Følg meg på instagram!

  • 14.04.2016

ååh, en uke er allerede gått siden jeg sist fikk blogget, og helt ærlig har jeg hatt så mye å gjøre de siste dagene med jobb og det hele at jeg ikke når å få tatt bilder og sånt til dere.. Det er derimot lettere for meg å opdatere instagram, så hvis dere vil fortsette å følge meg, så følg meg gjerne der! Her er en liten smakebit på hva jeg har lagt ut denne uken ♥Jeg heter annakatinkafehr på instagram! 

-A

1

Saturday morning

  • 09.04.2016


Hei! Jeg har dyttet i meg denne gode brunchen og nå tenker jeg at dagen skal bli brukt til å vaske leiligheten før Andreas kommer hjem igjen fra Mallorca i kveld. Solen skinner så vidt det er i dag, men det typiske danske været sier meg at det kommer noen dråper senere i dag.. Jeg skal ellers på jobb i senere i dag, så dagen blir kort for meg i dag. 

God lørdag alle sammen! <3

-A
 

1

Long way home

  • 08.04.2016
Det er på dager som dette jeg har lyst til å pakke baggen og reise hjem og aldri komme tilbake. Det kjennes ut som om jeg er på den andre siden av jordkloden fra familie og venner, og alt jeg vil er bare hjem til dem. Familien har vært preget en stund av at min kjære farmor er blitt syk, og i går fikk vi "endelig" beskjed om hvor lenge vi har henne hos oss. Da er det ikke spesielt lett for meg å bo i et annet land, for som en naturlig reaksjon, vil jeg jo veldig gjerne være hos henne hver dag, fortelle henne hvor glad jeg er i henne og gjøre henne glad. Dessverre er det sånn at sykdommen har tatt overhånd og vi har liten tid igjen, og jeg vil mest sannsynlig få sett henne kun én gang igjen. Og den tanken, dreper meg innvendig. Det er bare så uvirkelig, så vondt og så hjerteskjærende...

 

1

Anna Katinka tipser: Smoothie

  • 06.04.2016
→ Halvt klass med jordbærsyltetøy 
→ 5 dl naturell 
→ En banan 
→ to lime 
→ 4 jordbær 

 

1

Morning rituals

  • 05.04.2016
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei! Tirsdag betyr fridag og jeg har bare kost meg i dag med hele to dates! Frokost med Anders som var en tur innom Aalborg denne helgen, som skulle tilbake til livgarden i København i dag og lunsj med Kristina før hun skulle tilbake på jobb igjen. Ellers har jeg fått kjøpt inn noen nye smoothie glass og masse ingredienser til smoothies som jeg tenkte jeg skulle vise dere senere! Ovenfor ser dere sminken jeg bruker for øyeblikket - visste dere at H&M sin sminke er bra? Jeg bruker faktisk deres foundation daglig, kun 70 kr og den er like så bra som Chanel sin.. just saying! 

God tirsdag alle sammen <3

-A

1

April

  • 01.04.2016

Hei! Våknet opp i dag til sol og varme, så jeg startet dagen med å løpe min nye runde jeg har funnet og så lage meg sunnepannekaker til lunsj. Kom til å tenke på at jeg burde nyte denne tiden nå som jeg ikke går på skole og egentlig har muligheten til å gjøre hva jeg vil. Kom også til å tenke på at 2016 var et år jeg skulle være produktiv og et år hvor jeg skulle fokusere på meg selv.. Det er allerede 1. april i dag, og det kjennes egentlig ut som om nyttåraften var for to uker siden. 2016 har rast avgårde, så jeg må få fart på meg selv og mine nyttårsfortsetter jeg satte meg for 4(!!!!) måneder siden.

Har dere ellers lurt noen i dag? Jeg er nok verdens dårligste person til å lure noen eller lyve, så jeg holder meg unna noen aprilsnarrer for denne gang! 

-A

1
Anna Katinka

Hei! Jeg heter Anna Katinka og kommer fra den lille, men sjarmerende bygda Hurdal. Nå bor jeg i Aalborg, i Danmark, der jeg nettopp har blitt utdannet til ridetrener på Aalborg Sportshøjskole. Nå jobber jeg, frem til jeg skal begynne å studere til neste år. Jeg blogger for det meste om klær, sminke, mote og hest.

Legg meg til som venn
akvdf

Arkiv

Instagram

Bloggdesign

Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak AKVDF. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Design og koding av KvDesign / www.kvdesign.no

Nyeste kommentarer

Runa kommenterte på Følg meg på instagram!
"Du tar utroolig fine bilder! inspirasjon delux :D"

sceneteppe kommenterte på Følg meg på instagram!
"Så mye nydelig!"

Felicia N. kommenterte på Følg meg på instagram!
"Så fine bilder :-) Skal definitivt sjekke ut kontoen din."

Nyeste innlegg

Følg meg på instagram!
14.04.2016

Saturday morning
09.04.2016

Long way home
08.04.2016

Anna Katinka tipser: Smoothie
06.04.2016

Morning rituals
05.04.2016

hits