Sverigetur med russejenter!

 • 30.03.2014

Hei! 

Jeg hopper av glede av det fine været og varmen som har ankommet Hurdal og Akershus, herlighet, så deilig, det blir faktisk nesten for vamt å gå med bukse til og med, noen av dere som kjenner til det herlige været?

Denne helgen har noen av russejentene fra Pure Pleasure vært på harrytur i Svergie. Russetiden nærmer seg så utrolig fort, så nå måtte vi egentlig bare få hivd oss i bilen og få kjøpt inn drikke og litt forskjellige ting vi trenger til russetiden. Vi overnattet på hytten til Malin på fredag, og så dro vi til Torsby på lørdagen. Det var en utrolig koselig tur, med utrolig god stemning, mat og drikke, latter og kvalitetstid sammen med jentene. Det var koselig å gjøre litt mer ut av turen, enn å bare reise frem og tilbake til Sverige, siden vi hadde hytte, kunne vi slappe av og kose oss litt, med en hyttetur i tillegg.Jeg kjenner jeg gleder meg enda mer til russetiden med disse jentene.   

Fine Malin, Celine og Martine♥Dere kan følge Facebooksiden vår HER

1

Aalborg sportshøgskole

 • 28.03.2014

Jeg tenkte jeg kunne skrive litt om skolen jeg skal på til høsten. Jeg vet at jeg har mange som leser bloggen min, som lurer litt på hva jeg egentlig skal. I tillegg er det jo en fordel til de som er yngre, og ikke vet hva de skal gjøre etter de er ferdige på videregående skolen, som kan få litt inspirasjon! 

Skolen har to "deler", det er et sportsakademi og et treningsakademi og begge er nokså dyre og gå på. Jeg valgte treningsakademiet, med hest, slik at jeg kan bli rideinstruktør, fordi jeg ønsket å kunne ta med meg litt tilbake igjen når jeg er ferdig.. For å kunne komme inn på den linjen jeg har valgt, måtte jeg ha fylt 17 år, og at du møter opp til alle timene og har minst 21 timers undervisning i uken. På sportsakademiet, er hovedfokusen på å bli bedre i idretten du driver med, men du har også felles fag, som er teoretiske; idrettspyskologi, idrettsosiologi, idrettshistorie, teambuilding, ernæring, idrettskader og doping, fysilogi, anatomi og biomekanikk, treningslære og testing, og til slutt, praktisk. Disse fellesfagene har vi også på treningsakademiet, pluss noen til. I tillegg må du ha valgfag, som kan være veldig mye forskjellig, badminton, svømming, foto, masassje osv. 

Jeg skal gå der i ett år, og må ta en eksamen, for å kunne bli en godkjent diplom trener, som vil si at jeg kan trene heltid eller deltid i rideklubber. Det er timer i hverdagene, mens i helgene er det fri. Jeg skal bo på rom med en, to eller tre andre, noe jeg er veldig spent på. Jeg har bare en ferie, som er i julen, og da reiser jeg hjem til Norge. Jeg må ellers bruke de weekendene jeg ikke har studieturer, til å reise hjem eller få besøk. Vi skal også på en obligatorisk studietur til Italia, for å stå på ski, noe jeg gleder meg til, til tross for at jeg har blitt litt skeptisk til ski. 

Jeg regner med at jeg ikke tar med meg Satira hjem i weekender eller i juleferien, fordi det blir både dyrt og tungvindt. Vi må både transporteres av båt og bil, og alt sammen tar veldig lang tid. Når vi skal til Danmark må vi betale 5000 kr, men når vi kommer tilbake får vi 2500kr. Jeg vet ikke helt hvorfor det er sånn. I tillegg blir det tungt å kjøre hest langt når det er vinter, og Satira er i seg selv ikke veldig glad i å kjøre henger, så jeg tror for begges del at hun blir i Danmark hele året. 

