Look good in bad weather

 • 31.05.2015


Regnjakke  Rains / Gummistøvler Hunter / Bukse Gina Tricot / Skjorte H&M


1

Yellow raincoat

 • 30.05.2015


Roomiene mine har både jakker og sko som jeg bare sikler etter, heldigvis for meg, er ikke de like opptatt av dem, som jeg er, så jeg får lov til å bruke dem så mye som jeg vil. Hvor perfekte roomies er ikke det!? Dette er Christinas regnjakke, og jeg eeelsker den! Så fin og perfekt til de litt ukontrollerte regnskyene som plutselig dukker opp her i Aalborg. Om ikke jeg hadde nok på ønskelisten, så kom denne også kjapt på etter at jeg fikk låne den i dag. Kanskje jeg bare diskré skal putte den i baggen min når vi flytter i håp om at hun ikke ser det, haha. Jeg tror forresten dette er det eneste gule plagget jeg faktisk kan like.. 

1

Flau, flauere, flauest

 • 29.05.2015

Jeg har en tendens til å gjøre mye dumt, og jeg har vel innsett at istedet for å prøve å unnskylde meg, så får jeg heller bar godta at jeg en smule dum, blond og litt treig i det. Så hvorfor ikke bare dele noe med dere, så dere kan le enten med, eller av meg? Tro meg, jeg mener selv jeg helt håpløs i blant.. 

Hovedstaden i Ekvator 

Jeg og en venninne av meg var hos en av hennes kompiser, og jeg prøvde forjeves å forklare at jeg ikke var en typisk blond jente som ikke kunne noen ting. Han ville derfor teste meg, og spurte "Hva er hovedstaten i Ekvator", jeg innså ikke lurespørsmålet og svarte tilbake "vet vel ikke jeg, jeg er så dårlig i geografi!!". Det er derimot ingen hovedstad i Ekvator, fordi Ekvator ikke er et land, og dette innså jeg ikke før senere... 

 

Båten hadde "motorproblemer"

Jeg og venninnen min var på fisketur i en liten båt med motor på, vi skulle til å kjøre tilbake til hytten, da motoren ikke ville starte. Tro meg, jeg prøvde så og si alt av mulige dra måter med startsnoren.. Vi ble enige om å vinke etter hjelp, da båten drev lenger og lenger fra land. Jeg som kaptein var overbevist over at motoren var gått i stykker. Etter en stund ble vi hentet inn og kjørt til bryggen. Da vi var reddet, og skulle se på motoren en gang til, så jeg at spaken stod på "bakking" og ikke i "fri", som den skulle stå i for at motoren i det hele tatt skal kunne fungere. Jeg hadde nemlig glemt å dytte spaken på plass, fått venninna mi til å vinke med armene i regnet  i ca 20 minutter, fått oss til å bli kjørt til bryggen av ukjente mennesker, for så å se at det var min tekniske egenskap som var hovedproblemet... 

Trusa til dama lå igjen hos kompisen

Det er stort press å møte kompisene til typen, spesielt når man ikke kjenner dem så godt. Jeg var russ da jeg skulle hente Daniel hos noen kompiser. Jeg ble invitert inn og jeg satte meg i sofaen og så på at de spilte Fifa. Russebuksa var selvfølgelig på, fylt med masse forskjellig. Deriblant en truse av alle ting - ikke spør meg hvorfor, fordi jeg aner ikke. 
Daniel og jeg satte oss i bilen og var klar for å kjøre, da en av kompisene ringte og ba Daniel om å komme tilbake og hente noe. Da han kom tilbake, kom han med en av mine truser rundt fingeren og bare sa tørt "du glemte denne i sofaen du". Jeg så ikke de kompisene resten av det forholdet.. 

