Russbildet og helg

 • 30.04.2014

Hei!

Denne uken her har virkelig hvert tidenes deiligste uke, for jeg hadde nemlig bare to skoledager, også hadde jeg plutselig helg! På mandag tok vi russebilder og grupperbilder av de forskjellige "van-gjengene". Bildet av meg ble jeg ikke særlig fornøyd med, men det føler jeg alltid når det er en fotograf som skal bilder av meg, så det kom ikke som ett sjokk. Men det er jo uansett morsomt å ha, og det blir koselig å se tilbake på bildet av alle jentene jeg er på bil med. I går gjorde jeg ikke noe spesielt, før Daniel plutselig kom på besøk, noe som var veldig koselig, siden vi ikke ser hverandre så alt for mye. Vi fant til slutt ut at vi skulle reise til han på kvelden, fordi han hadde fyso time kvart på ti allerede dagen etter, og i og med at jeg har fri fra skole, ble jeg heller med han hjem, slik at vi kunne være litt mer sammen i dag. Ikke at det blir så mye, for nå er han borte igjen, på trening, og kommer vel ikke hjem før i fem tiden, og i sju tiden reiser jeg hjem, for å feire natt til 1. mai med russen. Så det er altså ikke et problem at vi er for mye sammen akkurat, hahah, men sånn er det vel med alle de som er sammen med fotballspillere og andre idretts mennesker?Hahah, tror konklusjonen etter dette bildet her er at jeg ikke kler lue, og at singletten min ser ut som en helsetrøye.. 
Prøvde forresten å ta knuten "spise ett kilo godteri på to klassetimer" konklusjonen fra den opplevelsen er rett og slett, at det ikke går og at man helt jævlig kvalm.. ugh

Skal dere feire natt til 1. mai? 

#russ #2014 #1.mai

1

Ordentlig jentete

 • 28.04.2014

Okei, det er ikke ofte jeg legger ut bilder av undertøyet mitt, mest fordi jeg synes kanskje det er litt personlig (?), men også fordi det er bare noe som sier meg at det er kanskje ikke noe man trenger å vise til hele verden, haha. Men i dag gjør jeg ett unntak, for jeg tror jeg har kjøpt inn de mest søteste og jentete trusene i hele mitt liv. Også er de jo så gode å ha på seg også, så jeg er jo helt i min egen lille sky av glede. Det er faktisk helt merkelig hvor lite en truse kan glede meg, spesielt hvis den er skikkelig søt og fin!


 Jeg kjøpte egentlig tre, men den ene var på vask allerede, så da får dere bare se de to andre! Jeg tror jeg betalte 200 kr for tre stykker på Accessorize ♥

 

1

TRYVANN

 • 27.04.2014

ja, hva skal man si? En helg fylt med så utrolig mye god stemning, drikke, fest og tull. Jentene og jeg reiste opp til Tryvann på fredag med vår kjære van - vi var faktisk veldig heldig med plassen vår, for vi kom øverst i "vanland", så det var deilig, for da slapp vi så lang vei opp til selve festen. På lørdagen tok vi en tur til byen og bare slappet av, før vi dro opp til Tryvann igjen, og fortsatte festen fra gårsdagen. Jeg vil nok si at lørdagen var bedre enn fredagen, men det har nok med at det var flere som var der på lørdagen, slik at stemningen ble enda bedre. Vi var jo skikkelig heldige med været, så vi har i tillegg til å feste, slappet av i solen. Jeg har egentlig hatt litt "sommerferie" følelse denne helgen, så det var kjipt å reise hjem igjen for så å gjøre meg klar for skole i morgen..

I morgen skal vi ta russebilder!

 

1

Ny billig sminke

 • 23.04.2014

Hei! Har dere også fått med dere at mye av Cubus sin kosmetikk er på 99,- om dagen? Jeg fant det ut i går, og i dag har jeg kjøpt en ny foundation - som jeg ikke er helt sikker på om jeg skjønner hvordan jeg skal bruke, og påfyll av maskara. Det var selvfølgelig mer enn bare dette som var på salg, men jeg trengte og hadde ikke råd til mer akkurat nå. Det er ikke lov til å ha med seg foundation på glass på de store russetreffene, så derfor har jeg kjøpt meg pudderfoundation på plastikk. Jeg merket nå at fargen blir mye mørkere når den kommer på huden - spesielt ansiktet, OBS OBS, så det må dere ha i bakhodet, men ellers synes jeg den fungerer bra. Det viktigste for meg at den dekker røde flekker og kviser for en helg! 

