Headpiece

  • 30.06.2013

 

 

Er det noe jeg skal se etter i Hellas er det fine, sommerlige hårpynt! Denne nydelige, søte saken er kjøpt på Accessorize i Italia, men regner med at det har likedan i butikkene i Norge. Jeg liker den så godt, den er så sommerlig, og gjør antrekk både søte og enda sommerlige. Denne skal uten tvil bli med til Hellas, for jeg regner med at jeg kommer  til å bruke den mye der!

 

1

Hunter wellies

  • 28.06.2013

 

 
Hei igjen! Nå skal jeg straks reise til Stange! Vi bare få lempet Satira inn i hengeren, så ruller vi avgårde! Håper på litt bedre vær der enn det vi har her.. Nå er det også bare 5 dager igjen til pappa og jeg reiser til Korfu!!! Lykke, det er meldt godt over 20 grader og bare sol, det kan jo bare ikke bli dårlig? 

Støvler Hunter, Bukse BikBok, Genser BikBok, Jakke Zara

1

The American flag

  • 27.06.2013

Hei! For et utrolig ustabilt vær det har vært de siste dagene? Først sol, så regn, så masse vind, så regn igjen. Heldigvis er det litt opphold, sånn at jeg får tatt bilder til dere! Den første uken i sommerferien er allerede snart over, og jeg har brukt dagene til å jobbe. Jeg er for tiden litt desperat etter penger, med tanke på lappen og bil. Du kan faktisk ikke bo i Hurdal uten lappen, med mindre du er over 80 og ikke har det største behov for å møte andre mennesker enn de som faktisk bor her. I morgen reiser Satira på sommerferie til treneren min i Stange, og selv reiser jeg en tur til Ida som også bor i Stange. Gleder meg sånn til å se henne!

 

 

Vest H&M, Topp Cubus, Bukse BikBok

1

All black & white

  • 26.06.2013

 

 

Jakke Zara, Topp Carlings, Bukse Ebay

 
1

Min musikk

  • 24.06.2013

Jeg tenkte jeg kunne dele med dere musikken jeg pleier å høre på for tiden! Trykk på ordene og du kommer direkte til spillelistene mine på spotify! Samtidig blir jeg veldig glad om dere kan gi meg masse musikk tips, for som dere kan se så har jeg ikke mange sanger på verken treningslisten, sommerlisten eller slappe av listen min!

 

Sommeridyll ©

Workout ♥

 
Slapperav ♥

Blablabla ♥ 

 

1

Bursdags antrekk

  • 23.06.2013

Hei!

I dag hadde verdens beste mamma bursdag og for en gang skyld var hele familien samlet, og det var kjempe koselig. Det er så deilig at storesøster endelig er hjemme i Norge! Vi koste oss med kjempe god middag, kake og selvfølgelig gaver. 

 

 


 
Jumpsuite BershkaHårbøyle Accessorize

1

Pretty little heels

  • 23.06.2013
 

Jeg er like dårlig på å investere høyhelte sko som jeg er til å bruke dem, men i sommer skal jeg virkelig utnytte muligheten til å bruke fine kjoler og høyhelte sko. Forhåpentligvis får jeg også brukt dem litt i Norge også, hvis været tillater det, er så utrolig irriterende å våkne opp til regn og vind! 

1

Summerlove

  • 21.06.2013

 

Åå, endelig, endelig er det sommerferie og jeg føler meg på en måte litt fri. Nå kan jeg absolutt gjøre...ingenting? Til tross for null skole, som så klart er veldig deilig, føler jeg at jeg plutselig ikke har noe å gjøre. Jeg reiser heldigvis til Hellas med pappa 3. juli, og imens skal jeg jobbe en del på stallen både før og etter Hellas. Men etter det, aner jeg ikke hva jeg skal gjøre! Jeg satser på at jeg kanskje drar noen turer til Stange, kanskje til Sørlandet og finner på litt småting med venninner. 

Hva skal dere denne sommerferien? 

1

Chanel og bareMinerals

  • 20.06.2013

For noen uker siden kjøpte jeg en brynpenn fra Chanel og et pudder fra bareMinerals, og jeg er så fornøyd. Jeg tror alle venninnene mine har fått høre om min kjære, og aller første, Chanell produkt. Brynfargen sitter absolutt hele dagen, og jeg som har slitt med å beholde sminken på igjennom en hel skoledag, trenger jeg ikke lenger å bekymre meg! Pudderet fra bareMinerals er jeg også kjempe fornøyd med, fargen er helt perfekt og jeg kan bruke den både i hele ansiktet, eller bare i kinnbeina mine, om jeg vil. Begge var ganske dyre, med tanke på min egen økonomi, men brynpennen har jeg visset maks 4 ganger siden jeg fikk den, og pudderet holder seg veldig fint og det synes nesten ikke at det er blitt brukt.

 

Jeg kjøpte begge på Parfymelle, tilsammen ble det rundt 600 ,- men jeg vet at bareMinerals finner du billigere på nettet!