Jeg gleder meg utrolig mye til å møte elvene, lærerne og se skolen, jeg gleder meg også til å komme igang og lære mye. Jeg har hørt så mye positivt om skolen, så jeg krysser fingrene for at det blir så bra som jeg tror det kan bli. Dette blir også et viktig år for meg, for å se om ridning er noe jeg kan satse på, eller om det blir bare en hobby. Men samtidig gruer jeg meg til å reise fra alle de jeg ellers er så vandt til å se hver dag, jeg gruer meg også til å være helt alene en liten periode, før jeg blir kjent med de andre. Men jeg satser på at det går bra. Jeg kommer også til å skrive om skolen når den tid kommer, når jeg faktisk er der! 
 

1

#Tweets

 • 27.03.2014

 

Åh, jeg elsker twitter, det er ingen andre nettsider som får meg til å le, gråte , kjenne meg litt vel for mye igjen, eller bare bli helt slått av hvor riktig folk faktisk har om forskjellige ting. Jeg har jo gjort dette en gang før at jeg kommer med noen tweets som jeg synes var morsomt. Denne gangen er det nok mest tweets hvor jeg føler meg ekstra godt igjen. 

De verste menneskene er de som sårer, men i stedet for å unnskylde, snur de på det og får deg til å få dårlig samvittighet for noe de gjorde

♥Im tired of things costing money

♥å sove alene etter man har sovet med kjæresten er så jævlig ensomt

♥i need a hug right now also five hundred thousand dollars in cash

♥Å lyve er som å klø seg i øyet. Det virker som det beste der og da, men jo mer du klør jo verre blir det når du en gang må gi deg.

♥Så fort en genser eller t-skjorte får klipt ut et hull i ryggen, blir den kostende dobbelt så mye. Snodig.

♥Avstanden er kjip, men gjensynsgleden gjør alt verdt det.

♥KAnonball er egentlig en form for steining og hører hjemme i KRLE, ikke gym.

♥it's really hard to stop watching netflix when it automatically plays the next episode for you

♥På skolen lærer vi ikke: -Hvordan vi betaler regninger -tar opp lån -kjøre bil Men heldigvis lærer vi en del om Henrik Ibsen

♥Ditcher du meg så har jeg det i bakhodet for alltid, slik at jeg engang kan stikke deg tilbake dobbelt så hardt.

♥Er så missunlig på jenter med søt latter. Det finnes sikkert ikke noe mer turn off enn når jeg begynner å lage esel lyder når jeg ler

1

I'm losing sleep

 • 25.03.2014

Topp Gina Tricot, Shorts Jennyfer 

 

Jeg har i det siste slitt skikkelig med å sove, jeg har faktisk hatt mareritt i flere dager på rad, noen andre som har opplevd noe sånt før? Jeg blir i hvert fall skikkelig sliten og har hodepine nesten hele tiden, som selvfølgelig er utrolig plagsomt. I morgen har jeg heldigvis fri, så da får jeg sovet litt lenger, før jeg skal møte jentene på russebilen, for å fikse og ordne litt på kjerra vår. Vi har fått kjøpt inn det meste så det eneste som mangler nå er å få det på plass, jeg tror det kommer til å bli så fint, og jeg gleder meg så mye til russetiden, bare to uker igjen!!

1

Mørke skyer

 • 23.03.2014

Jeg  har det egentlig det veldig bra om dagen, så det er ganske vanskelig å finne noen skyer som gjør dagen mørk, men det er jo alltids ett eller annet jeg henger meg opp i. Og jeg har tendenser til å irritere meg grønn hvis jeg ser noe mennesker gjør som plager meg. For eksempel; 

Tidsnok til timen: Du vet de som kommer brasende inn døre og bare " oii, sorry, skal ikke skje igjen, loover, hehehe" og dagen etterpå får man høre den samme linja. Okei, jeg tror alle i ny og ne kan komme forseint, men hallo!? er det mulig å komme forseint vær eneste dag til den samme timen? Er det så innmarig vanskelig så får man stille klokka noen minutter frem, eller rett og slett stå opp tidligere. 