Full svigerdatter

Jeg skulle feire nyttårsaften for første gang sammen med Daniel, og vi skulle feire den hos noen kompiser av han (ikke de samme som fikk se trusa da). Jeg hadde ikke drukket på en stund, men Daniel insisterte på å kjøpe 40% som vi skulle dele sammen. Det ble derimot en kort kveld da jeg, rett etter at rakettene var ferdige, fikk litt for mye å drikke og ble så dårlig at jeg kastet opp på teppet til lillesøsteren til verten. Jeg ble selvfølgelig flau og lei meg og begynte å gråte, foran alle. Vi ble hentet av faren til Daniel, og en litt irritert Daniel fulgte meg til bilen. Jeg registrerte selvfølgelig at han var sur og jeg ble nok en gang lei meg og begynte å gråte. Jeg gråt så og si konstant hele bilturen hjem. Det stoppet heller ikke der, for da vi kom oss inn i huset fikk jeg beskjed om at jeg måtte være stille for å ikke vekke moren og lillebroren til Daniel. Jeg ble nok en gang lei meg og tutet som en liten unge, fordi jeg følte at jeg var for mye til bry - noe jeg antageligvis var også. Jeg ble lagt i seng gjennom våt av tårer. Kanskje ikke den beste måten å imponere svigers? 

"Jeg kan se din røv"

Jeg var og hang hos noen av kompisene på sportshøjskolen sitt rom. Jeg hadde filmet dem når de ikke var helt klar over det, og som straff skulle de ta meg og kile meg. Jeg hadde på meg en nokså tight treningstights og en hvit truse under. Plutselig hører jeg bare "jeg kan se din røv anka!!" og litt forskrekket sier jeg bare "det er fordi den er litt gjennomsiktig", til svar fikk jeg bare "hahah, den er jo helt revnet". Tightsen hadde altså revnet rett ved rumpa og jeg hadde flashet den for de begge to... Ikke mitt stolteste øyeblikk.. 

 


1

Fredagsshopping

 • 29.05.2015

I det siste har jeg fått helt dilla på slike sko, og akkurat nå fant jeg et super fint par på Ellos, for en billig penge! De blir ikke bestilt akkurat nå, men når feriepengene kommer, skal dere ikke se bort i fra at jeg skjemmer meg bort med disse ♥ Nå kan dere forresten få 100 kr i rabatt hvis dere kjøper noe for over 300kr på Ellos! Bruk denne koden for at det skal fungere:  315735♥  God fredagsshopping! 

1

Black and silver

 • 28.05.2015Shorts (Bukse klippet) Vero Moda / Topp Gina Tricot / Jakke Zara / Sko Nike 

1

Dette gjør vondt

 • 28.05.2015I en liten tid har jeg holdt det "hemmelig" at jeg vil selge Satira. Det er ikke fordi kjemien ikke er god, fordi den har aldri vært så god som den er nå. Det er derimot hva som hun fortjener og hva jeg fortjener innenfor dressur og trening at det skurrer litt. Vi har gått fra et LA nivå til ett MB nivå, på et lite år, og jeg ser på Satira at hun er litt lei og kjeder seg litt, for hun vil helst ri sprang eller bare slappe av. Eksamen er om en uke og etter det skal hun få en lang pause. I det hele tatt er ikke Satira laget for å drive med høye klasser i dressur. Hun er en allround hest, som skal få lov til å ri sprang og dressur, og når jeg er en dressurrytter, blir det vanskelig å gjøre henne glad på begge deler. Jeg ønsker å få solgt Satira til en som kan bruke henne til begge deler og jeg ønsker selv å kjøpe meg en hest som jeg skal bruke til kun dressur. 

I tre år har vi lært sinnsykt mye av hverandre, og utdannet oss lenger enn forventet sammen. Satira har også blitt en sterkere, harmonisk og mindre stresset hest, hun har for eksempel lært å kunne være alene på tur uten at det skal være de største problemer. Det er så utrolig rart at jeg har kommet frem til dette valget, fordi for bare noen måneder siden var jeg fast bestemt på å beholde henne i hvert fall ett år mer. Hun er jo hele livet mitt og hjertet mitt, og jeg betrakter henne noen ganger som barnet mitt fordi jeg bruker så mye tid og penger på henne - haha, lille venn. Men som så mange har sagt til meg; jeg kan faktisk ikke beholde henne, hvis jeg skal lenger. Og lenger vil jeg jo, men det blir bare ikke med henne, dessverre...

Så, vet du om noen som skal gå over fra ponni til hest, eller ønsker seg å bli en bedre sprangrytter/dressurrytter og ønsker en god lærehest? Da kan du kontakte meg! Satira er en fantastisk lærehest, som er glad hele tiden og i alle. Hun er barnevennlig, kan godt omgås med hunder, og er en utrolig trafikksikker hest. 

