden. Så jeg håper beina mine er friske nok til å ta fatt med jogging og litt svetting nå som jeg snart er ferdig med skole, og har bare jobb og trening å fokusere på. Kan forsåvidt skylde på at jeg heller ikke har ridd på veldig lenge, ikke at det er den treningen som gir fin og stram kropp akkurat men.. Hahaha, nok klaging, nå skal jeg lese litt mer historie også se på litt serier!

1

Summer braid

 • 09.06.2014
Cubus 79,-

Er det noe jeg er veldig glad i, så er det den trenden med hår pynt på hodet. Det gjør antrekkene så mye mer romantiske og sommerlige. Selv er jeg egentlig litt usikker på om jeg kler slik hår pynt, men jeg tror nok at den vil bli brukt ganske mye denne sommeren allikevel! Jeg koser meg ellers med den siste dagen jeg har med ordentlig fri, før jeg skal bruke de tre neste dagene på å jobbe og øve til muntlig eksamen som kommer på torsdag. Da er det faktisk slutt for meg på videregående skole, noe jeg faktisk synes er litt skremmende, men allikevel så sinnssykt deilig. 

1

Operasjon

 • 04.06.2014

Hei! 

Så at det ikke var så stor interesse for klærne jeg la ut for salg, men jeg regner med at dere kommenterer i innlegget hvis dere plutselig får lyst! Jeg slapp unna med muntlig eksamen i denne uken, så jeg reiste rett opp til Daniel etter skolen i dag, og blir her så lenge han orker å ha meg her. 

I går var Daniel og jeg innom Stange, hvor Satira står på en stall om dagen. Hun ble operert på Mjøsa Hesteklinikk på mandag, for å fjerne en løs bein bit som hun har hatt i forbeinet sitt en god stund. Dessverre hadde biten blitt betent og vi har allerede prøvd med behandling, og når det ikke fungerte optimalt, ble vi enige om at vi skulle fjerne den. Operasjonen var heldigvis vellykket, til tross for at det er i noen tilfeller at hester faktisk kan dø av narkosen, så jeg var mildt sagt nervøs den dagen. Satira kom seg heldigvis helskinnet igjennom operasjonen og behandlingen hun fikk i ryggen dagen etter, og i går virket hun glad for at jeg kom på besøk. Nå skal hun stå rolig i to uker, før hun blir sjekket igjen, for og se om hvordan operasjonen har fungert på beinet hennes. Da får vi også vite når vi eventuelt kan sette henne i gang igjen. Dessverre må jeg nok vente hele 6 uker før jeg kan sette meg opp på henne igjen. Men men, vi får prøve se fremover!


 

1

Jeg selger!

 • 04.06.2014

Jeg har nettopp ryddet litt i klesskapet mitt, og det kom frem flere klær som jeg ikke lenger bruker, men som jeg heller ikke vil kaste. Klærne som jeg selger er nesten ikke brukt, og de er slik som de ble kjøpt, Alle toppene er i strl S. Jeg lurte derfor på om noen ville være interessert i å kjøpe noen av toppene mine for en billig penge? Frakten kan jeg betale, men jeg kommer til å sette opp en budrunde, slik at de som byr høyest får klærne. Jeg har skrevet under hva minsteprisen er, slik at dere som byr, kan se hva dere i hvert fall må betale. Skriv hva du byr og mailen din, slik at jeg kan kontakte deg for eventuelt adresse og slikt. 

Gina Tricot, 100,-  SOLGT


Zara, 30 ,-

BikBok, Strl XS, 50,-  SOLGT


Strl XS, 30,    SOLGTZara, 50,-  SOLGT

1

Dilemmakongen

 • 02.06.2014

 Hei! Daniel viste meg en ganske morsom twitter konto, som heter "Dilemmakongen", der han/hun har twittret to dilemmaer å velge mellom. Noen ganger er dilemmaene så utrolige vanskelige å velge, og noen ganger vil du helst ikke velge noen av dem, fordi valgene du har er i noen tilfeller ganske fæle - hahaha. Det var ganske morsomt, og det var ekstra gøy å høre hva Daniel mente i noen av de kanskje helt absurde situasjonene twitter kontoen tok opp. Så nå tenkte jeg at jeg skulle gi dere noen dilemmaer fra dilemmakongen, hva ville dere ha valgt?

♦ Ville du ha kjørt i fylla, krasjet og stukket av fra din skadde bestevenn, eller vært dartblink for tre fredagskvelder på en engelsk pubb? 

♦ Alltid ha rusk i øyet, eller alltid ha sten i skoen? 

♦ Drømmejobben, eller drømme-dama/mannen? 

♦ Klemme fingeren din i hver eneste dør du går igjennom, eller falle ned hver eneste trapp du går ned? 

♦ Ha 3 år igjen å leve, eller leve resten av livet i et fengsel? 

♦ Drikke en shot med mensenblod eller kvisesaft? 

♦ Alltid drite på deg når du ler, eller prompe høyt før du starter en samtale? 

1
Anna Katinka

Hei! Jeg heter Anna Katinka og kommer fra den lille, men sjarmerende bygda Hurdal. Nå bor jeg i Aalborg, i Danmark, der jeg nettopp har blitt utdannet til ridetrener på Aalborg Sportshøjskole. Nå jobber jeg, frem til jeg skal begynne å studere til neste år. Jeg blogger for det meste om klær, sminke, mote og hest.

Legg meg til som venn
akvdf

Arkiv

Instagram

Bloggdesign

Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak AKVDF. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Design og koding av KvDesign / www.kvdesign.no

Nyeste kommentarer

Runa kommenterte på Følg meg på instagram!
"Du tar utroolig fine bilder! inspirasjon delux :D"

sceneteppe kommenterte på Følg meg på instagram!
"Så mye nydelig!"

Felicia N. kommenterte på Følg meg på instagram!
"Så fine bilder :-) Skal definitivt sjekke ut kontoen din."

Nyeste innlegg

White, grey & a little bit red
29.06.2014

Moments
24.06.2014

50 års lag
21.06.2014

Nye sandaler
21.06.2014

Nerdy
20.06.2014

hits