OneRepublic

 • 29.04.2013

Hei! Jeg går virkelig ikke lei de nye sangene på det nye albumet til OneRepublic, de er så meningsfylte og fine! Jeg har allerede mange favoritter og jeg vil derfor dele de med dere! Jeg er ikke noe mer fan enn at jeg hører på sangene deres, men hvis det er ett band som har meningsfylte og gjennomtenkte sanger, så er det virkelig dem. Jeg virkelig elsker sangstemmene til disse guttene, så jeg anbefaler dere virkelig til å ta en titt på det nye albumet, Native, og se om dere også kan få noen favoritter. Sangen neden for heter Can't Stop, og den spilles om igjen og om igjen hos meg akkurat nå.

Feel Again
If I lose myself
Counting Stars 

1

Corfu

 • 28.04.2013Bilettene er endelig bestilt og den 3. juni reiser pappa og jeg til Corfu som er en øy i Hellas og skal kose oss der i en uke. Det skal bli så godt å få oppleve ordentlig sol og varme!
Selv om det bare blir en uke er det helt greit for meg, jeg får som oftest nok av varmen etter en uke og jeg klarer meg sjeldent lenge uten norsk mat og venninnene mine samt Satira. Jeg håper også at jeg får litt brunfarge, for resten av sommeren skal jeg jobbe og bare være hjemme, så litt brunfarge hadde virkeilg ikke gjort noe.

Noen andre som har vært der? 

 

1

Angel wings

 • 28.04.2013
 

 Jeg elsker den super søte genseren fra Gina Tricot, den er kjempe god, enkel og passer til aboslutt alt! 

Ellers har jeg kost meg i det kjempe fine været, det er jo så godt og varmt, nesten sommer og det er så deilig! Ser virkelig frem til å kunne gå rundt i shorts og lette topper, det skal bli så godt.

 

1

Beautiful shoes

 • 26.04.2013

 

 

Jeg kjøpte meg dette super fine skoparret på Zara i Oslo på onsdag! De er så fine med gullhelen, også er de kjempe sommerlige, så disse gleder jeg meg til å bruke masse i sommer med fine kjoler. 

Denne uken har vært utrolig slitsom og jeg har hatt utrolig mye å gjøre på skolen. Jeg har masse innleveringer, og må jobbe med forskjellige fremføringer som kommer til neste uke. Jeg gleder meg virkelig til eksamen er over og jeg kan glede meg til sommeren, kjenner det så utrolig godt på kroppen at jeg trenger ferie snart. Jeg klarer så vidt å holde meg våken på starten av skoledagen og jeg sliter også med å få alt gjort til de diverse prøvene. Det skal bli så godt med helg nå! 

 

1

Visste du dette om meg?

 • 25.04.2013

1. Jeg blir livredd når jeg ser edderkopper, ormer og slanger, så redd at jeg faktisk stivner i hele kroppen og aaaner ikke hva jeg skal gjøre. Slanger/ormer er hakke værre. Jeg husker så godt en gang en venninne og jeg gikk på tur og plukket blåbær, jeg var så redd for å møte på huggorm, så jeg fikk oss til å synge nasjonalsangen veldig høyt mens vi gikk rundt i skogen. Det jeg ikke visste da var at huggorm har jo ikke ører, og hørte antageligvis ikke oss uansett. 
2. Innenfor hestesport har jeg aldri, bank i bordet, brukket noe, men jeg har blitt tråkket på to ganger på ryggen, utallige mange ganger på føttene, blitt bitt i låret og armen, sparket i beinet mens jeg satt på min egen hest. Dette har da resultert at jeg overhode ikke har styrke i venstrebenet mitt, hvis holder jeg beinet mitt rett ut, mens du trykket fotbladet mitt nedover, klarer jeg faktisk ikke å dytte det oppover igjen. 

