Strawberries everywhere

  • 17.02.2016

Hei! Jeg er snart på vei ut av døren til trening, men jeg tenkte jeg ville dele noen bilder av frokosten min til dere. Det ble veldig mye jordbær i dag, haha, men det var valentines jordbær på tilbud på butikken i går, så derfor ble det litt ekstra mye i dag. God onsdag alle sammen! 

-A

1

Singel på valentines day

  • 14.02.2016Det er valentines i dag, og som singel har jeg det lett for å synes synd på meg selv i slike omstendigheter. Som om jeg ikke visste at jeg var singel før, er dette dagen hvor man blir ekstra påminnet om at man ikke har en kjæreste eller en date med en kjekk gutt, som for eksempel halve jentegjengen min har...Og sånn er det, jeg får jo ikke akkurat skaffet meg en kjæreste på dagen, bare for å ikke være alene på valentines day, for ja, jeg er ensom for tiden, og jeg skulle også ønske at jeg hadde en spesiell en jeg kunne dele mitt liv med, men det kommer nok raskere enn jeg tror. Og vet dere hva? Det er helt greit. For i dag skal jeg bare nyte dagen og kvelden sammen med en venninne, som jeg er veldig glad i og er så heldig å få ha i livet mitt. For det er det jeg tror mange single jenter glemmer; det er kjærlighetsdagen i dag, som betyr at man skal bruke dagen med de man er glad i. Så om du er singel, så ha date med noen av de andre single venninnene dine, eller vær sammen med familien. Eller så kan du jo ha en date med deg selv og en god film? Jeg tror jeg skal skru på noen episoder av Sex and the City når jeg kommer hjem fra min venninne date i kveld. Jeg har til og med kjøpt super søte og røde roser til meg selv i dag, skjemmet meg bort med en god brunch og bare slappet helt av med serier. Og det føles heelt greit! 

Masse kjærlighet til dere alle single dere ute <3 

Klem A

 

1

Taco fredag

  • 12.02.2016
Yey, endelig fredag! Jeg gir meg alltid lov til å kjøpe inn litt brus og snacks i helgene, i håp om at det skal gjøre det litt lettere å unngå i hverdagene haha. Jeg har nettopp startet fredagen min med en vellykket treningsøkt etterfulgt av lunsj som bestod av kyllingtaco! Jeg elsker fredager og i dag er været og humøret bare helt på topp, jeg skal snart hente noen jeans jeg har fått lagt opp, også skal jeg handle litt inn for helgen. I tillegg har jeg leiligheten for meg selv denne helgen, og det skal nytes! 

God fredag alle sammen <3

-A

1

Cool with cap

  • 10.02.2016


Cap Moss Copenhagen // Genser Vero Moda // Jakke BikBok // Sko Reebook // Bukse Gina Tricot 
1

Torn apart

  • 03.02.2016Cap Moss Copenhagen // Bukse Adidas 

Det er noen dager siden man kunne begynne å søke inn på studier, i hvert fall her i DK, og jeg føler meg mer som et spørsmålstegn enn jeg noen gang har gjort. Det er mye på det private som har gjort at jeg ikke vet lenger om jeg vil bo i DK mer. Jeg elsker leiligheten min, jobben min og de fantastiske menneskene jeg har blitt kjent med her. Det er derimot i Norge familien og mine 5 aller beste venninner bor og jeg kjenner at det å bo langt vekk fra dem i en så lang periode gjør meg mindre glad. Og det er vel kanskje det som er problemet nå; jeg er ikke glad lenger. Jeg har mange venner som jeg snakker med daglig, men jeg føler meg så ensom. 

Men det er ikke det som er det største problemet for øyeblikket, de store spørsmålene er; hva skal jeg studere? Hva vil jeg bli? Hvor skal jeg bo?. Jeg blir helt gal av disse tre spørsmålene som bare spiser meg opp innvendig. Jeg aner ikke hva jeg vil bli, jeg aner ikke hva jeg skal lese, og det gjør meg så trist å tenke på at jeg skal forlate Danmark, i tillegg som at det gjør vondt å tenke på at jeg ikke skal flytte tilbake til Norge. Skjønner dere at det er et stort dilemma eller? Gud, jeg hater å være voksen.. 

