Siste Q&A

  • 16.01.2015

 

Hvor mye betalte du for pr. bilde? :)

Ett bilde koster ca 14 kr, men hvis du kjøpe 50 stk, så koster det ca 180 kr. 

Hvor høy er du?

Jeg er akkurat 168 cm! Akkurat 4 cm for lav til å kunne bli den høyden som jeg helst ville ha hatt..! hvor kjøpte du nike skoene?

De fikk jeg av søsteren min i bursdagsgave. Hun hadde kjøpt dem i USA, som gjør at de er litt billigere også! Jeg absolutt elsker dem♥

hva er det beste med å blogge?

Det beste med å blogge, er at jeg kan skrive og legge ut bilder av det jeg har lyst til, og få hyggelige komentarer på det. Jeg har slitt en del med å føle meg "god" nok, og her gjør jeg det - og det er veldig deilig. Jeg passer også inn her, fordi jeg liker å være så egoistisk å legge ut bilder av meg selv, samtidig som jeg liker å vise min type klessmak. Noe annet jeg er veldig glad for med bloggen min, er at det er mitt eget og jeg kan selv bestemme hva jeg skal skrive å gjøre. I tillegg har jeg vokst en del med tanke på min egen klesstil og skrivemåte, væremåte og hvordan jeg ser ut - og det er ingen andre steder enn på bloggen jeg kan se det!Hva slags gutter liker du?

Jeg liker de guttene som har en vass grad av selvtillit; verken for lite eller for mye. Samtidig liker jeg de guttene som ikke tar seg selv så høytidelig. Jeg har ingen bestemt krav for om gutten skal være lys, mørk, høy eller lav(ikke lavere enn meg selv da...). For meg så er det viktig at de har fine, snille øyne, en ok kropp, søt, har humor og en personlighet, og en som kan gi meg like mye oppmersomhet, som han kan gi seg selv. Det at jeg har det gøy, og føler at jeg kan slappe av med han, samtidig som at jeg føler at jeg kan være ærlig og personlig med han er også viktig for meg. Jeg er nok ikke så utrolig fan av de som er så utrolig barnslige, men at han ikke er seriøs hele tiden, er veldig deilig også! 

Bor du i Danmark?

Ja det gjør jeg! Jeg flyttet hit i August.


Når kommer du hjem igjen?
Jeg reiser nok hjem i juni, men foreløbig er jeg litt usikker. Trives du i Danmark?
Både ja og nei. Det er mye som skjedde før og etter jul, som jeg ikke har skrevet om her på bloggen. Jeg ble veldig psysisk syk og slet veldig en periode. Det er heldigvis over nå og ting er blitt bedre. Samtidig er det vanskelig å være her når alle jeg er glad i, er hjemme i Norge. Det har helt klart vært en trøst at jeg har med meg Satira ned hit, jeg tror livet hadde vært ganske annerledes her uten henne. Jeg trives også fordi jeg har blitt kjent med så mange personer, som har blitt viktige for meg. Hanna er jo blitt en av mine nærmeste og jeg gruer meg virkelig til hun drar i feburar.

Men skal jeg se bort i fra at jeg savner alle hjemme, stortrives jeg veldig her i Danmark. Jeg har sett masse, opplevd masse, lært masse, trent og blitt glad i å spise sunnere, jeg har utviklet meg som person og som rytter. Jeg lærer veldig på den økonomiske fronten, samtidig som jeg lærer dansk og den danske kulturellen. Det er fantastisk å være her, når jeg har så mange gode venninner og kompiser her. Det blir nok veldig vanskelig å flytte hjem igjen til sommeren.. 

Hva er den største forskjellen?

I forhold til Norge, er Danmark suuuper billig! Alkohol, mat, taxi, drinker på utestedene og for det meste det Norge ellers er dyr på, er det billig i Danmark. Språket er jo ikke så veldig forskjelig, men jeg slet veldig i starten med å forstå hva de danske elevene og lærerne sa, men det er heldigvis ikke noe problem nå. Jeg har til og med lært å snakke litt dansk! Noe jeg har reagert veldig på her i Danmark, er hvordan forholdet mellom lærer og elev er, på en højskolen, vel å merke. Ridetræreren har for eksempel tatt meg med ut på byen og spandert drinker på meg, det samme har også skjedd med en av lærerne på skolen. Reglene er ikke så strenge og det er veldig "fritt fram" her. 

I tillegg er det heller ikke så stor forskjell på om du er god venn med en jente eller en gutt. Her er vi alle som en stor familie og alle er like glad i hverandre. Så klart er vi norske en litt mer sveiset gjeng, og det er jo litt fordi vi er så få, men det er samtidig veldig lett å bli kjent med de danske! hvilket kamera har du?

Jeg fikk nytt nå til jul, før hadde jeg Canon 600D, og nå har jeg fått Canon 700D og jeg elsker det! Jeg har også 50 - 1.4 mm objektivet. 


hvor redigerer du bildene dine?

Jeg redigerer bildene mine på picmonkey.com!


Så fin blogg du har <3
Dato:16.01.2015   Tid:18:47   Url:http://oslofru.com
Godt besvart! Morsomt med Q & A :)

Håper du får en fin helg :)
Dato:16.01.2015   Tid:19:35   Url:http://maddekk.blogg.no
Anna Katinka

Hei! Jeg heter Anna Katinka og kommer fra den lille, men sjarmerende bygda Hurdal. Nå bor jeg i Aalborg, i Danmark, der jeg nettopp har blitt utdannet til ridetrener på Aalborg Sportshøjskole. Nå jobber jeg, frem til jeg skal begynne å studere til neste år. Jeg blogger for det meste om klær, sminke, mote og hest.

Legg meg til som venn
akvdf

Arkiv

Instagram

Bloggdesign

Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak AKVDF. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Design og koding av KvDesign / www.kvdesign.no

Nyeste kommentarer

Runa kommenterte på Følg meg på instagram!
"Du tar utroolig fine bilder! inspirasjon delux :D"

sceneteppe kommenterte på Følg meg på instagram!
"Så mye nydelig!"

Felicia N. kommenterte på Følg meg på instagram!
"Så fine bilder :-) Skal definitivt sjekke ut kontoen din."

Nyeste innlegg

Følg meg på instagram!
14.04.2016

Saturday morning
09.04.2016

Long way home
08.04.2016

Anna Katinka tipser: Smoothie
06.04.2016

Morning rituals
05.04.2016

hits