RT2014

 • 27.02.2014

Hei! 

Så koselig med mye respons på innlegget mitt som var om billister som møter på hest og rytter ute på veiene! Virker som om innlegg med litt "alvorlige" saker slår til, så det er kjempe gøy

Hipp hurra, jeg hentet  russeklærne mine i går, og nå er jeg skikkelig gira på å starte russetiden. Jentene har allerede planlagt hvilke russeknuter vi skal ta, hahha, åh, det blir så morsomt! Herregud så morsomt og bra det kommer til å bli! Alt sammen passet, unntatt lua som var alt for liten, skjønner ikke helt hva jeg drev med da jeg bestilte klærne egenetlig, fordi jeg måtte sende russejakken min, som kom før jul, tilbake fordi jeg hadde bestilt i feil farge, ahh.. Jaja den kom i riktig farge nå da, så jeg regner med at det ordner seg i tide med luen også! Ååh, jeg gleder megRussekortet mitt er litt internt, haha, men poenget bak teksten er at; ettersom jeg har ett litt uvanlig navn, både fornavnet og etternavnet er både langt og nokså sjeldent, blir det ofte til at når jeg møter nye folk på fester, og introduserer meg, blir jeg alltid spurt om hvor jeg kommer fra, om mamma og pappa er tyske eller franske, om jeg kommer fra Russland osv. I tillegg synes noen at det er morsomt å lage vri på navnet mitt...men nei, jeg er helt norsk, og det er alle i familien min også!

Så derfor ble teksten på russekortet "Anna Katinka Hultin von der Fehr, om jeg kan et festtriks? - Sjekk navnet mitt da..."  Og nei, jeg er nok ikke helt edru på bildet, men det ser ut som om jeg har det bra da! 

 

#russ2014 #2014

1

Spring

 • 26.02.2014

Hei! 

Ååh, hurraa, endelig ser det ut som om det er slutt på snøen og at gresset kommer fram. Det er så deilig med antydninger til vår at jeg får lyst til å dra på meg converse og shorts. Jeg blir så utrolig glad når jeg ser tegn til sol og gress som titter frem, jeg er så lei av snøen egentlig, selv om det ikke har vært slik vinter det har pleid å være. 

Forresten! På lørdag er det russeball, og jeg har skaffet meg tidenes prinsesse kjole, skikkelig rosa og ordentlig girly girly, hahah. Jeg gleder meg sånn, og det blir skikkelig spennende å se hverandres kjoler! Den eneste nedturen akkurat nå, er at jeg ikke kan gå med høyhelte sko på ballet, jeg forstuet jo foten min for en tre ukers tid siden, og beinet er enda ikke bra.. Så i morgen skal jeg til legen for å se om det er noe galt inni der. Utrolig kjipt, og litt upraktisk med tanke på lengden på kjolen. Her er forresten ett bilde av kjolen, tenkte jeg skulle ta noen bedre bilder av den senere, så dere får sett den ordentlig

Kjolen er fra Ebay 450,-

1

Kjære billist

 • 24.02.2014

Etter at to 13 år gamle jenter døde i en helt forferdelig bilulykke med hest og vogn, har jeg tenkt enda mer  igjennom sikkerheten til Satira og meg når vi skal ut på tur langs veien. Det er så lett å glemme refleksvesten den ene gangen, og det blir ofte til at jeg tenker at: "jaja, tar den med neste gang", men det som er kjipt, er at muligheten for å kunne bruke den refleksvesten en annen gang, kanskje ikke er der. Jeg har blitt mye flinkere til å bruke refleks på meg selv og Satira, og man skulle jo tro at når du har tatt på deg og hesten reflekser, så ville billistene se dere og svinge unna, eller eventuelt sakke ned farten og kjøre forbi i rolig fart. 