Hønemor: Er det noe jeg virkelig irriterer meg over, er de jentene som skal ha med seg absolutt alt, og da mener jeg aalt. Jenter som nærmest lener seg over deg for å høre samtalen din du har med en annen og bare " HVA SKJER!?", og så når noe skjer på hennes front, nei da er det nærmest umulig å få vite hva som skjer der. Altså, er du ikke med i samtalen, så kan du eventuelt vente med å få forklaringen senere, hvis det skulle angå deg og. 

Diltere: De som bare "Nei, siden Tine ikke kan, så kan ikke jeg heller", altså hvis man ønsker å leve 2. klasse på barneskolen om igjen, så er det greit nok, men seriøst? Jeg lurer faktisk på hvordan det kommer til å gå med de jentene som MÅ være sammen 24/7. Har de tenkt til å flytte sammen og bo der til de dør ogsånn, eller hva er planen? 

Trapper: Det er noe galt med meg og trapper, vi bare finner ikke kjemien til tider. Jeg har falt av så mange ganger på hest, og har aldri skadet meg alvorlig eller brukket noe, men når jeg derimot skal spille "lazer tag" og leke litt kul med pistol og greier, ja, da skal jo den jævla trappa bare ødelegge hele greia og la meg rulle den trappa som en ball og ødelegge foten såpass at jeg enda ikke kan løpe, selv etter 7 uker etterpå. 

Dama bak kassa: Jeg vet ikke hvor ofte på forskjellige klesbutikker, de bak kassa bare sånn tilfeldig kom på å minne meg på at "det er kuleøredobber til BARE 149kr også, hvis du vil ha", altså, ville jeg ha hatt det, hadde jeg tatt det før jeg kom til disken.

Slafsing: Greit nok at du liker maten din, men jeg har ikke noen interesse av å se maten din, mens du moser den med tennenen dine i hver minste detalj. Og når du først er i gang så kan du jo slutte å salfse og rape mens du sitter og ler sånn halvhøyt for deg selv. 

Komplekser: jo eldre jeg blir, jo flere deler av meg selv er jeg skikkelig ufornøyd med. Jeg fant ut her om dagen at haken min er skjev, det ene øyet mitt er større enn det andre, leppene mine er skeive og det ene neseboret mitt var større enn det andre, dere kan tenke dere hvor kjip den dagen var.. 

 

1

Hest er best

 • 23.03.2014

Hei! jeg har nettopp kommet hjem fra Stange og fra stallen. Denne helgen dro jeg til Ida og var der fra fredag til i dag, og det var like koselig som vanlig. Vi har ikke gjort så alt for mye, det ble mest til at vi slappet av, spiste godis og så på film. Det var egentlig veldig deilig, fordi jeg har vært så sliten denne uken, så nå føler jeg meg mye bedre og nesten helt utvilt. Jeg har også vært innom Satira i dag, som har kost seg så mye i sola, det er så digg med sol! Dette er den siste uken Satira går på betennelsesdempende, så jeg håper virkelig vi kan så smått bevege oss litt til helgen igjen. Det er deilig at vi begynner å få orden på henne igjen, så hun kan bli frisk og rask til stevnesesongen begynner og til vi reiser i august. 

Dette har vært en så fin helg, og så fin dag! Solen gjør humøret mitt så mye bedre, jeg får lyst til å gjøre absolutt alt! 

#hest #sol #sunday

1

Favoritt bukser

 • 21.03.2014

Er det noe jeg er skikkelig skeptis til, så er det å kjøpe nye bukser. Jeg er skikkelig redd for å gjøre ett skikkelig feilkjøp når det kommer til sånt. Jeg hater når buksene utvider seg etter bare noen få minutter etter at jeg har dratt de på meg. Jeg liker heller ikke de som er så stramme i livet, at jeg får vondt i magen. Buksene er greie å ha på når man står, men med en gang man setter seg ned, blir man plutselig 20 cm større rundt magen.. Men til tross for mine utallige bomkjøp, har jeg i hvert fall vært heldig med noen ytterst få. Jeg kan nærmest bo i disse buksene dag ut og dag inn, det er helt utrolig hvor stor forskjell det faktisk er på bukser! Her er i hvert fall mine favoritter; 
1

