Ingen sure føtter

 • 29.05.2014

Nå som sommeren endelig er kommet, bruker jeg som regel veldig ofte å gå barbeint i seilersko, ballerina sko eller andre type stoff sko, men det blir ofte et stort lukte-problem som kommer når jeg skal ta av meg skoene. Jeg synes det er spesielt kleint når jeg er hos andre og beina mine lukter ordentlig vondt. Jeg kunne jo ha brukt sokker, men jeg føler allikevel at føttene lukter vondt. I tillegg blir skoene også lukte ille. Derfor har jeg kjøpt meg tidenes beste og smarteste ting, nemlig en barfot-spray fra Shoeday. Den er helt genial og jeg har brukt den masse. Med en gang du tar beina ut av skoene, sprayer du ett lett lag under føttene, og en frisk og god lukt kommer fra føttene dine, istedet for en klamp og ekkel lukt - helt genialt!

 Du får kjøpt den på Shoeday for 65 kr 

1

Aldri mer norsk

 • 28.05.2014

Ååå, jeg er lykkelig, jeg har nettopp blitt ferdig med min siste skriftlige eksamener. Nå har jeg bare muntlig igjen, som jeg er veldig spent på hva jeg kommer opp i. Det skumle er at jeg kan komme opp i matte muntlig, fordi jeg ikke kom opp i det i skriftlig, så hvis jeg kommer opp i det, blir det nok mer eller mindre hadebra og snakkes aldri igjen fra min side. Jeg vet ikke helt hva greia mellom matte og meg er, men jeg har bare mistet gleden av å jobbe med det. Så for min del krysser jeg fingrene og ber til de høyeste makter om at jeg skal komme opp i religion. 

Pernille kommer en tur i dag, så vi skal kose oss med solen og jordbær og bare nyte at skriftlig endelig er over, og at nynorsk og bokmål aldri igjen skal bli et tema å snakke om lenger. Hvor deilig høres ikke akkurat det ut spør nå jeg om bare! Min kjære Daniel har stukket av med minnekortet mitt, så derfor blir det en del mobilbilder, men jeg får heldigvis låne ett minnekort av Pernille frem til fredag, så da blir det forhåpentligvis litt bedre. Jeg klarte jo å stikke av med bilnøklene hans også denne helgen, så vi er vel skuls nå - hahah, det er oss to i ett nøtteskall... 
 

1

Lush long dress

 • 27.05.2014

Se så fin kjole!  Kjolen kjøpte jeg for sirka en uke siden, for 599,-, dere finner den her.

Internett har forresten vært nede helt siden lørdag her hjemme, så jeg har ikke fått blogget, men det var endelig i orden i dag!  

1

Antrekk

 • 25.05.2014


Shorts - Zara, topp - Nelly, cardigan - BikBok

Dette var gårsdagens antrekk som Daniel var så snill og hjalp meg med å ta bilder av. Det er så fint å ha noen som kan ta antrekksbilder i blant, de blir som oftest mye bedre enn når jeg bruker selvutløser. Daniel har nettopp reist på kamp, som starter litt senere i dag, så nå sitter jeg hjemme hos han og venter til jeg skal reise og se kampen. Ellers var jeg også ferdig med den første eksamen på fredag, som jeg håper gikk greit - jeg synes det er så vanskelig å vite når det gjelder eksamen. Ellers har vi kost oss i solen og varmen som var i går, det er så deilig med sommer og sol i blant, bare håper det fortsetter etter eksamen også. 

1

Eksamen

 • 22.05.2014

Hei! i dag hadde vi forberedelse til eksamen som jeg har allerede i morgen. Så hele dagen har gått til å lese og studere oppgaver og løsninger på oppgavene. Jeg kom opp i rettslære, nynorsk og selvfølgelig bokmål. Rettslære skal jeg ha i morgen, så jeg er ganske spent på hvordan oppgavene og oppsettet blir, det er faktisk ganske vanskelig å forestille seg nøyaktig hva slags oppgave vi kommer til å få, så det blir vanskelig og litt umotiverende å lese til i morgen. Jeg hadde i tillegg en vippe prøve i religion i går, så det har vært litt ekstra tungt å begynne på et helt annet fag.. 

