Favorite girl

 • 31.01.2015 
I dag var jeg på ridekurs med Sune Hansen, og Satira viser stadig vekk masse fremgang. Så var det visst en dressurhest i denne såkalte spranghesten jeg kjøpte for noen år siden!

1

Nye favoritter

 • 29.01.2015
Calvin Klein Bralette / Calvin Klein Thong / Adidas T-Skjorte / Kåpe fra BikBok / Sko fra Nelly ♥
Trykk på de forskjellige tekstene til produktene for å komme til de forskjellige produktene...
1

Equestrian

 • 28.01.2015

Rideutstyr for meg, er det samme som smykker for andre. Det er så utrolig verdifult for meg. Det nye hodelaget til Satira som dere ser ovenfor, er helt klart en favoritt!

1

Camel & wool cardigan

 • 27.01.2015

Cardigan BikBok / Bukse Gina Tricot / T-skjorte Gina Tricot / Klokke Daniel Wellington 

 

Ett enkelt antrekk, men allikevel så greit å gå med også. Den nye cardiganen min fra BikBok er så god og varm, og den passer perfekt til det sure vinterværet her i Danmark. Det er virkelig ikke lett å ta bilder i dette landet. I det ene sekundet regner det, i det andre snør det, og så er det minusgrader, før det plutselig blir sol og varmegrader og det kjennes ut som om sommeren er rett rundt hjørnet...! Men jeg og verdenes snilleste fotograf prøver allikevel, og jeg synes ikke de ble så alt for ille heller. ♥

1

A little hair tip for you

 • 26.01.2015Jeg har i det siste blitt utrolig opptatt av håret mitt, og jeg har funnet en perfekt løsning for mitt blonde hår. Jeg synes ikke det er spesielt pent med store sorte eller brune strikker i håret mitt, fordi det tar så utrolig mye oppmerksomhet og plass.. -  derfor passet det perfekt med hårstrikker i plastikk! De synes ikke og de skader heller ikke håret, noe som er veldig bra for mitt slitte hår. Dere finner slike strikker på de fleste klesbutikket samt noen av kosmetikkbutikkene!

1

Typical sunday

 • 25.01.2015En ny uke kommer heldigvis etter en slik uke jeg har hatt. Så utrolig mye har skjedd og påvirket meg som person og i livet, at man skulle nesten ikke tro det! Det har vært utrolig vanskelig å finne ut av hva jeg vil i livet og akkurat her og nå. Man tenker at livet er hardt når man går på vgs og har prøver, helt til man kommer ut i verdenen og prøver livet som voksen. Jeg kan avsløre at jeg har blitt tatt ut i semifinalen i Miss Univers Norway, men det er vanskelig å vite om jeg kan være med når jeg er her i Danmark. Så jeg har ikke bestemt meg enda om jeg skal være med i konkurransen eller ikke.. Og hva konsekvensene blir om jeg velger å være med eller ikke. Jeg er så usikker, men jeg har så lyst til å være med, samtidig som jeg er her og gjør ferdig utdanningen min. Ææh, luksus dilemma much? 

1

Hvem bryr seg?

 • 23.01.2015

Vi lever i en verden hvor vi selv kommer som første prioritet. Fordi vi er faktisk så utrolig egositiske,  vi bryr oss ikke og vi hjelper heller ikke andre. Det er faktisk så ille, at når til og med TV2 og tv-kanaler fra USA legger opp til skuespill og holder et skjult kamera for å se hvem som faktisk bryr seg i forskjellige type situasjoner, er det bare ett få tall som faktisk bryr seg. Jeg lurer egentlig bare på hva som faktisk skjer hos oss mennesker, hvor feige, selvopptatte er vi? Vi må faktisk stoppe litt opp og tenke to ganger om hva som faktisk er viktig her; deg selv eller den stakkars demente mannen som ikke vet hvor han er?

