Dagens Antrekk

 • 31.03.2013

 
 

 

Bukse Zara, Topp Vero Moda, Vest H&M

1

Karamell Cupcakes

 • 30.03.2013


På torsdag laget jeg cupcakes, men det var ikke før i går jeg fikk smakt på dem med topping og alt. Resultatet ble fantastisk godt, og selv om jeg ikke er den store fan av karamell, ble de veldig bra. Oppskriften til cupcakesene er litt blandet og frostingen er ferdiglaget fra Møllers. Men jeg anbefaler dere på det sterkeste og kjøpe Møllers vanilje cupcakes med karamell frosting. De er farlig gode, så jeg skal kose meg masse med dem i dag og! Tror jeg kommer til å trille rundt etter denne påsken!

 
Har du noen cupcakes tips som jeg burde prøve ut?

 

1

Denim

 • 29.03.2013

 
 

 
1

Slapp dag

 • 26.03.2013

I dag våknet jeg ikke før 12:00, noe som egentlig var veldig godt. Jeg koste meg med en god frokost, før jeg dro ned på stallen for å trene Satira. Det går veldig bra med oss om dagen, og jeg håper virkelig det fortsetter. Jeg er så redd for at vi snart skal gå rett ned igjen og få dårlige dager, for det var sånn det var med Spencie rett før hun ble skadet og dermed døde. Jeg merker jeg har veldig angst for at det samme skal skje med Satira, men jeg tror at når det har endelig pasert ett år siden Spencie døde, vil det bli litt bedre. 
Satira og jeg har nylig passert LA nivået og jobber og setter oss nye mål for å kunne beherske de øvelsene som vil komme i de klassene. Målet for oss dette året her og kanskje neste år, vil nok være å kunne komme opp til MB nivået, noe som ikke kan være helt umulig for oss! 

Jeg er blitt skikkelig dårlig til å få tatt bilder av oss når vi rir, og av Satira, så det må jeg bli bedre på! Så nå får det bare bli gamle bilder av oss. 

 

 


<3 

1

Summer outfit // Gold & White

 • 26.03.2013

Kjole Cubus - Topp Zara - Mobilholder BikBok

 

1

Happy holiday

 • 25.03.2013

 
 

 
1

Tips // Sunn Frokost 1

 • 25.03.2013


God Morgen! I dag stod jeg opp så tidlig som kl 08:00 og fikk ikke sove igjen, dermed stod jeg opp og laget meg denne utrolig gode og sunne frokosten før jeg skal sette i gang med å trene. Det skal bli godt å kunne komme inn i en rutine med treningen, for jeg merker at jeg har veldig lyst til å trene ofte og spise sunt.  I dag lagde jeg meg knekkebrød med bananskiver på med jordbærsyltetøy på toppen. Det er godt å bare ha banan oppå, men for å gjøre den enda mer spennende og sunnere var det virkelig godt med jordbær på! I tilegg tok jeg kiwi ved siden av, med et klass juice. Herlig!

 

Ha en super dag!

 

1

Ring // White Stone

 • 23.03.2013

Ring - Glitter

Jeg kjøpte denne lille søte skatten på Glitter på 75% salg, så det ble så lite som 20 kr! Det fine med den er at den er så enkel og fin. Jeg klarer ikke ringer som er megastore med masse pynt på, det blir litt for mye for meg. Derfor lille fine saken pynter opp antrekket, noe som passer bra til et kjedelig antrekk. Sliter foresten helt sykt med å finne på hva jeg skal ha på meg, har virkelig ikke inspirasjon til å kle meg noe fint heller! Har dere noen inspirasjonstips? 
1

Summer outfit // Mint

 • 22.03.2013

Skjorte BikBok, Shorts BikBok, Smykke Gina Tricot

1

Siste innspurt!

 • 21.03.2013

Jeg kjenner på meg selv og kroppen at jeg gleder meg veldig til påsken. Det skal bli deilig å kunne fokusere litt ekstra på bloggen, trening, Satira, venner og jobb. I år skal vi faktisk ikke til Røros på hytta, noe vi har gjort i 13 år på rad, minst! Så det blir faktisk veldig rart, å ikke bli tvunget til å gå på langerenn og være borte fra det sosiale samværet i en uke. I år skal jeg nemlig være hjemme, men jeg håper på at det blir like koselig for det! I morgen er det siste dagen før ferien, og vi skal selvfølgelig ha matteprøve den dagen.. noe jeg krysser fingrene for at skal gå bra. Blir så deilig å kunne levere den og si god påske! 

 

Det neste jeg ser frem til nå, er sommerferien, jeg mener, se så brun jeg ble i fjor! Dette er mye for meg, som vanligvis ser ut som en bleikfisk ellers av året, eller i livet.. 