Jeg har i tillegg rukket å bli syk igjen, så i natt har jeg ikke sovet særlig og jeg kjenner bare mandlene mine bare blir verre og verre, det er liksom så typisk å bli syk rett før eksamen. Heldigvis er været helt supert om dagen og varmen er det i hvert fall ikke noe å si, så nå koser jeg meg ekstra mye når jeg er på stallen før jeg må stenge meg inne med bøker og skole. Jeg fikk forresten kjolen jeg bestilte fra Nelly for en ukes tids siden, som er super fin! Jeg tenker jeg skal vise dere den til helgen, 


Det beste med eksamens perioden er at jeg kan slappe av helt med bekledningen, denne shortsen er fantastisk, den er så god og comy så den passer helt perfekt til denne tiden nå!

Hva kom dere opp i eksamen?

 

1

Detaljer

 • 20.05.2014Genser Gina Tricot // Ringer fra H&M // DW Klokke // Shorts Bershka

Det er så lenge siden jeg har tatt bilder, at jeg ikke husket hvordan man gjorde det lenger, hahah... Jeg innså også under photoshooten at jeg burde kanskje skaffe meg en fjernkontroll til kameraet snart, i og med at det blir litt kronglete å lete seg til med fokus ogsånn. 

1

Nye sommersko

 • 19.05.2014


Shoeday - 299,-

Jeg tror kanskje disse er de mest "vågale" skoene jeg har kjøpt meg noensinne, men jeg synes allikevel de er utrolig kule og jeg synes de fresher opp antrekket hakket mer. Noe annet jeg synes er skikkelig fint med dem, er at de er utrolig gode å gå med! De har bygget opp sålen på innsiden av foten, slik at man ikke går helt flatt - som er veldig bra for foten. Noe annet som jeg også er kjempe fornøyd med er at skoene sitt design er veldig likt Toms skoene, bare at disse skoene er noen hundrelapper billigere - helt perfekt for meg som nettopp har brukt opp pengene på russetid og sommerferie! 

 

1

Så var det slutt

 • 18.05.2014

Så var en helt fantastisk måned med russetiden over, og jeg sitter igjen med så mange utrolige gode og morsomme minner, som jeg er overbevist om at jeg kommer til å huske livet ut. Det er faktisk ganske trist at det er over, at vi ikke lenger skal ut og feste sammen i helgene og sove i bilen, jeg skulle ønske vi hadde denne tiden litt lenger. På fredag hadde vi siste feiring og dåp, jeg ble døpt "Redbull" fordi jeg når jeg blir full blir så utrolig gira i noen timer, også bare dør jeg helt plutselig, hahah. Etter dåpen dro vi videre til Hellerudsletta, som var veldig gøy, før vi rulla videre til Mc'Donals. Til slutt rulla vi enda litt mer, men det fikk jeg ikke med meg, fordi jeg levde ganske så etter navnet, så jeg sluknet helt. I går hadde jentene og jeg sovet hos Celine og våknet til tidenes frokost, før vi dro videre for å løpe i 17.mai  tog og senere gå i vårt eget russetog. Det var en fantastisk dag, men jeg kjenner at jeg er ganske sliten etter all festingen og sene kvelder - til tross for at jeg sovner så og si hver gang vi drar ut, hahah. 
1

Complicated

 • 16.05.2014

Hei!

Det er ganske mange som har spurt om hvordan det går med Satira om dagen, siden ting har vært så opp og ned med henne og fordi jeg ikke har ridd på veldig lenge. Det går greit nå, forhåpentligvis blir hun "friskmeldt" om noen få uker, da hun skal opp på sjekk på Mjøsa Heste klinikk på Stange, da vi skal sjekke både beina og ryggen hennes. Jeg er så evig takknemlig for den hjelpen jeg får av hesteklinikken, Karina som jeg kjøpte Spencie av, er jo som en tante for meg, så med en gang det er noe galt, er det alltid hjelp å få av både henne og de andre på klinikken. 

