Rings

 • 30.01.2014

Jeg har fått helt dilla på ringer i det siste, og særlig de som jeg kan bruke på alle fingrene samtidig! Det dumme med disse, er at noen faller av litt for lett, så jeg har mistet en hel del allerede, men heldiggvis var det mange i pakken. Du kan få kjøpt dem på H&M for 49,-! 
1

Blue leatherjacket

 • 29.01.2014

Hei! ahh, jeg har kjøpt meg en blå skinnjakke, av alle ting, kanskje ikke så mange som har det i skapet? Jeg gleder meg i hvert fall til å bruke den, og jeg har sett for meg mange nye antrekk med denne jakken! Den er dessverre kanskje litt for kald for min del til å brukes nå, men når snøen forsvinner og det blir litt varmere, blir den nok brukt masse. Kjøpte den heldigvis vis på salg, så jeg sparte en del penger, som er utrolig deilig. Blir så glad når jeg kjøper ting på salg. 

 

1

Black and Blue

 • 27.01.2014Skjorte -Carlings, Bukse - BikBok, Mobilholder-BikBok, Klokke - Daniel Wellington 

1

Til Dovre Faller

 • 26.01.2014

Hei! Snart er helgen over igjen, og jeg tror kanskje dette har vært en av de mest innholdsrike helgene på veldig lenge. På fredag var familien på teater i Oslo, jeg jobbet lørdag formiddag og så dro Daniel og jeg på dobbel date med Lena og Kim Andre. Vi spilte noe som heter Lazer Tag, som var kjempe gøy, helt til jeg falt ned trappen og forstuet foten, og så spilte vi bowling. (Foten var i så alt for vond da, så det gikk greit å spille bowling). Da Daniel og jeg kom hjem igjen, falt jeg nok en gang, og selvfølgelig landet jeg oppå ankelen jeg slo tideligere, skal det først gjøres, må det jo gjøres ordentlig, hehe.. I dag var det øving til russervyen! 

Tenkte å tipse dere om hvor dere kan bestille billetter til russerevyen vår som heter "Til Dovre Faller"! Vi er allerde i full sving og denne uken blir nok alt fra rolig, med tanke på alle de øvingene vi skal igjennom frem til premieren som er den 7. februar på Panorama i Eidsvoll! Billettene til premieren er nesten utsolgt, men vi har mange forestillinger, så dere har fortsatt mulighet til bestille billetter. Så ta med venninner, kjæreste eller familien på en russerevy dere sent kommer til å glemme! 

Dere kan bestille billetter HER.
Revyen består av selvkorigraferte danser og selvkomponerte sanger av russen, sketsjer som er relatert til 1814 og nåtiden og hele revyen er ressigert av Truls Toftnes, men også laget av russen, så klart. Selv er jeg med på en av tre danser, og en av så utrolig mange sketsjer, og selvfølgelig åpnings- og avslutningssangen. Dette blir så bra!

1

Gårsdagens antrekk

 • 23.01.20141

Makeup

 • 22.01.2014

Her ser dere sminken jeg bruker til både hverdags og fest. Jeg gjør ikke store forskjellen når jeg skal på fest egentlig, jeg legger vel bare på litt mer sminke også er jeg klar! Jeg er så utrolig fornøyd med sminken jeg har nå,  og tviler på at jeg kommer til å skifte. Jeg starter alltid med foundationen fra maXfactor, som er primer, concealer og foundation i ett - den gitt et fint og naturlig resultat og er veldig lett, slik at den ikke gjør skader på huden! Jeg fortsetter med solpudderet fra coverbrands, som gir en frisk og en super fin glød i ansiktet. I kinnbeina legger jeg pudderet fra bareMinerals - jeg tror jeg skal prøve løspulver neste gang og ikke fast, synes faktisk det er vanskelig å få noen farge ut av den..

Til leppene bruker jeg Lip Volumizer fra BikBok, som gjør at leppene mine ser større og fyldigere ut, og på fest og til spesielle antrekk bruker jeg Chanel leppestiften, som er rød, oppå. Det gir leppene mine en kjempe fin farge som jeg liker skikkelig godt. Til vipper og bryn bruker jeg mascaren fra L'orèal, som jeg nærmest tilber, den er så fantastisk - sverter ikke og gjør vippene ekstra lange! Chanel brynpennen har jeg holdt meg til i ett år snart, og er så utrolig glad i den, den er lett å påføre og ta bort, og gir et naturlig og fint resultat. 