Det er så mange som tenker at vi som er ryttere har full kontroll på hestene våres, uansett om billistene kjører fort eller klint oppi oss. Det er så mange som forventer at hesten skal være vandt til å se, høre og være i nærheten til biler, traktorer, busser og lastebiler. Og ja, vi skal jo så klart ha kontroll på hesten hvis vi begir oss ut på tur der det kan være mye trafikk, det sier jo seg selv. Jeg pleier for eksempel aldri å ri ut på tur med en ukjent hest, fordi jeg ikke er kjent med hvordan den kan reagere på forskjellige ting, men allikevel, så er det ikke lett å være rytter når billister kjører fort og nærme oss. 

Så kjære billister, tenk dere to ganger om når dere møter på hest og rytter ute på veiene. Dere kan sammenligne en hest med et barn, de vet at de ikke skal ut i veien, og at biler er "farlige". Men som barn, kan hester skvette, bli redde og usikre i situasjoner som er vanskelige å tolke. Det er ikke alltid hester, som barn, hører biler som kommer rundt en sving eller bak dem, og jeg lover dere, følelsen av at hesten skvetter med stor reaksjon eller prøver å løpe avgårde med deg på ryggen, er ikke særlig koselig. 

Jeg har selv lappen, og vet selv hvor kjedelig det kan være å sakke ned farten for hest og rytter når jeg er på vei til noe viktig, eller når jeg har dårlig tid. Men jeg tror ikke noen i ettertid tenker at "det var verdt det" hvis de kjørte så fort og uforsiktig forbi rytter og hest, som resulterte at hesten stakk av og rytteren falt av. Det burde du i hvert fall ikke, for selv om du kanskje ikke ha tidenes interesse av hest, så er det i hvert fall ett menneske oppå ryggen til dyret, som veldig gjerne vil unngå å deise ned i asfalten og finne hesten etterpå. Eller i værste fall, miste livet. Så kjære billister, ser dere hest og rytter i veien, tenk på konsekvensene som kommer til å skje hvis hesten blir redd, ikke forvent at vi skal ha full kontroll. For det er nemlig ganske vanskelig å holde igjen et dyr på 500 kg. Det er bedre å ta hensyn og forutse hva som kan skje, istedet for å ta sjansen for at det skal gå bra, og suse rett forbi. 

DEL gjerne innlegget om du er enig og vil spre budskapet 
 

 

1

BareMinerals

 • 24.02.2014

Hei! Nå er det lenge siden sist. Vinterferien tok slutt i går, og allerede i første time i dag hadde jeg vurdering. Det var skikkelig godt med ferie, men selv om jeg hadde en uke på meg til å sove ut og slappe av, kjennes det ut som om jeg gjorde alt annet enn det. Jeg tenkte forresten å vise dere det nye pudderet jeg kjøpte meg sist uke! Jeg har hatt BareMinerals solpudder før, men i fast form. Det tror jeg faktisk at jeg hadde i nesten 1 år, så nå var jeg fristet litt til å prøve ut solpudderet i "løs form". Jeg bruker egentlig pudderet mest i kinnene og litt i sidene i pannen.

Jeg kjøpte pudderet på Parfymelle, og er allerede skikkelig fornøyd! Det som er litt viktig å huske på når man bruker det, er å ikke ta på for mye, fordi fargen er så innmarig sterk og mørk!

1

Nytt fra BikBok

 • 18.02.2014

Kjole 99,- Solbriller 99,-

 

Nå er jeg så klar for at det skal bli sommer, føler allerede at det er litt vårstemning utenfor døren om dagen - ikke at det gjør meg så veldig mye! Jeg gleder meg til all snøen forsvinner, og at gresset skal komme frem igjen! 

1

Todays

 • 17.02.2014

Cardigan BikBok, Bukse BikBok, Singlett Jennyfer

1

Supersmarte apper!

 • 16.02.2014
1. På "BLOGG" appen, kan jeg enkelt lese og svare på komentarer jeg har fått på innleggene mine  jeg kan også lese andres innlegg på mobilen. Det er utrolig smart hvis jeg er på skolen, på toget og ellers andre steder der jeg ikke har tilgang på pc! 