Jeg trodde Satira var blitt frisk etter at vi var ferdige med betennelseskuren, men det var hun tydeligvis ikke. Sist lørdag fikk hun behandling i to av beina sine, fordi det var tegn til betennelse i dem, så vi håper at det skal være nøkkelen til at hun belaster ryggen sin feil, og at vi dermed har løst det. Det er liksom ikke så lett å vite med den hesten, fordi hun prøver så godt å skjule det når hun har vondt, så det er jo umulig for meg å vite når hun faktisk har ordentlig vondt. Nå skal hun stå noen dager til, også skal jeg ri og se hvordan hun er i både bein og rygg.. Det blir veldig spennende, for jeg er litt stressa med tanke på Danmark akkurat nå.


1

And now I'm broke

 • 14.05.2014

Bilder fra Ving.no

Om bare 47 dager, er Daniel og jeg på vei ned hit. Vi skal være på dette hotellet i Side i Tyrkia i en uke, og jeg kan ikke si noe annet jeg gleder meg så voldsomt mye at det nesten gjør vondt. Hotellet er faktisk helt nytt, og det ser både rent og pent ut. Vi betalte ca 5000 kr hver, men det er for både fly frem og tilbake og hotell, så jeg synes det var en helt grei pris for oss to. Men jeg kunne gjerne ha trengt litt tips til reisen, er det dyrt i Tyrkia? Noe vi absolutt burde gjøre liksom? 

En ting er sikkert, det skal bli skikkelig deilig å ha Daniel helt for meg selv en hel uke, uten at han må reise bort flere ganger om dagen for å trene. Det blir godt at det også bare blir oss to, og ingen andre vi kjenner rundt oss, da får vi jo se hvordan vi er sammen på ferie også! Jeg har allerede sett litt på sommerkjoler, eller allerede og allerede, føler at alle de ordentlige fine kjolene jeg vil ha, er utsolgte, men jeg fikk kjøpt en skikkelig søt kjole på ebay for bare 50 kr i går, så jeg gleder meg til den kommer! 

 

1

Rings

 • 12.05.2014


Se de skikkelige søte ringene jeg kjøpte på Accessorize for noen uker siden! Disse kjøpte jeg samtidig som jeg kjøpte trusene jeg viste til dere for noen innlegg siden. Jeg elsker ringene, de er så utrolig fine, men samtidig så gjør de ikke så alt for mye ut av seg heller. Den "Love" ringen er kanskje litt for barnslig for min del, men "forever" ringen er helt klart min favoritt. Jeg husker ikke helt prisen på ringene, men jeg tror det var rett under 100 lappen .

1

Sliten og svak

 • 11.05.2014

Hei! 

Hele uken har gått til at jeg har hatt halsbetennelse og bihulebetennelse, så jeg har ikke orket verken skole, russefeiring eller blogging. Dritten kom etter tidenes helg på Lillehammer, som i og for seg var helt fantastisk bra, jeg storkoste meg så utrolig mye, helt frem til søndag morgen, da jeg våknet opp i vanen,(som hadde is på rutene), kl 05:00 av at jeg skalv fordi jeg var så kald og hadde skikkelig fylleangst. Etter den morgenen, har formen bare gått nedover, og jeg har ikke orket særlig mye, bare det å gå opp en trapp fikk meg til å føle meg som om jeg hadde løpt et maraton liksom. Klarte forresten å vrikke den nesten friske foten min i Lillehammer, så nå er den hoven og vond igjen, hahah -åh at det er mulig å være så klønete. 

