2014 2

  • 02.01.2015

August...

 

Jeg husker så utrolig godt når alle tvilte på at Daniel og jeg skulle klare å holde sammen når jeg flyttet til Danmark. Jeg tror jeg fikk det same spørsmålet hver dag om det kom til å bli slutt eller om vi skulle ta en pause. Sta og trofast som vi begge er, klarer vi det foreløbig helt fint og jeg er faktisk utrolig stolt over det! 

Frem til den 16. august, husker jeg veldig godt at jeg stresset skikkelig med å reise rundt og besøke alle sammen en siste gang og samtidig gjøre de aller siste innkjøpene av klær og bokser jeg trengte til turen. Alt var et eneste stress og humøret mitt svingte veldig fra glad til trist. Jeg var super nervøs og grudde meg skikkelig til å reise, samtidig som jeg var kjempe spent og gledet meg. 

Den 16. august dro reiste Satira, mamma og pappa, og jeg til Larvik og tok båten over til Danmark. Vårt danske liv hadde startet!

Satira og jeg ble kjent med Saffier og Hanna fra Molde! ?

Skolen tok masse utfluker, slik at elevene skulle bli kjent med hverandre og med lærerne! 

 

September....

 I september begynte antrekksbildene å bli super bra, og jeg fikk utrolig mange hyggelige komentarer fra folk på skolen og fra dere her på bloggen. Jeg fikk også en regram fra BikBok på instagram. For meg som kanskje ikke har opplevd så mye sånt, synes at det var skikkelig stas!

Satira ble enda sterkere og bedre, det samme gjorde jeg også!

Jeg ble i tillegg kjent med mange nye mennesker. Det tok litt tid å bli kjent med de danske, men det ble helt klart lettere for hver dag! 


Verdens beste Desmo! (Han heter egentlig Casper)

Jeg ble også 19 år, og jeg trodde det skulle bli en rolig feiring, men både de norske og de danske lagde en suprisefest med pynting, sang, kaker og masse bursdagsklemmer og drikke! Senere dro vi i byen og jeg hadde allerede takket for meg, men jeg ble allikevel dratt med i byen. Kommer aldri til å glemme den kvelden. Helt fantasisk! Og jeg ble så utrolig glad!

 

Oktober...

Merethe falt av hesten og vi var redde for at hun hadde brukket ryggen, noe som hun hadde gjort en gang fra før av.. Ett av våre mange sykehusbesøk som varte i 5(!!!!!) timer. Jeg fikk kjøre ambulanse da, så det hjalp jo litt, hahah. 


Heldigvis var ryggen ikke brukket og vi kunne reise hjem. 

 

Vi hadde enda en fest på skolen og jeg hadde blitt kjent med enda flere!


Frederik! 


Hanna og jeg ble enda mer venninner og nå kan jeg vel kalle henne en av mine nærmeste?

 

Jeg tok min første tur tilbake til Norge etter at jeg hadde flyttet og var hos Daniel en hel helg, som var helt fantastisk! Jeg husker vi begge var veldig spente på om det var det samme som før, og jeg tror vi begge er enige om at det var og det fortsatt er det. Heldigvis! 
I tillegg fant jeg ut at jeg hadde gått ned 4 kilo og jeg følte meg så utrolig mye bedre enn jeg noen gang hadde gjort! 

To helger etterpå, reiste Hanna og jeg til København for å besøke kompisen min Laurtiz som studere på CBS. Jeg hadde ikke vært i København på lenge, så det var skikkelig koselig å dra tilbake. Og selvfølgelig dro vi på tivoliet!

 

November...

 

Ny regram fra BikBok! Og jeg fikk utrolig mange nye blogglesere på utrolig kort tid. Dessverre gikk det ikke lenge før jeg hadde hendene fulle med alt annet, så bloggen og leserene ble litt glemt.. 

Jeg fant et bilde av Satira og satte det mot et nytt, og så utrolige positive forskjell! 

 Dessverre ble hun plutselig veldig øm i ryggen. Antageligvis på grunn av veldig mye hard trening og en eksplosjon av nye muskler. 

 

Jeg selv fikk min egen katastrofe da jeg skulle prøve å farge håret mitt hjemme.. Tips: ALDRI GJØR DET 


 Hell i uhell, jeg ble kjent med en fantastisk firsørsalong, der blant annet en norsk frisør som kommer der jeg kommer i fra, jobbet. Enda ett nytt bekjentskap og håret ble levbart.. haha

 

Til min store glede kom fotballlaget til Daniel på besøk til Aalborg og Daniel ble noen dager ekstra slik at vi kunne være sammen og jeg kunne vise han byen min. Vi dro også på Zoo!

 

Desember ...

Jeg dro på julemarked med noen av de norske jentene, sammen med Nicolai og Henrik! 

En av de siste kveldene sammen med Ingvil, Frida, Nicolai og Henrik, dro vi ut og drakk litt.. Heldigvis ble jeg kjørt av Nicolai og Henrik til flyet, slik at jeg fikk sett dem helt til jeg reiste. I og med at de stoppet til jul og jeg ikke får sett dem på en stund, var det greit å være litt ekstra med dem de siste dagene. Egentlig skulle jo Hanna også stoppe til jul, men hun forlenget det til mars, heldigvis! Nå skal vi være samboere sammen frem til da, og jeg gleder meg så utrolig mye! ♥

 

Nå gleder jeg meg til ett nytt år, hvor jeg blir kjent med masse nye mennesker og får oppleve enda mer. Allerede i starten av februar reiser skolen til Italia på skitur, som jeg tror blir helt fantastsik!

hørtes ut som et koselig år med mye gode minner!

Håper 2015 også blir et godt år <3
Dato:02.01.2015   Tid:18:12   Url:http://swagfashion.blogg.no
Anna Katinka

Hei! Jeg heter Anna Katinka og kommer fra den lille, men sjarmerende bygda Hurdal. Nå bor jeg i Aalborg, i Danmark, der jeg nettopp har blitt utdannet til ridetrener på Aalborg Sportshøjskole. Nå jobber jeg, frem til jeg skal begynne å studere til neste år. Jeg blogger for det meste om klær, sminke, mote og hest.

Legg meg til som venn
akvdf

Arkiv

Instagram

Bloggdesign

Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak AKVDF. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Design og koding av KvDesign / www.kvdesign.no

Nyeste kommentarer

Runa kommenterte på Følg meg på instagram!
"Du tar utroolig fine bilder! inspirasjon delux :D"

sceneteppe kommenterte på Følg meg på instagram!
"Så mye nydelig!"

Felicia N. kommenterte på Følg meg på instagram!
"Så fine bilder :-) Skal definitivt sjekke ut kontoen din."

Nyeste innlegg

Følg meg på instagram!
14.04.2016

Saturday morning
09.04.2016

Long way home
08.04.2016

Anna Katinka tipser: Smoothie
06.04.2016

Morning rituals
05.04.2016

hits