I rather stay in bed today

 • 30.01.2016
Hei og god lørdag til dere alle sammen! Jeg har vel vært våken siden kl 9 i dag, men har bare rukket å spise, sminke meg og se alt for mange episoder av Keeping up with the Kardashians. Selv om jeg ikke går på skole, forsøker jeg alltid å passe på at det blir ordentlig helge stemning hos meg også - selv om jeg skal jobbe i kveld da.. Ellers har det vært storm her i natt, det er ulempen ved å bo i Danmark, det er storm annen hver dag! Så nå er alt av sne og tegn på vinter borte og følelsen av vår kommer frem. Lukten av asfalt, grus og gress som begynner å komme frem igjen, det får meg til å savne barndommen når vi lekte ute på barneskolen med regntøy og den eneste bekymringen var at noen skulle ødelegge sandslottet jeg hadde laget i sandkassen, haha. 

Håper alle får en super lørdag! 

- A

1

Tips: Perfect breakfast

 • 26.01.2016
Alt du behøver for å få en frisk og god frokost i en og samme kopp; 

♥ Skyr

♥ Jordbærsyltetøy

♥ Hakket sjokolade

♥ Blåbær 

♥ Havregryn 

♥ Banan

 

1

Black with green

 • 23.01.2016
Sko Nelly // Bukse Gina Tricot // Jakke Vero Moda // T-skjorte H&M


Hei og god morgen! Jeg nyter en rolig lørdags morgen med frokost i sengen før jeg skal på jobb senere i dag. Jeg føler jeg har gjort så mye denne uken og har egentlig ikke styr på hva jeg har gjort, men tror egentlig ikke at det har skjedd så alt mye spennende.. Sånn er det jo når man tar ett friår og bare jobber! Tenkte derfor å henvise dere til instagram kontoen min, som jeg oppdaterer mye mer enn her på bloggen for øyeblikket! Dere finner meg på @annakatinkafehr! 

Håper alle får en super lørdag og helg! 
-A 

 

1

It´s just so typicall me

 • 17.01.2016

 → Hvis man avtaler med meg at vi skal møtes om 10 minutter, vil jeg alltid være der om 15 minutter. Jeg er alltid for sen til avtaler med venninner eller andre ting. Jobb derimot er jeg alltid flink til å møte opp! 

→ Jeg ga meg selv regelen om at jeg ikke skulle spise chips eller godteri i hverdagene nå etter nyttår. Det gikk to dager, før jeg kjøpte den første chipsposen...

→ Jeg kan ofte finne på å gå ens ærend for å kjøpe kake på bakeriet, som bare er til meg selv..

→ Jeg klarer alltid å miste viktige ting, som husnøkkelen, chipen til vaskemaskinen eller ørepropper. Jeg ANER ikke hvor mange ørepropper jeg har brukt siden jeg fikk min første iphone.. 

→ Jeg tenker alltid igjennom ting før jeg sier det. Jeg hater å si noe feil, eller for mye, spesielt i situasjoner som kan være litt stressende eller ubehagelige. Jeg tror jeg tenker veldig mye mer, enn det jeg gjør av handlinger.

→ Når jeg først har åpnet en sjokoladeplate, klarer jeg ikke å la vær å spise hele platen opp. 

→ Jeg hater å ta på andres undertøy eller at andre tar på mitt undertøy. Ikke fordi det ikke er rent eller noe, men jeg synes bare at undertøy er litt sånn intimt og privat plagg og det skal man ikke dele med andre... 

→ Jeg hater å stoppe midt i en sang, jeg liker best å høre den ferdig, før jeg stopper den. Det er ofte jeg drar med meg Mac'en på doen for å høre ferdig en sang jeg nettopp har begynt å høre på liksom. Det samme med serier eller filmer - noe som gjør det litt vanskelig for meg å sovne om nettene hehe..

→ Jeg sovner alltid når jeg er full, tror jeg fikk sovet mest i russetiden av venninene mine. Jeg ble nødt til å bli vekket flere ganger om kvelden fordi vi skulle videre eller fordi det skulle skje noe som jeg ville få med meg. 

→ Jeg sier veldig sjeldent nei til andre. Enten om det er å bli med i byen etter jobb, ta en vakt for noen på jobben eller spise med venninner, hjelpe noen med ting eller noe annet. Jeg setter veldig ofte andre fremfor meg selv. 

→ Jeg har alltid behov for å lade mobilen min, så jeg har alltid med meg en mobillader, uansett hvor jeg skal, bare så jeg er sikker på at mobilen ikke skulle dø i en nødssituasjon som plutselig kan dukke opp. Eller bare fordi jeg hater at mobilen er strøm tom og jeg liker at jeg har verden med meg uansett hvor jeg er. 

