Black & White wishes

 • 28.04.2015

 
Bomber jakke HER // Adidas sko HER // Birkenstock HER // Topp HER // Playsuite HER

Ah, så mye fint sommertøy, jeg gleder meg til varmen kommer tilbake til Danmark og jeg kan gå i shorts igjen! 

1

Stripes and shorts

 • 22.04.2015

 

 

 

 


Genser H&M / Shorts BikBok (fjorårets)

Solen har virkelig vært sterk i Danmark de siste dagene. Jeg har faktisk blitt skikkelig solbrent på brystet allerede, dessverre skal gleden vært kort og det er meldt dårlig vær hele neste uke, jeg bare håper jeg får noen dager til å nyte den!

 

1

Noe personlig

 • 21.04.2015

Jeg fikk ett spørsmål for noen dager siden av en far til en jente som vurderer å starte på Aalborg sportshøjskole om to år, som jeg tenker på stadig vekk i ettertid. Han fikk meg til å innse hvor glad, heldig jeg er, og hvor tilfeldig livet er. Han spurte meg, på datterens vegne, om jeg anbefalte ett år på denne skolen og om jeg hadde fått noe ut av det. For å være helt ærlig, svarte jeg ganske kort "ja" på det, men i etter vet jeg hva jeg virkelig burde svart ham.

Jeg har i ettertid har jeg tenkt på hvor mye jeg har opplevd, sett, lært og oppnådd på kun 8 måneder, og om to måneder, er det hele slutt. Kun 10 måneder og jeg har fått flere venner på dette tidsrommet, enn jeg fikk på videregående... Jeg skulle ønske jeg kunne gå tilbake til den 16. august for ett år siden, og fortelle den nervøse og mindre stresset meg, om at det året som kom, skulle bli så utrolig bra. Til tross for at jeg er blitt singel og lever ganske så dårlig økonomisk , har jeg blitt så rik på bekjentskap og minner. Vennene mine her på skolen, har blitt mine nærmeste og ridejentene er blitt familien min. Det er de jeg krangler, ler, gråter, spør og råder med, det er de jeg opplever nedturer og oppturer med. Har du noen gang ønsket deg en venninne som kjenner deg på alle mulige måter, og som vet nøyaktiv hva du tenker og mener? Her har jeg fått 4 venninner som gjør nøyaktig det. Det er helt uvirkelig at jeg skal leve uten disse menneskene om bare seksti dager. 

Jeg skulle også ønske at jeg kunne gå tilbake til ungdomsskolen - og videregående tiden, hvor jeg følte meg utilpass uansett hva jeg gikk i, så ut og oppførte meg, og fortelle meg selv at jeg burde slappe litt av og gå i det jeg ville, fordi jeg var faktisk ikke så annerledes som jeg følte at jeg var. Fordi når jeg flyttet til DK fikk jeg en ny start og en mulighet til å gjøre ting som var mer meg. Planen var jo uansett å flytte hjem når året var slutt, så jeg trengte heller ikke å bry meg så fryktelig mye om hva de på skolen tenkte når de så meg. Jeg føler meg derimot så mye mer tilpass i kroppen min nå -  noe jeg aldri har vært. Jeg føler meg tilpass i de klærne jeg vil og ønsker å gå i. Jeg er i tillegg tilpass med det jeg gjør og sier, fordi jeg kan være meg selv fult ut. Uten at jeg får dømmende kommentarer eller blikk. Det kan jo forsovidt være at jeg er dum og ikke ser ironien fra dem, hvis det er det som faktisk er sannheten, men i så fall velger jeg å ignorere det og heller smile og si takk når jeg får komplementer.  

 
I tillegg skulle jeg ønske at jeg kunne gå tilbake til meg selv de dagene jeg følte jeg trente så hardt med hesten min for ingenting, og fortelle meg selv at jeg kom til å  få igjen for det senere. Jeg skulle ønske jeg kunne rose meg selv, som red og trente dag inn og dag ut på egen hånd, og si at noe av det jeg gjorde var faktisk veldig bra, og det kommer noen til å se en dag. Hadde jeg fått høre for ett år siden at jeg skulle få jobb hos en tidligere verdens mester i dressur, tror jeg at jeg hadde sett dumt på personen og le. Nå har det blitt en realitet, som jeg overhodet ikke hadde oppnådd, hvis ikke jeg var den jeg er. 

