Lunch date

 • 31.03.2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Torsdag er fridag for meg, i hvert fall intill videre. Så Kristina og jeg tok en sen frokost/tidlig lunsj i dag på Café Peace og over ser dere hva vi ble servert - nam!! Til tross for at det er så mange gode cafeer her i Aalborg, har jeg ikke hatt tid til å prøve så mange, så jeg tenker at jeg snart skal dra med meg venninnene eller kompisene mine på noen flere cafe besøk, så jeg kan bli bedre kjent med byen! Ellers har jeg endelig kjøpt meg en skulderveske, som jeg skal vise dere senere, hurra for payday liksom, hahah! 
-A 

1

1 year ago

 • 29.03.2016

 

Forelsket, lykkelig og glad. Mars i fjor, kjennes ut som et helt annet liv enn nå, ett år senere. Og jeg vil så gjerne tilbake, kjenne på forelskelsen, kjenne på lykken, kjenne på det gode humøret mitt igjen. Hvordan kan ett år gå så fort og endre så mye? Hvordan vil mars neste år være? Vil jeg være lykkeligere enn jeg er nå?... Jeg håper det..  

 
1

Between Work

 • 25.03.2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei!
Helt først; skjønner ikke at Andrea Badendyck mener at Olympus pen kameraet er dårlig? Jeg elsker det, bare se hvordan bildene over blir! (ta med at kvaliteten blir dårligere når på bloggen...) 

Jaja, ellers, så presser jeg inn litt tid på bloggen før jeg sykler avgårde til restauranten for å jobbe der i kveld. Startet dagen med å våkne alt for tørst etter en bytur i går kveld, men etter jeg fikk slukket tørsten og fikk sovet litt til, kom jeg meg ned på cafeen for å jobbe noen timer der. Dagene bare suser avgårde denne påsken; jeg jobber og er mye med kollegaene mine, så det blir liksom ikke så mye tid til bloggen eller noe.. Men jeg setter enormt pris på alt jeg gjør og skal gøre. Det har faktisk skjedd noe nytt i det siste, men alt er veldig nytt og ikke helt avklart, så jeg skal nok fortelle mer om det når alt kommer på plass! 

Håper været er like fantastisk i Norge, som det er her i Aalborg i dag - god påske og god helg ♥

-A

1

Easter breakfast

 • 22.03.2016Hei sweeties! Jeg skulle aller helst hatt langerennsskiene på benene, snø og sol i dag, men istedet for tar jeg heller til takke med å være i Danmark denne påsken for å jobbe og passe kaninen til venninnen min. Jeg kjenner jeg er smålig sjalu på alle dere som kan nyte det fine påskeværet der hjemme i Norge... Men jeg prøver å gjøre det beste ut av det, med å spise litt påskegodt og en god påske frokost!

-A
 

1

#pause

 • 19.03.2016

Etter en turbulent høst, hvor jeg nærmest bodde i en koffert, i det som kjentes ut som en evighet, fikk vinteren roet ned hele livet mitt. Jeg fant meg selv igjen, jeg fant gleden, jeg fant glede i ting jeg ikke hadde funnet glede i på lenge. Oktober? Jeg husker den måneden nærmest ikke. Det er rart hvordan de rundt meg forteller meg om hvordan jeg oppførte meg, for de beskriver en person jeg ikke kjenner meg selv igjen i. Nå derimot, kjenner jeg meg bedre enn noen gang før. Så godt, at jeg kjenner at jeg er ensom. Så ensom, så sinnsykt ensomt. 


 

Den 11. februar, mistet jeg nok min største del av meg selv. Jeg mistet min tryggeste sjel, et annet individ som kunne gjøre de mørkeste dagene, lyse. Min aller beste venn, er ikke lenger min. Og selv det var jeg som hadde bestemt meg for at hun skulle selges, slo ikke realititen inn, før hun faktisk ble hentet og kjørt avgårde til sitt nye hjem. Jeg er drerimot glad for at hun ikke ble solgt i høst, jeg tror jeg hadde forlatt jordens overflate hvis det hadde skjedd.. 