Jeg kjøpte meg en annen foundation for noen uker siden, som jeg er veldig fornøyd med. Det eneste som er litt negativt med denne er at den er ganske oljete, så den er litt mer "mykere" og "rennende" enn den andre foundationen jeg ellers har pleid å bruke. 


Jeg husker ikke hvor mye jeg betalte for denne, men den var heller ikke veldig dyr! Også fra Cubus.

 

1

Nye mørke skyer

 • 23.04.2014

Det er kanskje ikke så mye som skal irritere meg, men jeg tror kanskje ikke jeg er helt alene i de tingene jeg irriterer meg over? Vel, her kommer noen nye mørke skyer som gjør dagen litt gråere; 

Gjerrigknarker: De som låner penger av meg og aldri betaler tilbake er så utrolig irriterende. Greit nok at jeg hadde råd til å legge ut for dem der og da, men jeg har ikke rumpa full av penger heller.. 

Katten min: Herregud, det dyret der. Mer masekråke og matvrak tror jeg det ikke finnes. Det er heller ikke godt nok med bare kattemat, han skal spise alt annet også. Og helt fra han kommer inn om morgenen til han går ut om kvelden går han rundt og skriker og majuer i ett sett. Hadde det ikke vært for at han er søt og god å kose med til tider, tror jeg kanskje jeg hadde revurdert kjærligheten min til han. 

Folk som ikke holder avtaler: Folk som alltid kommer før eller senere enn det de egentlig skal er så utrolig irriterende. Jeg vet ikke helt hva som er mest irriterende, for hvis folk kommer før de egentlig skal, er jo ikke jeg ordnet og klar for besøk, og jeg må stresse mer enn det jeg hadde beregnet. Men, hvis de kommer senere, føler jeg meg faktisk mindre viktig, og det blir til at jeg må vente på dem. Det kan eventuelt gå utover meg hvis jeg skal sitte på med noen, som kommer senere enn planlagt, og dermed får jeg enten anmerkning på skolen, eller avtalen jeg skal rekke blir jo da forskjøvet. 

Tyver: Når folk bare skal "låne" ting av deg, også er det plutselig borte, og de finner det ikke igjen. Utrolig irriterende, og jeg synes også det er skikkelig skuffende, og jeg får ikke lyst til å låne bort ting til dem igjen. 

Hukommelsen min: Jeg har bedre hukommelse når jeg er full, enn det jeg har når jeg er edru, hvor upraktisk er ikke det? Okei da, mye av det jeg kommer på i fylla er kanskje ikke så vettu, men allikevel...

Uansvarlig og dårlig til å motstå fristelser: Er det noe jeg er skikkelig dårlig til er å være ærlig med meg selv, etter lønning tenker jeg alltid "nå skal jeg spare masse så jeg kan sette inn på sparekontoen min" men etter lønning forsvinner det meste på mat og alt annet jeg egentlig ikke vet hva er. Mat er faktisk utrolig dyrt, og utrolig lett å bli fristet til å kjøpe, noe som er en utrolig vanskelig og dum kombinasjon. I tillegg er jeg vel blitt en skikkelig shopoholiker, som gjør at jeg må kjøpe ting. 

Folk som glaner. Altså, det finnes tider hvor jeg også finner noe interesant ved en person, men det å glane på noen leeenge, er faktisk noe av det frekkeste jeg vet om. Til tider blir jeg nesten litt nervøs om det er noe galt med meg hvis noen stirrer på meg. Synes også det av og til kan bil litt perverst hvis det skjer opptil flere ganger av den samme personen. 

Over halv tank. Når drivstofftanken har passert halv tank, virker det som om den raser ti ganger så fortere nedover enn det den gjorde når tanken var full. Er tanken sånn eller er det bare noe jeg får for meg? Utrolig frustrerende.  
1

Endelig frisk!

 • 21.04.2014


Torsdag for snart to uker siden hadde vi besøk av en kiropraktor som så på Satira. Etter betennelsen i ryggen var hun enda ikke helt frisk, så vi ville se om det kanskje var noen låsninger i ryggen, som jeg ikke får løsnet bare ved ridning. Vi fant låsninger spesielt i korsryggen hennes, så vi håper at ved noen behandlinger kan det bli bedre. Satira er jo ellers veldig glad for at vi kan ri igjen, og hun viser ikke særlig tegn til smerter. Hun jobber fint og hun virker løs og fin ellers i kroppen, noe som er veldig viktig når vi skal trene. Det har selvfølgelig vært utrolig kjedelig de to månedene uten ridning, men nå vil jeg bare se fremover og få Satira ordentlig frisk, så vi er klare for sommeren med masse trening og høsten hvor i reiser til Danmark.  