Jeg blir ikke lenger sjokkert over at barn blir mobbet og de eneste som bryr seg er foreldrene. Det er jo ingen andres sak, er det vel? Det er jo ikke akkurat noe lærerne kan gjøre med det, det ville jo bare gjøre alt verre! Det er jo heller ingen selvfølge å hjelpe en uteligger som nettopp har falt og slått seg, mens alle tingene hans ligger spredd rundt seg, deriblant krykker. Fyren kan jo være syk og har sannsynligvis masse bakterier, så det er nok best å bare la han ligge der og hjelpe seg selv. Han er vel uansett ikke verdt noe? Og det skulle vel bare mange at at noen blir kastet ut av en butikk fordi de er fra en annen kultur og ser annerledes ut. De trenger vel ikke mat, de kan vel finne det et annet sted, hvor det er flere fra den type kulturen. De er jo tross alt ikke som oss! (ironisk)

Jeg blir så sint, frustert og så sinnsykt forbanna. Når skal det være stopp på ondskap, diskriminering, egoisme, rasisme og likegyldighet!? Vi må oppføre oss som normale mennesker og faktisk tørre å ta litt tak når det oppstår situasjoner som kan påføre andre stor smerte. Skal man kunne forandre verden, må man faktisk gjøre noe også og være med på forandringen selv, istedet for å bare stå å se på.

 

Vi lever i 2015, hvor rasisme burde være borte for lengst, hvor det ikke burde finnes tiggere på gatene, hvor de som faktisk mobber er problemet og ikke mobbeofferet. Vi burde ha lært så mye mer fra vår historie om menneskeenheten. Vi burde kunne bruke den lille tiden vi har, til å bruke den på andre enn oss selv, spesielt når det gjelder å bryte inn i en sitausjon du selv ser at det skjer noe fryktelig galt. Hvor er egentlig samvittigheten til folk!? Og omsorgen? 

 

Her er det opptil flere videoer fra TV2 sitt program "Hvem bryr seg";

http://www.tv2.no/v/853151/

http://www.tv2.no/v/861302/ 

 

 

Videoen som har blitt laget i USA:

http://www.smud.no/mennesker/uteliggeren-falt-om-pa-gata-du-kommer-til-fole-skam-nar-du-ser-hvor-mange-som-stoppet-hjelpe/

 

 

1

Big, blue sweater

 • 18.01.2015Genser Weekday // Jakke Zara // Bukse BikBok // Votter Pieces // Smykke H&M1

Siste Q&A

 • 16.01.2015

 

Hvor mye betalte du for pr. bilde? :)

Ett bilde koster ca 14 kr, men hvis du kjøpe 50 stk, så koster det ca 180 kr. 

Hvor høy er du?

Jeg er akkurat 168 cm! Akkurat 4 cm for lav til å kunne bli den høyden som jeg helst ville ha hatt..! hvor kjøpte du nike skoene?

De fikk jeg av søsteren min i bursdagsgave. Hun hadde kjøpt dem i USA, som gjør at de er litt billigere også! Jeg absolutt elsker dem♥

hva er det beste med å blogge?

Det beste med å blogge, er at jeg kan skrive og legge ut bilder av det jeg har lyst til, og få hyggelige komentarer på det. Jeg har slitt en del med å føle meg "god" nok, og her gjør jeg det - og det er veldig deilig. Jeg passer også inn her, fordi jeg liker å være så egoistisk å legge ut bilder av meg selv, samtidig som jeg liker å vise min type klessmak. Noe annet jeg er veldig glad for med bloggen min, er at det er mitt eget og jeg kan selv bestemme hva jeg skal skrive å gjøre. I tillegg har jeg vokst en del med tanke på min egen klesstil og skrivemåte, væremåte og hvordan jeg ser ut - og det er ingen andre steder enn på bloggen jeg kan se det!Hva slags gutter liker du?

Jeg liker de guttene som har en vass grad av selvtillit; verken for lite eller for mye. Samtidig liker jeg de guttene som ikke tar seg selv så høytidelig. Jeg har ingen bestemt krav for om gutten skal være lys, mørk, høy eller lav(ikke lavere enn meg selv da...). For meg så er det viktig at de har fine, snille øyne, en ok kropp, søt, har humor og en personlighet, og en som kan gi meg like mye oppmersomhet, som han kan gi seg selv. Det at jeg har det gøy, og føler at jeg kan slappe av med han, samtidig som at jeg føler at jeg kan være ærlig og personlig med han er også viktig for meg. Jeg er nok ikke så utrolig fan av de som er så utrolig barnslige, men at han ikke er seriøs hele tiden, er veldig deilig også! 