Hair talk

 • 20.03.2014

Håret mitt har bæret preg av grønnskjær, og veeldig slitte tupper. Jeg har faktisk blitt skikkelig lei håret mitt, og føler det er skikkelig stygt om dagen, så jeg måtte nesten få gjort noe med det. Jeg skal så fort jeg har penger, dra til frisøren for å klippe og farge det, men frem til da bruker jeg en sjampo, som skal fjerne alle typer kjemikaler i håret mitt, deriblant grønnskjæret. I tillegg har håret mitt veldig stygge tupper, derfor har jeg tydd til en kraftig hårkur. Tuppene får jeg ikke gjort så mye mer, enn å klippe, men nå prøver jeg å unngå at håret fliser seg mer oppover. 


Jeg er så utrolig fornøyd med begge produktene, og ser tydelige forbedringer etter bare noen uker. Sjampoen har jeg ikke brukt mer enn en uke, og grønnskjæret er allerede nesten borte, og håret har fått en mye finere farge. Hårkuren har gjort håret mye mykere, lettere å kontrollere og mindre statisk. Hårkuren finner dere HER og sjampoen finner du i alle typer frisørsalonger, jeg kjøpte min på Hairport i Hamar. Begge to er under 200 lappen, og kuren er på 28% salg akkurat nå!
1

Halvt år

 • 19.03.2014

Oh my... Noen andre som har sett siste episode av PLL i dag? Ruller meg rundt i sorg akkurat nå, så mye action og triste saker som er på gang nå, at jeg kunne nesten ha kvelt de som bestemmer når episodene kommer ut, hvorfor ikke bare få det overstått? Istedet for å holde oss på pinebenken i flere år. Skulle faktisk hatt en diplom for hvor tålmodige vi er. 

I går hadde Daniel og jeg halvtårsjubileum! Herregud, her går det unna, hahah. Det er selvfølgelig utrolig koselig, men ett halvt år allerede? Jeg kunne ikke ha vært mer lykkeligere enn det jeg er, det beste av alt er jo at jeg har blitt ei fotballfrue også. Haha, neida, men det er faktisk litt ironisk, med tanke på hvor elendig og redd jeg er for å spille fotball, så ender jeg opp med en fotballspiller. Vi har gjort så mye rart dette halvåret, vi har funnet på så mye fint sammen, blitt så godt kjent og faktisk blitt så forelsket at vi planla å flytte sammen til høsten. Det blir det dessverre ikke noe av siden jeg skal til Danmark, men jeg regner tilbudet er der når jeg kommer hjem. 

Vi gjorde ikke noe stort i går, vi feiret det mer eller mindre med noen episoder The walking dead, og Paradise hotel. Vi får heller finne på noe kanskje litt mer romantisk enn det når vi når ett år, men frem til da, skal jeg nyte hver eneste dag med verdens beste person. ♥

 


1

Årets første russeknute i boks!

 • 18.03.2014

Sist torsdag gikk russen som bøssebærere for Kreftforeningen, som ønsket støtte til krafttak mot kreft, og for meg var det en selvfølge å gå. Det er mange grunner til å gå, det er jo så klart morsomt å ta en russeknute allerede nå, men for meg var det en viktig sak å støtte, jeg kjenner ingen i min familie som har fått kreft eller gått bort på grunn av det, men jeg har mange andre rundt meg, som jeg vet har kreft., eller kjenner noen som har mistet noen på grunn av kreft. Tanken på å kunne hjelpe noen, noen som trenger det for å kunne overleve, er både rørende og inspirerende. 

Jeg møtte noen med ganske sterke historier, mange hadde mistet brødre og søstre, noen hadde mistet mannen sin eller konen sin. Historiene har gjort sterkt inntrykk på meg, og får meg til å tenke på at jeg må nyte hver eneste dag, og sette pris på alt jeg får oppleve og være med på. Vi vet faktisk ikke hvor heldige vi er, før vi mister det. Til tider føler jeg meg alt for overfladisk, jeg tenker alt for sjeldent over hvor heldig jeg er, som kan våkne opp i en myk og god seng, spise hva jeg vil, dra på skolen, dra på stallen og leve et "normalt" liv, mens noen andre våkner opp i en sykehusseng, og noen skal kanskje ta cellegift, andre vet ikke om de klarer å leve ut dagen, mens andre får kanskje beskjeden om at de har kreft. 