Her er noen bilder fra dressurøkten vi hadde i går! 

1

Siste påskedag

 • 21.04.2014

God morgen!

Jeg har nettopp spist min aller siste påskefrokost for i år, som bestod av egg og bacon på brødskive. Jeg har fått helt dilla på det, så hver morgen har bestått av egg og bacon denne påsken, det er såå godt! Jeg skal reise ned til stallen så fort som mulig etter at jeg har blogget litt, også reiser jeg opp til Daniel for å bli der til i morgen. I dag har HamKam kamp, så jeg tenkte jeg skulle bli med å se på, selv om Daniel mest sannsynlig ikke skal spille på grunn av en skade. Og ellers skal vi vel se de syv siste episodene fra Paradise Hotel, som vi ikke har fått sett fordi vi har hatt alt for mye annet å gjøre denne påsken. I år synes jeg det har vært tidenes mest dårligste sesong av Paradise Hotel, men det er allikevel morsomt å følge med på da, hahah. Jeg skal ellers kose meg i det fine været som er i dag, og nyte det, før de siste dagene og ukene som kommer må tilbringes med skole, eller drikking og russefeiring. Jeg kjenner jeg gleder meg skikkelig til sommerferie nå..

 

 

Ha en fin dag alle sammen! ♥

1

Outfit

 • 20.04.2014

Jeg vet ikke om jeg synes om det er kjipt eller deilig å slippe å tenke på hva jeg skal ha på meg i en måned fremover. Det er helt ok å slippe å tenke på hvilken bukse jeg skal ha på meg, og hva jeg kan matche den med, for jeg må jo bare ha på meg den røde russebusen min, med en nøytral topp til. Men jeg er egentlig allerede litt lei det, for jeg vil ha på meg de fine trange jeansene mine, med kule topper til. Jeg elsker jo å kombinere forskjellige type overdeler og under deler sammen, for det er gøy! Men på en annen side igjen, så har jeg i hvert fall god tid på meg til å tenke ut forskjellige type antrekk jeg kan ha til etter russetiden er over. Noe annet som kanskje ikke er like "fun", er at denne buksa skal jeg ha på meg hver eneste dag, i en måned, uten å vaske den. Sjokkerer meg ikke om jeg sitter igjen med en russebukse full av makrell-i-tomat rester, flekker fra melk og masse andre udigge greier. Jeg tror kanskje løsningen for å slippe mye vond lukt (for flekkene får jeg ikke gjort så mye med) er å henge den til lufting. Eller har dere noen andre løsninger? 

1

Russefest og Sverige

 • 16.04.2014

Hei! 
Nå er det en stund siden sist, og grunnen til det er enkelt og greit det overskriften sier, samtidig som at jeg har jobbet og blitt syk i tillegg. På fredag dro jentene sammen på grilling i Eidsvoll og vorset der,før vi dro videre med to andre russebiler til Hellerudsletta i Lillestrøm, der vi skulle vrenge buksene og ellers bare feste. Dette treffet på Hellerudsletta er så klart mye mindre enn de andre treffene som Tryvann og Lillehammer, og jeg syntes dette treffet var bra - så nå er jeg supergira til de andre og større treffene! Vi dro hjem på natten, og slappet helt av på lørdagen. Jentene hadde allerede bestemt seg for å dra opp igjen på lørdagen, men jeg var litt usikker for jeg var så sliten fra gårsdagen, men etter et par powernapper og litt mat, så ble jeg med allikevel, og vi hadde en helt super kveld! 

På søndag reiste jeg opp til Daniel og spiste middag med han, før jeg dro videre til Ida på Stange, og overnattet hos henne til mandagen - siden vi skulle til Sverige dagen etter. Vi tok dagen egentlig helt med ro, og dro når vi hadde fikset oss og spist litt, og så hentet vi ei venninne av Ida som skulle være med. Jeg hadde egentlig tenkt å kjøpe alkohol til russetiden i Sverige, men jeg kjøpte så klart alt annet enn det. Kjøpte meg også tidenes søteste Bodypower flaske, vet egentlig ikke helt hvorfor, i og med at jeg ikke bruker proteinpulver ogsånn, men den er rosa og søt, så det får duge - kan jo bruke den til smoothies ogsånn da, hahah! 


Celine og meg på vei til grilling og vors♥

Resten av uken har gått til å sove og jobbe, men nå har jeg fri fra jobb frem til lørdagen, så i morgen skal Daniel og jeg reise på hytten hans og slappe heelt av. Det er så deilig med frii!


Vilde, meg og Celine, wii

Caps-gjengen - lol.