 Jeg er så glad, for at jeg kom meg ut, bort og vekk fra det miljøet jeg har vokset opp i, og få muligheten til å oppleve noe helt annet. Jeg er så glad for at jeg hadde den innstillingen jeg hadde igjennom hele året her i Danmark, som resulterte i en jobb, vennskap for livet og ett år fylt med utrolig lærdom og opplevelser. Jeg er så stolt av meg selv, at jeg klarte å finne selvtilliten til å innse at jeg selv så "Ok" ut og hadde noe å gi. Jeg har virkelig vokst, funnet mer ut om meg selv og hva jeg selv ønsker å stå for. Jeg har virkelig endret meg, og jeg er så takknemlig for det.

Så om jeg anbefaler ett år fra noe helt annet enn det man er vandt til der hjemme, komme bort fra ting som kanskje gjør deg mer usikker enn sikker. Mennesker jeg sannsynligvis aldri hadde fått muligheten til å møte, og finne ut av hvordan du selv ønsker å være? - Helt klart, jeg kunne søren meg ikke vært foruten. Jeg tviholder på hver dag som går frem mot slutten...

1

BikBok summer inspo

 • 21.04.2015

 

Hvit shorts HER  Blomstrete topp HER  Kjole HER Grå topp HER 

Snart sommer og snart kjole og shorts vær! Det er så deilig å tenke på. BikBok sin sommer kolleksjon er bare helt nydelig, spesiel Lene Orvik sin, det er så mye jeg kunne tenke meg å ha♥

1

No place I rather be

 • 19.04.2015

Bukse BikBok/ Topp ERBS Denmark / Jakke Zara / Sko Zara


Gaten rett over skolen er hvor jeg bruker de fleste shootene til. Det er så fantastisk fint der, alt er bare så idyllisk! Nå som solen endelig får titte frem etter måneder med regn og snø, kommer blomstrene med en gang og det begynner så smått å bli grønt i trærne også. Husker dere den store parken jeg tok noen bilder i høst? Jeg er overbevist om at det kan bli helt magisk der når solen får frem det grønne igjen. Ååh, som jeg elsker vår og sommer, alt er bare så fint og godt!♥

1

Sneek Peak

 • 18.04.2015

Resten av antrekket kommer i morgen ♥

1

My type of perfection

 • 18.04.2015

Jeg har i det siste fulgt med på ninewest sin instagramprofil, og jeg blir bare mer og mer forelsket i skoene deres. Og jeg har så mange nye sko på ønskelisten, men akkurat nå har dette skoparret kapret første plassen! Så elegante og fine, de passer perfekt til både jeans og kjoler!

1

Groomer

 • 15.04.2015


Dette bildet sier det meste egentlig..

Så har det seg sånn at jeg har holdt det inne i nesten en måned at jeg skulle på ett jobbintervju på en groomerstilling på stallen til Andreas Helgstrand, og nå kan jeg endelig fortelle dere alt om det! Charlotte, som også går på sportshøyskolen TA ridning sammen meg, og jeg sendte inn jobbsøknad til Helgstrand Dressage for snart en måned siden, og begge to ble invitert til stallen deres for å prøvejobbe der et par dager, slik at de kunne se hvordan vi var og vi kunne se og oppleve hvordan det var å jobbe der.

Vi jobbet sammen i går og i dag, hvor vi skulle stelle hester, leie de ut og inn, plassere dem i walkeren (en type form for tredemølle) eller i spaet. Vi fikk ca 10 hester hver vi skulle børste, bandasjere, sale opp og levere til hver vår berider, for så å gjøre neste hest klar, og når den første hesten var ferdig, skulle vi sale den av og børste den før vi leide den tilbake til boksen. Arbeidet i seg selv er ikke så hardt, men vi jobber med fantastiske flotte, veltrente, verdifulle hester som går i topp eliten, så det er mye press på at alt skal være perfekt for dem alle sammen. I tillegg er dette stedet et veldig seriøst og profesjonellt sted, så de ønsker at de som jobber der gjør en god innsats! 

Etter to dager med arbeid, fikk vi i dag etter lunsj spørsmål om når vi kunne starte å jobbe der, og at vi begge var velkomne for å starte allerede etter skoleslutt. Jeg har derfor bestemt meg for å bli i Danmark litt til og jobbe hos Helgestrand Dressage på ubestemt tid! Tenk så mye som har endret seg siden jeg reiste fra Norge i august, livet er sykt♥ 


På bildet over kan dere se sjefen min sitt hus, og stallene og ridehuset er på hver side av huset! 