1

No words

 • 27.05.2015Hei alle! Jeg er midt i eksamens perioden, og koser meg med M&Ms, musikk på øret og spennende stoff å skrive om. Denne gangen skal jeg skrive solo, og har valgt å  skriver om hvor viktig dressurridning er for spranghester. Det går litt sakte, fordi det er så mye som skal på plass av intervjuer, spørreskjemaer og spørreundersøkelse, men jeg tror jeg skal få alt i mål til innleveringen som er neste onsdag! Kos dere med sangen, den går virkelig på repeat her hos meg - håper alle får en super dag! ♥    

1

Den aller første gangen... 3

 • 26.05.2015

 
Min første flyreise alene

Jeg skulle til Irland og skulle fly for første gang alene til utlandet og jeg var over middels nervøs. I tillegg var jeg utslitt og sulten, og hadde ikke spist noe særlig, fordi jeg hadde stresset til gaten som en eller annen tulling... Jeg kom meg på flyet og satt gladelig alene på en tre-seter og var veldig fornøyd med å sitte alene. Gleden varte derimot kort da to damer, i godt over akseptabel vekt, fra bergen i en alder av 30-50, kom svettende og vraltende inn på flyet. De to ledige setene på hver sin side av meg, ble mildt sagt fylt opp av disse damene som luktet svette og samtidig pustet og peste, som om de hadde løpt Gardemoen rundt - noe jeg også tror de hadde. Flyturen var trang, illeluktende og nokså masete for lille meg på 13 år som helst ville høre på musikk, istedet for å høre på to damer som snakket som om de ville ha meg med i samtalen.. Jeg kom heldigvis  til Irland, og uken etter da jeg skulle reise hjem igjen, møtte jeg på de samme damene hjem igjen, de hadde derimot noen andre seter enn ved meg på hjemveien.
Jeg har en liten frykt hver gang setene ved siden av meg er ledige på flyturene..  


Min første telefonsamtale på engelsk 

Jeg var sikkert rundt 5 år da mammas engelske venninne ringte til hustelefonen vår, som jeg tok. Damen i den andre enden snakket selvfølgelig engelsk, og litt presset meg, visste ikke helt hva som skjedde, da jeg på en måte forstod hva hun sa, men samtidig ikke.. (jeg hadde jo bodd i england i ett år, så hadde hørt engelsk før). Samtalen var derimot veldig tafatt, da jeg tror hun stilte meg de vanlige spørsmålene som for eksempel "hvordan har du det?" og jeg høflig svarte "yes", og hun fortsatte med å spørre meg om skole, venninner og hverdagen, jeg var derimot ikke særlig flink og prøvde å imponere ved å bruke ordene som "mhm", "no" og "yes" flittig igjennom hele samtalen. Mamma reddet meg i sist sekund og overtok samtalen, utslitt og fornøyd med min egen engelsk, løp jeg fra telefonen, i håp om at jeg skulle slippe mer ikke norske samtaler i telefonen. 
Min første badedate 

Daniel og jeg på hadde vært på kino og da vi kjørte hjem denne kvelden var det virkelig varm og vi fikk lyst til å ta ett nattbad før vi reiste hjem til meg. Vi bestemte oss for å hoppe fra noen brygger, og kastet av oss klærne (vi var i undertøy) og gikk ned til bryggene. Vi var ikke blitt kjærester, så jeg ville jo være litt sjarmerende ovenfor han... Vi ble enige om å telle til tre, løpe og hive oss uti. Det hadde vært litt regn tidligere på dagen, så bryggen var litt glatt, og i det jeg hadde sagt "tre!!" og skulle begynne å løpe, mistet foten min taket i bryggen, jeg faceplantet så det joma, og landet rett på magen.. De neste sekundene gikk så fort - jeg var så sinnsykt flau, at jeg bare kastet meg opp igjen, og hev meg utti, i håp om at Daniel skulle ha oversett meg i g-streng og push-up bh ligge langflat på bryggen. Dessverre for min del hadde han det ikke og han koste seg hele veien hjem med å fortelle hvor "søt" og "sjarmerende" jeg var som lå der... 
Min første hårkrise... 

