Sommer innkjøp

 • 31.05.2013

Så godt at det endelig er helg!? Håper alle skal koss seg masse i helgen, selv skal jeg i konfirmasjon på søndag, og ellers må jeg øve til media prøve jeg skal ha på mandag. Satser også på at solen skal steke litt, så jeg kan få solt de bleike armene og beina mine! Her er innkjøpene fra onsdag, som jeg lovet dere å vise!

Topp fra Cubus - 149,-

 Topp fra Cubus - 149 ,-

Topp og solbriller - BikBok 

1

Purple & Grey

 • 30.05.2013

Shorts BikBok/ Topp Cubus

 

Hei! Endelig, endelig kan jeg si at jeg er ferdig med eksamen, og det var utrolig godt å levere den, nå krysser jeg fingrene for at jeg består og får en grei karakter. Nå gjenstår det egentlig bare to prøver igjen, så er det bare to uker igjen, så er det søren meg sommerferie!!! I går feiret jeg at eksamen var over, med shopping og kino, så jeg regner med at jeg klarer å ta noen bilder av innkjøpene mine til dere til i morgen. Ha en super kveld videre!

 

1

Ufrivillig lesehelg

 • 26.05.2013

Hei!
Uææ, det frister absolutt ikke å jobbe med matte denne helgen. Når det først er fint vær, må det selvfølgelig være når jeg er fult opptatt med lekser. Jeg er ganske overbevist over at den dårlige karmaen slo til for fult den dagen jeg fikk vite at jeg kom opp i eksamen, absolutt alt som kunne gå galt, har gått galt. Det skal bli så deilig å levere inn den helvetes oppgaven og bare si "vær så god, hadetbra". Heldigvis, for min egen del, skal det regne resten av uka og dagene frem til eksamen, så da gjør det ingen verdens ting å sitte inne.


Ellers så er dagene fremover stappet med forskjellige planer, matteeksamen på onsdag, vippeprøve for meg på fredag i Historie, konfirmasjon på søndag, vippeprøve i media på mandag, bursdag på fredag og så skal jeg faktisk være rideinstruktør på lørdag for ca 10 ungdommer, gleder meg sånn! 

1

Utslitt

 • 24.05.2013

Hei! jeg føler det er en evighet siden jeg har skrevet på bloggen til dere, og det er en utrolig kjip følelse, for jeg har egentlig veldig lyst til å skrive masse, ta fine bilder og få flere lesere, men denne uken har jeg vært helt utslitt fra dag en. I dag hadde jeg matteprøve som jeg har øvd en del til og jeg tror faktisk at det gikk ganske bra for første gang på veldig lenge. Nå gjennstår det matteeksamner og ett par vippeprøver igjen, så er jeg ferdig. Samtidig har været hvert helt forferdelig, så det å gå ut og ta bilder til dere, var faktisk ikke noen mulighet. Hele denne uken har jeg egentlig bare fått negative ting mot meg hele tiden, så nå håper jeg på litt positive overraskelser fremover. Jeg får heller ingen rolig helg da jeg må opp å stå allerede kl 07.00 begge dagene for så å reise ned på stallen og jobbe ett par timer, så jeg gleder meg til å legge meg i kveld, det skal bli så godt. Elsker å sove! Haha

 

 

Jeg skal ikke la meg knekke selv hvor mye som skjer, jeg skal tenke fremover og alle de gledene jeg har. Jeg skal virkelig glede meg til skolen er over og alt jeg trenger å bekymre meg for da, vil være å ikke glemme solkremen og ikke bli spist opp av mygg.

1

Endelig sommer!

 • 18.05.2013

Åh, herrejesus så deilig vær det har vært i dag! Jeg har rett og slett svettet meg igjennom hele dagen, både fysisk og physisk. Jeg startet dagen med å øve til matteeksamen, og så etter noen timer dro jeg ned på stallen og trente en times tid med Satira. Ellers har jeg også flyttet sommerklærne mine opp på klesstativet mitt og lagt tykke og langermede gensere ned i skuffen, så deilig! Tenk om denne varmen og solen fortsetter å være her, jeg tror jeg hadde blitt litt frelst da! 