 

1

Buksa på vranga

 • 09.04.2014

Hei! Nå er det faktisk bare TO dager til det braker løs og PurePleasure jentene er ute og ruller til det første treffet i russetiden! Her på Øvre romerike starter alltid russen første uke med å gå russebuksene vrengt, før vi vrenger de tilbake i slutten av uka, som blir arrangert på vrengefesten. Jentene og jeg reiser først til Eidsvoll for å vorse litt der, også reiser vi videre til Hellerudsletta, der buksene blir vrengt kl 00:00! Vi har allerede rulla litt rundt med russebilen, og det føles helt fantastisk ut, og jeg tror vi snart sprekker av spenning og glede. Jeg ble positivt overrasket over hvor bra anlegget vårt er, og med discolys og paljetter i taket, er vi klare for helgen. 

Til dere som lurer, så kommer jeg til å reise til Satira og ordne henne på fredagen i de to fritimene jeg har på skolen, som er mellom to fag, også må jeg få noen til å passe henne for meg på lørdagen, så får jeg ta henne på søndagen. Jeg krysser fingrene for at det ordner seg, og at jeg får til å ri og stelle litt med henne før jeg drar og at jeg ikke er helt utslitt på søndagen. Jeg fikk forresten bokstavene mine i posten i dag, som moren til Daniel skal hjelpe meg med å sy på boksa i morgen. I og med at jeg har for langt navn, og ikke liker å dele det opp, ble det til at jeg har "Anka" på buksebenet, istedet. Det er jo tross alt det nesten alle venninnen mine kaller meg!

Hahha, det er så stygt med lommene som stikker ut, og alle sømmene som synes, så det blir bra å få vrengt den snart! 

#russetid #rt2014 #PurePleasure2014 

1

Now I can get fat

 • 08.04.2014

Er det noe jeg ikke skjønner meg på, så er det jenter/gutter, som nærmest slutter å bry seg om utseende sitt, kostholdet sitt, måten de kler seg på, når de har fått seg kjæreste. Jenter slutter av en eller annen grunn å barbere seg på beina, sminke seg, fikse håret eller kle seg, ordentlig. I noen litt mer sære tilfeller, er det noen jenter som tenker at "jaja, nå som jeg har fått meg kjæreste, gidder jeg ikke å trene lenger". Jeg skjønner ikke??? Jeg forstår at folk ikke alltid orker å fikse seg den ene dagen, og så klart, man skal jo ikke sitte i de fineste klærne sine på fredagskvelden i sofaen med en bolle med potetgull i fanget, bare for å se bra ut for kjæresten, da er det så klart "lov" til å gå i koseklær. Men de som faktisk velger å gå rundt i joggebukse fra dag èn etter at de får seg kjæreste, forstår jeg meg ikke på. Jeg tror ikke du overbeviser kjæresten din med at h*n har gjort et riktig valg, ved å være sammen med akkurat deg, når du går fra å se ren, pen og ordentlig ut, til en skikkelig slask. 

For min del, er det å se bra ut like viktig når jeg er singel som når jeg er i et forhold. Jeg er kanskje mer opptatt av å se bra ut når jeg er i et forhold. Mest fordi jeg ønsker å føle meg vel, men også fordi jeg ønsker å se bra ut spesielt ovenfor Daniel. Jeg ønsker jo at han skal tenke at "oi, nå var hun pen" og jeg vil jo glede han ved å være litt ekstra fin bare for han. Jeg har faktisk så smått begynt å trene litt, når jeg har tid fra alt annet, nettopp fordi jeg er interessert i å se bra ut for akkurat han. For jeg tenker som så at det handler jo litt om å vise ovenfor den du er sammen med, at du bryr deg om hvordan du ser ut og at du er opptatt av å se bra ut ovenfor den personen.  Misforstå meg rett, jeg oppfordrer ingen til å sminke seg, trene, kle seg superfint hver eneste dag, men jeg synes at de som endrer livsstilen sin totalt etter at de har fått seg kjæreste er så rart. Jeg prøver alltid så godt jeg kan å se såpass grei ut når jeg reiser til Daniel. Jeg er kanskje bare veldig opptatt av å lukte godt, se "okei" ut og være pent kledd? I dette tilfelle mener jeg forresten at det ser bedre ut å gå i jeans istedet for joggebukse og en fin genser istedet for en hettegenser. Det er jo ikke det at utseende og klesstilen skal være avgjørende i et forhold, men hva hadde du sagt om du skulle på middag med kjæresten din, også kommer h*n i joggebukse, håret til værs og har en lukt av sterk svette? 
 