Alle mine venninner har opplevd en hårkrise når de var rundt 14-15 år. Jeg opplevde min når jeg var 19... Jeg fikk plutselig lyst til å farge håret, og kjøpte inn noe økologisk hårfarge, som jeg fikk en venninne til å ta i håret mitt. Etter en stund, gikk jeg i dusjen hvor jeg fikk fargen skyldt ut og løp gladelig opp igjen. For å sjekke resultatet løp jeg rett til badet og så meg i speilet. Jeg tror aldri jeg har skiftet humør så fort før, fra å være forventningsfull og glad, ble jeg sjokkert og nærmere deprimert og jeg tror jeg hylte nokså høyt. Håret mitt hadde blitt en blanding av gult og oransje.. Og om ikke det skulle være nok, skulle jentene ut samme dag for å feire en av jentenes bursdager. Jeg med mitt gule hår, skulle jo selvfølgelig være med, og med en halv tørrsjampo med hvitt pulver, klarte jeg å gå ut. Morgenen etter bestilte jeg en frisørtime og fikk avfarget det meste... - ALDRI igjen. Mine første påtegnede bryn

Jeg hadde funnet ut at å farge og tegne brynene var veldig fint. Jeg hadde derimot ikke noen brynpenn å tegne brynene mine med, og brukte like så godt fantasien min og fant mascaraen som var svart og brukte den. Brynene ble selvfølgelig kullsorte og mission failed. Jeg forstod ganske raskt at dette ikke var så lur idé og prøvde å få av fargen. Mascaraen var vannfast og jeg måtte gå med sorte streker over øynene hele den skoledagen... 
1

Playsuite and a coat

 • 25.05.2015 Playsuite BikBok (gammel) /  Coat BikBok

Det har vært så deilig med langhelg, men nå er det siste innspurt og siste eksamensoppgave skriving, og jeg kan ikke si noe annet enn at jeg gleder meg vilt til å bli ferdig! Nå skal jeg bare slappe av og nyte de siste timene av denne deilige mandagen, og så gjør jeg meg klar for uken med masse sprang teori og analyser, så håper jeg og krysser fingrene for at oppgaven blir slik som jeg vil ha den! 

1

Karneval

 • 24.05.2015
En gang i året arrangeres det karneval i Aalborg, og her kommer det ca 50 000 utkledde mennesker som skal være med å gå i tog og videre feste i en park. Her snakker vi russetiden på en dag dere, her starer man med shots kl 06:00 om morningen og fortsetter med å drikke frem til kl 05:00 om morningen dagen etter. Vi på SPH (sportshøjskolen) skulle selvfølgelig være med, og vi jentene fra Norge tok like så godt på oss russetøyet, noe som passet veldig bra, fordi vi har nesten ikke snakket om noe annet enn russetiden vår, hahah.

For min del, ble dagen derimot ganske kort og jeg ble lagt i seng allerede kl 4, men våknet litt friskere til sinns litt senere og fikk spist og slappet av, så for meg er formen min noe bedre enn de andre som holdt på hele dagen og kvelden! Men dagen var utrolig morsom og jeg koste meg masse med alle fra skolen! De jeg med på bildene er noen av de danske elevene fra skolen♥

1

It´s friday - get dressed up!

 • 22.05.2015

 

Inneholder annonselenker/

Grå kjole HER  / Kjole med knuter HER // Kjole med tynne stropper HER Kjole med blonder HER / Kjole med gjennomsiktig skuldre HER / Kjole med utringning HER

 Svart kjole HER / Blå og hvit kjole HER / Hvit kjole HER

 

Åå, nå er det virkelig umulig å ikke bli sommerklar med alle disse fine kjolene! Nelly har så mange fine kjoler inne nå, og kjolene over er til kun 149,- pr!! Jeg har så lyst på alle! Kjenner jeg virkelig gleder meg, for første gang på lenge, til å ta på meg en sommerkjole. Jeg er egentlig ikke en kjoleperson, men samtidig er det noe sommerlig med det, og jeg gleder meg til skoleavslutning her, for da skal jeg få brukt en av mine favoritter i klesskapet!