 
1

Lately on instagram

 • 16.05.2013

@ANKAAKATINKA

1. Satira og jeg re på stevne i Hurdal for første gang i år, og jeg tror hun storkoste seg hele dagen, humøret var i hvert fall ikke noe å klage på! 
2. Ronja og meg på fest natt til 1. mai, er en stund siden, men vi koste oss kjempe mye den kvelden sammen og hadde det kjempe gøy.
3. På vei ut til å ta noen bilder til bloggen til dere, det er forresten bildene i innlegget under som ble resultatet.
4. True story, skal ikke legge skjul på at det å være singel igjen ikke er like kult og verden smiler virkelig ikke tilbake til meg om dagen, og jeg har nok ikke de beste dagene er på jorden akkurat nå. Matteeksamen gjorde kanskje ikke dette noe bedre heller, karmaen min er ikke på min side for tiden for å si det sånn.  1. Tiger og jeg var alene hjemme i 5 dager, fordi pappa og mamma reiste til vært sitt land. Mamma reiste til England og pappa til Portugal og Italia, skjønner ikke at ingen av de ikke ville ha meg med, men samtidig var nok Tiger veldig glad for jeg var hos han og.
2. Ett år siden Spencie døde og ble revet fra meg, savner henne veldig, men jeg tror og håper på at hun har det veldig mye bedre der hun er nå. 
3. Ett av mine favorittbilder fra de bildene jeg tok til bloggen.
4. Fineste Tiger koste seg i varmen en av dagene sist uke da det faktisk var så varmt at jeg kunne gå i shorts og t-skjorte, gleder meg sånn til Hellas hvor det er varmt og fint vær absolutt hele tiden!  

Legg til ankaakatinka på instagram!

1

This old outfit

 • 15.05.2013

Hei! Her kommer bilder av et antrekk jeg hadde i helgen, shorten er fra Zara, Buksen fra BikBok, Sko fra Økonomisko!

 

Gjett hvem som kom opp i skriftlig matte eksamen? Jo, selvfølgelig måtte det være meg. Jeg var ikke like heldig i år som jeg var i fjor, da jeg faktisk slapp eksamen! Menmen, alle må igjennom eksamen uansett, så jeg må bare øve fremover og bare la det gå som det går, det som er mest positivt med at jeg kom opp i skriftlig er jo at jeg er ferdig med alt annet enn de andre som kommer opp i muntlig. Jeg tipper også at jeg kommer opp i matte til neste år og, så dette er jo en fin øving, ser jo også nå at jeg burde nok ha fulgt hakke bedre med i timene.. Jeg har helt ærlig ingen andre motivasjoner for å øve matte i to uker fremover nå, men det skal bli så godt å feire med sommerferie etterpå!

 

1

Dette gjør meg vondt

 • 13.05.2013

Jeg har lenge grudd meg til denne dagen, grudd meg til at klumpen i magen skal sitte der intenst igennom hele dagen, sørge for at jeg nesten ikke klarer å tenke på noe annet enn den vonde lengselen. Jeg har smilt og pratet, som om ingenting er spesielt akkurat i dag, bare oppført meg normalt. Når jeg egentlig drukner i sorg.