 1

Bilder fra fotoshoot

 • 21.01.2014

Jeg fikk bildene på lørdag, så det har egentlig vært litt slapphet fra min side at jeg ikke har lagt de ut enda, men nå kommer i hvert fall noen av dem! Jeg ble fornøyd og synes det var morsomt at jeg ikke bare hadde vanlige klær, men kjole og rideklær istedet! Allerede på torsdag skal jeg på Model Day Studio og være modell for en dag, jeg blir sminket og fikset på, så jeg håper det blir bra, gleder meg i hvert fall veldig mye!!

Likte dere bildene? Gå inn på Facebook siden til fotografen min HER, så kan dere se andre utrolige fine bilder hun har tatt ellers! 

1

Slapt

 • 21.01.2014

Hei! Jeg holdt meg hjemme i dag fordi jeg har hatt vondt i hodet hele forrige uke, i helgen og i går, så jeg håper at det hjelper at jeg tok en fridag i dag, så jeg slipper hodepine resten av uken. Har egentlig ikke gjort så mye mer enn å sove og sett på Hart of Dixie og spist. Jeg er hjemme alene i dag også, så jeg kan bestemme middagen helt selv og bare slappe av. Tenkte å ta en tur ned til Satira etterpå, det er ingen andre enn meg som har ansvaret over henne, så selv når jeg er hjemme fra skolen må jeg ned dit, men men, da får jeg frisk luft, som også er bra for hodet! 

1

Red lipstick

 • 20.01.2014

Skjorte - Gina Tricot, T-skjorte - BikBok, Bukse - BikBok

1

Almanakk

 • 18.01.2014

Hei! 
Her ser dere den nye almanakken min, som jeg fikk for bare noen få dager siden. Jeg er skikkelig fornøyd med hvordan designet er og jeg var så egoistisk av meg, at alle bildene er fra forskjellige outfits jeg er veldig fornøyd med! Jeg har allerede satt opp masse ting jeg må huske og skal gjøre i nærmeste tid. Utrolig greit å ha full oversikt for alt jeg skal gjøre, og det blir lettere for meg å planlegge hvordan jeg skal løse de forskjellige dagene. Føler også at ting blir mer ryddig, og at jeg har mer orden og oversikt, noe som jeg selv liker å ha. Hater å ikke vite hva jeg skal i de forskjellige ukene, særlig når det kommer til prøver og slikt. 

Dere kan bestille almanakk HER, og lage deres egen forside, bakside og hvordan den skal være inni! Almanakken min er i størrelse Medium. 

1

Follow me

 • 15.01.2014

Hei! For en utrolig deilig dag! Hadde fri fra skolen i dag, så jeg overnattet hos Daniel fra tirsdag til i dag. Det er alltid ekstra koselig å se han i hverdagene, når vi egentlig bare ser hverandre i helgene ellers. Jeg har også pakket og gjort alt klar for fotoshooten til i morgen! Satser på at jeg får noen bilder ganske kjapt etter shooten, så dere kan få se! Nå skal jeg snart legge meg, har hatt så vondt i hodet i det siste, så jeg orker ikke å legge meg så sent. 

Siden jeg ikke har vært så flink med bloggen i det siste, tenke jeg tipse dere om at jeg er litt mer aktiv andre steder, hvor dere kan følge meg! I tillegg følge meg, slik at det blir lettere å se når jeg faktisk har blogget! Jeg synes det er mye enklere å skrive en tweet eller legge ut et bilde på instagram, enn å sette meg ned for å skrive noe litt lenger og ta flere bilder enn det jeg har tid til. 

Twitter: Som jeg sa i forrige innlegg, så elsker jeg å twitre! Jeg heter AnnaKatinkaFehr på twitter og dere finner profilen min HER. Jeg twitrer for det meste om hendelser, ting som irriterer meg eller noe morsomt! 

Instagram: Jeg elsker instagram, og er innom instagram ofte! Jeg legger også veldig ofte bilder både fra hverdagen, antrekk fra bloggen, eller spesielle ting som skjer i hverdagen, som er verdt å vise! Hvis dere ikke har lagt merke til det enda, så er det en knapp under headeren som det står "instagram", trykker dere på den, kommer dere rett inn på profilen min. Hvis ikke kan dere bare trykke HER også.

Facebook: Jeg har laget min egen Facebook side, slik at de som følger og leser bloggen min, får beskjed når jeg har lagt ut noe nytt! Det samme med instagram, så har jeg en knapp under headeren min, hvor det står "Facebook", trykker dere på den, kommer dere til Facebook siden min! Eller så kan dere trykke HER.