2. Hvis du er interessert i å få med deg BikBoks nyeste klær, rabatter og salg, er denne appen skikkelig smart. Istedet for å måtte reise helt til butikken for å se butikkens nyheter,  kan jeg heller sjekke det hjemme. Det er også mye enklere å sjekke det der, enn å måtte starte opp PC'en for å sjekke. Det eneste som er litt dumt med appen, er at vi kan ikke se resten BikBok sin kolleksjon. 

3. Hvis du er interessert i å holde litt styr på hvem som nettopp har begynt å følge deg, eller sluttet å følge deg på instagram, viser appen deg nettopp det. I tillegg viser den deg de du følger, om de følger deg tilbake, og hvem som følger deg, som du ikke følger tilbake. Hahah, det er jo egentlig en litt sånn "kontrollerende" app, men det er ganske morsomt å se hvem som ikke følger deg lenger. 

4. VSCOcam er den appen jeg bruker når jeg tar og redigerer bildene mine på mobilen. Kameraet i seg selv er jo ikke den store forskjellen enn det vanlige kameraet på mobilen, men filtrene du kan legge på er kjempe fine. Du kan også redigere kontrasten, lyset og varmen på bildet. Utrolig bra app, jeg elsker den! 

5.Pocket Workout er en veldig fin app hvis du ønsker å lage din egen treningsplan, du kan også velge en treningsplan på appen, etter forskjellige nivåer. I tillegg får du videoer til hver enkelt øvelse, slik at du ser hvordan øvelsen skal gjøre, da blir det mye enklere for deg å gjøre de riktige! Jeg har ikke brukt den så mye siden i fjor, men det er en enkel måte å komme i gang med trening i hvert fall! 

6. Ettersom jeg har blitt en såkalt "fotballfrue" så har jeg skaffet meg denne appen for å kunne følge med på de forskjellige kampene Daniel spiller med HamKam. Jeg er som oftest med og ser på kampene som er i Hamar, og de bortekampene som er i nærheten, men når han reiser for eksempel helt til Bodø eller Sogndal, frister det ikke så mye å bli med. Derfor er appen en kjempe fin måte å kunne følge med på scoring og spillerskifte. Jeg vet ikke hvor mye jeg brukte den i sommer/høst perioden, men den ble brukt jevnlig. Jjeg er utrolig glad i den! 

 

Alle appene er gratise  Vet du om noen smart apper jeg burde laste ned? 1

Dagens antrekk

 • 13.02.2014

 

 

 Bukse Vero Moda, Genser Gina Tricot, Jakke Cubus, Skjerf New Yorker1

School thoughts

 • 11.02.2014

Nå har det vært en del revy snakk, så nå er det kanskje på tide med noe annet? Jeg har for tiden vært fult opptatt av skole og revy, så jeg har ikke sett Satira på en uke og Daniel får jeg ikke sett før på fredag, så da er det nesten to uker siden sist jeg så han. Men det er kanskje noe jeg faktisk må bli vandt til, for jeg har nemlig kommet inn på ridelærerskole i Danmark!! Jeg vet ikke om jeg gleder meg eller gruer meg. Misforstå meg rett, for jeg tror det blir et fantastisk år, med masse nye minner, og jeg kommer sikkert til å lære helt utrolig mye. Men samtidig, vil jeg være borte fra mamma og pappa, søsknene mine og alle venninnene mine i flere måneder, og det som kanskje blir det vanskeligste å dra fra er jo Daniel. Satira skal selvfølgelig være med, så jeg har jo henne, og det er utrolig mye trøst, men hun er jo allikevel ikke en person som kan snakke med meg. 

