Når vi blir til bare meg

  • 08.06.2016

Jeg sitter, alene, i leiligheten min, med musikk som fyller stillheten. Jeg har så mye jeg vil si, fortelle dere. Jeg vil at det skal feste seg i hodet deres, røre dypt i hjertene deres, sånn som andre rører meg. Samtidig vil jeg forklare, sånn at dere kan forstå, smerten jeg har båret på i flere måneder. Men hvordan skal man forklare en følelse som kjennes ubeskrivelig? 
 

Det er ikke ofte jeg har leiligheten for meg selv, men nå har jeg det, og jeg nyter hvert sekund av det. For noen måneder siden kunne jeg ikke holde ut tanken på å være alene, jeg følte meg dårlig hver gang Andreas var lenge borte, fordi uten noen i leiligheten følte jeg meg så alene, ensom og nesten usynlig. Redd for at jeg skulle bli glemt. Nå nyter jeg det, jeg kan synge for full hals og bare nyte mitt eget selskap. Så store kontraster, er det ikke rart? Bukse Dr. Denim / Sko Nike 
Utenfor skinner solen, biler kjører forbi, travle mennesker som passerer bygningen min, uten å vite at jeg sitter her og skriver, skriver til dere, dere som går utenfor min leilighet. De siste dagene har byen vært fylt med solskinn, varme, litt for korte shorts og skjørt, og den myke, nesten kvalmene lukten av solkrem. Lykkelige mennesker, det er det de er, det ser hvert fall sånn ut. Men jeg har lært at alle mennesker bærer på sorger, kanskje de også har fått hjertet knust, sånn som meg? Og det er kanskje derfor jeg ikke er så bekymret lenger, fordi jeg vet jeg ikke er den eneste som har det slik som jeg har det, og på den måten føler jeg meg ikke så ensom lenger. 


 

Det sies at det tar ett år for å komme over kjærlighetssorg, og for noen måneder siden virket det uutholdelig, nå kjennes det mer ut som en seier, at det snart er gått et år. Ett år siden vi ble til bare meg. Ett år siden du lot meg gå, som om det var det enkleste i verden å gjøre, mens for meg kjentes det ut som om verden skulle rase sammen. Hvis ikke du hadde sluttet å bry deg, og hvis jeg hadde prøvd hardere. Men nå vet jeg at det går bra, det går alltid bra. Og på en måte er jeg lettet, lettet over at det snart er over, og lettet over at det ikke lenger er vi, men at det bare er meg. 

 

<3
Dato:08.06.2016   Tid:16:37   Url:http://fotogleden.blogg.no

Lena Elisabeth

Stå på vennen min <3
Dato:08.06.2016   Tid:19:28   Url:
Anna Katinka

Hei! Jeg heter Anna Katinka og kommer fra den lille, men sjarmerende bygda Hurdal. Nå bor jeg i Aalborg, i Danmark, der jeg nettopp har blitt utdannet til ridetrener på Aalborg Sportshøjskole. Nå jobber jeg, frem til jeg skal begynne å studere til neste år. Jeg blogger for det meste om klær, sminke, mote og hest.

Legg meg til som venn
akvdf

Arkiv

Instagram

Bloggdesign

Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak AKVDF. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Design og koding av KvDesign / www.kvdesign.no

Nyeste kommentarer

Lena Elisabeth kommenterte på Når vi blir til bare meg
"Stå på vennen min <3"

fotogleden kommenterte på Når vi blir til bare meg
"<3"

arielcalypso kommenterte på Nude
"Elsker shortsen! :)"

Nyeste innlegg

Når vi blir til bare meg
08.06.2016

Nude
31.05.2016

Late summer nights
12.05.2016

The green dress
10.05.2016

Følg meg på instagram!
14.04.2016

hits