Bor du i Danmark?

Ja det gjør jeg! Jeg flyttet hit i August.


Når kommer du hjem igjen?
Jeg reiser nok hjem i juni, men foreløbig er jeg litt usikker. Trives du i Danmark?
Både ja og nei. Det er mye som skjedde før og etter jul, som jeg ikke har skrevet om her på bloggen. Jeg ble veldig psysisk syk og slet veldig en periode. Det er heldigvis over nå og ting er blitt bedre. Samtidig er det vanskelig å være her når alle jeg er glad i, er hjemme i Norge. Det har helt klart vært en trøst at jeg har med meg Satira ned hit, jeg tror livet hadde vært ganske annerledes her uten henne. Jeg trives også fordi jeg har blitt kjent med så mange personer, som har blitt viktige for meg. Hanna er jo blitt en av mine nærmeste og jeg gruer meg virkelig til hun drar i feburar.

Men skal jeg se bort i fra at jeg savner alle hjemme, stortrives jeg veldig her i Danmark. Jeg har sett masse, opplevd masse, lært masse, trent og blitt glad i å spise sunnere, jeg har utviklet meg som person og som rytter. Jeg lærer veldig på den økonomiske fronten, samtidig som jeg lærer dansk og den danske kulturellen. Det er fantastisk å være her, når jeg har så mange gode venninner og kompiser her. Det blir nok veldig vanskelig å flytte hjem igjen til sommeren.. 

Hva er den største forskjellen?

I forhold til Norge, er Danmark suuuper billig! Alkohol, mat, taxi, drinker på utestedene og for det meste det Norge ellers er dyr på, er det billig i Danmark. Språket er jo ikke så veldig forskjelig, men jeg slet veldig i starten med å forstå hva de danske elevene og lærerne sa, men det er heldigvis ikke noe problem nå. Jeg har til og med lært å snakke litt dansk! Noe jeg har reagert veldig på her i Danmark, er hvordan forholdet mellom lærer og elev er, på en højskolen, vel å merke. Ridetræreren har for eksempel tatt meg med ut på byen og spandert drinker på meg, det samme har også skjedd med en av lærerne på skolen. Reglene er ikke så strenge og det er veldig "fritt fram" her. 

I tillegg er det heller ikke så stor forskjell på om du er god venn med en jente eller en gutt. Her er vi alle som en stor familie og alle er like glad i hverandre. Så klart er vi norske en litt mer sveiset gjeng, og det er jo litt fordi vi er så få, men det er samtidig veldig lett å bli kjent med de danske! hvilket kamera har du?

Jeg fikk nytt nå til jul, før hadde jeg Canon 600D, og nå har jeg fått Canon 700D og jeg elsker det! Jeg har også 50 - 1.4 mm objektivet. 


hvor redigerer du bildene dine?

Jeg redigerer bildene mine på picmonkey.com!


1

O.P.I Nail Lacquer

 • 15.01.2015I julegave av søsteren min fikk jeg ett nydelig sett med forskjellige type neglelakk fra O.P.I! Her ser dere en av mine favoritter. En utrolig fin, og myk farge, som passer til alt. 

1

Gjør det litt billigere

 • 14.01.2015Vest fra H&M, Bukse fra H/V Polo, Ullgenser fra Kingsland


Er det noe som kjennertegner ridning, så er det at det er fryktelig dyrt. Alt fra hesten, til fór, til utstyr og til rytterens behov av forskjellige type tøy. Det er så mange av de som driver med sporten som bruker tusenvis på fint og dyrt ridetøy. Som student har jeg ikke så mye penger til å kjøpe klær til meg selv, spesielt ridetøy kan jeg bare glemme, fordi det er så dyrt.

Heldigvis for meg, så er jeg ikke så opptatt av hvilket merke ridetøyet mitt er ifra. Er det noen av dere som hadde trodd av den brune vesten på bildet over, koster 175kr og er fra H&M? Vel, det er den, og jeg elsker den. Ikke bare denne, men også en topp jeg også bruker når jeg rir, er ifra Gina Tricot, og den passer, ser og fungerer akkurat som en annen vanlig ridetopp som jeg bruker. Forskjellen er bare det at den koster kanskje 500kr mindre! Så for meg blir det den billige løsningen, ved å kjøpe ridetøy (selvfølgelig ikke bukser) men topper og vester på klesbutikker. Det er så mye billigere og jeg synes faktisk at det av og til er nesten finere også! 