1

Tags

 • 20.05.2015

Jakke H&M / Bukse Weekday / T-skjorte Gina Tricot 

Hei! Endelig noen antrekksbilder til dere! Jakken jeg har på bildene er faktisk roomien min, Christina, sin. Den er bare så fin til denne tiden nå! Jeg kunne godt tenke meg å ha en bomberjakke selv, for jeg er litt lei av å bruke skinnjakken min, så det er fint å kunne stjele hennes litt i blandt! Ellers er jeg blitt så glad i den hårfrisyren jeg har på bildene, den er så enkel og fin, spesielt med krøller! ♥

1

SneakPeak

 • 19.05.20151

Danmark støste distriktstevne

 • 19.05.2015

 

Hei! På søndag kom Satira, Lille, Caroline, Charlotte, Silja og jeg hjem etter en fire dagers tur i Morsø! Der holder de ett årlig distriktsstevne, som er det største distriktsstevne i hele Danmark, hvor nærmere 500 ekvipasjer starter til enten dressur eller sprang. Her er det ca 5 teltstaller hvor alt i fra hest til ponni står, dressur og sprang. Det er 4 dressurbaner på 20mx60m med to oppvarmingsbaner og to gressbaner til sprang med to oppvarmingsbaner. Det er også butikker, boder, caféer, parkeringsplasser til både hengere og biler. Det er faktisk så stort at det er vanskelig å tenke seg, fordi i tillegg til der hvor selve konkurransene foregår, er det også campingplass som ser ut som en liten by, som er fylt opp med overnattingsmuligheter. 

Her har de bygget hytter med plass til 6-8 personer i hver, i tillegg til at det er badeland, golfbane, bowlinghall, butikk, blomsterpark og så utrolig mye mer. Det er nesten som en festival, bare for rytter og hest, hahah, det er bare helt utrolig hvordan de har fått det til. 

 

På bildene over ser dere teltstallen vi stod på, vi var ca midt på og jeg har tatt bilde fra der vi stod oppstallet og ned til utgangen. Dere kan jo da tenke dere hvor store disse teltstallene var! Satira og Lille oppførte seg i hvert fall veldig bra, og vi hadde en skikkelig koselig helg. Caroline og jeg var de eneste som startet av ridejentene fra skolen, fordi de andre hadde hester som var skadet eller ikke som var klare for å være med. 


Caroline og Lille!

Jeg red dressur og Caroline red sprang på fredag, lørdag og søndag. For min del gikk det ikke så bra fredag, fordi Satira var ganske anspent og var litt presset med mange nye inntrykk. Men vi red derimot mye bedre på lørdag, men da klarte jeg å glemme noe av programmet, som gjorde at vi fikk noen feilpoeng... På søndag, 17.mai, red vi derimot feilfritt og til en mye bedre prosent enn de andre dagene, så det var veldig morsomt, og vi fikk en 7 plass av 18 startende.  
Caroline tror jeg ikke har ridd så bra som det hun red på stevnet, dessverre var ikke hesten helt med og det ble noen feilpoeng. Men til tross for noen dager med noen dårlige resultater, koste vi oss og det har virkelig vært minnerikt å være med. I tillegg fikk vi jo også se noen fantastiske hester!I og med at det var nasjonaldagen vår, og vi var de eneste nordmennene på stevnet, kledde vi hestene opp i norskefalgg dekkene når vi skrittet ned, og avsluttet med champagne. I Danmark er det nemlig lov med alkohol på stevner - enda en stor forskjell i forhold til Norge! Det var dessverre litt stusselig feiring av nasjonaldagen, fordi vi var så slitne og hele dagen ble tilbrakt til å komme oss hjem, rydde og levere bilen vi hadde lånt på turen, men jeg fikk heldigvis en brødskive med brunost før jeg la meg, så lidt norsk mat ble det, hvis man kan si det sånn!♥

 

1

Q & A

 • 13.05.2015Satira og jeg er klare for å reise på stevne i morgen, og i og med at vi er borte hele helgen, tenkte at dere kunne stille spørsmål! Det har jo vært mye skriv om hvordan jeg har hatt det her på skolen, så kanskje dere lurer noe på det? Eller noe med ridningen? I hvert fall, nå har dere muligheten ♥

1

Vår Idyll

 • 11.05.2015

Akkurat nå, ser det slik ut her hvor Satira bor! Det er bare så idyllisk, jeg virkelig elsker dette stedet. I tillegg begynner det å komme mer og mer grønt gress, blader på trærne og det blir varmere i været. Satira har i tillegg fått lov til å ha på seg fludekken flere ganger, og hun elsker det! 