Eidsvollrussen klarte å tjene inn hele 67 000 kr, noe som er utrolig bra, men jeg skulle kanskje ønske at det var flere der ute som ville være med å gi penger til en så viktig sak. Kreft er en helt grusom sykdom, som så mange blir rammet av.

Men har du ikke hatt muligheten til å donere penger, så kan du kontakte kreftforeningen ved å sende en sms til 2277 der du skriver "GAVE", da gir du 200 kr, eller gå inn på www.kreftforeningen.no og velg en egen sum du vil gi. 

1

Miss this

 • 17.03.2014

'


Savner brune bein, varme sommerkvelder, lukten og lyden av sjøen, følelsen av å være nyforelsket, lukten av gresset. maset med all myggen, lyden av barn som bader, is på pinne, lukten av solkrem, sommermusikk på radioen, grillmat, kjørerturer på kvelden, lette sommerklær, stekende sol og blå himmel. Jeg gleder meg virkelig til sommeren, alt er så bra og fint da! Merker jeg er i mye bedre humør nå som solen endelig viser seg, etter nesten en måneds fravær. Skoleåret har gått skremmende fort, og det er bare en liten måned til russetiden, og to måneder til vi er så og si ferdig med eksamen. Det skal bli så godt, men det blir allikevel så trist og utrolig rart. 

 

1

Friday

 • 14.03.2014

Jeg har nettopp kommet hjem fra stallen og har lagt meg i sengen, fra nå av skal jeg ikke røre en muskel, med mindre jeg skal spise da, hehe. I dag skal jeg ikke gjøre noen ting, det er faktisk en fredag jeg har helt for meg selv, på veldig lenge. Jeg pleier jo som oftest å være med Daniel på fredager, men i dag hadde han kamp mot Odd, så han er ikke hjemme før sent. I morgen skal jeg en tur til Halden sammen med Ine, for hun skal prøve hest! Det blir nok veldig morsomt, det er jo alltid jeg som har prøvd hest, så nå blir det gøy å bli med og se på, for en gangs skyld. Ellers skal jeg jobbe resten av helgen, så det blir liten tid til både venner og kjæreste denne helgen, men det er allikevel deilig å tjene litt ekstra med penger når muligheten er det. Jeg merker at pengebehovet er ganske stort om dagen, det er liksom så mye jeg har lyst på, hahah.

Genseren er fra H&M

1

Snuppa

 • 14.03.2014

For en gangs skyld så er det faktisk litt kjedelig på stallen, det er rett og slett lit mas. Vi har ikke fått trent jevlig på en måned, og den fine formen Satira var i før jul, er ikke der lenger. Vi må nok en gang starte på nytt, bygge muskler, trene utholdenhet og rutine. Og ikke bare vond rygg, men både sår på beinet og utslett på halsen har Satira også fått. Skal det ingen ende ta? Men allikevel, så ser jeg bare frem til å få bort skadene og få oss begge friske. Hun blir jo så glad når jeg kommer og bare litt kos gjør jo tingene litt bedre. Jeg gleder meg til å komme i gang igjen snart, det er i tillegg litt morsommere å ri på våren enn på vinteren, så forhåpentligvis blir det litt lettere og morsommere å trene igjen! 

Og til tross for alle skadene, er Satira en solstråle, hun holder virkelig humøret oppe. Jeg er så glad for at jeg skal ha henne med meg til Damark, jeg tror hun gjør alt mye lettere for meg å reise dit og ikke få alt for hjemmelengsel. 

1

Favorite?

 • 10.03.2014Hvilken er deres favoritt? Min er nok nr 2!


1

Svar på spørsmålsrunden

 • 08.03.2014

Er du fornyd med too faced sminken ?
Ja, jeg synes den gir en fin og glødene resultat, i tillegg sitter den hele dagen! 