1

Must have

 • 13.01.2015

 

 

 

Trykk på Merket eller på produktet for å komme til nettsidene!♥

Løpejakke fra Ellos ,  Topp fra Nelly,  Timberland sko fra Nelly,   Sko fra Nike hos Stylepit,  Skinnsekk fra Pieces fant jeg hos Asos,  Dunjakken fra jegEllos

 

 

Nå som det er så mye salg, får jeg bare lyst til å kaste inn håndkle og kjøpe meg masse nytt. Men jeg må nok holde meg selv i nakken og styre unna det meste. Pengene jeg fikk for det siste skolehalvåret strekker seg akkurat ikke til å betale alt, så da gjelder det å spare på det meste jeg kan. Jeg får heller ha disse ønskene på en ønskeliste frem til jeg begynner å tjene litt mer penger!♥ 

 

 

 

 

1

Den aller første gangen...

 • 13.01.2015

Jeg stjeler ideen til Marthe Borge og kjører på med " den aller første gangen"! 

 

Min første kjærlighet..

Jeg gikk i 5 klasse og var storm forelsket i en gutt som gikk i samme klasse. Han var forelsket i meg også, men for at vi skulle bli kjærester måtte jeg hoppe 60 cm i høyde, noe som var supervanskelig for meg. Heldigvis klarte jeg det og vi ble kjærester i hele 6 måneder. Vi hadde derimot et veldig enkelt forhold, ingen kyssing eller bli med hverandre hjem. Vi bare holdt hender og gav hverandre klemmer. Jeg var helt i skyene!

 

 

Min første break-up...

Min lykkelige tid på barneskolen med min første kjæreste ble brutalt brutt av en lapp jeg fant på pulten min etter siste skoletime, hvor det stod "jeg tror det er best vi bare er venner". Jeg var helt knust. Bare en måned senere ble vi hemmelige kjærester, og jeg gjorde payback med å gjøre nøyaktig det samme. Dessverre fant han ikke lappen, så jeg måtte skrive det over på MSN... 

 

Min første fyll..

Jeg skulle feire 18-årsdagen til en av mine bestevenninner (jeg var 17) og jeg skulle være med på en skikkelig fest hvor det blant annet ble servert shots og vin. Selv hadde jeg og min daværende kjæreste kjøpt inn cidere og syntes at det var nok for oss. Senere ut på kvelden skulle det vise seg at det ble noen runder med tap i beer-pong, uttallige shots og en flaske vin og jeg som ikke hadde drukket mye før, ble totalt ødelagt og husker ikke spesielt mye fra den kvelden. Jeg måtte få hjelp av to stykker til å hjelpe meg i trappen ned til soverommet og etter en telefon til storesøster hvor jeg fikk beskjed om å drikke masse vann la jeg meg. Jeg var ganske forsikitg med alkohol etter den runden der. 

 

 

Mitt første kyss.. 

Jeg har i forhold til mange andre, aldri fått mitt første kyss i barnehagen, på barneskolen eller ungdomsskolen. Mitt første kyss kom da jeg gikk på 1. vgs og hadde møtt min fremtidige første ordentlige kjæreste. Jeg husker jeg var kjempe nervøs, samtidig som jeg hadde ventet kjempe lenge på det. Jeg var på besøk hos han for første gang og rett før jeg skulle reise kysset vi. Jeg ble utrolig flau og fnisete, men samtidig ble jeg bare utrolig glad og hadde sommerfugler i magen resten av den uken.

Første fall på hest...

Jeg var på mitt aller første sprang stevne og skulle ri en liten hest som nesten ingen likte på stallen. Han var frekk og flink til å gjøre ting vi ikke bad han om. I og med at jeg var rundt 7 år red jeg ikke hinder, men bommer. Allikevel, skulle den lille hesten absolutt hoppe. Så når vi skulle trave over 3 bommer med flere meters avstand, tok han sats og hoppet. Jeg fløy avgårde, men like overrasket over hoppet og fallet, hoppet jeg rett opp igjen og fortsatte!