Skolen jeg har søkt på heter Aalborg trænerakademi, og har forskjellige type linjer for forskjellig type trenere og i tillegg kan du også gå der bare for å trene og utvikle deg selv og fokusere på å bli bedre i din egen sport. Det er det samme som en folkehøgskole egentlig, for prisen og opplegget er mye av det samme. I tillegg til skole og hovedfag som ridelærer, skal jeg ha andre type fag på ettermiddagen. I tillegg blir det også studietur til Italia og forskjellige hestearrangementer. Herregud, dette blir så  surrialistisk og spennende!Toppen er fra Nelly

1

Vi fikk terningkast 6!

 • 09.02.2014

Hei!

Herregud, nå er jeg helt utslitt av alle type festligheter. Premieren gikk over all forventing på fredag, jeg tror ikke vi kunne ha hatt en bedre forestilling, for vi fikk nemlig terningkast 6!!! Fy flate så flinke vi er, og jeg har vært så glad hele helgen. Vi hadde forestilling på lørdag også, som gikk kanskje enda bedre igjen. Jeg vet faktisk ikke hvordan vi får det til, for det å kunne plassere nærmere 90 personer på en scene, få alle og en hver til å yte sitt aller beste, er ikke akkurat en lett jobb. Men med våre helt fantastiske revysjefer var det null problem. Tiril, Karoline og Truls, dere er gull!

Revyen har ikke bare gjort oss flinke til å stå på scenen og gjøre jobben vår. Men vi har blitt en stor gjeng, vi har fått nye venner, blitt bedre kjent med hverandre, fått helt fantasiske minner sammen, vi har ledd og grått sammen. Jeg har virkelig blitt glad i alle sammen, og enda gladere i de venninnene jeg trodde jeg ikke kunne bli gladere i. Jeg er bare så utrolig stolt av å kunne være med i denne gjengen, virkelig, alle sammen fortjener en stående applaus, fordi "VI ER BEST". Billettsalg: www.panorama.kulturhus.no

 

 

1

I Want

 • 08.02.2014


 

1

PREMIERE!!

 • 07.02.2014

Hei! 

ÆÆh, endelig er det premiere til russerevyen for Eidsvollrussen!! Herregud, det kommer til å bli så bra, og SHOW! Jeg gleder meg så utrolig mye, og selvfølgelig er jeg utrolig nervøs. Selv om jeg ikke har noen hovedroller, så blir det jo spennende! Salen er faktisk fylt opp helt i kveld, så det er bare helt utrolig. Hele denne uken har gått fra å dra rett fra skole, og så til øving, som har vart helt til kl 00:00. Jeg tror over halparten av oss, har fått forkjølelse, inkludert meg selv, og alle er helt utslitt. Heldigvis fikk vi fri fra skolen i dag, slik at vi alle kunne sove ut, og få energi til premieren i kveld, som braker løs kl 19:00!

Har dere glemt å bestille billetter? I så fall, kan dere gjøre det HER!!

1

Throwback January

 • 02.02.2014

Har dere en favoritt? Min er nok den øverste eller den nederste 

1
Anna Katinka

Hei! Jeg heter Anna Katinka og kommer fra den lille, men sjarmerende bygda Hurdal. Nå bor jeg i Aalborg, i Danmark, der jeg nettopp har blitt utdannet til ridetrener på Aalborg Sportshøjskole. Nå jobber jeg, frem til jeg skal begynne å studere til neste år. Jeg blogger for det meste om klær, sminke, mote og hest.

Legg meg til som venn
akvdf

Arkiv

Instagram

Bloggdesign

Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak AKVDF. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Design og koding av KvDesign / www.kvdesign.no

Nyeste kommentarer

Runa kommenterte på Følg meg på instagram!
"Du tar utroolig fine bilder! inspirasjon delux :D"

sceneteppe kommenterte på Følg meg på instagram!
"Så mye nydelig!"

Felicia N. kommenterte på Følg meg på instagram!
"Så fine bilder :-) Skal definitivt sjekke ut kontoen din."

Nyeste innlegg

RT2014
27.02.2014

Spring
26.02.2014

Kjære billist
24.02.2014

BareMinerals
24.02.2014

Nytt fra BikBok
18.02.2014

hits