My hair

  • 17.10.2014
For en stund tilbake var jeg hos frisøren og fikk stripet håret mitt mye lysere enn jeg hadde det. Jeg husker jeg ikke var så alt fornøyd med fargen, fordi jeg ville ha det enda litt mer lysere.. men av frisøren fikk jeg med meg en sjampo som skal hjelpe håret med å beholde den kalde fargen, og tydeligvis gjør den håret mitt også enda litt lysere! Nå er fargen slik jeg vil ha den (kunne tenkt meg enda ett hakk lysere..), men nå gjenstår det å gjøre håret mitt sunt. Jeg sliter med veldig slitt hår, fordi jeg går alltid med strikk i håret og er utrolig dårlig på å kure det. Den lille blå "krukken", som dere ser på bildene over, er en utrolig god og sterk hårkur som jeg bruker en gang i uken, og håret mitt har allerde blitt så mye bedre! Det som gjør alt mye mer fantastisk er at disse produktene (her i Danmark i hvert fall) ikke er så fryktelig dyrt, så jeg kan faktisk koste på meg dette, selv om jeg er en fattig student. 

Kuren koster 274kr, mens sjampoen koster 179kr om jeg ikke husker helt feil. Jeg har hatt begge produktene siden starten av september og det er fortsatt masse igjen. Tuppene mine må snart klippes og det skal en del kuring til, før håret mitt blir sterkt og fint igjen. Produktene finner dere hos de forskjellige frisørsalongene! 

Har den samme sjampoen, og elsker den!
Dato:17.10.2014   Tid:14:54   Url:http://ingridharkestad.blogg.no
Anna Katinka

Hei! Jeg heter Anna Katinka og kommer fra den lille, men sjarmerende bygda Hurdal. Nå bor jeg i Aalborg, i Danmark, der jeg nettopp har blitt utdannet til ridetrener på Aalborg Sportshøjskole. Nå jobber jeg, frem til jeg skal begynne å studere til neste år. Jeg blogger for det meste om klær, sminke, mote og hest.

Legg meg til som venn
akvdf

Arkiv

Instagram

Bloggdesign

Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak AKVDF. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Design og koding av KvDesign / www.kvdesign.no

Nyeste kommentarer

Runa kommenterte på Følg meg på instagram!
"Du tar utroolig fine bilder! inspirasjon delux :D"

sceneteppe kommenterte på Følg meg på instagram!
"Så mye nydelig!"

Felicia N. kommenterte på Følg meg på instagram!
"Så fine bilder :-) Skal definitivt sjekke ut kontoen din."

Nyeste innlegg

Følg meg på instagram!
14.04.2016

Saturday morning
09.04.2016

Long way home
08.04.2016

Anna Katinka tipser: Smoothie
06.04.2016

Morning rituals
05.04.2016

hits