Det ble ingen Tryvann-helg på meg denne helgen, noe som egentlig var skikkelig kjipt, for i går var jeg i skikkelig festhumør, så det var litt surt, men med tanke på at eksamen er rett rundt hjørnet, valgte jeg heller å bli hjemme og prøve og bli frisk. Så nå er heldigvis formen snart fin igjen! På torsdag får jeg vite hva jeg kommer opp i skriftlig eksamen, kan ikke akkurat si at jeg gleder meg, er så redd for å komme opp i matte i år og, men med min flaks kommer jeg garantert opp i akkurat det... 

 


Møtte denne Paradise-kjekkasen da, hahhaha - starstruck xPp

1

Speed down

 • 01.05.2014

Er det noe som virkelig plager meg, er når tiden går så fort at jeg ikke husker hva jeg faktisk gjorde sist uke. Det skjer faktisk opptil flere ganger at jeg sitter og tenker over "hva gjorde jeg egentlig sist uke?", jeg føler at jeg faktisk ikke var tilstede den uken, for alt virker som en drøm. Alt går fort om dagen, jeg føler at russetiden nettopp startet, men om litt over to uker, er det hele faktisk over. I tillegg er jo da snart klart for eksamen, og jeg føler meg ikke klar for det i det hele tatt. For å si det sånn, så har det ikke gått min vei i vippeprøvene i år. Jeg skjønner det ikke, for hvor uansett hardt jeg prøver, får jeg det ikke til, det er både utrolig kjipt og skikkelig motiverende. 

I tillegg til at ukene har gått fort, går virkelig årene fort også, snart er det to år siden Spencie døde, og to år siden jeg fikk Satira. Jeg føler ikke jeg har hatt Satira lenge i det hele tatt, og at vi ikke har opplevd alt vi skulle ha opplevd på to år. I tillegg er det jo sommerferie snart, og da er det søren meg ett år siden Daniel og jeg traff hverandre igjen. Er det bare meg eller går tiden så mye fortere etter vinteren? Jeg kjenner jeg godt kunne ha pauset denne perioden for en stund, og bare nyte det at jeg faktisk er russ, at jeg har det utrolig bra med tidenes kjæreste og at det er sol og fint vær nesten hver eneste dag.

Det jeg kanskje er mest redd for, er at tiden skal gå fortere og fortere jo eldre jeg blir. for er det noe jeg er ordentlig redd for, er det å bli gammel og grå. Jeg vil nyte tiden som ung i flere hundre år til, jeg vil ikke stresse med fremtiden og jeg vil så absolutt ikke starte og låse livet mitt til en jobb jeg antageligvis skal være med frem til jeg blir 60 år. Hahahha, dette ble skikkelig deprimerende, men er det noen som føler det samme som meg? Jeg rekker faktisk ikke å snu meg før det er sommerferie og folk rundt meg skal flytte og til jeg selv drar. Jeg bare skjønner ikke hva jeg bruker all tiden på de forskjellige dagene, for for meg så kjennes det ut som det var i går klassen min kom hjem fra Polenturen, som var i September.. 


1
Anna Katinka

Hei! Jeg heter Anna Katinka og kommer fra den lille, men sjarmerende bygda Hurdal. Nå bor jeg i Aalborg, i Danmark, der jeg nettopp har blitt utdannet til ridetrener på Aalborg Sportshøjskole. Nå jobber jeg, frem til jeg skal begynne å studere til neste år. Jeg blogger for det meste om klær, sminke, mote og hest.

Legg meg til som venn
akvdf

Arkiv

Instagram

Bloggdesign

Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak AKVDF. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Design og koding av KvDesign / www.kvdesign.no

Nyeste kommentarer

Runa kommenterte på Følg meg på instagram!
"Du tar utroolig fine bilder! inspirasjon delux :D"

sceneteppe kommenterte på Følg meg på instagram!
"Så mye nydelig!"

Felicia N. kommenterte på Følg meg på instagram!
"Så fine bilder :-) Skal definitivt sjekke ut kontoen din."

Nyeste innlegg

Ingen sure føtter
29.05.2014

Aldri mer norsk
28.05.2014

Lush long dress
27.05.2014

Antrekk
25.05.2014

Eksamen
22.05.2014

hits