Ren hud?

 • 25.02.2013

Jeg fikk en kommentar på at jeg hadde så ren hud, og at den så helt plettfri ut, jeg skal fortelle dere det at jeg ikke har plettfri hud i det hele tatt. Men jeg kan i hvert fall fortelle dere rutinene mine, for det blir skjeldnere og skjeldnere jeg får kviser! Jeg bruker en del tid på utseende mitt, både når jeg har stått opp og når jeg legger meg, når jeg sminker meg og tar den bort. Jeg liker å se bra ut, i hvert fall ordentlig ut, så det er mye som spiller inn for meg. Om morgnenen påfører jeg et lite tynt lag med fuktighetskrem over hele ansiktet, spesielt rundt øynene og munnen, og så begynner jeg å sminke meg. Det som er viktig for både huden og sminkingen, er at det skal se så naturlig ut som du kan få det til, noe som betyr så lite sminke som mulig, ikke tykke lag med foundation eller pudder. 

Sminker du deg mye, som jeg gjør, er det viktig at du velger en foundation som passer til din hud, en som er lett, dekker lett og passer godt til hudfargen din. Bruker du en dårlig foundation, med mange lag, vil ikke huden din klare å puste, den vil til slutt bli rød og ekkel, med kviser og svarte prikker. På kvelden tar jeg vanligvis alltid av sminken. Sminken fjerner jeg i dusjen, og etter at jeg har vasket både hår og kropp, tar jeg en mild skrubb (en gang i uken!) og smører den inn i ansiktet. Skrubben lar jeg være på et par sekunder før jeg skyller den av. Jeg avslutter kvelden med et tynt lag med ansiktskrem, slik at ikke huden tørker ut. 

Det er også andre viktige ting, som du kan gjøre i hverdagen, for å få en finere og renere hud; 

- Drikke minst 2 L vann, det hjelper til med å rense huden og skyller bort unødvendig olje!
- Frisk luft, dette får jeg nokså gratis da jeg rir minst en time hver dag, og går til og fra bussen. 
- Sunn mat, blir det mye godteri i helgene, merker jeg at det popper opp noen uhyggeligheter i ansiktet, så da prøver jeg så godt jeg kan å droppe søtsaker i hverdagen!
- Trening, er du i mye aktivitet, kan du være nokså sikker på at du har en fin og grei hud, fordi når du er i fysisk aktivitet, svetter du, noe som fjerner mye av urenheter i ansiktet og ellers på kroppen!
- Nok søvn! 

Håper dette hjelper dere! Og tusen takk for kommentaren om at jeg hadde fin hud, gjør dag min!

 

1

Spring is coming up

 • 24.02.2013

 

 

 

 

 

Bukse BikBok, Topp Zara, Cardigan Cubus, Smykke accessorise, Sko Økonomisko


1

My beautiful horse

 • 23.02.2013

Jeg har ikke snakket så mye om Satira her på bloggen, nevner henne mest når jeg skal ned på stallen eller vi er på stevner. Derfor tenkte jeg at jeg kunne skrive et lite innlegg om min kjære hjerteknuser, og kanskje den som er med meg mest gjennomsnittlig. Satira er 11 år, og har vært hos meg siden starten av juni, hun var brukt mest som sprang hest da hun bodde i Sarpsborg hos sin tidligere eier, nå har hun endret litt stil, og hun er nok nærmere dressurhest nå, enn en spranghest, litt fordi jeg ikke er noe glad i å hoppe. Hun er fantastisk må alle måter, drømmehesten, rett og slett, og hun er den jeg føler meg best med, en jeg kan være helt meg selv med, føle at jeg betyr abslutt alt for, og en som er absolutt helt avhenig av meg. Hun får meg til å føle meg viktig, spesiell og hun får meg rett og slett til å føle meg mye bedre etter en tøff dag. 

 

Bildet er fra i går, da vi løshoppet Satira for første gangen hos meg, her hopper hun 1.30 m! 

 

 

En liten video av Satira og meg før jul, her rir vi dressur! Ta på 1080PHD for å få best kvalitet på videoen!

