Fredag

 • 27.02.2015
Etter en hard uke hvor Satira har vært skikkelig vanskelig å ri på, løsnet hun virkelig i dag, så deilig! Hun har hatt dårlig mage de siste ukene, og nå er detheldigvis på bedringenes vei, jeg håper det var grunnen til at hun har vært vanskelig. I helgen skal vi ha en ridetime med treneren min og ellers bare ta det helt rolig. Jeg håper jeg kanskje kan ta noen bilder av oss til dere snart igjen, det er morsomt å se hvor mye vi vokser på så kort tid! ♥ I kveld drar jentene på byen og ellers skal vi bruke uken til å skrive oppgaver!

God fredag alle sammen ♥

1

Spring in DK

 • 26.02.2015
(annonse lenke) Sko her // Bukse Gina Tricot // Genser H&M // Jakke Zara 

Tusen takk for så mange støttene komentarer på det litt mer private innlegget mitt! Det betyr virkelig mye ♥ Dagene her i Danmark går til skole, oppgaveskriving og ridning. Vi har veldig mye på planen nå frem til sommeren, og jeg kjenner at det blir deilig å komme ordentlig i gang med de store oppgavene vi skal skrive. Gruppen min har funnet to spennende temaer som vi skal jobbe med, så jeg tror det blir veldig morsomt! 

1

Litt treningsinspirasjon

 • 25.02.2015
Treningstights HER // Lilla shorts HER // Lilla SportsBH HER // Svart genser HER // Blå Sports BH HER  // Trenings bag HER // Nike sko HER

 

Ååh, så mye fint! Jeg håper dette inspirere dere like mye som det inspirerer meg til å kjøpe nytt treningstøy for så å trene masse! Zalando har så masse fine ting fra Nike, og jeg har så lyst på alt.. Spesielt treningsthightsen synes jeg var skikkelig fresh ♥

1

Brutalt ærlig

 • 24.02.2015Hvordan kan man føle seg så alene når man har rundt 100 mennesker rundt seg hver eneste dag? Fra at livet føltes perfekt og ferdig planlagt, er det nå blitt ganske ensomt og fremtiden er så tåkete at jeg vet ikke hva som kommer rundt neste hjørnet. Det har blitt slitsomt når mennesker rundt meg vil prate og høre om hvordan jeg har det. Fordi, helt ærlig, så vet jeg faktisk ikke hvordan jeg har det. Det har seg sånn at; ting ikke alltid er så bra som man ønsker at det skal være. Man blir blind av det positive, og det er ikke så lett å se det negative. Og det kan faktisk bli litt farlig hvis det er mer negativt enn positivt..

Jeg har blitt mindre personlig etter hver måned som går på denne bloggen, og jeg kjenner nå at det blir litt rart å skulle brette ut om livet mitt til så mange ukjente mennesker. Men samtidig vet jeg med meg selv at jeg vil føle meg bedre ved å få det ut. 

For snart en måned siden ble det slutt med kjæresten. For min del fungerte det egentlig veldig godt, helt frem til jeg reiste tilbake til DK etter jul. Det må være to for at et forhold skal fungere, og denne gangen var det bare meg som prøvde å holde ilden i gang. Det er tungt, og kjedelig at det skulle bli sånn. Når man har opplevd så mye sammen, på både godt og vondt, som har gjort forholdet så mye sterkere, er det vanskelig å tenke seg at den personen man har grått, ledd og utrykket så mye kjærlighet til, ikke lenger er en del av hverdagen og livet lenger. Vi er heldigvis gode venner nå, og jeg vet med meg selv at det var riktig at det ble sånn for oss begge to. Vi har begge mye å jobbe med og det er veldig vanskelig å jobbe med det, når et hav skal skille oss i nesten 4 måneder til.. Det er utrolig vanskelig å tenke seg at, jeg har alltid vært to om ting, plutselig er alene om alt.

Heldigvis er jeg ikke alene på denne skolen, og jeg har mange venninner som støtter meg igjennom alt sammen. Det er selvfølgelig kjipt å ikke ha familien min her, men samtidig er det godt å kunne ta litt avstand fra livet mitt der hjemme, og heller fokusere på livet mitt her. Og akkurat nå, kunne jeg ikke være mer glad for at jeg har hesten min her, som er en fantastisk avkobling fra alt som skjer rundt meg ellers. 