3. Jeg fikk min første mobil i 8.,  det trådløsnettverket kom i huset når jeg gikk i 10. Jeg tok også sol for første gang for bare noen månder siden! Pappa og mamma har alltid hvert strenge med TV titting, mobilbruk og ting som kan skade kroppen, jeg får heller ikke lov til å farge håret mitt før jeg er 18! 

4. Går det en dag at jeg ikke drikker melk er det virkelig noe som mangler. Har drukket melk helt siden jeg kan huske og jeg tror jeg aldri kommer til å slutte å drikke melk heller, det er jo så godt! For hva er vel ikke bedre enn et knekkebrød med brunost på med kald melk ved siden av? Nam!

5. Hukommelsen min er utrolig dårlig, og jeg har tendenser til å glemme som for eksempel hvor jeg la mobilen min, minnekortet til kameraet, diverse klær, hva jeg har sagt bare noen minutter etter jeg har sagt det og hva folk heter. Jeg blir ordentlig stressa når folk vet hva jeg heter og jeg ikke husker hva de heter, selv om jeg møtte dem dagen før. Burde bli gullfisk i mitt neste liv, tuller ikke. 

6. Utrolig tilfeldig, men jeg møtte faktisk en av firmeningene mine, som går nå på Hurdal ridelinje folkehøgskole, elevene på folkehøgskolen låner og har hestene sine der Satira står. Vi kjente hverandre ikke fra før av, men ved at hun nevnte at bestemoren hennes hadde det samme etternavnet som meg, fant vi ut etter en liten tid at vi faktisk var i slekt. Jeg kan også love dere at det er nokså få mennesker i Norge som har det samme etternavnet som jeg har, utrolig morsomt! 

7. Jeg kan spise absolutt alt av mat. Alt går faktisk ned uansett hva du setter foran meg på bordet, så klart det er jo ikke alt jeg liker like godt, men etter at pappa rett og slett tvang i forskjellig mat i meg når jeg var liten har jeg lært å spise alt jeg får på talkerenen. Til og med blodpudding som jeg ikke tåler lukten eller ikke vil tenke meg til hva innholdet består av , får jeg faktisk ned. Flink? 8. Hele navnet mitt er Anna Katinka Hultin von der Fehr. Og de aller fleste jeg har møtt har lurt på om jeg er utelandsk, men nei, jeg er helt norsk!

9. Jeg har trent det meste for meg selv innenfor dressur med Satira. Jeg hadde masse treninger med Spencie og litt med Satira i sommerferien i fjor, men jeg hadde ikke hatt trening fra sommerferien til januar i år, og i den tiden jeg har vunnet en klasse, kommet nokså høyt på lista på andre stevner, så jeg er utrolig fornøyd med det. Nå har jeg heldigvis trening en gang i uka og det er til stor nytte, Satira og jeg har gjort det veldig bra på bare noen få månder, som er utrolig gøy! Jeg har som mål å komme enda litt høyere i klassene når dette året er omme. 
1

Girl on the beach

 • 21.04.2013

I dag har jeg vært modell for Davidson Foto&design, altså hun som lager header for meg og har tatt bilder av meg en gang fra før. I dag skulle vi ta bilder ute, på stranden. Jeg synes de bildene hun tok av meg på den første shooten var veldig fine, og likte de bedre enn disse, men de er jo til gjengjeld litt forskjellige i både farger og stil. 

Jeg klarte jo selvfølgelig å søle sminke på kjolen min, mens jeg ordnet meg, så det ble jo full krise og ble jeg så nervøs for at det ikke skulle bort, men etter litt sminkefjerning og tørking med klut, fikk vi det verste bort, heldigvis!. Det var veldig kaldt, så jeg hadde nesten ikke følelser i hendene mine på slutten, men det gikk overraskende bra en god stund, til tross for vind og lave varmegrader. 

 

Dette er mine favoritter så langt, og jeg virkelig elsker funksjonen hun har fått til på bildene. Hun brukte en plastikk folie over linsen for å få lyset og den litt eventyrlige stemningen!

Dere kan gå inn på Facebook siden hennes HER og se på de andre bildene.

 

1

Linkerunde!