Hvordan er Maxfactor foundationen i forhold til tørr hud tror du?
Jeg tror den vil sitte godt, du kan jo for sikkerhetens skyld legge et tynt lag med fuktighetskrem. Jeg har til tider veldig tørr hud selv, og den sitter fint allikevel. 

Hvor er cardiganen fra? 
Den er i fra BikBok  
hvilken leppe-pomade bruker du?
Carmex, synes den fungerer best på tørre eller sprukne lepper. 

Hvor gammel er kjæresten din?
Daniel er 93-modell, han er 20 nå, men blir 21 i april! 
 

Elsker skjorten på det første antrekket! hvor er den fra?
Skjorten er fra Gina Tricot, men den er nesten tre år gammel! Hvordan er det å bo i lille Hurdal? og Hva er det beste med å bo i Hurdal?
Det er koselig, men for meg er det litt for lite og litt for langt unna alt. Til nærmeste shoppingssted er jo tre kvarter unna, ca en time unna Oslo, en time unna Daniel og egentlig alt annet også. Hurdal er et veldig fint sted å vokse opp i, du blir kjent med alle på din alder og de litt yngre og de litt eldre rundt deg, miljøet er bra, og sjangsen for å dra ut å feste i Hurdal er ikke akkurat aktuelt, så det ble heller filmkvelder og sånt hos hverandre. Jeg tror vi får ett mye bedre fellesskap ved at vi er så få. Hurdal er fint, men for meg blir det nok til at jeg flytter så fort som mulig, fordi jeg synes det er litt lite og har litt for lite å tilby meg.  

Hvor vil du flytte når den dagen kommer?
Jeg vet ikke, før jeg hadde søkt på skolen i Danmark, hadde Daniel og jeg snakket om å flytte sammen, så det ble nesten Hamar, men siden jeg skal til Danmark ett år må det nok vente litt, men Hamar er jo en mulighet senere i hvert fall. Jeg liker meg i hvert fall veldig godt oppi der!


Hvor kjøpte du jakken?
Kjøpte den på Cubus! 


 

Har du mange lesere?
Det kommer litt ann på, men jeg har alt i fra 50 til 200 lesere hver dag. Det har blitt flere og flere den siste tiden, noe som er kjempe gøy så klart 

Er du virkelig interessert i bare sånne overfladiske ting som klær og sminke?
Hahah, nei, jeg bryr meg veldig mye om det som skjer i verden, særlig når det kommer til urettferdigheter og krig. Jeg er opptatt av klær og sminke, like mye som alle andre jenter på 18 år er, og det er kanskje derfor jeg prioriterer å blogge mest om det. Men jeg er i tillegg veldig opptatt av at andre rundt meg skal ha det bra, jeg bryr meg om skolen, og jeg er veldig fokusert på å gjøre det bra på skolen, med Satira og når jeg jobber. Kanskje ikke det kommer godt nok fram på bloggen.. Jeg skrev jo for eksempel ett innlegg om hvordan det er for oss ryttere på veien, som jeg tror berører ganske mange, du kan lese innlegget HER. 

Er det du som tar bildene selv eller er det noen som tar det for deg?
Nå i det siste er det noen andre som har tatt det for meg, mens av og til tar jeg selvutløser. Liker så klart best at noen tar de for meg, de blir som oftes mye bedre!
;) 

Hva koster leppestiftene fra disse merkene?

Mellom 200 til 300 kr


Hvordan går det med deg å Satira?
Treningsmessig akkurat nå går det ikke så bra, i og med at vi begge er skadet, men jeg håper vi snart er i gang! Men ellers er alt veldig bra med oss!
 

Hva skjer med Satira når du drar på skolen?
Satira blir med til skolen, og vi kommer til å trene som vanlig der, som jeg gjør her hjemme. 

hvor lenge har du ridd?
Jeg har ridd siden jeg var 6 år, men fikk Spencie, min første hest, når jeg var 14 år! 

 

Noen planer for sommeren?
Akkurat nå blir det for det meste jobbing, men jeg har tatt meg fri den uken Daniel har fri fra fotballen, slik at vi kanskje kan reise på ferie eller noe. 
 