1

Morsomme tweets

 • 14.01.2014

Det er så utrolig mye morsomt på twitter, og i tillegg er det utrolig mye man kan kjenne seg igjen i, det andre skriver om. Jeg har valgt ut noen tweets som jeg synes er både utrolig morsomme og noe som faktisk er noe jeg kjenner meg veldig igjen. Hahaha, jeg har ledd så mye når jeg har sett igjennom forskjellige tweets og valgt ut noen tweets til dere, herregud, folk har så mye morsomt å komme med! Har noen av dere en twitter konto, så skriv det i komentarfeltet, så kan jeg sjekke den ut, for ingenting er bedre å oppdage nye profiler på slike steder!

 

Er du avkommet til Voldemort, eller hva er greia?

if you're younger than me and more attractive there's a 238% chance I hate you

"Ingen ting slår en dag med beste kjæresten min!"....vel....hva med 15 milliarder, en flosshatt i smaragd, et lys-sverd og udødelighet?

Actually no, my tweet wasn't aimed at you, but hey, if the shoe fits, feel free to wear it

Når jeg hører min egen stemme på opptak begynner jeg å lure på hvorfor folk snakker med meg i det hele tatt

1400: Ung gutt på fotballturnering meldte på 112 at en annen hadde kastet snøball på han, samt tatt fra han kjæresten.

ble faktisk oppkalt etter to ting som er forbudt i NOrge. Det kunne like gjerne hett .

At a restaurant: "Would you like a table?" "No, not at all. I came here to eat on the floor. Carpet for 5 please."

KAnonball er egentlig en form for steining og hører hjemme i KRLE, ikke gym.

Ubesvart anrop fra et taxifirma. Ville de sitte på?

If I had a dollar for every time I thought about you, I would start thinking about you.

Læreren spurte om noe var galt,og om jeg ville snakke med rådgiver pga jeg alltid sovner i timene hennes - Kjære,det er ikke meg,det er deg.

hvis man tenker seg at den ene vindusviskeren er Tom og den andre er Jerry blir det kjempegøy å kjøre når det regner!!

 Skulle ønske vi hadde tanksgiving i norge også. LEkte mye med tanks da jeg var guttunge.

♦ Hvis man sier "blåblå" veldig sakte, ser man ut som en akvariefisk som kjeder seg

De kaller seg fremskrittspartiet men er egentlig et stort tilbakeskritt. Så strengt tatt burde de vel hete moonwalkpartiet

Det gjelder å finne små ting i hverdagen å glede seg over. I dag for eksempel, gleder jeg meg over at jeg ikke kommer fra Fetsund.

 Jeg er som en iphone, mister energi uten å gjøre noe

Når du er på skolen og læreren sier: "dra til helvette" og du svarer "jeg er der nå"

Hørte om et lurt knep: hvis du misliker noen, se på dem gjennom en gaffel. da ser det ut som om de sitter i fengsel.

Pappa sa vi hadde hatt revolusjon i helgen, vi skulle begynne å bruke oppvaskmaskinen ...

Hater når brynene bare "sorry" og håret bare "ikke i dag" og hele antrekket sier bare "la meg dra hjem igjen a"1

Mandag

 • 13.01.2014

Tidenes kjedeligste overskrift...

 

Hei! Så var det mandag igjen, herregud, føler det er flere mandager enn lørdager om dagen. I helgen har jeg kost meg kjempe mye med både Daniel og venninna mi Ida, som bor i Stange. I går var Daniel og jeg på Ankerskogen og badet. Det var så deilig, i hvert fall når det var -10 grader ute! Jeg hentet også en kjole hos Ida, som jeg skal bruke på torsdag, for da skal jeg nemlig på fotoshoot igjen! Gleder meg utrolig mye, skal ta med både rideklær og kjolen, så håper det blir bra! Jeg føler at det er viktig å tenke på de  tingene jeg skal gjøre utenom skole og hest,i de forskjellige ukene på en mandag, for da har jeg noe ekstra å glede meg til! Jeg skal ellers på revyøvelse på både onsdag og på søndag, så det blir også bra. 


Tenkte på å få tatt noen antrekksbilder snart, og kanskje noen nye tips?