 

1

Dagens antrekk

 • 21.02.2013

 

 

Bukse BikBok, Topp Veromoda, Genser Cubus, Solbriller H&M

1

Inspired by cowgirls

 • 21.02.2013

 

 

Cowboy hatten kjøpte jeg fra Høøks sist sommer fordi jeg var invitert til en cowboyfest på Stange , satser på at jeg skal dit i år og. Cowgirl looken synes jeg egentlig er utrolig Amerikansk, og sexy. Det minnner meg om sommer, hest og jenter som bor på ranch og lever livet fult ut med bare hest og varme sommer dager.Generelt sett gleder jeg meg til sommeren, gå i lette klær og kan ta fine outfitbilder uten å fryse i hjel. Samtidig dra til Stange og kose meg der med en av mine aller beste venninne, en familie jeg tar som min egen og hesten min. 

1

Ny favoritt

 • 20.02.2013

 

Valentinsgaven av Marius er blitt min nye favoritt, duften er bare helt himmelsk! Merket er juicy couture, og jeg har en til som er blitt min faste parfyme. Det går faktisk ikke en dag uten at jeg bruker den, uansett på fest, skole, jobb eller bare hjemme. Det som dessverre er litt dumt med disse parfymene fra Juice Couture, er at de er veldig dyre, men de varer jo heldigvis en god stund!

Hvilen parfyme har du?

1

Between the snowflakes

 • 18.02.2013

 

 

 
 

 

Shorte Gina Ticot, Vest Vero Moda, Bukse BikBokk, Sko Økonomisko, Lue Carlings

1

Sleepyhead

 • 17.02.2013

 

 

I vinterferien er målet å få sovet ut, kose meg masse med hesten min og tjene godt med penger. Jeg er faktisk over målet til penger frem til nå, så det er virkelig inspirerende til å jobbe enda mer og tjene enda mer! Jeg har slitet så utrolig mye på skolen med å holde øynene åpne og fokusere, det er bare min egen feil, fordi jeg klarer ikke å komme i seng, det er enten film eller serier som holder meg våken om kvelden. Så nå skal jeg bruke ferien til å legge meg tidlig.

1

For ett år siden

 • 16.02.2013
 

 

 

 

 
 

 

 

 

Sist vinterferie koste jeg meg på Cruise med mamma og to til, og jeg koste meg i varme og shopping, i år derimot skal jeg være i kulda her i Norge og jobbe. Det er helt greit å jobbe egentlig, men akkurat nå kjenner jeg at jeg ønsker varme og sol. Jeg savner Spania veldig, og cruiset var bare helt fantastisk, maten og menneskene var bare helt utrolig. Vi fikk se flere store byer og opplevd masse på bare ni dager, håper virkelig jeg kan få gjort det igjen! 

Har dere reist på cruise før? 

1

Finally Valentine

 • 14.02.2013

 Foreløbig har denne Valentins dagen vært helt perfekt, Marius og jeg spiste middag og tok cupcakes som jeg bakte og gjorde klar i går, til dessert. Cupcakesene var utrolig gode, selv om jeg jukset litt og kjøpte ferdigblandet cupcake deig og topping. Det eneste jeg gjorde var å ta oppi litt kakao pulver, slik at det ble sjokolade cupcakes. Samtidig har jeg fått verdens fineste parfyme av Marius, så heldig jeg er! Jeg var litt skeptisk til gaven han fikk av meg, men Conversene gikk i smak, heldigvis. 

Håper dere også har kost dere på Valentines day, med kjæresten eller ikke!

1

Perfection

 • 12.02.2013 

Jeg er helt hodestupsk forelsket i YSL leppestiften min, den er perfekt på de aller fleste måter, fargen og konsistensen er så fin! Det eneste som er negativt er at den forsvinner veldig fort, drikker jeg fra en flaske eller spiser noe, så vips, så er den borte! Jeg bruker den nokså ofte, og det fine med den er at den roer ned de blodrøde leppene mine, så jeg blir ikke så blek! 

1

On the "to do" list

 • 11.02.2013

En dag skal jeg ta tattovering, en dag skal jeg dra på spontan tur til syden, en dag skal jeg dra på roadtrip, en dag skal jeg ha walk in closet, en dag skal jeg kysse han under vannet, en dag skal jeg danse i regnet med min aller bestevenn, en dag skal jeg reise til USA og være der på ubestemt tid, en dag skal jeg ri i solnedgang på en strand, en dag skal jeg bli fornøyd med kroppen min, en dag skal jeg spise så mye kaker som jeg bare orker, en dag skal jeg kjøpe meg en hund, en dag skal jeg ha drømmebryllupet, en dag skal jeg dra på reise rundt i hele verden, en dag skal jeg bli lykkelig. 