 

Noen som kjenner seg igjen i dette? hahah 

- A

1

High neck and ripped jeans

 • 17.01.2016 


Jakke Samsøe Samsøe // Bukse Gina Tricot // Sko Nelly // Genser Vero Moda

1

Oozoo Watches

 • 15.01.2016

Inneholder reklame //

Jeg er av den typen som har hull i ørene, men som ikke tar øredobbene i bruk. Jeg vet ikke helt, men føler liksom at ørene er noe som ikke behøves å fremheve.. Derimot er jeg mer fan av å fremheve hendene mine og håndledd - jeg synes for eksempel at slanke/tynne håndledd kan være veldig elegante - og elsker derfor å bruke klokker og ringer. for å fremheve det. I samarbeid med Anni & Co, fikk jeg lov til å ta med meg to Oozoo klokker hjem, så jeg kunne vise dere dem. Og jeg synes de begge to er såå fine, men er helt klart fan av den sorte. Jeg har selv en DW, men noen ganger synes jeg den kan bli litt for liten. Den sorte er derimot større og nesten litt mer maskulin, noe jeg synes egentlig er skikkelig kult! 

-A

1

Breakfast in bed

 • 15.01.2016Hei og god morgen! Jeg var lys våken allerede kl 9 i dag, og det er deilig at jeg kan våkne så tidlig og være oppegående, hahah. Jeg pleier ellers å sove til kl 11 til vanlig, i og med at jeg pleier å komme hjem rundt kl 23 om kvelden etter jobb! Det har vært mye jobb nå, jeg jobber så og si hver dag, men det er deilig å vite at jeg får penger og forhåpentlig vis penger som jeg kan sette til side også. Jeg har tross alt et lån fra lånekassen jeg snart begynner å nedbetale hehe.. 
Ellers skal jeg forsøke å få tatt antrekksbilder i helgen, jeg er litt stressa for å ta selvutløser midt i gatene her, det er litt flere mennesker her, enn der jeg bodde før, så jeg tror noen av venninnene mine skal få lov til å stille som fotograf i nærmeste tid! 

Ha en super dag, - A

1

My bedroom

 • 14.01.2016OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Jeg er absolutt ikke ferdig med rommet mitt, og jeg har så mange ideer som forhåpentligvis blir realitet! Alt av inspirasjon finner jeg i hvert fall på Pinterest.com, forskjellige blogger og instagram kontoer. Jeg har alltid synes at interiør er morsomt, men så morsomt og ikke minst, dyrt, hadde jeg ikke trodd. Jeg gleder meg i hvert fall til alt er på plass! 

- A

1

Inspo Sunday

 • 10.01.2016Litt inspirasjon på en mørk og kjedelig søndag.Etter ferien hjemme i julen er hodet mitt fylt masse inspirasjon til å gjøre soverommet mitt slik jeg vil ha det. Det tar bare litt lenger tid enn det jeg vil, i og med at jeg må tenke økonomisk, og vil helst klare å spare litt hver måned. Kjenner det blir veldig godt å få en fast jobb og bare handle inn masse fint interiør med en gang...Jeg er faktisk på vei til Oslo igjen, denne gangen er læreren min, Ann, fra Sportshøjskolen, med, fordi vi skal på utdanningsmesse på Lillestrøm nå kommende mandag og tirsdag og representere Sportshøjskolen! Så hvis ett år i Danmark, hvor du kan utdanne deg som personlig trener, ridetrener eller bare ha et år hvor du kan fokusere på deg selv og trening, og i tillegg oppleve det danske livet, så kom til oss så kan vi hjelpe deg! 

Ha en god søndag! 

-A

1

It's cold outside

 • 07.01.2016


Poncho fra Second Female / Bukse Gina Tricot / Veske ERBs Danmark / Sko Bianco by Camilla Phil 

1

Late breakfast

 • 07.01.2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
God morgen! Det var så deilig å komme tilbake til leiligheten min igjen her i Danmark, og jeg brukte dagen i går på fylle opp kjøleskapet med masse mat, trene, sosialisere med venninner og jobbe! Snakk om å få en hard start på hverdagen igjen hahah. Jeg gjorde mer i går, enn det jeg har gjort i juleferien.. I dag derimot har jeg dagen fri, men planlegger å få redigert bilder til bloggen, skrive liste over hva jeg trenger å få kjøpt til rommet mitt og få trent. Men for øyeblikket, skal jeg kose meg med litt the og The Kardashians! 

- A

1

Cup of coffee

 • 04.01.2016


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Hei! Jeg har dratt meg helt kl 12 i dag, døgnrytmen er stadig vekk ikke helt på topp, men jeg jobber i hvert fall med å ikke stå opp kl 14, som jeg har gjort noen dager, hahah. I morgen reiser jeg hjem til DK igjen, og jeg ser frem til å begynne å jobbe igjen, komme inn i treningen igjen og forhåpentligvis kunne jobbe litt mer med bloggen - blogglysten er i hvert fall på topp for øyeblikket med nytt redigeringsprogram og ideer! Jeg gleder meg også til å se venninnene mine i DK igjen, men jeg gruer meg til å reise fra venninnene mine her.. Men snart er jeg vel på vei tilbake til Norge igjen - forhåpentligvis!