1

@ankaakatinka

 • 09.01.2014

Hei! Ser at det blir flere lesertall om dagen, og det er så gøy! Jeg blir så inspirert til å blogge mer for å holde tallene oppe! Har dere noe dere vil at jeg skal blogge ekstra om? Jeg vet jeg har fått spørsmål å blogge mer om hesten og trening, men akkurat nå skjer det ikke så mye, og jeg rekker aldri å ta antrekksbilder til dere, før det blir for mørkt. Så jeg prøver å finne på ting jeg kan blogge om, som er interessant for dere! 

Her er forresten de siste bildene fra instagram, oppdaterer den mer enn bloggen for å si det sånn, så gå inn på @ankaakatinka på instagram og legg meg til, så kan jeg se deres profiler også! Ingenting er mer inspirerende og morsommere enn å se andres bilder, synes jeg i hvert fall! 


1.Slappet av i juleferien, det var såå godt med ferie!   2.Ååh, leppestiften jeg fikk av Daniel til jul, elsker fargen!   3.Russen gikk Lucia tog


1.Ett antrekk fra julen med nye klær!  2.Daniel og jeg spilte fotball 1. nyttårsdag  3.Verdens beste selvbruning, som jeg brukte på nyttårsaften

1

Pure Pleasure 2014

 • 07.01.2014

Nå er det kanskje på tide å fortelle dere om russetiden? Jeg og seks andre skjønne jenter har gått sammen og skal ha en van sammen. Jeg er så utrolig glad for at jeg ble med disse jentene, for vi har det så gøy allerede nå, og jeg tror vi snart sprekker av spenning til russetiden endelig skal begynne! Vi har allerede kjøpt oss van, og vi er utrolig fornøyde med den. Vi har tjent inn litt penger både ved at vi har hatt to dugnadsjobber, solgt toalettpapir og fått en del sponsorere! Vi har klart å spare veldig mye, takket være at vi var tidlig ute med alt. Og det er så utrolig deilig!!
Som dere kanskje skjønner, heter vi Pure Pleasure, som betyr rett og slett, ren nytelse, noe vi tror vi kommer til å ha i russetiden med all feiringen og turene vi skal på! Russeklærne har ikke kommet enda, så jeg får ikke vist dere hva jeg skal ha enda, men det regner jeg med kommer, når russepakken kommer! Logoen ble ferdig bare for noen dager siden, og dere kan tro vi er fornøyde med den, akkurat slik vi ville ha den! 

Verdens flotteste jenter og meg i fra når vi var i Polen i høst!


Logoen vår!

Dere kan følge oss på Facebook, HER

Og Instagrammen vår, HER

Russeferingen har jo så smått begynt egentlig, Eidsvollrussen er jo allerede i gang med øving til revyen, som har premiere 7. februar (!!!), jeg skal være med, men hvor mye jeg får vært med, vet jeg ikke helt enda, det kommer jo også ann på hvor mye tid jeg har til det. I tillegg har vi vært på et par russekroer også! Det jeg ser mest frem til, er jo så klart de store russetreffene i Lillehammer og i Tryvann, det ser bare helt vilt ut på teaserne, så forventningene er jo nokså høye! 

1

Favoritt antrekkene 2013

 • 06.01.2014

Hahah, åh, jeg ser tydelig forbedring av bekledningen min opp igjennom årene, og helt fra januar til i desember, har jeg, føler jeg i hvert fall, at jeg har endret meg både antrekksmessig, sminkemessig og hvordan jeg tar bedre antrekksbilder. Jeg velger å ta antrekkene fra juni til desmber, fordi det var svært få antrekk fra januar og frem til juni, og de som var da, var ikke særlig spennende om jeg må innrømme det selv. Her er i hvert fall mine favoritt antrekk fra 2013.

Jeg føler at antrekkene ovenfor er litt mer gjennomførte enn andre antrekk jeg har hatt, og det er noen bilder fra sommerferien jeg bare ikke blir lei av. Jeg gleder meg sånn til sommeren, så kan jeg ta enda flere, fine antrekksbilder til bloggen. Jeg tror det må være den beste tiden utenom høsten, til å ta bilder. 

Har dere noen favoritter? 

1

Miss Dior

 • 05.01.2014Hei! Liker ikke tanken på at ferien faktisk er over i dag. I morgen må jeg tidlig opp og på skolen igjen, noe jeg ikke føler meg særlig gira for akkurat. Men det blir koselig å se alle sammen igjen, og komme i gang med det siste året på videregående. I ferien har jeg egentlig ikke gjort så veldig mye, jeg har vært mye med Daniel, sett på serier, ridd og kost meg sammen med Satira og kjøpt ting til rommet mitt. Fremover blir det mye øving til russerevyen, mye lesing til skolen, og  forhåpentligvis fått startet en del stevner. 