 

Hvilken linje går du på (skole) ?
Jeg går studiespesialiserende 

Tror du at bloggen er en ungdommelig greie eller skal du fortsette å blogge når du er 20, 25, 30...?
Jeg for min del tror nok jeg kommer til å blogge så lenge interessen er der! 

Hvordan skole er det du skal begynne på til høsten?
Det er en høgskole, der man kan gå enten på trenerakademiet eller på sportsakademiet. Jeg skal gå trenerakademiet, som er den linjen som gir meg fagbrev i å kunne trene andre i min idrett, altså ridning. Sportsakademiet er for de som bare vil trene og bli gode selv og konsentrene på det. Jeg kunne sikkert ha valgt det også, men jeg tenkte som så at når jeg først hadde muligheten til å reise dit, kunne det uansett vær en fordel å ha en slags type utdanning med meg hjem igjen også. Hva slags yrke kan du tenke deg i fremtiden?
Jeg vet ikke, politi virker veldig spennende og interessant, så det er det jeg tenker på nå. 


forstår du dansk?
Hahha, joa, jeg skjønner det jo, men jeg synes ikke det er så lett, så det kan bli spennende å se hvordan det blir til høsten! 

Ville du blitt med på paradise hotel ?
Hmm, det å være i Mexico med kompiser og venninner hadde jo i og for seg selv vært kult, men opplegget de har det er jeg ikke så veldig fan av, så nei, jeg hadde nok ikke blitt med på det.  

Skal du slå opp med daniel siden du er russ?
Ja så klart x) Hahha, nei, det skal jeg absolutt ikke. Hadde det vært sånn at jeg hadde gjort det, hadde ikke forholdet vårt vært så veldig ekte, i hvert fall ikke fra min side. Men jeg har absolutt ingen tanker om å gjøre det slutt med Daniel. Russetiden handler ikke for meg om å møte flest mulig gutter, men heller ha en fantastisk tid med venninnene mine før sommerferien og før vi alle skal ta våre egne veier.

 

Er det noen russeknuter du har tenkt at du hvertfall ikke kommer til å gjøre?
De russeknutene som omhandler sex, klining og andre type ting skal jeg selvfølgelig ikke være med på.  

 

1

Looks like spring

 • 06.03.2014
 Skjørt Bershka/ Cardigan BikBok/ Topp Nelly

1

Nedturer

 • 05.03.2014

Jeg merker så godt at det er siste året på vgs, jeg tror ikke jeg har opplevd så mye hodepine på flere uker enn det jeg har gjort de siste måndene. Det har jo ikke bare vært mye stress med skolen, men også med russerevyen først og fremst, som kunne vare fra kl 16:00, altså oppmøte rett etter skolen, og frem til kl 00:00 hver eneste dag i nesten to uker. Vi hadde jo drøssevis med innleveringer og prøver i disse ukene, så det var jo nærmest umulig å få til begge deler. 

I tillegg til russerevy og skole, har jeg hatt en dårlig fot, som har gjort at jeg ikke får hatt gym. Det hadde vært greit nok om det var da vi hadde basket eller turn, for da har jeg helt ærlig ingenting i gymsalen å gjøre.. men da vi for en gangs skyld har noe jeg faktisk kan si at jeg er litt god i, nei, da skulle jeg selvfølgelig ikke ha gym. Hvor kjipt er det ikke å ikke kunne styrke karakteren sin med noe man liker godt og faktisk kan? ah.. Kjenner jeg blir litt irritert, men får vel bare slå hjul for alle penga og satse på en god karakter for det da.Og ikke bare gym, men også ridning er  ubehagelig og vanskelig å få til med en fot som ikke gidder å gjøre som jeg vil, og når den først klarer å klemme litt på Satira, gjør det så innmarig vondt at jeg må stoppe opp og bare knipe øynene igjen. Men det er jo heller egentlig ikke noe problem, neida(!), fordi Satira er jo selvfølgelig også syk.. Oh my, det tar jo aldri slutt. Noen ganger skjønner jeg ikke hvorfor jeg driver med hest, så mye sykdom og så mye skader? Men jeg er nå glad i henne da, haha, det skal hun ha. Så verken Satira eller jeg er friskmeldte for ridning, ryggen til Satira er nemlig veldig vond, så jeg får bare longert og ridd barbak på tur. Men skal jeg finne på noe mer å klage på, så kan jeg jo nevne hvor kjedelig det er å stå rett opp og ned, og se på at hesten min går rundt og rundt, i ca en halvtime. Jeg liker å tro at Satira synes det er godt å bli trent, noe hun sikkert gjør også, men allikevel, hvor kjipt må det ikke være å bli kommandert til å løpe i en sirkel i 30 minutter annen hver dag? Lurer egentlig på hvor mange ganger hun tenker bare "ånei, ikke nå igjen" når jeg kommer med utstyret bærende på skulderen. Hahahah, åh, stakkars dyr.. 