-A

1

Red wine trouses

 • 04.01.2016

Inneholder reklame// 
Bukse Samsøe Samsøe // Topp BikBok // Sko Reebook // Klokke fra Oozoo

Etter en overnatting på Stange hos Ida, fikk jeg ridd Satira en gang til og Ida hjalp meg med bilder til dere! Det er derimot en smule kaldt å ta bilder ute i Norge enn det, det er i Danmark haha. Jeg lyver ikke når jeg ser frem til å kunne ta bilder uten å måtte fryse av meg både tær og fingre! 

-A

1

She says hi!

 • 02.01.2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hei alle sammen! Jeg fikk endelig sett Satira igjen i dag, og det gjorde så godt, jeg trengte dette, virkelig. Hun er som frisk pust, uansett når og hvor jeg ser henne. Ingenting virker viktigere enn henne, alt bare forsvinner. Mennesker som jeg ellers tenker på, forsvinner med en gang jeg ser på henne. Det er så merkelig, nesten magisk hvordan hun får alt annet til å virke som bagatell. Vi red en lang tur og hun storkoste seg, stakkars hesten har stått stille rolig på grunn av behandlingen hun har fått, så hun hoppet (praktisk talt) av glede halv parten av turen hahah! I morgen kjører vi til en ridehall i nærheten så vi kan ri litt ordentlig igjen - dessverre er hun ikke en konkurransehest igjen, så vi må være forsiktige med henne og gi henne masse pauser. Det er så utrolig kjedelig at det har blitt sånn, men det viktigste for meg er at hun ikke har vondt og er glad. 


-A 

1

My outfits for NYE

 • 02.01.2016

Inneholder annonse//Jakke fra Pulz 

Kjole fra Americandreams.dk

Til gårsdagens feiring stod jeg ovenfor to antrekk, men ente opp med fjorårets nyttårs kjole, nemlig den glitrende paljettkjolen fra Americandreams.dk. Men det første antrekket var også fristende, derimot synes jeg nok ikke at bukse er pyntet nok til en slik feiring, men jakken derimot er her klart passende. Jakken har jeg fått fra Anni og Co på Råholt og jeg bare elsker snittet og stoffet, i tillegg kan jeg jo bruke den til enten fester eller bare hverdagslig bruk, med noe mer under så klart. 
- A

1

My New Years Eve

 • 01.01.2016


Gårsdagen ble en lang kveld, men helt klart en god kveld. Jeg avsluttet 2015 og startet 2016 med så og si alle venninnene mine! Jeg startet kvelden med middag og pakkelek, som Marthe stor for, med noen av jentene fra Hurdal som jeg har kjent siden barnehagen, for så å ta festen sammen med venninnene mine fra VGS og noen av deres kjærester! Det er så utrolig hyggelig at jeg fortsatt har god kontakt med så mange av jentene jeg har kjent siden jeg var liten og frem til nå, og jeg kommer til å savne dem alle sammen så utrolig mye når jeg er tilbake til Danmark igjen. 

Året 2016 har startet nokså rolig med pizza, cola og Gossip Girl på skjermen, og selvfølgelig hettegenser og joggebukse, med en varm dyne og stor pute. Og jeg tror jeg skal gjøre dette året til ett år hvor jeg fokuserer på meg selv, venninner, jobb og trening. I tillegg vil jeg forsøke å sette av mer tid til venninner enn det jeg gjorde i 2015, som for eksempel sette av penger så jeg kan reise og besøke venninnene mine som har flyttet til enten Bergen eller Trondheim. I tillegg er jeg innstilt på å søke inn på studier, så dette tror jeg blir et spennende og bra år - i hvert fall er det målet mitt! 

 

Har dere noen mål for 2016? <3 

- A

1
Anna Katinka

Hei! Jeg heter Anna Katinka og kommer fra den lille, men sjarmerende bygda Hurdal. Nå bor jeg i Aalborg, i Danmark, der jeg nettopp har blitt utdannet til ridetrener på Aalborg Sportshøjskole. Nå jobber jeg, frem til jeg skal begynne å studere til neste år. Jeg blogger for det meste om klær, sminke, mote og hest.

Legg meg til som venn
akvdf

Arkiv

Instagram

Bloggdesign

Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak AKVDF. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Design og koding av KvDesign / www.kvdesign.no

Nyeste kommentarer

Runa kommenterte på Følg meg på instagram!
"Du tar utroolig fine bilder! inspirasjon delux :D"

sceneteppe kommenterte på Følg meg på instagram!
"Så mye nydelig!"

Felicia N. kommenterte på Følg meg på instagram!
"Så fine bilder :-) Skal definitivt sjekke ut kontoen din."

hits