1

Pink everywere

 • 08.05.2015

Gårsdagens antrekk! Topp Fra New Look, bukse fra Gina Tricot og jakke fra BikBok! ♥

1

2 av 4 eksamener overstått!

 • 07.05.2015

Fantastisk ansikt og ståstilling på Satira, hahaha. 

I dag hadde Charlotte og jeg fremleggelse av vår andre eksamensoppgave, humanistiske oppgaven, og vi bestod!! Det var så utrolig deilig å få den tilbakemeldingen, ettersom vi har brukt hele uken og helgen på å skrive og øve oss. I tillegg er det så utrolig lite artikler og forsøk innenfor ridning, så alt må vi teste, forsøke, analysere og finne ut av selv. Det er jo derimot utrolig lærerikt og spennende, til tross for at det også er mye arbeid! Nå blir det en uke før jeg skal begynne på hovedfagseksamen og skal skrive en oppgave selv. Jeg både gleder og gruer meg, men jeg tror også at jeg kommer til å lære utrolig mye, så det blir spennende. Nå blir det derimot en velfortjent pause med serier og sjokolade ♥

1

Latest outfits

 • 07.05.2015
Går det an å si at man er glad i antrekkene sine? Det er kanskje litt egoistisk, men jeg gjør i hvert fall ett unntak og må si at jeg er i hvert fall blitt utrolig glad for de bildene jeg har av disse antrekkene. I tillegg er det morsomt å se dem igjen, for det er mange jeg hadde glemt! Mitt favoritt antrekk fra januar til nå, må nok være den med den blå buksen fra BikBok og toppen fra ERBS, så sommerlig og fint. Helt klart favoritt♥ Hva synes dere? 

1

What I listen to when I work out

 • 06.05.2015

→ Fade - Allan Walker ♥ Lean On - Major Lazer ♥  Hard time - Seinabo Sey ♥ Push Play - Miriam Bryant ♥ Five More Hours - Deorro, Chris Brown ♥ Levels - Avicii ♥ Runaway - Galantis ♥ Break Free - Ariane Grande ♥ 

Etter flere dager med å sitte inne og jobbe med eksamensoppgaver, kjenner jeg at hele hodet skriker etter luft, så om jeg kommer meg ut på en løpetur i dag eller i morgen, så blir det uansett deilig! Hele hodet ekspolderer etter all skrivingen og dårlig luft i lokalet vårt. I det siste har det vært dårlig med det vi kaller for riders fitness her på skolen, så jeg må nesten få trent på egen hånd når jeg har tid. Det er ikke alltid like lett, fordi motivasjonen ikke alltid er på topp, og når været her i Danmark endrer seg fortere enn jeg kan si jordbær, så er det ikke alltid en fornøyelse å ta seg en løpetur, for man vet aldri om man kommer hjem tørr eller som en våt katt... Uansett! Jeg tenkte å dele min treningsmusikk med dere! Hvis dere har noen forslag på treningsmusikk, så må dere gjerne skrive det ned i kommentarfeltet ♥

1
Anna Katinka

Hei! Jeg heter Anna Katinka og kommer fra den lille, men sjarmerende bygda Hurdal. Nå bor jeg i Aalborg, i Danmark, der jeg nettopp har blitt utdannet til ridetrener på Aalborg Sportshøjskole. Nå jobber jeg, frem til jeg skal begynne å studere til neste år. Jeg blogger for det meste om klær, sminke, mote og hest.

Legg meg til som venn
akvdf

Arkiv

Instagram

Bloggdesign

Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak AKVDF. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Design og koding av KvDesign / www.kvdesign.no

Nyeste kommentarer

Runa kommenterte på Følg meg på instagram!
"Du tar utroolig fine bilder! inspirasjon delux :D"

sceneteppe kommenterte på Følg meg på instagram!
"Så mye nydelig!"

Felicia N. kommenterte på Følg meg på instagram!
"Så fine bilder :-) Skal definitivt sjekke ut kontoen din."

Nyeste innlegg

Look good in bad weather
31.05.2015

Yellow raincoat
30.05.2015

Flau, flauere, flauest
29.05.2015

Fredagsshopping
29.05.2015

Black and silver
28.05.2015

hits