 

1

New, pink runnes

 • 23.02.2015

 

Drikkeflaske fra ONLY // Shorts fra Nike // Sko fra CAP

Før jeg reiste til Italia kjøpte jeg nye joggesko, fordi de jeg hadde var over 3(!!!) år gamle og var nokså slitte. I tillegg gav de meg benhinnebetennelse... Jeg falt for de rosa CAP løpeskoene og jeg er så fornøyd. Så fin farge og så freshe til å trene i! De gir meg bare så utrolig treningslyst! I tillegg fikk jeg dem for 50%, så jeg tror jeg betalte 300kr for dem, helt fantastisk♥1

New black coat

 • 22.02.2015Jakke BikBok // Skjorte Vero Moda // Bukse Topshop // Ringer H&M // Sko Nike Air


1

Black headband

 • 19.02.2015

Sløyfe BikBok// Genser Gina Tricot // Bukse Gina Tricot 

1

50 Shades Of Grey

 • 19.02.2015


I går dro syv av de norske jentene fra skolen på kino og så 50 shades of grey. Jeg for min del hadde ingen forventninger i det hele tatt ettersom filmen har fått en utrolig dårlig kritikk. Heller har jeg ikke lest noen bøker av denne serien, så om jeg kan si om den følger boken eller ikke, det vet jeg faktisk ikke. Men jeg elsket den. Hvis man ser bort fra den BDSM sexen, som kanskje for min smak, blir litt for mye, syntes jeg at filmen hadde opptil flere intense, romantiske og morsomme scener. Jeg følte personlig at jeg ble dratt inn i filmen og i den kjærligheten som oppstår mellom Anastasia og Mr. Grey.  

 

1

Only for girls

 • 18.02.2015


I og med at Victoria Secret finnes på flyplassen i København, så måtte jeg selvfølgelig innom der. Det værste var vel at det første jeg så når jeg kom inn var tilbudskampanjen de hadde, hvor det kostet 289 danske kroner for tre flasker med parfyme - jeg var jo solgt med en gang! Etter å ha brukt nærmere ett kvarter på å lukte meg frem til de jeg ville ha, fant jeg favorittene, og nå lukter jeg så godt! 

1

Shopping tips til studenter

 • 16.02.2015

 

(Innlegget inneholder annonselenker)

Treningsjakke HER ♥  VinterkåpeHER ♥ Rosa ToppHER ♥ KjoleHER ♥ Svart blondetoppHER 

Svart treningstopp HER♥ Rosa treningstopp HER ♥ Rosa treningsbag HER


Når man er student, er det ikke akkurat penger som faller ned på fanget. Det blir til at man må være sparsommelig og mister derfor muligheten til å kunne shoppe på butikker og nettsider. Heldigvis har jeg funnet den perfekte nettsiden til å kunne shoppe, selv om man er fattig student! 

Members.com er en av de nettsidene jeg liker best, de har prosenter helt opp til 70%, så det blir jo nesten gratis! Det fantastiske med nettsiden er at den er oppdatert på klær som er "inn" og gir så gode tilbud. Hvis du lager din egen bruker får du også mail om når de har de beste tilbudene, som jeg personlig liker veldig godt. Dere finner siden deres HER! 

Nå har jeg også oppretten en konto på Bloglovin! Sjekk den ut her!


1

Misser på Mc Donals

 • 15.02.2015

Foto: Knut Yrvin 

 

Foto: Knut Yrvin 

Så om alle tror at modeller og skjønnhetsutøvere ikke spiser mat og er på dietter, så kan jeg vel gi dere ærlig bevis på at selve Miss Norway 2014 spiser på McDonals, som alle andre! I går var jeg på missekurs for å se hvor mye tid og penger jeg måtte satse på å bruke hvis jeg skulle være med. Dessverre ser det ut som om det blir litt for vanskelig for min del å bli med siden jeg studere i Danmark og ønsker å gjøre det best mulig der også. Det er selvfølgelig utrolig trist, men samtidig er jeg glad jeg var med i går og ble kjent med så mange fantastiske jenter. Jeg ønsker dere ALLE sammen masse lykke til på veien til finalen! ♥

1

Latest news

 • 13.02.2015


Sko fra Nelly // Jakke, genser og sløyfe fra BikBok
1

God morgen

 • 12.02.2015

Det var fantastisk å lande på Gardermoen i går kveld. Jeg har virkelig savnet Norge, og spesielt det å høre norsk. I dag er jeg hos mamma og skal snart ut en tur for å besøke to av de beste venninnene mine fra vgs. Det blir så bra! 