1

Vær kreativ og gjør det selv // Bluse

 • 19.03.2013
 Bare de minste ting på en skjorte, kan pyntes opp, og skjorten blir som ny og enda mer spennende! Denne gamle skjorten fra Cubus, ble som helt ny og jeg elsker den på nytt igjen og jeg får plutselig lyst til å bruke den mye igjen. Det beste jeg vet med å kunne pynte opp shortene og andre type klær jeg har i klesskapet, er at jeg slipper å kaste det eller gi det bort. Jeg er ikke sikker på om jeg er ferdig med pyntingen av den, hva synes dere? Jeg er i hvert fall kjempe fornøyd med foreløbig resultat! 

 

 

1

Lates faves

 • 16.03.2013

\

Jeg har ikke vært særlig flink med antrekks bilder til dere, men om vinteren, synes jeg det er vanskelig å klare det før det blir for mørkt. Heldigvis blir det lysere nå, så forhåpentligvis klarer jeg å knipse noen bilder til dere også i ukedagene! Uansett, det er påske snart, så da har jeg planer om å trene masse, ta fine bilder og kose meg masse med bloggen. Dette er faktisk den første påsken jeg ikke reiser til Røros, og selv om jeg ikke er noen blodfan av langerenn, tror jeg det blir ett stort savn alikevel!

1

Blue baby

 • 12.03.2013

Jeg har prestert å strekke nakken min i dag i gymmen , av alle ting, på høyre siden, og det er nå helt umulig å snu hodet mitt til høyre. Og ikke er det bare vondt i nakken, men i hele skulderen og hodet. Satser virkelig på at den er bedre i morgen, for jeg gidder virkelig ikke å gå med hodet lent til venstre hele dagen heller. Ellers har uken min blitt fylt med prøver og fremføring, noe jeg ser virkelig frem til å bli ferdig med! Blir så godt med påske, hvor jeg kan droppe alt som heter skole og lekser for ti dager! Og folkens, det er bare 101 dager til sommerferien, herregud, så deilig! 

 

 Genser Vero Moda, Shorte Zara, Mobilholder BikBok, Bukse BikBok

1

Nye favoritter fra BikBok

 • 07.03.2013
 
 

 

1

Hidden outfits pictures

 • 05.03.2013

 

 
1

Nytt fra BodyShop

 • 04.03.2013

Jeg trengte nye koster og pudder, og jammen tror jeg ikke dette var det beste kjøpet jeg har gjort innen kosmetikk hittil! Jeg elsker kostene, konsistensen til hårene og resultatet de gir meg. Pudderet er så utrolig fint og naturlig, og det var ikke så himla dyrt heller. Det dumme er at puddeboksen er litt liten, men ellers er det nærmest helt perfekt!

 

 

 Kostene kostet 149kr pr, og pudderet kostet rundt 160 kr.

1

Windy day

 • 02.03.2013

 

 

Bukse BikBok, Genser H&M, Skinnvest H&M,

1

Sneak peak!

 • 02.03.2013

Nå sitter jeg endelig på toget og redigerer noen antrekksbilder til dere! Jeg skal nemlig til Stange til min kjære bestevenninne Ida og bli over til i morgen. Det er så deilig å endelig ha en helg fri fra absolutt alt, og bare kunne slappe av med kjæresten og bestevenninna mi som jeg ikke har sett på lenge. Samtidig er jo været og temperaturen helt perfekt for tiden, noe som får meg til å glede meg til våren og de fine vårdagene hvor jeg kan gå i skinnjakke og slippe de tjukke genserne og skjerfene.  Her er en liten sneak peak på dagens antrekk!

 
1
Anna Katinka

Hei! Jeg heter Anna Katinka og kommer fra den lille, men sjarmerende bygda Hurdal. Nå bor jeg i Aalborg, i Danmark, der jeg nettopp har blitt utdannet til ridetrener på Aalborg Sportshøjskole. Nå jobber jeg, frem til jeg skal begynne å studere til neste år. Jeg blogger for det meste om klær, sminke, mote og hest.

Legg meg til som venn
akvdf

Arkiv

Instagram

Bloggdesign

Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak AKVDF. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Design og koding av KvDesign / www.kvdesign.no

Nyeste kommentarer

Runa kommenterte på Følg meg på instagram!
"Du tar utroolig fine bilder! inspirasjon delux :D"

sceneteppe kommenterte på Følg meg på instagram!
"Så mye nydelig!"

Felicia N. kommenterte på Følg meg på instagram!
"Så fine bilder :-) Skal definitivt sjekke ut kontoen din."

Nyeste innlegg

Dagens Antrekk
31.03.2013

Karamell Cupcakes
30.03.2013

Denim
29.03.2013

Slapp dag
26.03.2013

Summer outfit // Gold & White
26.03.2013

hits