Nytt igjen

  • 31.01.2013

Nå har jeg endret design og fått på plass enda en ny header! Jeg er storfornøyd nok en gang, og håper jeg blir mindre fortere lei dette designet enn det andre. Skriften på det andre designet var litt for lite, og jeg liker at overskriften er i svart, istedet for rosa. Headeren er veldig enkel og grei, noe jeg synes er veldig fint, og jeg takker nok en gang min kjære fotograf og headerdesigner for en super jobb, det gjør bloggingen mye lettere, og jeg får virkelig en helt annen type inspirasjon nå til å blogge, når jeg vet at det er noen er der som vil hjelpe meg og! Tusen takk!

Nå har du forresten mulighet til å bli fotografert av fotografen min for 300kr! Hun har leid et studio den 5. februar fra kl 17.00 - 19.00 på Nannestad Videregående, så om du har lyst til å ta familiebilder, bilder av deg selv eller med venninner, er dette en super mulighet! Hun er ikke bare utrolig hyggelig og veldig lett å bli kjent med, noe som jeg synes er bra, for da blit det lettere å ta bilder, men hun har morsomme ideer og forslag til hva du skal gjøre på bildet og! 

Dere kan kontakte henne på facebook siden hennes HER.

1

Dagens

  • 29.01.2013


 

Bukse og topp BikBok, Sko Økonomisko, Jakke H&M

1

Ups

  • 28.01.2013

Jeg har gitt litt F i bloggen for tiden, siden jeg har jobbet hele helgen og er litt på etterskudd av søvn. Så jeg håper jeg får blogget mer i ukene enn i helgene! Jeg har for tiden en del å gjøre, jeg bestemte meg også i dag for å være med på et lite stevne her i Hurdal på søndag. Så nå har jeg pålagt meg enda mer å tenke på resten av uken....jaja, i tilegg har jeg prøver og slikt, så jeg tror det skal bli godt å bli ferdig med denne uken! Ellers har det ikke skjedd stort, satser på at jeg blogger mer utover uken! Prøvde meg forresten på midtskill i dag, eller nesten midtskill, og jeg ble faktisk ganske fornøyd! hva synes dere?
1

If only they could make me fly

  • 23.01.2013

 

Jeg er så sliten om dagen, føler jeg aldri får sovet ut i det hele tatt. Skole, hest og kjæreste i ukedagene og jobb og hest + kjæreste i helgene. Jeg føler at jeg alltid har for mye å gjøre, det er liksom aldri en dag hvor jeg kan legge meg ned i sengen og sette på en serie med god samvittighet og tenke over at jeg har vært flink til å gjøre lekser, vært flink nok til å gi hesten og kjæresten nok oppmerksomhet. Samtidig føler jeg at jeg heller ikke har god nok tid til meg selv, jeg hadde som et mål å ta hårkur en gang i uken, jeg klarer til og med ikke en gang annen hver uke, fordi jeg er så sliten og trøtt.  Jeg misunner de som faktisk har energi nok om kvelden til å kunne jobbe med lekser og ha tid til seg selv. Når kommer egentlig den dagen jeg kan ha overskudd til absolutt alt?

1

Take my hands

  • 22.01.2013

 And take me to paradise

1
Anna Katinka

Hei! Jeg heter Anna Katinka og kommer fra den lille, men sjarmerende bygda Hurdal. Nå bor jeg i Aalborg, i Danmark, der jeg nettopp har blitt utdannet til ridetrener på Aalborg Sportshøjskole. Nå jobber jeg, frem til jeg skal begynne å studere til neste år. Jeg blogger for det meste om klær, sminke, mote og hest.

Legg meg til som venn
akvdf

Arkiv

Instagram

Bloggdesign

Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak AKVDF. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Design og koding av KvDesign / www.kvdesign.no

Nyeste kommentarer

Runa kommenterte på Følg meg på instagram!
"Du tar utroolig fine bilder! inspirasjon delux :D"

sceneteppe kommenterte på Følg meg på instagram!
"Så mye nydelig!"

Felicia N. kommenterte på Følg meg på instagram!
"Så fine bilder :-) Skal definitivt sjekke ut kontoen din."

Nyeste innlegg

Nytt igjen
31.01.2013

Dagens
29.01.2013

Ups
28.01.2013

If only they could make me fly
23.01.2013

Take my hands
22.01.2013

hits