Min første hest.. 

Høsten etter konfirmasjonen min fikk jeg endelig lov til å kjøpe meg hest. Etter at jeg hadde prøvd to hester, fant jeg min første hest. Søt, liten og utrolig pen. Ikke visste jeg at da vi skulle ta henne med hjem, at hun skulle nekte å gå fremover på turer i nesten to måneder. Til og med da vi skulle prøve sal, ble vi stående på ett sted mens hun kastet seg rundt og opp og ned. Salen ble sittende under hele rodeoturen og den ble kjøpt. Bare noen uker senere ble hun mye bedre og hun har helt klart formet meg som rytter. 

 

Min første reise...

Allerede som 3-åring flyttet familien til Oxford, England. Der bodde vi i 1 år og jeg husker faktisk ganske mye. Jeg husker spesielt at jeg fikk sove i en dobbeltseng i 3-etasje, mens søsknene mine måtte sove i kjelleren, hvor det blant annet kunne komme padder på besøk. Jeg husker også barnehagen min og spesielt avslutningen de hadde for meg; en av barnehagetantene hadde kledd seg ut som en tiger, og alle barna i barnehagen ble så redde så vi skrek og løp rundt i frykt. Til slutt fikk vi saft og kake, og ting var ikke så ille allikevel♥  

 

 

1

Pretty little horse

 • 12.01.2015

Det var fantastisk å se Satira igjen søndag for en uke siden. Selv om det var godt å reise hjem til jul, var det noe som manglet. Hun har heldigvis hatt en fin og avslappet jul og hun ser ikke til å ha tapt seg på noen som helst måte, noe som er deilig. Vi har allerede hatt en sprangtime og en aldersrelatert treningstime. I dag skulle vi hatt en dressurtime, men jeg er fortsatt ganske tett i hodet på grunn av bihulbetennelsen jeg fikk på nyttårsaften, så jeg prøver heller å slappe av i dag, så vi kan ri sprang i morgen! 

1

Sunday bliss

 • 11.01.2015

Hele antrekket er fra BikBok

I dag har søndagen vært som en søndag skal være; sove lenge, spise god frokost/brunch og ha en helt avslappet dag på stallen. Akkurat som jeg liker det. Satira er i fin form om dagen, dessverre er ikke været i Danmark like bra. I går blåste det og regnet det så mye at vi ikke kunne sette ut hestene mer enn tjue minutter og i natt var det storm. Jeg hører at det har vært det i Norge også, men dere kan jo tenke dere hvordan det er i Danmark som er helt flatt og i Norge er det heldigvis litt fjell som kan ta i mot vinden.

1

Perfect, deep & red

 • 08.01.2015

 
At denne leppestiften fra Gosh har blitt en av mine favoritter, er det ingen tvil om. Den passer perfekt til helt enkle antrekk, og til litt mer pyntet antrekk. Den piffer liksom opp fargene og gir ansiktet en mer ramme. Det beste av alt så er den ikke så alt for dyr, og den sitter hele dagen. 1

A perfect tune

 • 07.01.2015

Jeg har blitt helt forelsket i denne sangen og den har gått på repet siden jeg hørte den på mobilen til broren min. Kom gjerne med litt musikk tips til meg, jeg elsker å oppdatere meg på musikk og nå som det er et nytt år, er det jo perfekt å begynne allerede nå!♥

1

Få bildene printet ut!

 • 06.01.2015

 

For noen uker siden leste jeg på bloggen til Eirín Kristiansen om en app som hun også var blitt tipset om! Appen er fantastisk og jeg elsker den. Den går ut på at du kan få tilsendt bildene dine du har på mobilen fremkallet! Jeg gjorde dette rett før jul, så jeg kunne gi noen av bildene i gave til kjæresten og veninner. I tillegg bestilte jeg noen til meg selv også, som jeg har hengt opp ved sengen min og jeg blir bare så glad av å se på dem, istedet på mobilen ♥ Appen er gratis og heter Printic!

1

Rommet mitt!