1

Fordelene med å være singel

 • 10.04.2015
Etter tre måneder som singel, føler jeg meg ganske komfortabel med sivilstatusen min, og selv om jeg følte at jeg var helt i bånn når det var slutt, kjenner jeg at dette faktisk var det rette til slutt. Jeg har etter denne tiden funnet gleden i å være singel, og i og med at det sannsynligvis ikke bare er jeg som er alene og singel der ute i verden, så tenkte jeg å trøste de som nettopp har blitt single eller de som, som meg, har vært singel i en liten periode; 

× Du er singel, det betyr at det er kun deg som skal ta avgjørelse. Hvor fantastisk er ikke det? Du kan selv bestemme hva du skal spise til mat, når du plutselig vil ta en kjøretur bestemmer du musikken, når du kan henge med venninene når du vil og så lenge du vil, om du skal i byen eller om du skal shoppe trenger du ikke å bekymre deg for han som ikke orker å være med på å se på klær, eller han som sitter hjemme og sender meldinger i ett for å sjekke at du er trofast!

 × Film, nå har du lov til å se de filmene du vil se, og du kan gråte til de triste kjærlighetsfilmene, du kan skrike eller skraplatte uten å måtte tenke på hvordan du ser ut. I tillegg kan du bruke HELE sengen eller sofaen til deg selv, og du kan rote og søle så mye du vil, det er kun deg og ikke en annen du må ta hensyn til! 

× Flere bekjentskap, når du er singel, har du helt lov til å snappe, tekste og stalke andre gutter på instagram og facebook. Du trenger ikke å bekymre deg for at du skal såre noen hvis du snakker med en gutt og du kan snakke om det til venninner og le og gråte av det. Du får lov til å flørte og tulle med andre gutter, og selv om du ikke kanskje ønsker ett nytt forhold, er det bare morsomt å tulle litt og få litt oppmerksomhet, det er ikke noe feil med det. 
× Me-time, nå har du tid til å fikse neglene, shoppe, lage mat, fikse håret, nappe bryn og sminke deg uten at du trenger å stresse for å rekke typen som venter på at du skal bli ferdig. Du har all verdens tid til å pleie deg selv og gjøre det du ikke har hatt tid til før! Neglene mine har aldri sett så fine ut som de gjør nå, for eksmpel! 
× Fest! - Nå som du er singel kan du dra ut på byen eller på fest med venninnene og droppe mobilen. Det er mye mer avslappende å ikke ha noen andre å tenke på når du er på fest, fordi du kanskje føler at du må sende en melding eller to for å gi signal om at du har det bra og ikke er så full at han trenger å bekymre seg, eller at det er noen gutter på festen. Nå kan du konsentrere deg helt om å bli full med venninnene dine og bare kose deg på fest. 
× Get ugly - jeg hadde tendensen til å føle at jeg skulle se bra ut hele tiden når jeg var med kjæresten min. Nå er det full stopp og jeg nyter singellivet sminkefri, med joggebukse og en t-skjorte på de dagene jeg virkelig føler jeg trenger å slappe ordentlig av. Jeg kan i tillegg drikke cola og spise så mye potetgull uten å føle meg ukomfortabel eller feit. Jeg hater det når det kun er jeg som vil ha godteri og typen bare "neeeei, orker ikke, men du kan bare spise".. Nå er det stopp, og jeg spiser alt med god samvittighet - heerlig!
× Oppmerksomhet - nå trenger du forsåvidt å gi deg selv den oppmerksomheten du faktisk behøver og trenger. Du trenger ikke lenger å passe på å sende melding og bekrefte at han er kjekk eller digg, nå er det heller deg selv du skal bekrefte og bli forelsket i.  
× Istedet for å kjøpe han bursdagsgaver og julegaver, kan du spare pengene eller kjøpe en gave til deg selv. Hvor deilig er det ikke å slippe trøbbelet med å spare penger så du kan kjøpe en dyr gave til han, når du heller kan kjøpe en gave til deg selv tenker nå jeg! 
....og herregud så mange tekstmeldinger du slipper å sende daglig♥
1

Oslo - København - Aalborg

 • 08.04.2015
Hei fine! Endelig er jeg kommet til Gardermoen og venter på flyet mitt til København, som går om et par timer! Det var trist å si hade til hundene som jeg har passet denne uken, babyene mine som jeg har blitt så glad i allerede! Jeg kjenner derimot at det blir deilig med å komme tilbake til byen, hvor alt er sentralt og gåavstand til! Nå skal jeg bare slappe av med litt serier til flyet kommer, så snakkes vi i Danmark ♥