Jeg endrer mening om hva jeg vil bli annen hver måned, men nå har jeg i hvert fall tatt motet til å søke meg inn på BI i Oslo, og så tror jeg at jeg skal søke meg inn på fysioterapeut i Danmark. I tillegg har jeg også tenkt på om jeg skal ut å reise, i stedet for å søke meg inn på studier. Og da blir det jo enda flere spørsmål igjen. Skal jeg reise? Hvor og med hvem? Jeg tror jeg er redd for å ikke komme i gang med studiene, fordi jeg er redd for å sitte med studiene når jeg er 30, når jeg alltid har sagt til meg selv at jeg skal være tidlig ferdig med dem, så jeg kan være i gang med jobb og det hele, få en god økonomi før jeg går i gang med å tenke på familie. 

Hvordan vet så mange hva de vil? Jeg forstår det ikke, jeg skulle virkelig ønske jeg visste det og kunne bare gå i gang med det. Jeg er skikkelig sjalu på de som vet hva de vil, og har et mål de skal nå. Jeg? Jeg bare lever på en lang ferie og finner ikke ut noen ting av hva jeg vil. Jeg vil bare bli 10 år igjen, og være bekymret over om bamsen min er i sengen min eller ikke, eller om sandslottet mitt i sandkassen vil være der dagen etter eller ikke. Det å bli voksen er så mye mer komplisert enn det jeg hadde forventet.. Puha! 

 

1

La La La of this week

  • 03.02.2016

Elsker, elsker denne sangen! Den gir meg så mye akkurat nå og musikk videoen er bare helt fantastisk! 
PS: Kan dere ikke gjøre meg den gleden å stemme på disse gutta som står bak sangen i P3s Urørt finalen?? Dere kan stemme på dem HER 

Ha en super onsdag <3

-A 

1

Anna Katinka tipser: Smoothie

  • 01.02.2016

 
♥ Oppskåret jordbær
♥ 1 1/2 lime 
♥ 1 Banan 
♥ 3 SS vanilje skyr 
♥ 3 dl melk 

 

Jeg har begynt å starte dagen med enten en smoothie eller skyr med frukt, fordi det gjør bare at det blir bedre å stå opp. I tillegg lager jeg alltid litt ekstra sånn at jeg har mer utover dagen! Nå skal jeg komme meg ut av sengen og inn i treningstøy så jeg kan få startet denne uken ordentlig før jeg skal på jobb. God mandag alle sammen! 

-A

1
Anna Katinka

Hei! Jeg heter Anna Katinka og kommer fra den lille, men sjarmerende bygda Hurdal. Nå bor jeg i Aalborg, i Danmark, der jeg nettopp har blitt utdannet til ridetrener på Aalborg Sportshøjskole. Nå jobber jeg, frem til jeg skal begynne å studere til neste år. Jeg blogger for det meste om klær, sminke, mote og hest.

Legg meg til som venn
akvdf

Arkiv

Instagram

Bloggdesign

Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak AKVDF. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Design og koding av KvDesign / www.kvdesign.no

Nyeste kommentarer

Runa kommenterte på Følg meg på instagram!
"Du tar utroolig fine bilder! inspirasjon delux :D"

sceneteppe kommenterte på Følg meg på instagram!
"Så mye nydelig!"

Felicia N. kommenterte på Følg meg på instagram!
"Så fine bilder :-) Skal definitivt sjekke ut kontoen din."

Nyeste innlegg

Strawberries everywhere
17.02.2016

Singel på valentines day
14.02.2016

Taco fredag
12.02.2016

Cool with cap
10.02.2016

Torn apart
03.02.2016

hits