 

1

From my point of view

 • 11.02.2015
 


Sko Nike Air / Bukse Gina Tricot / Genser Zara / Skjorte Vero Moda / Ringer H&M 

1

Favorite jewlery

 • 09.02.2015

 
 

1

For my lips

 • 08.02.2015

Mine tre leppestifter er også mine favoritter. Jeg bruker de om hverandre og elsker måten de sitter på og varigheten. Den nyeste i kolleksjonen min er YSL, som er rosa, men med litt rødt og glitter i seg. Den gir en mer "voksen" rosa farge og gir litt mer naturlig farge på leppene, enn det den matte rosa YSL leppestiften jeg hadde før

1

The mountain tops

 • 07.02.2015


 

Det er nærmest utrolig hvor vakkert det er i Passo Del Tonale, og jeg vil virkelig ikke reise her i fra. Så fredfult, fritt og rent. For meg er luften i fjellet og ved sjøen den beste, det er her jeg kan tenke klart og føle at jeg kan komme meg bort fra realiteten for en stund. Jeg trengte virkelig denne turen, den har gitt meg så mye tid til å finne ut svar jeg trengte. Samtidig har turen gitt meg minner for livet og nye opplevelser.  

1

Miss universe Norway 2015

 • 04.02.2015

Et antrekk fra i høst! 

Hei! Jeg vet at jeg ikke har fortalt dere sånt direkte hva som har skjedd i det siste, så nå tenkte jeg i hvert fall å dele en av mine nyheter! 

Mandag for to uker siden fikk jeg en mail om at jeg hadde blitt tatt ut i semifinalen i Miss Universe Norway 2015! Egentlig skjønte jeg ikke helt hva som hadde skjedd da jeg leste det, for jeg hadde egentlig meldt meg på til Miss Universe Norway 2014, men i og med at jeg ikke kom videre den gangen, hadde jeg helt glemt at jeg hadde muligheten til å kunne bli trukket ut de andre årene. Jeg ble selvfølgelig veldig glad, og jeg er utrolig takknemlig for at jeg får en så spennende mulighet til å bli kjent med enda flere mennesker og oppleve noe helt annet enn ridning og Danmark.

På en annen side er jeg litt usikker på hvordan situasjonen jeg sitter i nå, kommer til å bli. Jeg studerer jo tross alt i Danmark, og jeg har hesten min der, det er dyrt å fly frem og tilbake fra Danmark til Norge, i hvert fall for en fattig student som meg. I tillegg har jeg studier som jeg gjerne vil bestå, og må derfor konsentrere meg ganske mye om det. Det kan plutselig bli veldig mye for meg å ha både studier og Miss Universe Norway ved siden av. 

Jeg er veldig delt i hvordan jeg vil gjøre det, for jeg vil gjerne være med på alt. Begge deler som jeg har fått muligheten til å være med på, er og virker spennende, men samtidig må jeg også tenke litt realistisk og finne ut av hva som er smart. På onsdag flyr jeg hjem til Norge, og på lørdag skal jeg være med på Miss Universe Norway sitt første arrangement, hvor jeg allerede møter noen av de jeg konkurrerer mot. Det blir veldig spennende, og jeg tror også at det blir da jeg finner ut av, om jeg faktisk skal satse eller om jeg skal innse at det blir for mye for meg. 

1

Coca Cola Red

 • 03.02.2015


My favorite color of red ♥

Jeg elsker denne fargen; så ekslusiv og sterk.. Den frisker virkelig opp de mørke vinterdagene med kjedelige antrekk!

1

Passo Del Tonale

 • 02.02.2015Etter 24 timer med busstur, hvor bare seks timer av dem ble brukt til å sove, var det virkelig deilig å komme frem til dette synet av fjell og snø. Det var helt fantastisk å starte dagen vår her kl 10 i dag morres, for å så å ha litt undervisning i forskjellige grupper og så få en fantastisk tre retters med lunsj, for så å kjøre 3 timer for oss selv i skisenteret som bare ligger på den andre siden av veien av hotellet. Helt fantastisk!! 

1
Anna Katinka

Hei! Jeg heter Anna Katinka og kommer fra den lille, men sjarmerende bygda Hurdal. Nå bor jeg i Aalborg, i Danmark, der jeg nettopp har blitt utdannet til ridetrener på Aalborg Sportshøjskole. Nå jobber jeg, frem til jeg skal begynne å studere til neste år. Jeg blogger for det meste om klær, sminke, mote og hest.

Legg meg til som venn
akvdf

Arkiv

Instagram

Bloggdesign

Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak AKVDF. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Design og koding av KvDesign / www.kvdesign.no

Nyeste kommentarer

Runa kommenterte på Følg meg på instagram!
"Du tar utroolig fine bilder! inspirasjon delux :D"

sceneteppe kommenterte på Følg meg på instagram!
"Så mye nydelig!"

Felicia N. kommenterte på Følg meg på instagram!
"Så fine bilder :-) Skal definitivt sjekke ut kontoen din."

Nyeste innlegg

Fredag
27.02.2015

Spring in DK
26.02.2015

Litt treningsinspirasjon
25.02.2015

Brutalt ærlig
24.02.2015

New, pink runnes
23.02.2015

hits