Breathe

  • 10.12.2015

Psykologen til Tv-programmet jeg og pappa hadde meldt oss til og jeg hadde en egen samtale oss imellom; 

Psykolog: Hvem er Anna Katinka her og nå, hva skjer i hennes liv? 

Meg: Jeg er tjue år, jobber som servitør i Danmark, ser sjeldent familien, men setter enormt pris på dem når jeg ser dem. Jeg har nettopp blitt singel og jeg har fått vite at hesten min aldri vil bli en konkurranse hest igjen. jeg har det vel kanskje ikke så bra per dags dato, men det ordner seg vel! 

Psykolog: Når var du lykkelig sist? 

Meg: .... 


Etter samtalen mellom psykologen og meg, innså jeg at jeg ikke har følt meg glad på lenge og jeg ble nesten litt redd da jeg måtte tenke lenge etter når jeg sist var skikkelig glad, altså sånn hoppende glad hvor jeg nesten kunne gråte av glede, eller hvor jeg var så glad at selv om mobilen min var knust hadde jeg det bra. For da jeg knuste mobilen min sist gang, begynte jeg nesten å gråte, jeg vet ikke hvorfor, men livet virket så tåpelig og håpløst og når i tillegg mobilen min gikk i stykker, raste alt bare sammen - snakk om å være en smule overfladisk.. men også så skjør at alt bare gikk i knas.. 

Jeg vet ikke helt hva jeg gjorde annerledes, men etter samtalen mellom meg og psykologen, har jeg satt mer pris på jobben min, jeg står opp om morgenen og lager meg en skikkelig frokost, som består av litt mer enn bare en liten youghurt. Jeg har startet å løpe igjen, endelig, jeg elsker å løpe, det gjør bare noe med meg, jo flere minutter jeg klarer på tredemøllen, jo bedre føler jeg meg. Jeg gleder meg over andre par som går hånd i hånd med hverandre, og jeg fokuserer bare på å glede meg over tanken på at "en gang er det meg". Når jeg smiler eller tar meg selv i å le, føler jeg meg lettere, istedet for å føle at det å smile er vondt. Jeg har dessverre ikke et ordentlig svar til når jeg sist var lykkelig, og jeg er ikke lykkelig nå, men jeg gleder meg over at jeg har det bedre for hver dag, jeg gleder meg over at flere ganger tenker i riktig tankegang, nemlig fremover, istedet for å tenke tilbake og skylde på meg selv for at ting ikke fungerte. Det kan for guds skyld være at det var min egen feil til min egen ullykkelighet, men jeg liker den andre tanken om at det var hans feil og ikke min, det får meg til å føle meg bedre i hvert fall, som om at det var jeg som dumpet ham, ikke omvendt- selv om det kanskje ikke er helt sant, og selv om det er egoistisk å tenke, så hjelper det. Det får meg til å føle bedre, som om det er jeg som har styringen over denne situasjonen, selv om jeg egentlig har null kontroll.. 

 

Anna Katinka

Hei! Jeg heter Anna Katinka og kommer fra den lille, men sjarmerende bygda Hurdal. Nå bor jeg i Aalborg, i Danmark, der jeg nettopp har blitt utdannet til ridetrener på Aalborg Sportshøjskole. Nå jobber jeg, frem til jeg skal begynne å studere til neste år. Jeg blogger for det meste om klær, sminke, mote og hest.

Legg meg til som venn
akvdf

Arkiv

Instagram

Bloggdesign

Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak AKVDF. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Design og koding av KvDesign / www.kvdesign.no

Nyeste kommentarer

Runa kommenterte på Følg meg på instagram!
"Du tar utroolig fine bilder! inspirasjon delux :D"

sceneteppe kommenterte på Følg meg på instagram!
"Så mye nydelig!"

Felicia N. kommenterte på Følg meg på instagram!
"Så fine bilder :-) Skal definitivt sjekke ut kontoen din."

Nyeste innlegg

Følg meg på instagram!
14.04.2016

Saturday morning
09.04.2016

Long way home
08.04.2016

Anna Katinka tipser: Smoothie
06.04.2016

Morning rituals
05.04.2016

hits