1

Dagens Antrekk

  • 18.06.2013 

 


 Genser Zara, Smykke H&M, shorts Pull & Bear

 
1

Det vi kan stå for

  • 18.06.2013

Tenk deg å få spørsmålet om å forsvare Norges værste forbryter, som antagelgivis har berørt Norge på en så fæl måte Norge ikke har sett maken til siden 2. verdenskrig. Du skal forsvare en person som har drept over åtti mennesker, der største delen av dem var barn og ungdommer.  Selv med vanskelige situasjoner hjemme, med et barn som er sterkt funksjonshemmet og har flere ganger kjempet for å leve, så tar du på deg jobben med å forsvare en norsk terrorist. En jobb, som gir følger ved at ukjente folk og kjente folk avviser deg og kaster ting og tegner nazisttegnet på huset ditt. 

I boken "Det vi kan stå for" forteller Geir Lippestad om den nesten uløselige jobben han påtokk seg 23. juli 2011. Vi får grunnen til hvorfor han faktisk valgte å ta på seg jobben, og forteller deler av det Anders Behrin Breivik sa til han under første avhør. Måten Lippestad klarte å utføre jobben sin, med en person som har gjort så mye grusomt er bare helt fantastisk gjort. Jeg vil absolutt gi all ære til Lippestad, for at han klarte å holde ut med denne jobben og ikke minst denne personen. Boken er utrolig trist, grusom, hjerteskjærende, men opp i alt, finner jeg også litt glede i den når Lippestad forteller om hvordan familien hans støttet han så godt som de gjorde. Jeg anbefaler virkelig alle til å lese denne boken!

 

 

r

Selv er jeg ingen lesehest, men denne boken ville jeg lese fordi jeg syntes det virket interessant å lese fra litt andre vikler enn bare fra media. Selv noen ting er veldig groteskt skrevet i boken, angrer jeg ikke at jeg leste den. 

 

1

Dagens antrekk

  • 17.06.2013


 
Shorts Pull & Bear, Topp Zara, Ring Accessorize

 

 
1

Siste dagen

  • 17.06.2013

Dette burde jeg vel ha publisert i går, men hele dagen var fylt med siste innspurt av shopping og full stress til flyplassen, mamma og jeg klarte å komme oss på flyplassen, sjekke inn, levere enn bagasje, snike oss igjennom hele køen til sikkerhetssjekken på drøyt 20 minutter.

Det var sykt kjipt å reise fra Italia etter to dager, jeg skulle veldig gjerne ha blitt der enda ett par dager, for jeg virkelig elsker absolutt ALT med Italia. Maten, klimaet, byggningene, shoppingmuligheten, ja rett og slett alt. Selv om det var veldig deilig å komme unna stirrende Italienske halvgamle menn, så var det en skuffelse og komme hjem igjen til 15 varmegrader og kald vind. Som sagt brukte vi dagen til å shoppe de siste tingene vi så vi manglet, og så var det bare å kaste oss inn i en taxi og løpe til flyet. 

 

På lørdag kommer storesøster endelig hjem til Norge for "godt", det skal bli så godt!

1

God morgen fra Milano

  • 15.06.2013

God Morgen!

Vi har nettopp hvert i matbutikken og kjøpt inn litt frokost, så nå lager storesøster og mamma frokost til oss, som skal nytes ute på balkongen i leiligheten til storesøster og noen av de hun går på skolen med. Vi ankom Italia til sol og hele 33 varmegrader i går, halleluja! I hele går gikk dagen til å se den store katedralen, Duomo, og titte i butikker. Jeg hadde nok litt for store forventninger til Zara butikken jeg var innom i går, men jeg håper at de andre butikkene her kan by på litt mer sommerlige klær. Jeg har allerede kjøpt verdens nydeligste jumpsiute fra Bershka. 

 

 

Og så må jeg bare vise dere antageligvis verdens søtese hund på jord, og antageligvis noe jeg seriøst vuderte å stjele med meg hjem til Norge, har dere sett noe så søtt før!?

 Han sjarmerte meg i senk i hvert fall!

1

Italia i morgen!

  • 13.06.2013

Hurra!

I morgen tidlig reiser mamma og jeg til Gardemoen for å ta flyet ned til Milano i Italia. Det er allerede meldt sol og varmegrader helt opp til 27 grader, dette blir jo bare helt topp! Nå kan jeg bare pakke shortser og lette sommertopper, samt la det være litt plass i baggen for alt det jeg skal shoppe. Har hørt rykter om at det er tre store Zara butikker der, samt Bershka, Stadivarius og Mango, så jeg håper jeg kan utvide sommerkolleksjonen min! Vi skal nemlig besøke søsteren min som har bodd i Milano i ett halvt år nå, og skal snart reise hjem igjen, men vi ville veldig gjerne se hvordan hun hadde det. 

Typisk min flaks har minnekortet til kameraet mitt blitt ødelagt, så jeg krysser fingrene for at jeg finner ett brukbart ett på Gardemoen! Men da får jeg bare bruke mobilen i mens!