Jeg kjøpte meg forresten en ny parfyme for et gavekort jeg fikk til jul. Jeg liker som vanlig ikke å bytte eller prøve ut nye kostmetikker, men denne parfymen lukter så godt, og har blitt en ny favoritt. I tillegg er flasken super søt, så den er fin bare å se på også!

 

1

Hvordan holde deg brun!

 • 03.01.2014

Hver eneste vinter blir jeg lik blek, jeg tydde til solarium en stund, men jeg ble så lei og det kostet meg faktisk utrolig mye penger. Så til nyttårsaften kom jeg på at det kanskje hadde vært fint å være litt brun, og ikke helt grå, som jeg har følt meg i det siste. Jeg har faktisk aldri prøvd selvbruning før, så jeg var veeldig skeptisk for det, for jeg har hørt så mye om det, at man ender opp som en gullerot og man får stygge skiller. Typisk meg, så tenkte ikke jeg på brunfarge problemet mitt, før bare dagen før nyttårsaften.. så hvis jeg skulle se litt brunere ut, måtte jeg ty til selvbruning. Jeg fikk hjelp på Cubus og ente opp med L'oreal sin selv brunings gel, bare til kroppen, og den fungertet helt fantastisk!  

Jeg tok to tynne lag på kroppen, etter at jeg hadde dusjet, og dagen etterpå hadde jeg en gyllden, nesten sommerbrun farge på kroppen. Det eneste som gikk "galt" var at jeg ikke hadde vasket hendene mine nok, så de var litt for oransje for min smak, men det gikk fint! Nå kan jeg jo velge selv når jeg skal være brun! 

Dere kan kjøpe den på cubus for 179,- !

1

The New Year dress

 • 01.01.2014
  Kjole fra Nelly.

Godt nytt år alle sammen! Hadde dere en fin feiring i går? Gårsdagens festligheter gikk litt over kanten for min del, men det var veldig koselig frem til da jeg ble litt for full. Jeg var med Daniel under hele feiringen, vi dro først på middag hos ei venninne av foreldrene til Daniel, og så dro Daniel og jeg videre til kompis av han, som hadde fest.  Jeg har ingen spesielle nyttårsforsetter, fordi de jeg vanligvis pleier å ha, blir aldri gjennomført... Men jeg har uansett noen mål for 2014. Så i år vil jeg heller fokusere på å gjøre ting som gjør meg glad, være med de menneskene som gjør meg glad, jeg vil sette pris på de tingene jeg får og opplever, jeg ønsker å jobbe hardere på skolen, og jeg håper på å oppnå gode resultater i ridning. 

2014 blir et spennende år, jeg er russ, jeg har bare ett halvt år på videregående igjen (herregud, det er så rart...), jeg vil forhåpentligvis flytte, og kanskje finner jeg ut hva jeg vil studere senere i livet. Jeg håper på masse nye minner, jeg håper på å møte på nye fantastiske mennesker, og jeg håper at jeg klarer å holde kontakten med venninnene og kompisene mine på skolen, når vi alle går våre veier, jeg håper jeg får opplevd nye steder både i Norge og utenlands. Og jeg håper på et sunt og godt liv både for meg selv, og alle rundt meg, jeg håper også på at ingen rundt meg blir syke eller at noen forlater meg. 

1
Anna Katinka

Hei! Jeg heter Anna Katinka og kommer fra den lille, men sjarmerende bygda Hurdal. Nå bor jeg i Aalborg, i Danmark, der jeg nettopp har blitt utdannet til ridetrener på Aalborg Sportshøjskole. Nå jobber jeg, frem til jeg skal begynne å studere til neste år. Jeg blogger for det meste om klær, sminke, mote og hest.

Legg meg til som venn
akvdf

Arkiv

Instagram

Bloggdesign

Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak AKVDF. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Design og koding av KvDesign / www.kvdesign.no

Nyeste kommentarer

Runa kommenterte på Følg meg på instagram!
"Du tar utroolig fine bilder! inspirasjon delux :D"

sceneteppe kommenterte på Følg meg på instagram!
"Så mye nydelig!"

Felicia N. kommenterte på Følg meg på instagram!
"Så fine bilder :-) Skal definitivt sjekke ut kontoen din."

Nyeste innlegg

Rings
30.01.2014

Blue leatherjacket
29.01.2014

Black and Blue
27.01.2014

Til Dovre Faller
26.01.2014

Gårsdagens antrekk
23.01.2014

hits