 • 19.04.2013

Camilla - Ei super søt jente på 15 år som blogger om forskjellige outfits, ting som inspirerer henne og resten av hverdagen sin. Bilden er full av kjempe fine bilber av henne og andre ting som hun har tatt selv. Bloggen er super fin og ordentlig gjennomført med daglig oppdatering og masse bilder. Jenta selv er jo super søt med kanskje ett av det lengste og nydeligste håret jeg noen gang har sett. Dette er helt klart en blogg jeg kommer til å begynne å lese og bli en fast leser av, gleder meg allerede! 

 


 Bloggen hennes finner dere HER

 

MHEART95 - En super fin blogg hvis du trenger inspirasjon og tips om filmer, musikk og masse annet. Hun skriver om skuespiller som er inspirerende for henne, og jammen blir jeg og det! Bloggen er super søt, lys og veldig ordentlig. Selv om hun ikke skriver så mye om seg selv og har bilder av seg selv, er bloggen noe helt for seg selv og like fin, kanskje finere enn alle de andre "vanlige" bloggen med masse outfits og sminkeanbefalinger. Alle burde ta en titt innom for å få litt ekstra dose med masse fin inspirasjon! 

 

 

 

Bloggen finner du HER

1

Latest on instagram

 • 15.04.2013
1. Slitne jenter etter en dressur økt i ridehuset i dag, og veldig glade over resultatet!
2. Photoshoot med Satira under en superfin treningsøkt
3. Super god og sunn frokost, som jeg laget sist helg med yoghurt, kiwi, banan med litt kanel på toppen
4. Nok et bildet av Satria og meg fra to uker siden, det var nettopp blitt vår, så jeg red med bare en tynn ullgenser, deilig!
5. Antrekksbilder til bloggen som Marius tok av meg, på en utrolig deilig varm og solfylt dag, ordentlig vårstemning
6. Prøvde meg på karamell muffins som gikk veldig i smak, de skal snart lages igjen, det lover jeg!
7. Antrekksbilde til  bloggen
8. Fest hos Marthe, og Lena og jeg var klare for en super kveld med masse fine folk og god musikk samt godis og drikke.
9. Profilbildet mitt på face'rn og antrekksbilde til bloggen, gikk så på tryne rett etter det bildet at jeg trodde kameraet skulle knuses...

Legg til ANKAAKATINKA og følg meg, trenger også flere folk jeg kan følge, så skriv instagramadressen deres så tar jeg en titt!  

1

Mint

 • 15.04.2013

 


 

Bukse og topp BikBok, Smykke Gina Tricot


1

Linke runde!

 • 14.04.2013

Hei! Tenkte jeg skulle ha en linke runde nå, så da må dere bare kommentere bloggadressen deres i komentarfeltet!

1

Wants // Sheinside & Nelly

 • 14.04.2013Genser HER // Vest HER

 

    Grå bukse HER // Svart bukse HER

 Kjole  HER // Topp HER

 

Genser HER // Jakke HER
1

Sunne pannekaker!

 • 11.04.2013

Jeg så flere blogger som har skrevet om sunne pannekaker, så jeg tenkte at jeg skulle prøve det ut. Det var faktisk godt, så det var virkelig verdt forsøket! Det var veldig lett, raskt og godt, så hvis du vil ha en god frokost på dagen, så er det en grei løsning.

 

Jeg var kanskje ikke såå sunn som tok på sukker, men jeg ville smake om det var godt, men den jordbærsyltetøyet og den med banan og syltetøy var faktisk bedre! 

 1,5 dl havregryn
1ss sukker/sukrin
1 egg

 

 

1

I aksjon!

 • 10.04.2013

 

Det ble litt bilder av oss mens vi trente i dag! Jeg er så fornøyd med fine Satira, som jobber så bra. Det er jo utvikling for oss hele tiden, noe jeg synes er først og fremst veldig motiverende og veldig gøy. Det er en stund siden vi har hatt treneren vår på besøk, så det skal bli godt når hun kommer på fredag! Samtidig som det er fint vær ute, smelter det jo også kjempe mye, så forhåpentligvis kan vi ri ute snart! Hvis dere lurte så rir vi sidelengs på bildene over her. 

