Den aller første gangen...

  • 13.01.2015

Jeg stjeler ideen til Marthe Borge og kjører på med " den aller første gangen"! 

 

Min første kjærlighet..

Jeg gikk i 5 klasse og var storm forelsket i en gutt som gikk i samme klasse. Han var forelsket i meg også, men for at vi skulle bli kjærester måtte jeg hoppe 60 cm i høyde, noe som var supervanskelig for meg. Heldigvis klarte jeg det og vi ble kjærester i hele 6 måneder. Vi hadde derimot et veldig enkelt forhold, ingen kyssing eller bli med hverandre hjem. Vi bare holdt hender og gav hverandre klemmer. Jeg var helt i skyene!

 

 

Min første break-up...

Min lykkelige tid på barneskolen med min første kjæreste ble brutalt brutt av en lapp jeg fant på pulten min etter siste skoletime, hvor det stod "jeg tror det er best vi bare er venner". Jeg var helt knust. Bare en måned senere ble vi hemmelige kjærester, og jeg gjorde payback med å gjøre nøyaktig det samme. Dessverre fant han ikke lappen, så jeg måtte skrive det over på MSN... 

 

Min første fyll..

Jeg skulle feire 18-årsdagen til en av mine bestevenninner (jeg var 17) og jeg skulle være med på en skikkelig fest hvor det blant annet ble servert shots og vin. Selv hadde jeg og min daværende kjæreste kjøpt inn cidere og syntes at det var nok for oss. Senere ut på kvelden skulle det vise seg at det ble noen runder med tap i beer-pong, uttallige shots og en flaske vin og jeg som ikke hadde drukket mye før, ble totalt ødelagt og husker ikke spesielt mye fra den kvelden. Jeg måtte få hjelp av to stykker til å hjelpe meg i trappen ned til soverommet og etter en telefon til storesøster hvor jeg fikk beskjed om å drikke masse vann la jeg meg. Jeg var ganske forsikitg med alkohol etter den runden der. 

 

 

Mitt første kyss.. 

Jeg har i forhold til mange andre, aldri fått mitt første kyss i barnehagen, på barneskolen eller ungdomsskolen. Mitt første kyss kom da jeg gikk på 1. vgs og hadde møtt min fremtidige første ordentlige kjæreste. Jeg husker jeg var kjempe nervøs, samtidig som jeg hadde ventet kjempe lenge på det. Jeg var på besøk hos han for første gang og rett før jeg skulle reise kysset vi. Jeg ble utrolig flau og fnisete, men samtidig ble jeg bare utrolig glad og hadde sommerfugler i magen resten av den uken.

Første fall på hest...

Jeg var på mitt aller første sprang stevne og skulle ri en liten hest som nesten ingen likte på stallen. Han var frekk og flink til å gjøre ting vi ikke bad han om. I og med at jeg var rundt 7 år red jeg ikke hinder, men bommer. Allikevel, skulle den lille hesten absolutt hoppe. Så når vi skulle trave over 3 bommer med flere meters avstand, tok han sats og hoppet. Jeg fløy avgårde, men like overrasket over hoppet og fallet, hoppet jeg rett opp igjen og fortsatte!

Min første hest.. 

Høsten etter konfirmasjonen min fikk jeg endelig lov til å kjøpe meg hest. Etter at jeg hadde prøvd to hester, fant jeg min første hest. Søt, liten og utrolig pen. Ikke visste jeg at da vi skulle ta henne med hjem, at hun skulle nekte å gå fremover på turer i nesten to måneder. Til og med da vi skulle prøve sal, ble vi stående på ett sted mens hun kastet seg rundt og opp og ned. Salen ble sittende under hele rodeoturen og den ble kjøpt. Bare noen uker senere ble hun mye bedre og hun har helt klart formet meg som rytter. 

 

Min første reise...

Allerede som 3-åring flyttet familien til Oxford, England. Der bodde vi i 1 år og jeg husker faktisk ganske mye. Jeg husker spesielt at jeg fikk sove i en dobbeltseng i 3-etasje, mens søsknene mine måtte sove i kjelleren, hvor det blant annet kunne komme padder på besøk. Jeg husker også barnehagen min og spesielt avslutningen de hadde for meg; en av barnehagetantene hadde kledd seg ut som en tiger, og alle barna i barnehagen ble så redde så vi skrek og løp rundt i frykt. Til slutt fikk vi saft og kake, og ting var ikke så ille allikevel♥  

 

 

kjempefint og spennende innlegg!
Dato:13.01.2015   Tid:19:33   Url:http://cheerchrissy.blogg.no
cheerchrissy.blogg.no: Så koselig å høre, tusen takk! <3
Dato:13.01.2015   Tid:19:38   Url:http://akvdf.blogg.no/
Så morsomt innlegg! Morsomt å bli litt bedre "kjent" med deg :)
Dato:13.01.2015   Tid:21:07   Url:http://www.cnordbaek.blogg.no
Caroline: Så hyggelig å høre! :)
Dato:13.01.2015   Tid:21:39   Url:http://akvdf.blogg.no/
Anna Katinka

Hei! Jeg heter Anna Katinka og kommer fra den lille, men sjarmerende bygda Hurdal. Nå bor jeg i Aalborg, i Danmark, der jeg nettopp har blitt utdannet til ridetrener på Aalborg Sportshøjskole. Nå jobber jeg, frem til jeg skal begynne å studere til neste år. Jeg blogger for det meste om klær, sminke, mote og hest.

Legg meg til som venn
akvdf

Arkiv

Instagram

Bloggdesign

Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak AKVDF. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Design og koding av KvDesign / www.kvdesign.no

Nyeste kommentarer

Runa kommenterte på Følg meg på instagram!
"Du tar utroolig fine bilder! inspirasjon delux :D"

sceneteppe kommenterte på Følg meg på instagram!
"Så mye nydelig!"

Felicia N. kommenterte på Følg meg på instagram!
"Så fine bilder :-) Skal definitivt sjekke ut kontoen din."

Nyeste innlegg

Følg meg på instagram!
14.04.2016

Saturday morning
09.04.2016

Long way home
08.04.2016

Anna Katinka tipser: Smoothie
06.04.2016

Morning rituals
05.04.2016

hits