 • 06.01.2015

Sengen min er til høyre på bildet!Gangen 

 


Kjøkkenet/badet

Nytt år, nye muligheter og forhåpentligvis ett bedre år enn 2014. Jeg starter skoleåret med å flytte fra oppgang H til oppgang G, flytte fra mine gamle roomies til nye, fra mitt perfekte rom til et annet rom. Ting på skolen er blitt en del annerledes enn før, og jeg vet ikke helt om jeg er så veldig fornøyd med det. Bare noen dager etter at jeg hadde kommet til Norge for å feire jul, fikk jeg beskjed om at jeg skulle bo på et annet rom, og jeg i tillegg skulle bytte oppgang. Det er vel først nå jeg merker hvor irritert jeg er for at jeg måtte flytte. Rommet jeg bodde på før hadde perfekt utsikt utover skolen, jeg bodde ved siden av de mest fantastiske menneksene og jeg følte meg hjemme på rommet. Nå føles det ut som om jeg har startet helt på nytt igjen. I tillegg er det faktisk utrolig hvor vondt det er at noen av mine nærmeste venner ikke går på skolen lenger..  Akkurat nå har jeg det ikke så bra, men jeg regner med at det blir bedre ettert hvert som jeg blir vandt til det. 

Jeg tenkte jeg i hvert fall skulle vise dere mitt nye rom, så ser dere i hvert fall hvordan jeg bor nå! Heldigvis bor jeg med to nye fantastiske jenter som jeg liker veldig godt. Freja har jeg bare kjent noen dager, men Hanna har jeg jo kjent lenge så det er greit. Det er jo helt klart et stort pluss at jeg bor med så hyggelige jenter, når jeg måtte flytte!

 

1

2014 2

 • 02.01.2015

August...

 

Jeg husker så utrolig godt når alle tvilte på at Daniel og jeg skulle klare å holde sammen når jeg flyttet til Danmark. Jeg tror jeg fikk det same spørsmålet hver dag om det kom til å bli slutt eller om vi skulle ta en pause. Sta og trofast som vi begge er, klarer vi det foreløbig helt fint og jeg er faktisk utrolig stolt over det! 

Frem til den 16. august, husker jeg veldig godt at jeg stresset skikkelig med å reise rundt og besøke alle sammen en siste gang og samtidig gjøre de aller siste innkjøpene av klær og bokser jeg trengte til turen. Alt var et eneste stress og humøret mitt svingte veldig fra glad til trist. Jeg var super nervøs og grudde meg skikkelig til å reise, samtidig som jeg var kjempe spent og gledet meg. 

Den 16. august dro reiste Satira, mamma og pappa, og jeg til Larvik og tok båten over til Danmark. Vårt danske liv hadde startet!

Satira og jeg ble kjent med Saffier og Hanna fra Molde! ?

Skolen tok masse utfluker, slik at elevene skulle bli kjent med hverandre og med lærerne! 

 

September....

 I september begynte antrekksbildene å bli super bra, og jeg fikk utrolig mange hyggelige komentarer fra folk på skolen og fra dere her på bloggen. Jeg fikk også en regram fra BikBok på instagram. For meg som kanskje ikke har opplevd så mye sånt, synes at det var skikkelig stas!

Satira ble enda sterkere og bedre, det samme gjorde jeg også!

Jeg ble i tillegg kjent med mange nye mennesker. Det tok litt tid å bli kjent med de danske, men det ble helt klart lettere for hver dag! 


Verdens beste Desmo! (Han heter egentlig Casper)

Jeg ble også 19 år, og jeg trodde det skulle bli en rolig feiring, men både de norske og de danske lagde en suprisefest med pynting, sang, kaker og masse bursdagsklemmer og drikke! Senere dro vi i byen og jeg hadde allerede takket for meg, men jeg ble allikevel dratt med i byen. Kommer aldri til å glemme den kvelden. Helt fantasisk! Og jeg ble så utrolig glad!

 

Oktober...

Merethe falt av hesten og vi var redde for at hun hadde brukket ryggen, noe som hun hadde gjort en gang fra før av.. Ett av våre mange sykehusbesøk som varte i 5(!!!!!) timer. Jeg fikk kjøre ambulanse da, så det hjalp jo litt, hahah. 


Heldigvis var ryggen ikke brukket og vi kunne reise hjem. 