For ett år siden ble det jeg elsket så alt for høyt revet fra meg, bokstavelig talt. Og jeg hadde ingen sjanse til å redde henne, hva enn jeg kunne gjøre, ville jeg uansett ikke klarer å redde henne, min dyrebare skatt. Jeg var rett og slett maktesløs. Verdens vakreste skapning, som ble min trofaste og loijale venn, som ikke endret syn på meg for ting jeg hadde gjort, hun bare var der og lyttet til alt jeg sa. Hun elsket meg for den jeg var. Og så ble hun revet fra meg, og hun får aldri komme tilbake. 1

Golden shoes

 • 12.05.2013

 

 

Hei!
Disse bildene er tatt for en stund siden, men i og med at været er så dårlig i dag, orket jeg ikke å gå ut for å ta bilder til dere! Det er jo rene høstværet ute nå, hvor blir det av sommeren?.
Jeg har ellers kost meg med å sove lenge i dag, spist frokost og gjort litt matte, *klapp på skulderen*, så nå tror jeg at jeg skal finne meg en film og se på, mens været får være trist og surt der ute. Noen klarte foresten å knuse mobilen min på en bursdagsfst jeg var på, på fredag, så jeg sørger litt over det om dagen, babyen min... 

 

1

3 gode middagstips!

 • 10.05.2013


Yummi! Dette er rett og slett bare salat med kotelett! Kjempe godt og veldig enkelt. Kutt opp koteletten og stek den med litt krydder og legg det på toppen av salaten. I salaten brukte jeg bare ting jeg likte, som tomater, paprika, salat, mais og ananas! Avokado salat med biggstrimler i, var kjempe godt! Her stekte jeg biffen og varmet avokadoen litt i en gryte, og hadde det over salatblader. Kjempe lett og veldig godt!

 

Dagens middag! Kyllingfilè, stekte poteter og salat, er super godt, men tar litt tid å lage. Dette var skikkelig godt, så i tilegg lagde jeg en ekstra posjon som jeg skal ha med meg på skolen i morgen, nam! 
Her stekte jeg kyllingen, imens jeg lagde salaten. Så dyppet jeg potetene i olje med salt og pepper i, før jeg stekte de og, slik at de ble litt crispy!  

Noe du fikk lyst på?

 

1

Sminkeprodukter

 • 09.05.2013

 

En ny favoritt i sminkepunge min er MaxFactor sin nyeste foundation Face Finity, All day flawless. Den er inneholder concealer, primer og foundation! Dermed slipper jeg å måtte bruke penger på en primer og concealer, genialt! Jeg er ingen flink sminkekjøper, og har bommet en del ganger på hvilken farge jeg skal bruke, men endelig har jeg funnet den riktige. Dette er den lyseste jeg fant, og er nr 45. Jeg har også prøvd meg på Beige 55, men den var litt for mørk, så jeg bruker den mer på fest og andre utskeielser. Tror jeg betaler 165,- for denne, og i og med at det er 25% på cubus på MaxFactor produkter hele tiden, føler jeg i hvert fall, så blir det jo enda billigere, så jeg synes dette er en helt perfekt løsning, både som produkt og økonomisk!

Min andre favoritt i sminkepungen min er pudderet fra Body Shop, som jeg har hatt en stund nå. Jeg føler meg helt hjelpesløs uten den, og den må med i sminkepungen uansett hvor jeg drar. Den er super å bruke både til hele ansiktet eller til kinnbeina, litt ettersom hva jeg føler for. Fargen er kjempe fin og har holdt VELDIG lenge. Denne bruker jeg både i hverdagen og på fest. Jeg husker ikke helt prisen, men den er nok i samme prisklassen som foundationen ovenfor!

Her er ett bilde som et eksempel, jeg har prukt et annet pudder i kinnene, men ellers er det bare produktene ovenfor som jeg bruker.

 

1

09-05-13

 • 09.05.2013

Hei!

Håper alle koser seg med fri fra skolen i dag, jeg har i hvert fall det og nå har jeg nettopp trent en times tid og spist frokost. Etterpå skal jeg ned på stallen og ha trening med Satira, så hittil ser det ut som om denne dagen blir veldig bra. I morgen er det tilbake en liten tur på skolebenken igjen før det helg. Senere tenkte jeg å skrive om noen av sminkeproduktene jeg bruker! 

