#pause

  • 19.03.2016

Etter en turbulent høst, hvor jeg nærmest bodde i en koffert, i det som kjentes ut som en evighet, fikk vinteren roet ned hele livet mitt. Jeg fant meg selv igjen, jeg fant gleden, jeg fant glede i ting jeg ikke hadde funnet glede i på lenge. Oktober? Jeg husker den måneden nærmest ikke. Det er rart hvordan de rundt meg forteller meg om hvordan jeg oppførte meg, for de beskriver en person jeg ikke kjenner meg selv igjen i. Nå derimot, kjenner jeg meg bedre enn noen gang før. Så godt, at jeg kjenner at jeg er ensom. Så ensom, så sinnsykt ensomt. 


 

Den 11. februar, mistet jeg nok min største del av meg selv. Jeg mistet min tryggeste sjel, et annet individ som kunne gjøre de mørkeste dagene, lyse. Min aller beste venn, er ikke lenger min. Og selv det var jeg som hadde bestemt meg for at hun skulle selges, slo ikke realititen inn, før hun faktisk ble hentet og kjørt avgårde til sitt nye hjem. Jeg er drerimot glad for at hun ikke ble solgt i høst, jeg tror jeg hadde forlatt jordens overflate hvis det hadde skjedd.. 

 

Satira stor koser seg i Gausdal hos sine nye, fantastiske eiere, hvor hun trasker rundt på turer og er dronningen i stallen. Hun har fått en bestevenn, som ikke får nok av henne, som nærmest er litt for mye for henne. Hun storkoser seg rett og slett som en kose/tur hest, og jeg vet at det var det riktige valget for både meg og henne, det gjør bare så innamrig vondt. For nå er det jo bare meg, og det har det ikke vært på 6 år.. Hun har gitt meg så mye glede i fire år, nesten fem. Hun har latt meg utvikle henne til å bli en fantastisk dressur hest, og la meg nå mine egne mål for å bli ridelærer og utvikle meg selv. Hun har gitt meg gode dager på dager som startet dårlig. Hun har gitt meg minner og erfaringer for livet. Hun har gitt meg lykke og glede i nesten fem år, og jeg kommer til å elske henne for det, for alltid. ♥

 

så fin blogg du har
Dato:25.03.2016   Tid:16:23   Url:http://daahe.blogg.no
Skjønner veldig godt at du savner hun <3
Dato:05.04.2016   Tid:18:40   Url:http://pappasdatter.blogg.no
Anna Katinka

Hei! Jeg heter Anna Katinka og kommer fra den lille, men sjarmerende bygda Hurdal. Nå bor jeg i Aalborg, i Danmark, der jeg nettopp har blitt utdannet til ridetrener på Aalborg Sportshøjskole. Nå jobber jeg, frem til jeg skal begynne å studere til neste år. Jeg blogger for det meste om klær, sminke, mote og hest.

Legg meg til som venn
akvdf

Arkiv

Instagram

Bloggdesign

Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak AKVDF. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Design og koding av KvDesign / www.kvdesign.no

Nyeste kommentarer

Runa kommenterte på Følg meg på instagram!
"Du tar utroolig fine bilder! inspirasjon delux :D"

sceneteppe kommenterte på Følg meg på instagram!
"Så mye nydelig!"

Felicia N. kommenterte på Følg meg på instagram!
"Så fine bilder :-) Skal definitivt sjekke ut kontoen din."

Nyeste innlegg

Følg meg på instagram!
14.04.2016

Saturday morning
09.04.2016

Long way home
08.04.2016

Anna Katinka tipser: Smoothie
06.04.2016

Morning rituals
05.04.2016

hits