 


Tre antrekk for helgen, og satser på at jeg har med meg litt mer tilbake, det hadde jeg hvert fall sist Italia tur med pappa, elsker Italia!
1

Insta lately

  • 10.06.2013

   1. Tok meg en pause fra eksamenslesing                         2. Huset mitt i morgenidyll                              3. Konfirmasjon

 


4. Mine fem sjarmerende jenter med Satira           5. Feiret bursdag sammen med mine fine jenter           6. Satira og jeg koser oss om dagen

@ANKAAKATINKA

1

Fem små solstråler

  • 08.06.2013I dag har jeg virkelig kost meg sammen med fem skjønne hestegale jenter. I hele fire timer koste vi oss på stallen, der de fikk oppleve og se hva jeg gjør på en vanlig dag på stallen, som for eksempel å ordne mat, møkke og ri. Selvfølgelig var det ridningen som var ekstra stas, men tro det eller ei, de nølte ikke ett sekund med å ta et tak med å spa møkk! Jeg var virkelig overrasket over hvor villige de var og at de faktisk turte å ri og kose med så store dyr, og alle var så flinke og greie, ordentlig super jenter altså!

 


Satira storkoste seg også, så mye oppmerksomhet har hun ikke hatt på lenge, og hun viste virkelig respekt for de små jentene. Jeg er så fornøyd!

1

God morgen!

  • 08.06.2013

God morgen! 

I går var jeg og feiret Pernille sin 18'års dag, som var selvfølgelig super koselig, med masse super søte jenter. Jeg møtte både nye og gamle venner, så det var veldig bra! Det er så rart å tenke på at jeg også er snart voksen, for jeg føler meg overhode ikke klar for å ha det fulle ansvaret for meg selv, skulle bare ønske at tiden stoppet akkurat nå og jeg kunne leve som 17 år litt lenger. I dag skal jeg være rideinstruktør for ti ungdommer, så det tror jeg blir veldig bra og kameraet blir med!

 

Solen skinner også i dag, så jeg kan forhåpentligvis få solt meg litt, det er så deilig med sommer! 

Ha en herlig lørdag alle sammen!

1

Idyll

  • 03.06.2013

Jeg vet jeg har noen lesere som er interessert i å høre litt om hvordan det går med Satira og meg og ridning. Og det er faktisk en stund siden jeg har nevnt henne. Akkurat nå har jeg ikke fått trent så mye med dressur, fordi ridestøvelen min er ødelagt, men heldigvis får jeg den fikset i morgen, så da er det full fart igjen med trening igjen. Ellers storkoser Satira seg i solen, og gjør ikke annet å slappe helt av. Noe som er litt nytt for oss er at stallen vi står på er nå til salgs, men vi krysser fingrene for at vi får bli her, og at vi slipper å flytte oss. 

 

Selvsagt blir det ett tøft med å ha hest igjennom tredje året på videregående, etter sommerferien, men jeg er veldig heldig og har mange venninner som passer Satira for meg på de mest hektiske dagene. Så jeg tror nok det kommer til å gå veldig bra. Ellers har jeg ikke fått startet så mye stevner i år, litt på grunn av skader og vi har heller ikke hatt tilgang til å kunne kjøre med henger på flere måneder, så stevner har blitt lagt helt på siden. Men det tar vi nok igjen til høsten!

Her kan dere se forskjell fra da jeg fikk henne til i vinter!

 
1

Konfirmasjon!

  • 02.06.2013

Hei! 

Magen er stappet med all slags god mat og desserter som dere kan tenke dere, jeg har drukket alt for mye brus og spist alt for mye kaker. Dagen har vært helt fantastisk, og jeg har kost meg masse med så mange koselige mennsker, og selvfølgelig den søsteste konfirmaten! Gratulerer nok en gang Ine. Selv føler jeg at det ikke er så lenge siden jeg var konfirmant, men det er faktisk 3 år siden, og jeg skulle ønske jeg kunne oppleve det igjen, for en mer koselig feiring, tror jeg faktisk ikke finnes. 

Fine konfirmanten!

 

Mm!

1
Anna Katinka

Hei! Jeg heter Anna Katinka og kommer fra den lille, men sjarmerende bygda Hurdal. Nå bor jeg i Aalborg, i Danmark, der jeg nettopp har blitt utdannet til ridetrener på Aalborg Sportshøjskole. Nå jobber jeg, frem til jeg skal begynne å studere til neste år. Jeg blogger for det meste om klær, sminke, mote og hest.

Legg meg til som venn
akvdf

Arkiv

Instagram

Bloggdesign

Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak AKVDF. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Design og koding av KvDesign / www.kvdesign.no

Nyeste kommentarer

Runa kommenterte på Følg meg på instagram!
"Du tar utroolig fine bilder! inspirasjon delux :D"

sceneteppe kommenterte på Følg meg på instagram!
"Så mye nydelig!"

Felicia N. kommenterte på Følg meg på instagram!
"Så fine bilder :-) Skal definitivt sjekke ut kontoen din."

Nyeste innlegg

Headpiece
30.06.2013

Hunter wellies
28.06.2013

The American flag
27.06.2013

All black & white
26.06.2013

Min musikk
24.06.2013

hits