 

Også hadde jeg blitt så glad hvis dere kunne ta dere litt av tiden deres til å stemme på meg! Gå inn HER, lik siden, også kommer det en app som dere må åpne eller like,  også trykker dere på stem! Dere kan fint unlike siden senere og. Tusen takk!

 

1

Antrekk - 09.04.13

 • 09.04.2013

 

 

Bukse BikBok, DIY Shorte fra H&M

 

1

Summerdreams

 • 08.04.2013

* Spise jordbær med fløte og sukker
* Sole seg ved stranden med musikk og venner
* Milde sommerkvelder
* Sjølukt og måkeskrik
* Gå i shorts
* Legge seg alt for sent
* Bli brun
* Få vondt i magen av å le så alt for mye
* Sykle og bade
* Årets første bad
* Sørlandet
* Syden

 

Åh, det er så mye jeg gleder meg til til sommeren! Skulle bare ønske det gikk enda litt fortere til sommeren, så jeg snart kan få hivet på meg shortsen og solbrillenen og sole meg, det skal bli så godt det! 

 

1

Sunn Frokost # 3

 • 07.04.2013

Vanilje youghurt 
Banan
Kiwi
Kanel

God morgen! Det er søndag og siste dag før det er full kjør med skole igjen. Jeg merker at jeg er veldig trøtt for tiden, og orker egentlig veldig lite. Kunne vel egentlig ha trengt enda en ferie før sommerferien kjenner jeg.. I helgen har jeg kost meg med Satira, trening og Marius, samt masse usunheter og god mat. I går var jeg i bursdagsselskap til morfaren til Marius, som var kjempe koselig og i dag skal vi ferie pappaen til Marius! Ser egentlig veldig fram til neste helg igjen, for det er virkelig deilig å kunne være ute i sola og kose seg, enn å sitte inne hele dagen.

Hva har dere gjort denne helgen?
 

1

Summer outfit // White and Purple

 • 05.04.2013Topp Zara, Shorts Bikbok, Mobilholder BikBok, Solbriller H&M

 
1

Fåkke fly bort

 • 02.04.2013 
 

Jeg fikk endelig tatt noen bilder av Satira og meg for noen dager siden, er hun ikke nydelig? 

1

Black dots

 • 01.04.2013

 

 

 
Bukse og topp BikBok og Skinnvest H&M

1

Tips // Sunn frokost 2

 • 01.04.2013
 

Jeg har for tiden spist en del makrell i tomat og det er fantastisk godt på knekkebrød med egg ved siden av. Det er også et utrolig fint og bra alternativ til mat etter trening! 

1
Anna Katinka

Hei! Jeg heter Anna Katinka og kommer fra den lille, men sjarmerende bygda Hurdal. Nå bor jeg i Aalborg, i Danmark, der jeg nettopp har blitt utdannet til ridetrener på Aalborg Sportshøjskole. Nå jobber jeg, frem til jeg skal begynne å studere til neste år. Jeg blogger for det meste om klær, sminke, mote og hest.

Legg meg til som venn
akvdf

Arkiv

Instagram

Bloggdesign

Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak AKVDF. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Design og koding av KvDesign / www.kvdesign.no

Nyeste kommentarer

Runa kommenterte på Følg meg på instagram!
"Du tar utroolig fine bilder! inspirasjon delux :D"

sceneteppe kommenterte på Følg meg på instagram!
"Så mye nydelig!"

Felicia N. kommenterte på Følg meg på instagram!
"Så fine bilder :-) Skal definitivt sjekke ut kontoen din."

Nyeste innlegg

OneRepublic
29.04.2013

Corfu
28.04.2013

Angel wings
28.04.2013

Beautiful shoes
26.04.2013

Visste du dette om meg?
25.04.2013

hits