 

Vi hadde enda en fest på skolen og jeg hadde blitt kjent med enda flere!


Frederik! 


Hanna og jeg ble enda mer venninner og nå kan jeg vel kalle henne en av mine nærmeste?

 

Jeg tok min første tur tilbake til Norge etter at jeg hadde flyttet og var hos Daniel en hel helg, som var helt fantastisk! Jeg husker vi begge var veldig spente på om det var det samme som før, og jeg tror vi begge er enige om at det var og det fortsatt er det. Heldigvis! 
I tillegg fant jeg ut at jeg hadde gått ned 4 kilo og jeg følte meg så utrolig mye bedre enn jeg noen gang hadde gjort! 

To helger etterpå, reiste Hanna og jeg til København for å besøke kompisen min Laurtiz som studere på CBS. Jeg hadde ikke vært i København på lenge, så det var skikkelig koselig å dra tilbake. Og selvfølgelig dro vi på tivoliet!

 

November...

 

Ny regram fra BikBok! Og jeg fikk utrolig mange nye blogglesere på utrolig kort tid. Dessverre gikk det ikke lenge før jeg hadde hendene fulle med alt annet, så bloggen og leserene ble litt glemt.. 

Jeg fant et bilde av Satira og satte det mot et nytt, og så utrolige positive forskjell! 

 Dessverre ble hun plutselig veldig øm i ryggen. Antageligvis på grunn av veldig mye hard trening og en eksplosjon av nye muskler. 

 

Jeg selv fikk min egen katastrofe da jeg skulle prøve å farge håret mitt hjemme.. Tips: ALDRI GJØR DET 


 Hell i uhell, jeg ble kjent med en fantastisk firsørsalong, der blant annet en norsk frisør som kommer der jeg kommer i fra, jobbet. Enda ett nytt bekjentskap og håret ble levbart.. haha

 

Til min store glede kom fotballlaget til Daniel på besøk til Aalborg og Daniel ble noen dager ekstra slik at vi kunne være sammen og jeg kunne vise han byen min. Vi dro også på Zoo!

 

Desember ...

Jeg dro på julemarked med noen av de norske jentene, sammen med Nicolai og Henrik! 

En av de siste kveldene sammen med Ingvil, Frida, Nicolai og Henrik, dro vi ut og drakk litt.. Heldigvis ble jeg kjørt av Nicolai og Henrik til flyet, slik at jeg fikk sett dem helt til jeg reiste. I og med at de stoppet til jul og jeg ikke får sett dem på en stund, var det greit å være litt ekstra med dem de siste dagene. Egentlig skulle jo Hanna også stoppe til jul, men hun forlenget det til mars, heldigvis! Nå skal vi være samboere sammen frem til da, og jeg gleder meg så utrolig mye! ♥

 

Nå gleder jeg meg til ett nytt år, hvor jeg blir kjent med masse nye mennesker og får oppleve enda mer. Allerede i starten av februar reiser skolen til Italia på skitur, som jeg tror blir helt fantastsik!

1
Anna Katinka

Hei! Jeg heter Anna Katinka og kommer fra den lille, men sjarmerende bygda Hurdal. Nå bor jeg i Aalborg, i Danmark, der jeg nettopp har blitt utdannet til ridetrener på Aalborg Sportshøjskole. Nå jobber jeg, frem til jeg skal begynne å studere til neste år. Jeg blogger for det meste om klær, sminke, mote og hest.

Legg meg til som venn
akvdf

Arkiv

Instagram

Bloggdesign

Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak AKVDF. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Design og koding av KvDesign / www.kvdesign.no

Nyeste kommentarer

Runa kommenterte på Følg meg på instagram!
"Du tar utroolig fine bilder! inspirasjon delux :D"

sceneteppe kommenterte på Følg meg på instagram!
"Så mye nydelig!"

Felicia N. kommenterte på Følg meg på instagram!
"Så fine bilder :-) Skal definitivt sjekke ut kontoen din."

Nyeste innlegg

Favorite girl
31.01.2015

Nye favoritter
29.01.2015

Equestrian
28.01.2015

Camel & wool cardigan
27.01.2015

A little hair tip for you
26.01.2015

hits