 

 

 

1

L'amôur

 • 04.04.2014


Genser H&M/ Bukse BikBok/ Smykke Gina Tricot/ Solbriller BikBok/ Jakke Zara

1

Så mye salg!

 • 03.04.2014

Det er helt utrolig hvor mye salg det er på de forskjellige nettsteder akkurat nå! Jeg fikk nettopp lønningen min for sist måned, og det er allerede to pakker på vei hjem til meg! Jeg kjøpte så klart bare den ene toppen på salg, og resten for den normale prisen. Det er så typisk meg å kjøpe ting som ikke er på salg, selv om det er masse annet fint på salg, som jeg egentlig kunne ha kjøpt istedet.


1

Happy Birthday

 • 03.04.2014

Hei! 

I dag var det faktisk siste norsk fagdag for meg på videregående, med fem timers skriving og alt mulig annet rart, er jeg veldig glad for at jeg er ferdig med det. Jeg vet ikke helt hvordan gikk, for jeg føler det er veldig vanskelig å vite om det jeg har skrevet er et godt nok svar på oppgaven. Jeg synes det er mye enklere i RLE eller Historie, for der er det som oftest noe konkret de ønsker å få svar på, ikke så mye diskusjon som må til som jeg føler det legges mye mer vekt på i norsken. Vel vel, nå kan jeg hoppe av glede over at det endelig er over, og det gjenstår bare en muntlig vurdering og eksamen..!

Ellers så har kjæresten min bursdag i dag! Han kom til meg i går og ble over til i dag, så han fikk bursdagsgaven sin når han våknet opp, noe jeg synes var kjempe koselig! Jeg gav han en Gant klokke, som jeg egentlig har veldig lyst på selv, bare for pyntens skyld. Herregud, det er rart hvordan en klokke kan være så elegant og fin. Jeg er jo like nyforelsket i min Daniel Wellington klokke nå, som da jeg fikk den, haha, jeg blir aldri lei av å se på den. Daniel dro hjem til seg selv på Løten, for å trene fotball og jobbe litt, mens jeg var på skolen. Men så fort jeg var ferdig med skole, reiste jeg rett opp, så vi fikk hele dagen sammen. Som selvfølgelig har vært veldig koselig♥

 
Gratulerer med dagen, du er best♥

1

Gullispinnen

 • 01.04.2014

Hei! I går tok russejentene og jeg to russeknuter på en gang! Vi badet nemlig før 1. april og 1. mai. Guri malla, trodde aldri jeg skulle si ja til å være med, men plutselig var jeg midt oppi hele greia. Jeg har ikke badet så tidlig før, og det tror jeg kanskje var en god grunn til, fyfaen så kaldt det var, jeg tror jeg hylte i skrekk fra jeg løp mot vannet og helt til jeg kom opp igjen. Men det var, til tross for all kulden, veldig gøy og nesten litt godt å bade igjen. Og nå er det allerede tre russeknuter i boks, så dette ser jo veldig bra ut, med tanke på den fronten og! 

Nesten alle jentene fra bilen var med denne gangen, men Vilde var hjemme fordi hun var syk. Skjønner at hun ikke orker å bade når hun er allerede dårlig, så satser på at hun klarer å bade før 1. mai, så hun får den russeknuten i hvert fall 


Her er noen flere bilder fra Sverigeturen vår! Det var en skikkelig koselig helgetur, så det håper jeg blir gjentatt snart ♥

1
Anna Katinka

Hei! Jeg heter Anna Katinka og kommer fra den lille, men sjarmerende bygda Hurdal. Nå bor jeg i Aalborg, i Danmark, der jeg nettopp har blitt utdannet til ridetrener på Aalborg Sportshøjskole. Nå jobber jeg, frem til jeg skal begynne å studere til neste år. Jeg blogger for det meste om klær, sminke, mote og hest.

Legg meg til som venn
akvdf

Arkiv

Instagram

Bloggdesign

Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak AKVDF. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Design og koding av KvDesign / www.kvdesign.no

Nyeste kommentarer

Runa kommenterte på Følg meg på instagram!
"Du tar utroolig fine bilder! inspirasjon delux :D"

sceneteppe kommenterte på Følg meg på instagram!
"Så mye nydelig!"

Felicia N. kommenterte på Følg meg på instagram!
"Så fine bilder :-) Skal definitivt sjekke ut kontoen din."

Nyeste innlegg

Russbildet og helg
30.04.2014

Ordentlig jentete
28.04.2014

TRYVANN
27.04.2014

Ny billig sminke
23.04.2014

Nye mørke skyer
23.04.2014

hits