1

This Easter

 • 07.04.2015
I påsken har jeg virkelig kost meg med supert vær, masse hyggelige besøk, fest, venninner, familien, mat, hunder, katter og hester, ridetimer og ridning. Jeg har faktisk gjort alt jeg skulle imens jeg var hjemme, og jeg er så glad for at jeg fikk sett nesten hele venninnegjengen også! I morgen reiser jeg hjem igjen til Danmark, og gleder meg til bylivet med sol og varme! I tillegg gjør jeg meg klar til siste innspurt med to eksamner igjen, en rideeksamen og en undervisningseksamen, som er rett rundt hjørnet.♥

 

1

Jeans and shirt

 • 05.04.2015

 

Skjorte Vero Moda // Bukse Weekday // Sko Nike // Coat BikBok

 

Dagene her hjemme i Norge begynner å minske, men jeg kjenner at det blir greit å komme igjen til kjære Danmark. Det er jo det som er blitt hjemmet mitt, til tross for at jeg bor på et så lite rom, at badet er på størrelse med et bøttekott. Påskeværet var helt fantastisk i går, så jeg og Vilde gikk en lang tur med hundene. Det var så deilig å være i skogen igjen og få frisk luft - det er det jeg savner ved å bo i Danmark og i en by.. I dag har jeg bare sovet og slappet av og vært en tur hos mamma. I morgen skal jeg spise middag med hele familien, så det gleder jeg meg til♥

1

Home

 • 04.04.2015Det har vært så deilig å være hjemme i noen dager. Jeg har fått sett mange av venninnene mine allerede, og Vilde kommer på sitt andre beøsk i dag. Det er så godt at de vil bruke så mye tid med meg når jeg er hjemme. Jeg er derimot ikke hjemme i huset mitt denne påsken. Jeg passer hundene til hun som eier stallen her i Hurdal, hvor Satira og jeg stod før! Jeg har i tillegg hatt noen ridetimer for noen av oppstallørerne her, og det har gått over all forventninger - og det er så utrolig gøy! I tillegg har været vært skikkelig påskevær, så jeg stokoser meg, og forhåpentligvis holder det seg slik resten av ferien! ♥

1

On the stairs

 • 02.04.2015

 


 


Genser & bukse Gina Tricot // Sko Nike // Veske ERBS Denmark // Klokke Daniel Wellington 

1

Norway

 • 01.04.2015

Mens alle reiser til syden reiser jeg hjem til Norge! I går hadde jeg eksamen, som gikk bra, så nå reiser jeg endelig hjem på påskeferie med god samvittighet. Allerede i kveld skal jeg spise middag med noen av jentene, der i blant Lena som jeg ikke har sett siden sommerferien!! Det blir fantastisk å se dem igjen, og jeg gleder meg til å komme litt bort fra skolen og alle menneskene her. Det har lett for at det kan bli litt mye av menneskene her, når man bor med alle sammen under samme tak i flere månender, så det skal bli fantastisk å høre og snakke norsk språk, og smake norsk mat igjen og ikke minst ostepopp!!! Vi snakkes i Norge♥

1
Anna Katinka

Hei! Jeg heter Anna Katinka og kommer fra den lille, men sjarmerende bygda Hurdal. Nå bor jeg i Aalborg, i Danmark, der jeg nettopp har blitt utdannet til ridetrener på Aalborg Sportshøjskole. Nå jobber jeg, frem til jeg skal begynne å studere til neste år. Jeg blogger for det meste om klær, sminke, mote og hest.

Legg meg til som venn
akvdf

Arkiv

Instagram

Bloggdesign

Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak AKVDF. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Design og koding av KvDesign / www.kvdesign.no

Nyeste kommentarer

Runa kommenterte på Følg meg på instagram!
"Du tar utroolig fine bilder! inspirasjon delux :D"

sceneteppe kommenterte på Følg meg på instagram!
"Så mye nydelig!"

Felicia N. kommenterte på Følg meg på instagram!
"Så fine bilder :-) Skal definitivt sjekke ut kontoen din."

Nyeste innlegg

Black & White wishes
28.04.2015

Stripes and shorts
22.04.2015

Noe personlig
21.04.2015

BikBok summer inspo
21.04.2015

No place I rather be
19.04.2015

hits