 

 
1

Just chillin

 • 07.05.2013

 

Hei!
Ååh, nå har jeg fri i to dager, og det skal bli så godt! Nå kan jeg endelig  sove lenge, slappe av, gjøre akkurat hva jeg vil og bare nyte litt pause fra skolen. Neste uke får jeg vite om jeg kommer opp i skriftlig eksamen, så jeg prøver å nyte tiden i friheten i  tilfelle jeg må stenge meg inne og øve som en hest. Typisk min flaks blir det dårligere vær (i følge yr.no) akkurat disse to dagene jeg får fri. Men i dag har jeg virkelig kost meg og akkurat nå leker jeg at det er sommer ved å ha på meg shorts og en lett topp, jeg bare krysser fingrene for at det er slik sommeren blir. 

 


Tiger koser seg også masse ute, tror ikke livet hans kan bli noe særlig bedre enn det det er nå, slask. 

1

YSL

 • 06.05.2013

 

Åh, jeg er så glad i denne YSL leppestiften min! Fargen og alt er bare helt suveren, dessverre er den borte på et blunk etter at jeg har spist eller drukket noe, utrolig irriterende..

I går var det helt fantastisk vær, og jeg krysser fingrene for at det blir varmere fremover denne uken. Jeg har fått skikkelig vår stemning, og nå har bøndene nettopp gødslet på jordene og, selv om det lukter dritt er det faktisk en vårlukt som alltid følger med, i hvert fall her på bondelandet. Så heldig som jeg er har jeg fri på onsdag og torsdag, så det skal bli ordentlig godt å få sovet lenge to dager på rad, midt i uka! dessverre er det bare en uke igjen med litt ekstra fri, før det er en hel måned med eksamner og skole, før sommerferie.

1

Alt for lenge siden

 • 05.05.2013

Jeg har endelig fått tatt bilder til dere, og jeg har endelig lyst til å blogge igjen. Jeg har hatt alt for mye å gjøre i det siste, men det føles godt å ha inspirasjon til å blogge til dere igjen. Mai måneden er nok kanskje den mest hektiske måneden hittil, masse innleveringer, prøver og jeg har masse jeg må jobbe til og. Jeg er ordentlig.  sliten, og kan bare ikke vente til sommeren. Her får dere dagens antrekk, og det føles veldig godt.

 

 

Bukse - Only, Shorte - Only, Genser -  Cubus

 

1

Søteste toppen

 • 01.05.2013

 

 

Denne søte saken er en av få de tingene jeg fikk med meg hjem fra Osloturen med klassen sist onsdag. Jeg virkelig elsker denne toppen og kan bare ikke vente til sommeren hvor jeg kan bruke den til varme sommerdager eller bare frem og tilbake til stranden. Den var i tilegg på salg og, så jeg fikk den bare for 50,-  på BikBok! Hurra!

1
Anna Katinka

Hei! Jeg heter Anna Katinka og kommer fra den lille, men sjarmerende bygda Hurdal. Nå bor jeg i Aalborg, i Danmark, der jeg nettopp har blitt utdannet til ridetrener på Aalborg Sportshøjskole. Nå jobber jeg, frem til jeg skal begynne å studere til neste år. Jeg blogger for det meste om klær, sminke, mote og hest.

Legg meg til som venn
akvdf

Arkiv

Instagram

Bloggdesign

Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak AKVDF. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Design og koding av KvDesign / www.kvdesign.no

Nyeste kommentarer

Runa kommenterte på Følg meg på instagram!
"Du tar utroolig fine bilder! inspirasjon delux :D"

sceneteppe kommenterte på Følg meg på instagram!
"Så mye nydelig!"

Felicia N. kommenterte på Følg meg på instagram!
"Så fine bilder :-) Skal definitivt sjekke ut kontoen din."

Nyeste innlegg

Sommer innkjøp
31.05.2013

Purple & Grey
30.05.2013

Ufrivillig lesehelg
26.05.2013

Utslitt
24.05.2013

Endelig sommer!
18.05.2013

hits