 

Satira stor koser seg i Gausdal hos sine nye, fantastiske eiere, hvor hun trasker rundt på turer og er dronningen i stallen. Hun har fått en bestevenn, som ikke får nok av henne, som nærmest er litt for mye for henne. Hun storkoser seg rett og slett som en kose/tur hest, og jeg vet at det var det riktige valget for både meg og henne, det gjør bare så innamrig vondt. For nå er det jo bare meg, og det har det ikke vært på 6 år.. Hun har gitt meg så mye glede i fire år, nesten fem. Hun har latt meg utvikle henne til å bli en fantastisk dressur hest, og la meg nå mine egne mål for å bli ridelærer og utvikle meg selv. Hun har gitt meg gode dager på dager som startet dårlig. Hun har gitt meg minner og erfaringer for livet. Hun har gitt meg lykke og glede i nesten fem år, og jeg kommer til å elske henne for det, for alltid. ♥

 

1

Anna Katinka tipser: Rask & sunn frokost

 • 17.03.2016
Man behøver ikke alltid å burke timer på å lage en god frokost, selv jeg som er en super frokost fan, så holder det også med denne frokosten! Den er lett, rask og i tillegg sunn!

Oppskrift; 

Ristet rugbrød
Cottage Cheese 
Avokado 
Salt & pepper

1

Tuesday inspo

 • 15.03.2016Hei! Solen stråler virkelig over Aalborg i dag, jeg har faktisk gått med shorts i dag!! I går hadde jeg besøk av storesøsteren min, som er i Danmark med jobben, så det ble en super rask tour i Aalborg by og en middag, før hun reiste videre. Og så fikk jeg endelig sendt inn søknadene mine på universitetene i Danmark, så nå må jeg vente helt til 20. juli før jeg vet om jeg kommer inn eller ikke..! Ellers så flytter en av mine norske og nærmeste venninne til Norge i dag, og helt ærlig gjør det veldig vondt. Jeg har kun et fåtall med venner her, men også venner som jeg er veldig glad i og som jeg bruker mye tid på, så nå føler jeg meg ett stykk enda mer ensom.. forhåpentligvis er det ikke lenge til vi sees igjen ♥ Ellers har jeg brukt dagen til å lese litt blader, spise og nå skal jeg ned på jobb igjen! 

- A

1

It´s so fluffy!

 • 14.03.2016


 

Jakke - Americandreams // Skjer FWSS // Bukse DrDenim 

1

Morning vibes

 • 11.03.2016OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAGood morgen! Nesen renner, ørene er helt tette og hodet kjennes tyngre ut enn i går. Jeg har ikke tid til å være syk, i hvert fall ikke når jeg er nødt til å jobbe slik at husleien kan betales og jeg kan fortsette å lage god mat! Jeg har fått veldig mange komentarer på maten jeg lager, tar bilder av og legger ut, så jeg tenker jeg skal lage en egen kategori med noen inspirerende oppskriter til studenter eller folk med et så lavt budskjett som jeg har, hvis det er interesse for det? Ellers bruker jeg dagen i dag til å planlegge resten av mars og april måneden med jobb vakter, besøk og andre ting, før jeg får dra meg ned på jobb i dag, selv om ikke formen er heelt på topp! 

God fredag og god helg!! <3

1

Smoothie in bed

 • 08.03.2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHa en god tirsdag alle sammen <3

1

Lately on @annakatinkafehr

 • 07.03.2016


 

 Jeg er en skikkelig instagram freak, og opdaterer den mye oftere enn bloggen, så følg meg der også! Dere finne meg på @annakatinkafehr ♥


 

 

 

 

1
Anna Katinka

Hei! Jeg heter Anna Katinka og kommer fra den lille, men sjarmerende bygda Hurdal. Nå bor jeg i Aalborg, i Danmark, der jeg nettopp har blitt utdannet til ridetrener på Aalborg Sportshøjskole. Nå jobber jeg, frem til jeg skal begynne å studere til neste år. Jeg blogger for det meste om klær, sminke, mote og hest.

Legg meg til som venn
akvdf

Arkiv

Instagram

Bloggdesign

Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak AKVDF. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Design og koding av KvDesign / www.kvdesign.no

Nyeste kommentarer

Runa kommenterte på Følg meg på instagram!
"Du tar utroolig fine bilder! inspirasjon delux :D"

sceneteppe kommenterte på Følg meg på instagram!
"Så mye nydelig!"

Felicia N. kommenterte på Følg meg på instagram!
"Så fine bilder :-) Skal definitivt sjekke ut kontoen din."

Nyeste innlegg

Lunch date
31.03.2016

1 year ago
29.03.2016

Between Work
25.03.2016

Easter breakfast
22.03.2016

#pause
19.03.2016

hits