Jeg håper jeg snart får litt lys i denne stusselige tunnelen, røngten skal endelig tas på tirsdag, og forhåpentiligvis kommer veterinæren så fort som mulig, og jeg håper det bare er at ryggen til Satira bare er litt øm etter å ha brukt en litt dårlig sal, som forresten er hos salmakeren nå for å bli ordnet, så vi ikke må fikse opp i noe annet. Så ting må jo ordne seg til slutt! Eller? Jeg satser på å tro det, og endelig kommer jo også Daniel hjem fra Spania i morgen, det gjør i hvert fall humøret mitt en del hakk bedre! 
1

Todays wear

 • 04.03.2014


Genser Gina Tricot/ Strømper H&M/

Jeg har shorts under, så dere ikke trodde jeg gikk naken under 

1

Spørsmålsrunde

 • 03.03.2014

Jeg har mye å gjøre fremover i denne uken, så derfor tenkte jeg å kjøre i gang en spørsmålsrunde! Dere kan jo stille spørsmål angående den danske skolen jeg skal på til høsten, russetiden, og jeg har hatt noen spørsmål angående sminken min, så spør gjerne om det og still gjerne spørsmål om Satira også! Regner med å få svart innen uken er omme 

 

1

Favoritt leppestifter

 • 03.03.2014Denne bruker jeg mest til hverdags, men også til fest. Jeg liker deg veldig godt med tanke på fargen, konsistensen og hvordan den blir på leppene.. det eneste som er kjipt er at den forsvinner på et blunk hvis man spiser eller drikker.. 

Åh, min fine Chanel leppestift som jeg fikk av Daniel til julegave, har blitt brukt så mye. Jeg elsker at rødfargen ikke er alt for sterk og at den sitter helt perfekt på leppene! Denne blir mer brukt til antrekk som kan være litt dystre, for å friske det opp. Den blir også brukt mye på fest og forskjellige type feiringer. 

 

1
Anna Katinka

Hei! Jeg heter Anna Katinka og kommer fra den lille, men sjarmerende bygda Hurdal. Nå bor jeg i Aalborg, i Danmark, der jeg nettopp har blitt utdannet til ridetrener på Aalborg Sportshøjskole. Nå jobber jeg, frem til jeg skal begynne å studere til neste år. Jeg blogger for det meste om klær, sminke, mote og hest.

Legg meg til som venn
akvdf

Arkiv

Instagram

Bloggdesign

Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak AKVDF. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Design og koding av KvDesign / www.kvdesign.no

Nyeste kommentarer

Runa kommenterte på Følg meg på instagram!
"Du tar utroolig fine bilder! inspirasjon delux :D"

sceneteppe kommenterte på Følg meg på instagram!
"Så mye nydelig!"

Felicia N. kommenterte på Følg meg på instagram!
"Så fine bilder :-) Skal definitivt sjekke ut kontoen din."

Nyeste innlegg

Sverigetur med russejenter!
30.03.2014

Aalborg sportshøgskole
28.03.2014

#Tweets
27.03.2014

I'm losing sleep
25.03.2014

Mørke skyer
23.03.2014

hits