1

Smått&Godt

 • 07.02.2013

I dag har jeg endelig fått kommet meg ut, i frisk luft og endelig fått sett Satira igjen, siden søndag. Sykdommen har sittet i meg i en uke, og jeg er klar for å la den forsvinne, og komme meg ut igjen. Det har selvfølgelig vært godt å få være hjemme, gjøre absolutt ingenting, og sove så mye og så lenge jeg vil, mens alle andre er på skolen! Til helgen skal jeg jobbe igjen, så jeg kommer fort tilbake til den vanlige rutinen, og det er kanskje like greit, for jeg kan absolutt ikke risikere mye fravær fra skolen fremover. 

 

 

Selv om jeg har vært syk, så har jeg også kost meg med masse god mat og godteri, det må virkelig til for at det å være syk skal bli litt triveligere!
 

1

My favorites

 • 05.02.2013Jeg gleder meg så til sommeren, hvor jeg kan gå i disse søte toppene hele tiden og slipper å pakke meg inn i tjukke gensere for å ikke fryse. Jeg ser også at jeg trenger flere party og selskaps topper, så det er kanskje det nye målet neste gangen jeg er ute og shopper! Foreløbig er den blå toppen fra BikBok den fineste "pen" toppen min, den er så søt!

1

50/50

 • 04.02.2013


 Husker at Annais la ut et innlegg der hun hadde sminket halve ansiktet sitt for å se forskjellen mellom usminket og sminket for en god stund siden, og jeg ble inspirert til å gjøre det samme. Jeg vil ikke si at det er verdens største forskjell, men jeg har veldig rød og "porete" hud, så jeg prøver å dekke det meste med foundation, så det endrer ansiktsfargen litt, og jeg markerer brynene og tar på rush. Det ser veldig ut som om foundationen jeg bruker er veldig gul på bildene, men jeg synes den blir gulere på bildet enn i virkeligheten! 

1

Champions

 • 03.02.2013

Dagen i dag har bare vært helt fantastisk! Satira og jeg red til 1. plass første klasse (LB) og gikk red til andre plass i andre klassen (LA) som jeg aldri har ridd før, med nokså gode resultater. Og alt kan jeg egentlig bare takke min aller fineste hest, som gjorde en super jobb, jeg er så stolt av henne!

 

Hva har dere gjort i dag?

1

I'm so sick

 • 02.02.2013

 

Man er ikke syk før man har lagt ut bilder av halstabletter.. Jeg orker så lite, og har egentlig bare holdt sengen helt siden torsdag kveld. I dag måtte jeg bare ri, for jeg har så lyst til å være med å starte stevne i morgen, og Satira må være i grei form i morgen. Det ser heldigvis ut som om formen blir bedre. Det har egentlig vært veldig godt å bare sove lenge to dager ekstra og ikke gjort noe annet enn å se på serier og sove. Det hadde egentlig ikke gjort meg noe å sove til halv ti resten av neste uke og.. Det er heldigvis bare 16 dager til vinterferien!!

1

Need, Want, Love

 • 01.02.2013


1
Anna Katinka

Hei! Jeg heter Anna Katinka og kommer fra den lille, men sjarmerende bygda Hurdal. Nå bor jeg i Aalborg, i Danmark, der jeg nettopp har blitt utdannet til ridetrener på Aalborg Sportshøjskole. Nå jobber jeg, frem til jeg skal begynne å studere til neste år. Jeg blogger for det meste om klær, sminke, mote og hest.

Legg meg til som venn
akvdf

Arkiv

Instagram

Bloggdesign

Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak AKVDF. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Design og koding av KvDesign / www.kvdesign.no

Nyeste kommentarer

Runa kommenterte på Følg meg på instagram!
"Du tar utroolig fine bilder! inspirasjon delux :D"

sceneteppe kommenterte på Følg meg på instagram!
"Så mye nydelig!"

Felicia N. kommenterte på Følg meg på instagram!
"Så fine bilder :-) Skal definitivt sjekke ut kontoen din."

Nyeste innlegg

Ren hud?
25.02.2013

Spring is coming up
24.02.2013

My beautiful horse
23.02.2013

Dagens antrekk
21.02.2013

Inspired by cowgirls
21.02.2013

hits